Internetkrångel + kastrering!



Halloj!







Gud, det känns som en evighet sen jag bloggade och ärligt har jag haft lite ångest och även abstinens över att inte kunna blogga, haha. Men vi har bytt till tele2 och det har strulat som fan och inte funkat, det funkar knappt nu heller det är sjukt segt men jag tänkte försöka mig på ett inlägg ändå ( det kommer förmodligen att ta längre tid att publicera inlägget än att skriva det)

Senaste tiden har jag väl faktiskt inte gjort så mycket pga att jag varit så himla sjuk, varit jätte förkyld och hostat så jag spytt blod men nu börjar det bli lite bättre.

I helgen var vi iväg till min far en sväng och det var ju trevligt dock synd att jag höll på hosta ihjäl mig hela kvällen :/ Och sova kan jag inte heller sover max 3 timmar per natt numera och det är inte okej!!

Jag som sagt inte så mycket att berätta egentligen med tanke på att jag ej gjort någont eftersom jag varit sjuk, igår var vi och handla mat i alla fall och då fick jag så fruktansvärt ont, en smärta som börja i svanken och liksom strålade ut över vänster skinka och ner över baksidan av låret, gjorde så ont att jag knappt kunde gå och smärtan är även kvar idag, AJ AJ!


Idag har jag inte gjort något än, eller jo ätit frukost =)
Men vi ska senare idag åka iväg och kastrera Tyson (Varför blir jag nervös över detta? Är ju inte jag som ska kastreras) och sedan till apoteket för att köpa tabletter mot halsbränna. Jag har aldrig haft det förut i mitt liv men under graviditeten har jag fått sån extrem halsbränna så jag spyr konstant pga den, det är hemskt. Vi köpte tabletter igår, tuggtabletter som skulle funka men dom hjälper i några minuter sen är halsbrännan tillbaka igen, it sucks!




Nu ska jag  vila en stund tänkte jag, hej svejs!








STÄDAR!



Jag städar och diskar och står i, fullt upp med andra ord och det är ju extra ansträngande när man är sjuk.
Jag städar - tyson stökar till så jag får städa igen. haha blir nog aldrig klar.


Och spelar denna låt för fullt
, ÄLSKAR DEN <3

 

 




åhh så jävla typiskt.


Halloj..


Nu har jag nyss vaknat, eller ja har varit vaken till och från men inte kunnat sitta vid datorn för internet har inte funkat för ens nu ungefär. Jag mår faktiskt lite bättre nu dock fortfarande lite täppt och rätt mycket hosta men jag mår avsevärt mycket bättre än igår :) Så det går ju framåt i alla fall. Vi skulle egentligen till Pålsboda på lördag men tror faktiskt jag blir hemma för kommer nog inte vara helt frisk och då är det dumt att springa runt ute och hålla på.


Jag blir så irriterad, jag hade ju beställt ett par vinterskor som jag så gärna ville ha men så får jag ett mejl där det står att dom är slutsålda och att dom inte kommer ta in några nya leveranser. ÅH. Då kunde dom väl skrivit det på hemsidan att skorna var slutsålda.


Tror förövrigt att jag ska börja lösenordskydda min blogg, men vet inte har dock inte bestämt mig ännu men blir förmodligen så.



Men nu ska jag göra mig en kopp te och sätta igång med disken innan älsklingen kommer hem :)


Ha en bra dag allihopa! :)







VECKA 27 <3



Nu är det 97 dagar kvar tills våran lilla älskling kommer <3<3

 

 










SVAR PÅ TAL!


Linus kommentar:


Äcklig tjockis du är... Inte ens fast mage när du är med barn och den är ut-töjd... fy fän ...............




SVAR:

Att du ens vräker ur dig något sådant säger ju egentligen allt,
Du är omogen och har absolut ingen som helst kunskap om graviditet.
Det är ju inte direkt så att magen förblir platt och fast, ju längre graviditeten går ju mer töjs magen ut för det växer ju faktiskt en liten människa därinne så att magen töjs ut är ju en självkarhet.
Så att du ens vräker ur dig en sådan kommentar bevisar bara hur dum i huvudet och obildad du är.






Tankar kring valet..

 

 

 






Det har varit så himla mycket ståhej kring det här med valet och enligt mig så vann helt fel som jag nämnt tidigare och att jag tyckte att dom borde räknat helt annorlunda än vad dom gjorde men nog om det.



Det jag tänkte på var det här med SD (Sverigedemokraterna) det har ju lyckats bli ett jävla liv kring att dom kom in i riksdagen och att alla andra partier vägrar att sammarbeta med dom, men då tänker jag såhär alla partiledare säger "folket bestämmer, det är dom som avgör" och då undrar jag, nu har ju folket valt att rösta in SD i riksdagen då ska de väl få vara så också eller har jag helt fel?
Missuppfatta mig inte nu, jag är varken rasist eller nazist och jag röstade inte på SD,
men rätt ska väl ändå vara rätt, dom röstades in av svenska folket och då borde dom faktiskt få stanna där trots allt.


Och alla partier som säger att det är oacceptabelt med mobbning, att dom har nolltolerans mot detta men så fryser dom ut SD och vägrar tala med dom.
Är detta att föregå med gott exempel? Jag tycker nämligen att det är lite dubbelmoral, att stå och säga " vi har nolltolerans mot mobbning , utfrysning m.m"  sen göra likadant själva för att dom inte håller med om deras åsikter.

Och en  annan sak som jag tycker är ganska komisk är att  SD har faktiskt aldrig sagt att dom vill kasta ut alla utlänningar som alla verkar tro, utan dom har klart och tydligt sagt att dom vill ändra invandringspolitiken och skärpa reglerna för att få komma in i Sverige. Och detta har även alla andra partier också sagt så då borde väl dom vara exakt lika mycket rasister som SD?!


Jag tycker det verkar som om alla politker inte har en aning om vad dom egentligen säger, hm!






Bebissparkar <3




Nu har jag sovit lite och mår en aning bättre men fortfarande riktigt dåligt så sitter med en kopp kamomill te igen, det är rätt skönt för halsen. Killen är i studion med sin syrra och spelar in musik och jag gör inte mycket alls, skulle vilja städa men jag pallar knappt och stå upp så det får vara.







BEBIS:


Du går nu in i den tredje trimestern och din bebis är c:a 24 cm lång från huvud till rumpa och 38 cm lång totalt! Den här stora lilla varelsen väger nu omkring 1200 gram, eller 1.2 kg! Den kommer dessutom att öka ordentligt i vikt under den sista trimestern, även om den inte blir så mycket större.

Måste också berätta en riktigt häftig grej som hände förut när jag låg och vilade, jag låg i sängen med händerna på magen så som jag alltd gör och då börja hon att sparka, och denna gången riktigt hårda sparkar och jag kände att det vart som en utbuckning från magen, jag kände efter lite extra och det var hennes lilla fot som kändes på magen, AS COOLT!!! Det var första gången jag kände hennes fot och jag tycker det är jätte häftigt:)

(Förlåt för min dåliga förklaring hoppas det gick att förstå ändå )








Idag är inte en bra dag!


I natt har jag nästan inte sovit något alls för jag är så sjuk, om jag väl somnar så vaknar jag efter någon timme :/ Gud vad jag önskar att jag kunde somna och sedan vakna upp helt frisk, det skulle vara fantastiskt.

Min näsa gör ont och är inte allför vacker just nu, jag har en sån där "koks-näsa" som Mellie så fint säger, haha.
Ni vet när näsan blir alldeles röd, torr och nästan sårig för man snytit sig alldeles för mycket, hatar sånt.

Och min hals gör också jätte ont, kan knappt svälja, dumma dumma hals.






Sitter just nu med en kopp kamomill te och hoppas halsen ska kännas bättre sen så jag kan somna en timme eller 2.





Nu kryper jag ner i sängen igen och hoppas på att må bättre nästa gång jag vaknar :)









Sjuk igen..







Usch och fy, Halsen är svullen och gör fruktansvärt ont, näsan är täppt och huvudet värker nå enormt, sen fryser jag sjukligt mycket.

Det är helt otroligt att jag knappt hinner bli frisk innan jag drar på mig nästa influensa.
Mitt immunförsvar verkar ha försvunnit totalt sen jag blev gravid och jag har ju knappt varit frisk alls under hela graviditeten.

Det räcker med att gå utan för dörren så är jag sjuk igen, typiskt.
Jag får nog se till att hålla mig inlåst i lägenheten tills min älskling ploppar ut, då kanske även immunförsvaret kommer tillbaka :) ( Det kanske vill skydda bebisen mer än mig?, och det tycker jag det gör rätt i såfall)






Nu ska jag göra mig en varma koppen och se om det går att svälja ner :) wish me luck :)






Valvaka..



Nu sitter vi och tittar på valvakan, spännande. Och vi håller ju på dom rödgröna men tycker att det är lite orättvist att dom bara är 3 och alliansen är 4 för då får väl alliansen mer röster eftersom dom är 1 parti mer? Eller? Jag vet inte..


Anyway... jag har shoppat lite också eller bara ett par skor, ett par vinterskor. Jag måste ju ha ett par varma och bekväma vinterskor nu när man är så rund och vinglig så jag kan gå stadigt, haha =)

Det blev dessa fina skor, för dom är så söta och ser så himla bekväma och mysiga ut.

Beställde dom från www.have2have.se för bara 298kr :) Jätte billigt tycker jag.











Valdag!


Helloj,



vi kom nyss hem efter att ha varit och röstat, som sagt jag röstade på sossarna och det ångrar jag såhär i efterhand, det känns inte bra alls.

Har en stor klump av ångest i magen, fyfan jag röstade verkligen fel. Jag kände redan i vallokalen att sossarna kändes fel men min pojkvän tjatade så röstade på dom mest i ilska och nu ÅNGRAR JAG MIG!!! Fyfan...













Nattbad.

Heej :)


Tog mig ett varmt mysig bad så här mitt inatten, jag tänkte att det skulle hjälpa mot min onda rygg och jag hade rätt det känns mycket bättre nu:)




Imorgon är det val, är faktiskt spännade. Vi har haft en politkvecka här hemma och följt allt på tvn, hehe.
Så nu har jag bestämt mig jag ska rösta för en rödgrön regering, för moderaterna måste bort!!!!

Moderaterna har alltid och kommer alltid att stå för att dom rika ska bli rikare och dom fattiga ska leva fattigt... och ska det fan inte vara, det är helt enkelt fel. Sen står dom och säger att alla är lika värda.. hm BULLSHIT säger jag bara.

Och att uförsäkra sjuka personer och begära att dom ska ut i arbetslivet är ju, ja jag finner inga konkrekta ord men det är fan inte mänskligt!!!

Och för den som orkar och har tid och lust läs denna berättelsen (rekommenderas, såhär inför valet)


http://klamydiabrevet.blogspot.com/2010/09/sveket.html





"Det är som skojfriska personer säger,
enda giltiga skälet till frånvaro är egen begravning.
Det är vad Alliansen säger också. Men de skojar inte."






ÄNTLIGEN!!!!



Äntligen är Parlamentet tillbaka, gud så jag har längtat efter det programmet och jag missar aldrig ett avsnitt :) Första avsnittet var idag dock Valspecial men roligt ändå. :) Älskar det <3








börjar bli lite små trött...



Hatar att inte kunna sova på nätterna för det är så tråkigt att sitta vaken hela natten men dock börjar jag bli lite små trött så funderar på att lägga mig och fortsätta läsa min bok.

Den heter " När ingen annan ser" och är en sann berättelse, sorglig men fruktansvärt intressant att läsa.









"En sann berättelse om en ung pojke som blev sviken av den person han älskade allra mest – sin far.

Från det att Duncan var fyra år blev han utnyttjad av sin pappa. En fruktansvärd hemlighet som han bar på sina små axlar. Uppvuxen i ett hem där sjuka ritualer var en del av vardagen, blev Duncan manipulerad, retad och sexuellt utnyttjad av sin egen far.

Övergreppen pågick i tio års tid och satte djupa sår i den unga själen. Sår som ledde Duncan in i missbruk och kriminalitet. När han en dag som vuxen ser sin pappa hand i hand med en liten pojke bestämmer han sig. Det handlade inte längre bara om honom, andra tvingades uthärda samma sak. Han anmäler sin far för sexuellt utnyttjande av barn.
Det här är hans skakande berättelse om hur han tog tillbaka makten över sitt liv."

 

 

 





hm vilken färg?




Kan inte bestämma mig hur jag ska göra, vilken färg jag ska ha dock trvis jag bäst i ljusblont men gillar den lite mörkare färgen också, hmm Jag tror ljusblond va... :) eller`? åhh beslutångest haha..

 

 










åh funderar, funderar men kommer inte fram till något, haha.






God kväll :)




ikväll tog vi oss en cykeltur till Lövsta förut och tog ut pengar och det var riktigt skönt att få komma ut lite och det var faktiskt rätt så skönt väder också.  kom just upp ur ett varmt bad och nu kollar vi på utfrågningen av dom rödgröna, och tänkte fixa något att käka för börjar bli riktigt hungrig.







Fick även lite sällskap i badrummet av Tyson <3 hehe.





Vecka 26 <3



Och bara 14 veckor kvar, hihi tiden går riktigt snabbt nu <3
















åh, kan inte sova / mat inlägg!



Idag har jag mått riktigt dåligt, mått illa och spytt hela dagen och varit fruktansvärt yr så har inte gjort något annat än att legat i soffan/sängen i stort sett förutom när vi gjorde mat förut, blev wok och nudlar lika gott som vanligt vart dock lite snålt med grönsaker men men det gick ner ändå.






Ikväll har vi inte gjort så jätte mycket, kikat på idol och på utfrågningen av alliansen, och fan vad irriterad jag blev på Fredrik Reinfelt alltså, alla hans svar ovasett fråga innehöll " arbetar" eller "arbete" i stort sett även om det var en fråga ang något helt annat. Jag vill verkligen inte att moderaterna ska vinna igen, usch!!!



Nu ligger älsklingen och sover så sött medans jag inte kunde somna pga hunger så jag gick upp och gjorde mig ett par varma mackor och passade på att skriva detta inlägg medans jag äter =)





Men nu ska jag äta upp sen försöka sova igen :)


God natt !





Heej :)




Har varit rätt dåligt bloggande dom senaste dagarna men har ju varit sjuk så har mest sovit faktiskt, men idag mår jag lite bättre dock inte bra men bättre så det går framåt i alla fall :D













Jag och Johnny hemma hos mamma och lasse och tittade på fotboll Sverige - Ungern!
Och, ja jag vet jag är tjock och jätteblek, men jag har bra ursäkter :)

Är tjock pga att jag har en bebis i magen och jag är blek pga att dom andra 2 är så mycket brunare och att att jag har jätte lågt blodvärde man blir blek då.








Färdigstädat! =)




Aahh, idag har vi varit jätte duktiga och städat och haft oss, vi skulle ha behövt tvätta också men tyvärr fanns ingen tvätttid för ens på onsdag :/ men vi får försöka stå ut hehe.


Vi försökte oss på stuvade makaroner förut också och resultatet blev i alla fall ätbart =)





Och jag kom nyss upp ur badet så är rätt seg nu så det blir till att mysa i soffan och glo tv en stund innan läggdags :)


sov gott allihopa!






DAGENS SÖTASTE!!!!!










Min kusin är AWESOME <3



Fick dessa små fina kläder av min underbart snälla kusin Camilla <3 Tusen tack!

2 små mössor, och 2 små strumpor <3 så gulligt <3












mår skit..


Jag mår riktigt jävla risigt alltså, mår illa och magen gör ont, är yr och känns som jag håller på brinna upp pga febern. Men eftersom killen inte är hemma så fick jag släpa mig iväg och köpa alvedon så hoppas det hjälper lite.


För ett tag sen hitta jag ett par gamla skor som är förstora i vanliga fall men eftersom min fötter är en aning svullna så passa dom utmärkt =)




Men nu ska försöka få i mig åtminstone en macka och hoppas på att jag får behålla den:)


Natti







7 månader med älsklingen + magsjuka!


Idag har jag och älskligen varit ihop i 7 underbara månader och många många fler månader kommer det att bli <3
Tyvärr är jag även magsjuk (IGEN) vilket inte är någon höjdare och jag förstår inte det var ju inte längesen jag var det sist :/ Undrar vart mitt immunförsvar är någonstans ??



Så det blir inget firande eller så idag utan bara ta de lugnt och kolla på idol, eller iaf för min del eftersom Johnny är hemma hos micke en sväng nu men han kommer om ca en timme igen.












Hemkommen från barnmorskan =)

 

 

 

 




Nu har jag kommit hem från barnmorskan, Jag fick lite information om amning samt föräldragrupper och skulle även få en kallelse till en sådan grupp och hon tyckte även att Johnny borde följa med på dom gruppmötena så ska snacka med honom om det när han kommer hem.

Hon mätte även livmodern som var 24 cm vilket är normalt.  Sedan fick jag höra hjärtljudet med en doptone dock hörde jag knappt några hjärtljud men BM sa att dom var bra däremot hörde jag alla sparkarna, haha. BM började skratta och sa " oj så hon lever rövare" haha, min lilla busunge <3

Jag fick även ta blodprov och mitt blodvärde är inge vidare bra, det låg på 106 förra gången så jag har ju ätit järntabletter i hopp om att det ska höjas för ett normal blodvärde ska ju ligga mellan 120-150 dock så har mitt sjunkit till 90 just nu så jag ska tillbaka om 4 veckor och om det inte är bättre då så ska vi ta mer prover för det kan vara så att jag har brist på B12 och då tar inte kroppen upp järnet.



Men nu ska jag äta lite riskakor och dricka cola innan det är dags för städning.


Hörs!








Strax barnmorsketajm ! <3





Usch usch knappt sovit något i natt igen. Så typiskt att så fort jag började äta järntabletterna så blev jag mycket piggare och kan inte sova, jag kanske är för pigg för att sova? Men jämt? :/ åh .

Men men finns inget att göra åt det nu hehe, just nu sitter jag i alla fall och käkar frukost och ska snart iväg till barnmorskan men vet inte exakt vad jag ska göra där förutom blodprov, hehe så berättar mer sen :)



Puss hej!








Vecka 25 <3











Smärta!!

AJ AJ, min rygg gör så förbannat ont, jävla foglossning!!!!  Jag har nog aldrig haft såhär ont, fyfan, och inte nog med det så är jag cp trött också.

Sitter och väntar på att klockan ska bli halv 8 så fotbollen börjar Sverige - San marino, och självklart vinner väl Sverige :D


funderar på att införskaffa löshår eller nej jag SKA ha det!!










Respektlösa ungjävlar!!!



Vilka jävla ungjävlar som bor på den här gården alltså, dom har absolut ingen respekt för andra. Hur fan kan det få vara så egentligen ?? Åhh, jag blir så arg! Barn ska väl respektera vuxna åtminstone tillräckligt mycket för att vara trevliga och inte slänga ur sig massa glåpord.  Jag tycker fan den ena ungen man möter är kaxigare än den andra, hur blir det så ?


Ungarna här på gården håller på sparkar/kastar boll mot vårat köksfönster och dom klättra till och med in på våran balkong, vad fan seriöst? Jag har sagt åt dom flera gånger nu och håller på att bli tokig fan,och det enda man får som svar tillbaka är " Håll käften jävla svennehora", det är så jävla sjukt, och dom här ungarna är mellan 5-10 år och helt respektlösa, herregud vart är världen påväg??











Hemma igen..


Så nu är jag äntligen hemma igen efter ha spenderat lite tid på ett informationsmöte på
arbetsförmedlingen. Det gick bra men tror alla andra vart lite små irriterade på mig för jag ställde 1000 frågor, men frågar man inte får man ju inget veta =)

Jag var på riktigt dåligt humör imorse pga att jag inte sovit något i stort sett. men när jag väl satte på mig hörlurarna och lyssnade på lite Eminem och kom ut i det fina vädret kände jag mig genast på bättre humör =)
För vem kan vara arg och bitter när solen lyser ?? =)







Där inne satt det 2 st tjejer en liten bit bakom mig och försökte vara hemliga men jag hörde vartenda ord, haha.



" Ser du den där tjejen i vitt som är gravid? Det är så synd om henne, hennes kille var otrogen och nu har han
dumpat henne för den andra tjejen så nu är hon helt ensam och får ta hand om barnet själv"


HAHA, när hände allt detta?? och vem är då han jag bor ihop med? =) hahah folk alltså.

Efter mötet gick jag till apoteket för behövde en grej där, tänker dock inte gå in på vad, sprang även in på en kiosk på vägen till bussen för att köpa mig en cola för vart riktigt törstig i värmen, hehe.










Ingen sömn!





Åh jag är så himla seg har MAX sovit en timme sammanlagt under hela natten, helt sjukt. Och nu måste jag till arbetsförmedlingen, känns så förbannat onödigt. Jag menar vad fan jag är gravid i sjätte månaden vem fan anställer mig när jag snart ska gå på mammaledighet?????


Åhh trött jag blir...





TRÖTTER!!!


aja ska käka upp min frukost och göra mig i ordning...







Kunde hålla mig borta längre :-O

Jag har ju som ni kanske märkt haft en liten liten bloggpaus på några dagar mest pga tidsbrist och trötthet.

Och jag bjuder på dessa ganska hemska bilder, hah :)




I fredag så drog vi upp på stan och köpte öl sen åkte vi hem till min mamma och Lasse och kollade fotboll, det var faktiskt riktigt trevligt och Sverige vann ju, Vi kom hem vid 2 så då var jag helt slut så blev sängen direkt.
På lördagen drog vi till Brickebacken och hälsade på min pappa och satt där i några timmar och även denna kväll kom vi hem sent.

Söndagen vart lite lugnare, Vi städade eller ja det var mest älsklingen som städade för han lät mig sova ut riktigt ordentligt. Sedan kom min kusin, hennes kille och hennes dotter på besök med en massa barnkläder och även en babysitter som vi fick, jätte snällt, tusen tack <3  Ca 5-10 minuter efter att dom åkt kom Johnnys mamma och syster hit och vi fikade lite och satt och pratade, lika trevligt som vanligt :)

Idag däremot har det minsann varit lugnare, Jag vaknade först vid halv 4 för att Gizmo höll på att bråka med mig men vid 8 somnade jag äntligen om igen och vaknade kl 16.00 precis lagom tills att älsklingen kom hem, hehe och det är kanske därför jag inte kan sova nu?


Anyway.. vi tog en cykeltur till willys förut och handlade hem lite, det var riktigt skönt at få röra lite på sig faktiskt :)





Grabbarna blev så glada när dom fick tonfisk :)





Men nu ska jag försöka sova igen, Natti!





Slutbloggat?

Njaee, bara bloggpaus :) Jag återkommer när jag har ork och lust igen :)

 

 




Take care







Dagens outfit!


Som vanligt är kläderna lite små men så är det med dom flesta kläder just nu eftersom jag bara växer och växer :)













Ibland är jag så seg på att uppdatera...


Men det är för jag är så trött och har ont så att ni vet. Men så fort jag orkar skriver jag alltid lite i alla fall :)



Anyway igår var jag skit duktig igen, jag tvättade, diskade och fixade matlåda åt min älskling:) Så på kvällen tyckte jag att jag förtjänade pizza så vi beställade hem en varsin pizza och kollade på film.
Kollade på Vampyrer suger, och ja den var väl inte det så himla bra  men lite rolig då och då så den funkar absolut att kolla på i brist på annat men är inte värd att slänga ut pengar på för att se på bio!







Åh älskar att krypa ner i bland nytvättade sängkläder <3, det är så mysigt och luktar så gott!!
Självklart är fotbollstäcket mitt :-O Mitt älskade fotbollstäcke, har nog aldrig varit så kär i ett täcke förut, haha!










vi hörs senare! Toodels!






VECKA 24 <3

 

 

 

 








DAGENS SÖTASTE!!!!!



Denna lilla kisse är så sööt, och så himla lik Tyson när han var liten bebis <3










Jag kanske har dålig humor men HAHAHA




















plusikassan.se