Förvärkar eller riktiga värkar?







Jag har inte orkat bloggat på hela helgen för har haft riktigt ont till och från.
So sorry about that, men gör en liten uppdatering nu.

I fredags gjorde jag inte alls mycket utan mest glodde tv och kunde inte alls somna, somnade kl 10 på lördags morgonen, inte okej! Vaknade några timmar senare och började göra mig i ordning sedan mötte jag och Johnny upp syrran vid centrum och tog bussen till brickebacken för att träffa våran far. Och där blev kvar tills ca kl 12 och då tog vi bussen mot stan där jag och Johnny hoppade av medans syrran åkte hem.

Vi drog till BK och käkade mat sedan mötte vi hans syrra och hennes kompisar en liten stund innan vi tog bussen hem och sov.

Idag har jag bara vilat, för har fruktansvärda förvärkar (tror jag att det är iaf) men läste lite om det på internet  och hittade detta.

tecken på för tidiga, riktiga värkar:
  • Sammandragningarna är smärtsamma och påminner om menssmärtor.
  • Tryck eller värk i bäckenet, låren eller ljumskarna.
  • Molande värk eller tryckande känsla i ländryggen.
  • Kramp i tarmarna, eller diarré.
  • Ökade flytningar, blodig flytning eller färsk blödning.


Och och allt utom blodiga flytningar/blödning och kramp i tarmarna stämmer in på mig så känner mig lite orolig och måste nog kontakta min barnmorska.







Utklädd = gratis inträde!


Idag är första kvällen sen jag blev gravid som jag faktiskt vart sugen att gå ut på krogen men det var bara för att  en polare berättade att det var fri entré om man var utklädd, så då tänkte jag
" fasen första gången nånsin jag inte behöver spendera massa pengar på en halloween dräkt"
.
Som alla kanske sett är ju min mage gigantisk så jag ville väldigt gärna sätta på mig en orange tröja och vara pumpa :) haha.

Men krogen i mitt tillstånd är ju inte det bästa valet så jag stannade hemma men det hade varit kul, jag skulle nog blivit en bra pumpa! =)






Awesome!


Helloj :)


Läkarbesöket gick kanon bra och jag blev sjukskriven nu till 25e november (min födelsedag) till en början alltså, ska även innan sjukskrivningen går ut träffa en sjukgymnast och få en funktionsbedömmning och då får jag fortsatt sjukskrivning tills det är dags :) Awesome, skönt och slippa ams och alla press.


Min lilla gizmo har haft influensan men verkar må mycket bättre idag, för han både äter och busar. Skönt =)


Ikväll blir det att kolla på Vampire diaries och Criminal minds och käka pizza, mmmmh fan va gott med pizza det var ju ett tag sen man käkade de :) Men ikväll blir det att beställa från onlinepizza, mums.






Bjuder på en osminkad och svin trött Penny :) haha.

 

 

Phuss <3

 

 

 

 




Snart dags för läkarbesök.



Har  nyss pratat med ams, fan jobbiga dom ska vara alltså. Så jag måste åka dit direkt efter läkaren och det känner jag inte alls för, jag blir nämligen alltid på dåligt humör när jag är på ams, undra varför? dålig miljö? taskiga attityder? förmodligen det sistnämnda.

Tror också att jag faktiskt svimmade inatt, jag satt vid toan och spydde som vanligt och sedan vart allting bara svart i några minuter... usch läskigt!



Men nu ska jag äta upp min frukost och göra mig klar inför läkaren.





Ciao





HÄRLIGT!



Tjolahopp!

Min huvudvärk är som bortblåst äntligen, så himla skönt. 
Nu har jag iaf varit hos bm och det gick bra, hjärtslagen var bra och ja allt var bra.
Imorgon ska jag få träffa en läkare som min bm har skickat remiss till och vi ska prata om min rygg,huvudvärk, sömn,  och mitt illamående så får se hur det går men förmodligen bra hoppas jag.


Igår kom också mina skor så älsklingen cyklade iväg igår kväll och hämtade ut dom :) Åhh dom är så sköna, älskar dom <3






Men nu blir det att städa iordning lite tills älskling kommer hem =)





Barnmorskan och envis huvudvärk!

 

 




Ungefär så ser jag ut nu :O Eller åtminstone är det så jag känner mig!


Hela dagen igår hade jag en fruktansvärd huvudvärk och trots sömn så vaknar jag  upp med samma förbannade huvudvärk, den är riktigt envis och vill inte ge sig. Har haft huvudvärk i flera dagar, till och med veckor och nu tycker jag fan att får vara nog!


Men men har inte tid att sitta och gnälla mer nu även om jag vill (haha) för ska iväg till barnmorskan nu och efter det blir det att  köpa med sig alvedon som jag egentligen tycker är skit men får inte äta något annat, hade föredragit gamla hederliga TREO men det är inte bra för bebisen.


vi hörs senare :)







Tyson, min lilla mysboll <3


Han är så underbart gullig min lilla mysboll <3










Jag mår som en påse skit!





Idag mår jag inte alls bra, mår illa, har huvudvärk och min rygg känns som om den har gått av eller är på god väg att göra det :/ usch. 

Så pga att jag mår så himla dåligt idag så bestämde vi oss för att sjukanmäla oss, vi skulle ju till föräldragruppen idag men jag pallar inte sitta på en stol i 2 timmar när jag mår som jag gör :/ dock hade jag velat haft chockladbollen som man får där för den är himla god men det får bli nästa gång och då kanske jag tar 2 st istället :)


Men nu ska jag försöka äta lite mat som älskling gjort i ordning till mig och hoppas på att jag mår lite bättre då.









Ha en bra dag <3









Måndag och ont i magen.


God kväll :)

 





Idag har varit en lika vanlig och händelselös dag som vanligt, inte gjort ett skit. Jag har i stort sett legat och vilat hela dagen pga illamående. Men man får se det från den ljusa sidan om ca 64 dagar kommer jag vara fri från illamående och inte behöva springa och spy hela tiden =) Åhh skönt det ska bli... can´t wait.



Åh blir tokig på min mor som håller på att tjata hål i mitt huvud om någon jäkla vaccination mot influensa,
Vad för influensa? Ska jag gå till läkaren och säga "Hej kan ni vaccinera mig mot den där influensan som ännu inte kommit eller kanske inte ens finns?"

Men jag tillhör tydligen "riskgruppen" eftersom jag är gravid, men precis som förra året verkar det större risk att ta vaccinet än att bli sjuk av influensan, jag vaccinera mig ju inte förra året och se på fan jag lever fortfarande.

Men ska dock prata med min BM och om hon rekommenderar det så gör jag givetvis det för mitt barn skull, i vanliga fall skulle jag totalt skita i vaccinet och influensan och allt vad det handlar om men om det är bäst för mitt barn så tar jag det där jäkla vaccinet.  Jag får se på onsdag när jag ska till BM vad hon säger.


Men nu ska vi kika Community så ha en bra kväll <3





Tjingeling!



Har absolut inget alls att skriva, mår skit och hela huvudet snurrar så har i stort sett inte gjort ett piss på hela dagen så iställlet för att gnälla om hur dåligt jag mått, så tänkte jag lägga upp en super gullig bild på en utav mina knäppa katter, dock är den väldigt suddig.


Tyson letade smulor efter donuts i påsen och råkade fastna med huvudet, haha vi skrattade ihjäl oss. Han gjorde det flera gånger men lyckades bara hinna med detta kort :) Bättre än inget haha :)









Natti <3





Kan inte sova...



Varken jag eller Johnny kan sova och inte heller Tyson.  Så Johnny spelar cs och jag tittar på alvin och gänget 2, hehe dom är så söta =)  Tyson springer runt och busar för fullt, jag tror han har fått en socker kick efter ha vräkt i sig massa choklad, den lilla godisråttan. <3





Nej nu ska jag krypa ner under täcket i soffan igen och fortsätta kolla filmen, cya =)






Lördagsmys <3

 



Mys, massa mys ikväll med cola och godis fast tyvärr kan jag inte äta så mycket för mår riktigt illa och har gjort det hela dagen, blä! Ska bli riktigt skönt att slippa illamåendet om några veckor :)


Vi sitter och funderar på vad vi ska se på för film ikväll, hm går ju en massa på tv ikväll så det kanske blir Juno, jag vet inte det visar sig.





Hoppas alla får en trevlig lördagskväll iaf <3






Jävla kyla.

 

Helloj =)

 


Jag sov med flätor inatt och titta så fint mitt hår blev <3



Idag har jag frysit enormt mycket, är fan både kallt ute och inne, usch.
Jag har gått runt med tjock tröja och vinterjacka inomhus och så ska det väl ändå inte behöva vara??
Sen tog vi en promenad till ICA och det gjorde mig ju inte direkt varmare, och kände som om ryggen skulle gå av :/  Så när jag kom hem fyllde jag upp ett bad med värmen på max och kröp ner där och låg i värmen ett tag, det var mys!


Men nu ska jag krypa ner i soffan under mitt täcke igen, ha en bra kväll allihop =)






Go kväll :)

Tjenis :)


Fan vad jag är seg  och trött ikväll, ryggen,benen och fötterna värker något enormt.
Men det är väl bara för att jag har varit igång en del idag med städning och promenad.
Men nu ska vi mysa ner oss i soffan och kolla på "Otto med vänner", för jävla roligt alltså!! =)






Ha en bra kväll allesammans :)







Uttråkad...

 


Haha, vilket Cp öga jag har!




Usch så tråkigt jag har idag, dagen verkar gå så segt och saknar min älskade så mycket!!

Men antar att jag får städa för att fördriva tiden, hehe !





Såg att någon undrade vart jag köpt Försvarssprayen och den är köpt på www.bestbuysweden.se
och kostar 159 kr!






Vecka 31 <3






BEBIS:

Bebisen är nu omkring hela
42 cm från huvud till tå och väger omkring 1.6 kg. Den här veckan är en milstolpe i bebisens utveckling då lungorna får förmågan att fungera på egen hand tack vare bildandet av en "surfaktant" som hindrar att lungblåsorna faller ihop om bebisen av någon anledning skulle förlösas och bli tvungen att andas utanför livmodern.

Bebisens rörelser börjar kanske kännas annorlunda nu – de är ofta mindre starka och täta därför att det börjar bli trångt därinne nu. Nu kan bebisen vrida huvudet från sida till sida,

Bebisen bildar också underhudsfett och hudfärgen är mer rosa än röd vid det här laget (för "vita" bebisar). Naglarna är så långa att bebisen kan råka riva sig med dem innuti livmodern


Ögonlocken är ofta öppna när barnet är aktivt och pupillerna i ögonen vidgas och krymper när det rödaktiga ljuset skiftas och filtreras genom livmoderväggen. Barnet stänger ögonlocken när det är passivt och sover.




MAMMA:

Kanske börjar du bli något glömsk. Ju närmare förlossningen du kommer, desto mer vänder du din uppmärksamhet mot ditt ofödda barn. Naveln sträcks ut mer och mer, eventuellt börjar den puta ut. Efter förlossningen återfår den sitt normala utseende. Det kan vara bra att veta: Hur andfådd du än känner dig får barnet tillräckligt med syre.


Tills bebisens huvud sjunkit ner i bäckenet (kring 37 veckor om du är förstföderska och oftast inte förrän det är dags att föda, om du är omföderska), är det vanligt att vara andfådd. Orsaken till detta är, att livmodern nu är så stor att den trycker uppåt på diafragman, som spelar stor roll i din andning. Vila hjälper, så försök att ta det lugnt.


Får du ont i ryggen av din växande mage? Undvik tunga lyft och välj skor med låga klackar, för att minska belastningen på dina uppluckrade ligament. . Många kvinnor får ont i höfterna längre fram i graviditeten och hos vissa luckras bäckenligamenten upp så mycket, att de inte längre håller ihop benen i bäckenet ordentligt. Det kallas foglossning, eller bäckensmärta och kan vara mycket smärtsamt.








Avslappnad till max!


Heeelloj :)



Kom nyss upp ur ett underbart, varmt skumbad med tända ljus. Det bästa sättet att slappna av ett mysigt bad och en bra bok.


Nu ska jag ta mig ett glas cola och mysa ner mig i soffan och absolut inte låta något stressa upp mig ikväll, det är inte bra för bebisen.





Ruffs
som vanligt, haha. Undra hur det kommer sig egentligen att mitt hår nästan alltid är ruffsigt? Jag kanske bara är för lat för att borsta det? haha ja, jag vet inte...kanske ett mysterium.






God morgon!

 

 




Vaknade vid 11 för att mamma ringde, sedan tog jag mig ett glas vatten och satte mig vid datan och kollade lite, han knappt svälja vattnet för ens det var dags att springa in på toan och spy. Och såhär på morgonen har man ju inte mycket sp upp heller så stod mest och spydde galla, vilket är så vidrig att man spyr mer pga det. Alltså jag har förbannat trött på att spy, ska bli riktigt riktigt skönt att få slippa det.


Och har även världens jobbigaste halsbränna, men tror Johnny skulle köpa med tabletter på vägen hem från jobbet, älskar dom tabletterna för dom är bäst.

Men men nu måste jag äta min mage är helt tom och både jag och lillen är hungriga.



Ha en bra dag! <3





Tisdag!

Godmorgon!



Eller god och god är den väl inte, inte för min del i alla fall.  Vaknade vid 10 och har lyckats spytt 7 gånger sen dess pga jag druckit vatten, förstår fortfarande inte varför det är så men har varit så under hela graviditeten.


Just nu sitter jag och försöker få tag i bovärden men han vägrar svara, så är det jämt. Han ringer mig och jag svarar inte och sen ringer jag honom och han svarar inte. Får väl hoppas han svarar snart annars blir jag tokig.

Ska väl försöka lite mer, får ringa och terrorisera honom tills han svarar, haha!




Tyson har krypit in i jackan som jag har halvt på mig och lagt sig med rumpan i ärmen och somnat <3








Sönderstressad!


Känner mig totalt sönder stressad, är så mycket just nu och känns som jag inte hinner med allt och blir mer och mer stressad för varje dag som går.
Tankarna snurrar i huvudet och jag får panik över allting, sömnen får ta stryk också, blir väldigt dålig sömn för min del för kan verkligen inte stänga av tankarna och slappna av ordentligt.


Dock lyckades jag slappna av ett tag tidigare idag, tog mig ett varmt mysigt skumbad med tända ljus och läste en bra bok, Fiender dock kommer jag inte ihåg författarens namn för tillfället.






Dock varade inte lugnet i kroppen alltför länge för nu har jag nämligen spenderat senaste timmarna i sängen och bara gråtit hysteriskt vill dock inte gå in på varför men kan ju säga att det förmodligen beror mycket på hormoner, stress och allting jag oroar mig för just nu samt stressar upp mig över.
Både mamma och Johnny säger att det kommer ordna sig och jag vill så jätte gärna tro dom men tänker hela tiden " tänkt om det inte alls ordnar sig, vad händer då? Vad gör vi då?"



Aja, nu är jag hungrig igen (som vanligt) och älsklingen har fixat lite käk till mig så ska väl äta det innan det blir kallt.




God natt <3







Måndag och tråkigt väder!

 

 

Halloj :)

 

 





Nu märks det verkligen att det är höst, är tråkigt, regnigt och kallt ute, usch!
Nu längtar jag mest till december av flera anledningar, snön, börja julpynta och mest av allt längtar jag tills våran lilla ängel kommer till världen <3

Mitt nyårs löfte till mig själv förra året var att detta året skulle bli ett riktigt bra år, mitt år! Och sedär jag hade rätt för det här året är verkligen mitt år och det bästa någonsin.

  • Jag träffade världens bästa kille
  • Vi blev ett par
  • Vi blev sambos
  • Vi ska få en underbar liten dotter i december

Livet är perfekt för första gången någonsin <3



Men nu är det matdags. Så hörs, Tjingeling!






Mammas lilla älskling <3






Min lilla ängel jag längtar så himla mycket tills du är här hos mig, du är mitt allt, det är dig jag lever för! Jag kommer aldrig svika dig, mamma älskar dig mest av allting i denna värld .Räknar dagarna tills jag får hålla dig i min famn, Mamma älskar dig <3





Jag älskar dig mer än vad du någonsin kan föreställa dig!










I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
Far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Well, every moment spent with you
Is a moment I treasure

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

Lying close to you
Feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming
Wondering if it's me you're seeing
Then I kiss your eyes and thank God we're together
And I just wanna stay with you
In this moment forever, forever and ever

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

I don't wanna miss one smile
I don't wanna miss one kiss
Well, I just wanna be with you
Right here with you, just like this
I just wanna hold you close
Feel your heart so close to mine
And stay here in this moment
For all the rest of time










Du är kanske inte redo för oss..




Jag trodde allt var bättre men nu är vi här igen, jag sitter ensam medans du är ute och super dig full igen. Jag antar att du inte är redo för familj ännu och jag kanske borde göra det lätt för dig och dra så att du slipper ansvaret.
Det är kanske det du egentligen vill eftersom du gör så här hela tiden, sen ber om ursäkt och blir jätte ledsen men så gör du om samma sak igen.
Drar ut, super dig full, kommer hem halv 4 på nätterna och skiter i att svara på sms.
Är ansvaret för stort? Vill du inte ha barn?  Det är okej, jag packar mina saker och drar och tar hand om henne själv så får du leva ditt liv för det verkar som det är så du vill ha det.


Du har en flickvän som är gravid, mår dåligt och är ledsen ändå väljer du att vara ute och supa
så vi kanske borde ge upp? Vi kanske inte hör ihop trots allt? Jag börjar faktiskt undra...
Jag vill så gärna tro att jag betyder lika mycket för dig som du betyder för mig, men hade jag betytt så mycket för dig hade du varit  här just nu.....




Jag brukade tro på dina ord men tror inte jag gör det längre, det är bara tomma ord,
Det är nog inte mig du vill ha, du vill bara ha någon
Det är nog inte mig du vill vara med, du vill bara inte vara själv
Jag fanns där när du var ensam men jag betyder nog inte mer än så.

Det gör ont att tänka men tror inte du älskar mig, trots allt.
Jag är bara bra att ha till hands så du slipper ensamheten.



 

 

 

 

 




Jag är inte alls trött! haha.

 

 

 




Ser man ut såhär så är det verkligen dags för sängen, haha!

Jag är så envis, har suttit och sagt till Johnny hela kvällen att jag inte alls är något trött alls men ser en pigg människa ut så här? haha NIX! Jag är svin trött  men är bara för envis för att erkänna det.

Men nu ger jag upp och erkänner jag är jätte trött och inte pigg någonstans, så nu  tar jag med mig Gizmo och Tyson och kryper ner i sängen och hoppas att det blir en riktigt bra natt med massa sömn för det behöver jag verkligen. Jag behöver sova ut ordentligt.




Good night, sleep tight <3







Fredag..



Halloj






Jag i älsklingens jacka , den enda jackan jag kan ha just nu som går runt magen, haha =)





Idag har jag varit på ams och sedan försäkringskassan och det räcker för att min rygg ska bli helt knas. Och som vanligt hamna jag i en diskussion med dom på ams och blev riktigt irriterad och förmodligen en aning otrevlig men åhh blir galen på dom och orkar verkligen inte med dom just nu.  ÅH inte länge kvar tills våran bebis kommer ändå måste jag söka jobb hit och dit och hålla på som fan, det känns så jävla onödigt. Suck.

Men ska diskutera detta med min BM och se vad hon säger för min rygg pallar inte. Får se om jag kan få ett sjukintyg eller om jag kan gå på mammaledighet snart, man får ju gå på ledighet 60 dagar innan förlossning om man har lättareryggbesvär och jag har ju grova besvär så det ska nog inte vara något problem dock kommer jag då att missa 60 dagar hemma med min lilla ängel, men får ju inte jobb direkt så är nog okey.


Men nu ska jag väl fixa lite käk innan älsklingen kommer hem :) Är svin hungrig fan!!!


Puss <3






Film kväll =)

Tjenis =)

 

 

 


 

 


Idag har jag mått riktigt risigt hela dagen, enorm huvudvärk och massa illamående (spytt ett antal gånger också).  Men framåt kvällen har det väl varit lite bättre, ätit cheeseballz, druckit cola och kollat på Vampire diaries, Simpson the movie och Not another teen move.

 

 

Nu värker ryggen igen så ska nog ta med mig älsklingen och krypa ner i sängen och sova, ska ju även upp tidigt i morgon för ska till arbetsförmedlingen på något möte och det känns sjukt onödigt men ibland måste man helt enkelt.

 

 

God natt <3

 

 




Vecka 30



" Bebisen väger ca 1400 g (1,4kg) och är 38 cm lång. Hjärnan växer ihop mer och mer för att få plats i kraniet. Det börjar bli trångt, men din bebis kan faktiskt slå en kullerbytta inne i livmodern.

Barnet producerar mer kroppsfett som gör att det verkar mindre rynkigt nu. Barnet förbereder sig också på andningen utanför mammans mage genom att härma andningsrörelser. Rörelserna är rytmiska och kan till och med göra att bebisen börjar hicka.

Hjärnan växer och veckar ihop sig mer och mer."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiden har gått som himla fort, nu är det inte alls länge kvar tills vår lilla älskling kommer ut och vi längtar ihjäl oss <3

 

 




En slags trygghetskänsla!



www.bestbuysweden.se






Styrkan hos TIW - Användarvänlig & kraftfull stråle!
Styrkan hos TIW Criminal identifier ligger i dess användarvänliga och professionella design samt dessa kraftfulla stråle som når upp till 4meter!

Effekter på en angripare med TIW:


-Chockverkan:
TIWs kraftiga stråle blir som en "smäll" i ansiktet, angriparen sätts effektivt ur spel.

-Färgar & Förblindar:
TIW täcker en angripare med ett rött kletigt skum som färgar knallrött och förblindar i ögonen (med aceton). Färgen fäster extra bra på hud och är mycket svår att få bort.


Bär ett lagligt försvarsspray som TIW!

TIW färggel försvarsspray är en licensfri självförsvarspray som är laglig att använda sig av i en nödvärnssituation, detta till skillnad från pepparspray och tårgasspray som är olagligt i Sverige.




Nu har jag beställt denna spray till mig och min syster, på mammas begäran. Hon tyckte vi borde ha dom så hon slipper vara exakt lika orolig och att vi har en möjlighet att försvara oss om något skulle hända. ( Hon betalar ofc, men visst inte hur man beställde så det fick jag fixa, haha)

Den ger en liten bättre trygghetskänsla eftersom man vet att man kan göra något ifall man skulle bli överfallen och den är liten och får perfekt plats i handen (har haft den förut) Och kostar bara 159 kr (frakt tillkommer med 69 kr)



Jag tycker alla borde ha en sån, för säkerhetsskull. Men är ju självfallet upp till var och en men jag rekommenderar er att köpa en :)







Fotbollskväll =)

 

Tjenis! =)

 





Ikväll laddar vi upp för fotboll, Sverige - Holland! Kommer nog  bli en grym match, synd att Mellberg inte är med men men så är det ibland. Heja Sverige !!!





Btw, Tänkte även nämna att föräldragruppen gick bra och var riktigt intressant, vi fick mycket information om förlossningen och värkarbetet som sagt det var riktigt intressant, men nu ska jag och älsklingen kika fotboll så hörs =)

Hej svejs!





Dags för sängen soon..

God kväll allesammans :)


Idag har jag inte gjort ett skit faktiskt, bara legat i soffan och kikat tv för har varit så jävla seg och trött så det är sjukt men så är det ibland när man är gravid,hehe.

Imorgon ska vi på jobbmässan och kika lite och sedan blir det föräldragruppen igen och jag hoppas jag får lite sömn inatt så jag inte sitter och halv sover och är allmänt grinig där borta igen, alla andra lär ju ha tyckt att jag var enormt otrevlig.

Just ja, jag fick hem mitt löshår idag men va fan det var helt jävla vitt och då menar jag verkligen vitt, inte blont. Så jag måste skicka tillbaka det,suck. Ser ut som en halloween peruk eller något haha, så vitt var det minsann inte när jag beställade det då såg det blont ut och stod blont, men men skenet kan bedra tydligen så har mejlat dom iaf och se om jag kan skicka tillbaka det och få ett annat som är blont och inte vitt!





Men nu ska jag försöka få mig lite sömn, sov gott =)








Söndag =)



Nu är helgen slut igen, det går alltid så fort men å andra sidan är det ju bra för längtar enormt mycket tills December nu. =)



Idag har jag varit med älsklingen, Jenny och deras mor på Ikea och inhandlat lite saker som behövdes. Vi var även på babyproffsen och hämtade ut en babybox.


  1. Wokpanna
  2. Datastol
  3. Pajform och bestick
  4. 2 st handdukar och täcke och kudde till vår gullunge.
  5. 2 st nya skärbrädor, en ugnsform och glas.
  6. Skohorn, galgar och toalettborste.
  7. 2 st lakan, 2 st ljusstakar, doft ljust.
  8. Baby boxen.
  9. Babyboxens innehåll, en blöjhink.
  10. Babyboxens innehåll, blöjor, babyolja, amningsinlägg, tidning, information, vanish, och rabattkuponger.

























oj, jävlar vad bilder det blev .. hm lite mycket kanske men aja det får väl duga =)  Nu tänkte jag krypa ner i sängen brevid min älskling i en nybäddad säng, underbart!


God natt!






Tack för att du är min <3


Dagarna kommer
dagarna går,
jag älskar bara dig och jag hoppas du förstår
Det finns en dröm och vi lever i den.
Jag tackar dig för att du står vid min sida,
kärleken mellan oss kan ingen riva.
Dina ögon av kristaller och ditt hjärta av guld,
jag hoppas du vet att jag gör allt för din skull.
Jag hoppas du vet att du är allt för mig,
förstå älskling jag skulle dö för dig.
Jag säger alla världens vackra ting
Jag ska alltid för alltid vara din...














Lördagsmys <3




Idag har jag varit duktig och tvättat (älsklingen hjälpte också till) städat och såhär nu på kvällen lagom till filmen och alla tända ljust har jag gjort i ordning lite chokladpudding till oss. Ikväll blir det nog sängen tidigt för jag är rätt seg och öm i kroppen plus jag har mer att städa i morgon och vi ska ju även åka till Ikea och inhandla lite :)




Vi tänkte köpa oss en brödkavel så vi har så vi kan baka bullar och sen är det ju inte så länge kvar tills man får göra lussebullar =) hihi *längtar*
Sedan tänkte vi kanske köpa några nya soffkuddar om vi hittar några fina och även några bakformar och andra formar så man kan göra potatisgratäng och sånt gott.
Vi tänkte även köpa oss en liten badbalja åt våran gullunge =) Sen får vi kolla runt lite och se vad vi hittar :)










Har tänt upp massa ljus överallt i lägenhet för tycker det är så himla mysigt och tända ljus och höst/vinter hör liksom ihop, enligt mig. Men nu ska jag ta ut chokladpuddingen ur kylen och mysa ner mig brevid älsklingen och kolla på filmen The ringer.


Vi hörs ;)






Så hemskt!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7928068.ab


Utdrag ur artikeln


"Matte märkte att Brownie var orolig och bad veterinären att visa hur hon skulle hålla henne.

– Då gav han mig en handduk som jag skulle hålla över hennes huvud.

Sen gick allt väldigt fort. Veterinären gav Brownie sprutan. Katten började vingla och stunden senare föll hon i hop i Elinas armar.

– Gud, vad hon snarkar och sover sött sa jag. ”Sover”, frågade veterinären. ”Visst skulle du avliva henne?”

Elina trodde att han skämtade och gjorde klart för honom att Brownie skulle steriliseras. Men det var för sent. Bedövningsmedlet hade gått djupt in i kroppen och Brownies liv gick inte att rädda."

 

 

Började faktiskt grina när jag läste detta (hormoner eller ej det vet jag inte) Men tänkte på mina små kissar, Tyson som nyss har kastreras och Gizmo som snart ska bli kastrerad. Skulle bli tokig om vetrinären "råkade" avliva någon av mina katter, usch fyfan hur kan sånt få hända??

 

 

 

 





Lördag= Städ och tvättdag!



Halloj



Igår blev det sent för oss för vi var hemma hos min mor, där det dracks öl och ja för min del coca cola då (lika bra och skriva att jag drack cola fast det är en självklarthet men så det inte blir några missförstånd) Trots att alla andra drack är det jag som känner mig bakfull, hm huvudvärk och illamående och allmänt seg hur kommer detta sig? Jag kanske är sympati bakfull för Johnny skull eller något haha :)

Vi fick massa rosor och jordgubbsplantor av min mor, kommer se lite fint ut med rosor när det är nystädat och jordgubbsplantorna får vänta tills dom har byggt klart uteplatsen så man kan plantera.

Har inte packat upp rosorna ur plasten än hehe, kom ju hem så sent inatt.





Men idag blir det ändå att städa och tvätta, det måste göras så nu gör vi det =)


Åh, Märkte även att dom svarta skorna jag tänkt köpa OCKSÅ är slutsålda!!! Varför är alla skor jag ska köpa slutsålda, börjar nästan tro att detta företag jävlas med mig!! haha


Men fick ett tips av en bloggläsare att liknande skor även finns på ett ställe i stan så ska kika in där och se :)  Nu skriver jag inte vilket ställe eller lägger upp någon bild på dom för när jag gör det brukar jag få otur och skorna är slutsålda, haha.

TUSEN TACK FÖR TIPSET MY :)





Hoppas alla får en underbar lördag=)






Vecka 29 <3





Skulle egentligen lagt upp detta inlägg igår eftersom det var igår jag gick in i vecka 29 men kom inte in på blogg.se då.



Graviditeten:

Nu väger bebisen dryga kilot och är ungefär 39 cm lång från topp till tå.
Det är trångt i livmodern och bebisen trycker med armbågar och knän.
Genom stresshormoner som kommer via ditt blod till moderkakan kan bebisen känna om du är stressad eller upprörd.


Barnet och magen fortsätter att växa och det kan kännas som om dina inre organ trängs undan.
Fostrets sparkar kan ses utanpå magen.
Att känna mycket sparkar är helt normalt. En del känner mindre än andra.
Från livmodern ner mot ljumsken går det så kallade livmoderband. När livmodern växer och livmoderbanden tänjs ut kan du känna en smärta som strålar ut mot ljumsken och blygdläpparna
'


Japp, hon sparkar för fullt och har känt foten utanpå magen några gånger och det är så himla mysigt och en väldigt häftig känsla måste jag säga.

Jag har även extrem foglossning och graviditets ischias, INTE skönt!


Men nu ska jag krypa ner brevid älsklingen i soffan och äta cheezeballs och jordnötsringar och dricka cola, det är mys <3













Jag är tjockis, en lycklig tjockis <3


Tog en bild hos bm.
älskar den där tavlan alltså, jag blir lugn och harmonisk i hela kroppen när jag ser den och vet inte varför är ju bara frukt men jag älskar den <3








Nu har jag kommit hem från BM, stannade i Tempo och köpte med en cola hem för var så himla sugen =)

Det gick bra, mitt blodvärde hade höjts lite från 90 till 102 så det går framåt, fick även lämna urinprov vilket också var bra.

Hon mätte livmodern som var 28 cm och det är ju bra. Sedan fick jag höra min lilla älsklings hjärtslag som är 136 slag per minut vilket är jätte bra <3


Jag fick även väga mig, haha herregud, JAG ÄR EN TJOCKIS MEN EN RIKTIGT LYCKLIG TJOCKIS =) Har aldrig vägt såhär mycket förut, helt sjukt haha men men vem bryr sig egentligen, jag gör det då inte och det är bara att köra hårträning sen. Extra kilon kan man alltid bli av med =)



Nu ska jag fixa något att käka och sedan vänta på att kl ska bli halv 3 för då ska vi till föräldragruppen :)







Time för barnmorskan!

God morgon :)






Inatt har jag sovit riktigt jävla dåligt (dock inget ovanligt) men trots att jag var svin trött kunde jag inte riktigt somna in, slumrade till några gånger men ingen rikitg sömn och så har det varit under hela graviditeten förutom när jag hade väldigt lågt blodvärde då jag sov hela tiden. Jag har även haft jävligt ont i ryggen hela natten också  :/  Ska snacka med bm om detta och se vad hon säger. Herregud jag måste ju få sova som en normal människa och dessutom är jag gravid så behöver lite extra sömn ju.


Uppdaterar efteråt hur det gick om internet fortfarande funkar då dvs :)






Börjar bli trött.... :-O



Chockerande fan, jag känner mig seg och trött men kanske inte så konstigt med tanke på att jag sovit förbannat jävla dåligt senaste tiden så förhoppningsvis ska jag somna tidigt ikväll trots att jag sov middag förut =)


Jag har letat som som en tok efter ett par vinterskor eftersom dom jag beställde först var ju slutsålda och det företaget skulle ej få in mer av den modellen, och jag trodde det var kört och att jag aldrig skulle hitta några bekväma mysiga skor som jag gillar men så hittade jag dessa.. =) Jag vill ha dom och tänker köpa dom!!!




Men nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla family guy och invänta desperate housewifes =) Awesome <3






Längtar tills kl blir 21.00!

 

Yäy

 



Yes, äntligen är det premiär och gud så  jag har längtat :)

Fan, är det bara jag som har problem med att komma in på msn? :-O Suck, alltid är det något.


Men men, tänkte ju ändå krypa ner i ett varmt bad och hoppas att ryggvärken försvinner en aning,för johnny är ju inte hemma och kan massera mig (haha) nej men idag har jag haft SJUKT ont och inte nog med det så fick jag mig en spark på revbenet förut också, tack så mycket min lilla älskling <3








ÅH, idag är en bra dag för idag har vi internet =)


Hej hej :)


Det känns som en evighet sedan jag skrev sist så vet egentligen inte alls vad jag ska skriva om, har nog för mycket att skriva så det tar liksom stopp :/ haha .

Som jag nämnde i föregående inlägg har vi haft jätte mycket strul med internet.
Vi bytte nämligen till Tele2 (Rekommenderas ej) och det skulle sättas igång 21 september men sattes igång idag tack vare att en tekniker var här men vi sa upp skiten igår och beställde bredbandsbolaget istället så det internet vi har nu är tillfälligt och kommer väl stängas av när som helst :/








Vi har ju också kastrerat lille Tyson vilket var det bästa vi kunde göra för han hade ju börjat kissa inne (han är rumsren egentligen) men det slutade han med direkt efter kastreringen och det så otroligt skönt att slippa kolla efter kiss överallt och hålla koll så han inte går runt och skvätter. Dock tyckte jag väldigt synd om honom efter kastreringen för han var så himla borta. Vanligtvis brukar katterna inte vakna direkt utan efter tag när man hunnit komma hem men Tyson vakna direkt hos vetrinären och var så borta att han inte ens klarade att sitta upp och när vi kom hem så blödde han massor och försökte springa runt men han ramlade bara omkull hela tiden men det gick ju över när han fick sova lite och nu mår han toppen igen.

Vi ska även kastrera Gizmo snart inte pga att han kissar inne för det gör han inte utan för att han är så pipig hela tiden och han kommer bli mycket lugnare utav kastreringen.







Ang graviditeten så går  jag in i vecka 29 imorgon och då är det bara 11 veckor kvar tills vår lilla ängel kommer ut, helt underbart. Det är sjukt hur fort tiden går egentligen men just nu är det bara bra =)

Ska även till BM imorgon kl 10.00 och kolla mitt blodvärde, sen kanske lite annat, jag vet inte exakt. Och vid 14.30 ska vi på första möten i föräldra gruppen och det ska bli intressant och se vad det handlar om och om det är något för oss eller inte.


Vi får se om vårat tillfälliga internet är kvar ett tag så kanske jag hinner med ett till inlägg eller flera st kanske :) *hoppas* Men om inte så får ni allihopa ha de så bra och jag skriver igen så fort jag har möjligthet :)

















plusikassan.se