mitt tålamod övertalade mig

någon som provat detta ? själv har jag enbart provat naturdiet som jag tyckte  smaka skit haha 



mongo eyes

mina ögon är rikigt wierd 
 
 



söndag

känne mig sjukt seg just nu , är väl pga träningspasset med jens men ska ta mig orka att gå till affären samt städa innan busan kommer hem. 
 



tröttaste tjejen i stan säger natti




här ligger jag och har det bra




bakismat <3






gosis




Tonight im sad!

Ikväll mår jag inte alls bra, är väl en kombination av att vara utan Novah samt allt skit jag fått tagit ikväll, det är vekrligen inte kul att få höra sådana saker från någon man älskar, men nu vet jag vad han tycker så jag antar att han inte dyker upp på min födelsedag heller men men not much to do :/
 



någon som kan hjälpa mig?

är det någon som har mobilappen blogg.se för android?



som ni ser hamnar mina bilder snett när jag laddar upp dom men endast här på tex fb blir det som vanligt... någon som vet vad detta beror på och hur man fixar det?



ut i kylan






Hjärtat




Lite nytt!

 
2 st fina chappy chic tavlor och en Maxfactor smokey eye effect :)



Uttråkad till max!

 
 
Jag har så jävla tråkigt så det är sjukt :/ Borde städa men har världens mensvärk och skulle gärna vilja vila lite men eftersom mitt alarm inte funkar ifall jag skulle råka somna så går det inte :/ så himla typiskt. Jag får väl städa ändå.



Bildbomb!




Guten morgen =)

Nu är jag redo att bege mig ut i kylan haha, dock lite tidigt att sätta på sig jackan eftersom Novah ännu inte vaknat, hon är förbannat svårväckt. Men jag fryser så mycjket så jackan åkte på i alla fall :) Regnar gör det också.. inget höjdar väder med andra ord.
 
 
Ni får ha en bra dag i regnet :)



Novah säger godnatt, jag myser ner i soffan för tv!

Jag har kämpat som en tog sen halv 8 med att få Novah att somna ikväll, sen vart det knäppt tyst och sen helt plötsligt ser jag att hon ligger i soffan och sover... hahaha, hur bra är hon inte på att smyga alltså!
 
 
Jag bar in henne i säng i alla fall så hon får fortsätta sova där och jag ska väl krypa ner jag med snart men först ska jag se Life unexpected , så grymt jävla bra serie, Någon mer som brukar se det?
 
Jag var tvungen att be mamma att ringa väcka oss i morgon bitti eftersom mitt alarm på min tillfälliga mobil inte funkar, fruktansvärt störande men men det löser sig ju i alla fall.
 
Nu får sova så gott allihopa <3
 
 



För kallt!

Nu är det rejält kallt både ute och inne, ÖBO har ju inte satt på någon värme än och jag är väldigt frusen av mig så typ skakar av köld.. brr! Men har tänt lite ljus  och myser med min gosfia men så fort hon somnat satsar jag på ett riktigt varmt bad! =)
 
Vad gör ni ikväll?
 



Tjena hallå =)

Hej Svejs =)
 
Idag har jag absolut inte gjort ett jävla skit alltså, Novah somnade vid 7 tiden igår kväll men vaknade någon gång efter 12 på natten pga att grannarna över började borra och ha sig så i morse tänkte jag gå upp och prata med
 dom men kom på att dom är döva så skrev en lapp åt dom, en snäll givetvis=)
 
Nu sitter vi mest och busar, ritar och kastar boll :) Vädret suger ju, skit kallt och mitt huvud dunkar som fan och inte nog med det så har jag mensvärk också... ja nu har jag gnällt färdig för idag :) Eller för tillfället i alla fall haha :)
 
Hoppas ni har en lite bättre dag än mig :)
 



My new baby <3

 
Jag var väldigt sugen på Samsung Galaxy s3 till en början men denna verkar så mycket bättre dessutom vill jag inte ha likadan mobil som alla andra jag känner :P Och denna lanserades i Sverige ganska nyligen så har beställt mig denna nu tihi.



Mina nya tavla <3




Jag står utanför civilationen

Hej =)
 
Tänkte bara säga att anledningen till att jag inte uppdaterar lika ofta nu är pga att min internet strular MASSOR samt att min mobil har gått sönder :/
 
 
Min mobil gick sönder igår, hatar sånt! Man känner sig så jävla handikappad utan mobil.. herrregud hur klarade sig folk förr i tiden? :O haha vår generation är fan alldeles för bortskämd!
 



mysdag



idag har vi bara haft myspys, ritat, badat och gosat... är ju uselt väder ute dessutom har jag varit vaken i nästan 2 dygn så mår inte helt okey.



nu blir det nog rita lite mer och kika på barnprogram, ha en trevlig lördag.






känner mig som ett barn igen :)



vi sitter här och ritar och ritar så har hela golvet är fullt med färgglada teckningar: )

vad gör ni idag?




novah älskar verkligen att rita, hon kan sitta flera timmar. men idag vill hon att mamma ska vara med också: )






är jag korkad eller ?

alltså jag är lite trög med blogg.se mobil app, skulle någon som är lite mer insatt i detta vara gullig och svara på mina frågor?

kan man inte svara på sina kommentarer eller kommentera andra bloggar?

kan man se sin statistik?

jag är lost...



lunch time :)



barn är så roliga dom blir allt akut hungriga bara dom hör ordet mat haha så idag blev det något simpelt och snabblagad, lättast så när lilla fröken står bredvid och skriker "maaaat" haha.






trött som fan

idag vaknade vi vid 5 och jag är sjukt trött men men va gör man: )

nu blir det lite mer mys framför TV:n






torsdagskväll :)



ikväll är vi riktigt trötta, novah sover som en stock och jag ligger och tittar tv.

vi kom inte hem för ens ca kl 8 för vi var ute och lektris med faster Jenny men till slut tröttna novah och dessutom blev det rätt kylig, brrrr.

hoppas ni haft en bra kväll ni med



Dagens shopping




En dag på stan!

Idag har jag spenderat hela dagen på staden typ, fixat lite saker samt shoppat lite :) Jag köpte då grejer till Novah och passade på att slå in dom med för är ju alltid roligare att öppna paket eller hur ;)
 
 
 
 
Gick även förbi tempo på hemvägen för att köpa frimärke och fick massa frukt på köpet, alltid lika trevligt :)
 
 
 
 
 
 
 



Mammas ängel är hemma =)

Äntligen så är mitt hjärta hemma, jag har verkligen längtat ihjäl mig men nu är hon hemma och jag är so happy i could die :)
 



I did it!

Jag trodde fan aldrig jag skulle lyckas but i did och stolt är jag :) Jag lyckades slänga ihop en sallad med endast en fungerande hand :) Yeah.....
 
 
 
 
 
 
 Im that awesome ;)
 
 
 
 
 



Fick träffa mitt hjärta idag <3

Jag kan inte beskriva i ord hur mycket jag saknar min lilla ängel, känner mig totalt tom MEN imorgon kommer hon äntligen hem till mig, gud så jag längtar och skiter hur ont handen gör och om jag inte kan röra den klarar inte en dag till utan henne.
 
Men träffat henne lite idag iaf, dagens absoluta höjdpunkt <3
 


 
 



I´m fine!

Sorry att jag ej bloggat varken igår eller idag, men har bara en fungerande hand och för jävla ont så har inte orkat helt enkelt.
 
Men orkar inte gå in på massa detaljer men kan ju dra allt lite kortfattat kanske, har haft oturen eller turen beror på hur man ser det att bli knivskuren i handen och tack och lov missade kniven magen/bröstet dock vart min tröja sönderskuren också men vem fan bryr sig om de, jag är enbart glad att jag lever:)
 
Jag mår i alla fall bra trots omständigheterna :)
 




Bilder från igår






Nu kör vi!




=)




Dagens outfit


 

Bloggextra.se




Saknar dig redan massor, Poo <3

Nu är min lilla älskling hos sin pappa och jag saknar henne redan sjukt mycket, det sägs att man vänjer sig vid att vara ensam då och då när man har delad vårdnad men alltså jag vete fan jag tycker det är lika otroligt jobbigt fortfarande.... Varje gång jag stänger dörren efter henne så värker det i hela bröstet, jag hatar verkligen att vara utan henne...så jag tänker gå och lägga mig och sova nu och med lite tur så vaknar jag inte för ens på Söndag då hon kommer hem =)
 
Ha en bra Fredag <3
 
 


 



Dagens "tillfälliga" outfit :)



Bloggextra.se




Morgonbus

Morrn :P
Här har det varit full fart sen halv 6 i morse, inte bara på Novah utan även på Tyson, dom busar för fullt med varandra och far runt hela lägenheten om jag ändå vore lika pigg :) haha.
 
Jag känner mig otroligt seg idag och jag fryser så jag skakar men Novah verkar tycka det är kallt också så jag får väl ta och kika på elementen om nu ÖBO satt igång dom de vete fan.
 


Tyson dyker ner i lådan och ut kommer... nanananana BATMAN!



Vi bestämde oss för att vara miljövänliga

Tidigare ikväll tog vi oss en promenad till ICA för att panta våra burka som bara ligger och skräpar och tar plats, jävlar vilken tid det tog men skönt att få det gjort och slippa ha hela städskåpet fullt med burkar/flaskor.
 



Besök + blåbärspaj



 
 
Idag har vi haft besök av mor(mor) som hade med sig en docksäng till Novah och lite grejer till mig så vi bjöd henne på kaffe och nybakad blåbärspaj, vilket Novah inte alls gillade men hon åt vanlijsås som hon älskar :)
 




Hösten är här!

 Hej :)
 
Efter dagis så blev det en liten promenad och nu syns det verkligen att hösten är här, lite trist att sommaren är slut redan men inte mycket att göra åt saken.
 





 

Bloggextra.se



Guten morgen =)

 Morrn morrn :)
 
Idag blev en tidig morgon vi vaknade redan vi 06:00, pigga och glada eller ja Novah var åtminstone pigg haha. Ibland önskar jag faktiskt att jag tyckte om kaffe eftersom man hör ju alla snackar om hur pigga dom blir efter en kopp morgonkaffe men jag tycker det är svinäckligt så jag får väl helt enkelt vara trött haha. Dricker ni kaffe?
 


 
 Jag vaknade upp inatt av att Novah kommit upp i min säng och somnat längst ner vid mina fötter typ, haha... bar upp henne och la hennes uppe hos mig istället för hon kunde ligga där, så återigen sov hon nästan hela natten hos mig, hon har verkligen blivit en liten mammagris <3 Men jag tycker det är väldigt mysigt att ha henne sovandes bredvid mig.
 
Novah är ju på dagis så tänkte kika på Våra bästa år sedan städa i ordning lite.
 
Hoppas ni får en bra dag <3
 
 



HAHAHAH :P

 



Tutti frutti <3

Igår blev det party, drack och kikade fotbollen sedan tog vi en taxi upp på stan och drog in på rockbar och var vi kvar ett tag innan vi drog in på Liquid, tyvärr var det AS lite folk på dessa 2 ställen så vi drog vidare till Satin, det var där alla var =)
 
Vi drack, dansade och drack ännu mer , sen tog vi taxi hem och "efterfestade" lite med Emil.
 
Det var en sjukt kul kväll, vi skrattade så höll på dö.
 
Micke: Nu kan jag andas
Sam: Det är väl onödigt
 
haha
 





Gårdagen!

Igår hade vi för jävla roligt, jag hade Micke och Sam på besök och vi skratta så vi höll på att dö allihopa! Vi vart även lite lurade också men vad gör det nu? :) 
 
Nu taggar vi fotbollen, Sverige - Kazakstan (stavning?) HEJJA Sverige, men går nog bra, Elmander på topp med zlatan, Toivonen och Larsson bakom sig så det är awesome! :) Kikar ni på fotbollen ikväll?
 





Heldag på stan!

Helloo :) Idag har jag hängt på stan med Micke (queerguy.blogg.se), Det blev lite shopping för oss båda inklusive ett par bärs och vodka. 
 
 
Vi passade även på att käka på Kungen, mums!
 




 



!




Dagens middag




Lawless premiär 14 sept 2012!

 

"Franklin County, Virginia, under en tid då alkoholförbudet höll landet i sitt starkaste grepp. Brödratrion Bondurant försörjer sig på att langa hembränt i sina trakter. De äldsta, Forrest och Howard (Tom Hardy respektive Jason Clarke), har gått igenom krig och är enligt stadens sägner odödliga. Minstingen Jack (LaBeouf) gör sitt bästa för att visa sig värdig familjens företag och deras namn, men saknar storebrödernas fysiska pondus eller korta stubin. Ingen skulle våga bråka med Bondurants, men ingen har heller anledning till det. Vita, svarta, unga och gamla - alla har glädje av deras varor och till och med stadens sheriff ser mellan fingrarna på lagbrottet, så länge han också får en låda av finaste äppelbrandyn med jämna mellanrum.

Året är 1931 och det är en förändringens tid i det lilla samhället. Storstadens blodiga maffiakrig breder ut sig, och snart syns höjdare från båda sidor av lagen på byns dammiga grusvägar. Frågan är hur länge bröderna Bondurant kan hålla affärerna flytande när allt större aktörer vill in i leken. När korrumperade specialagenten Rakes knackar på dörren är det bara en tidsfråga innan skiten träffar fläkten och den annars lugna staden förvandlas till rena vilda västern."

 
 
 
 
 Jag är riktigt sugen på att se den här filmen faktiskt,  jag älskar verkligen sanna berättelser och det ger ju filmen en helt annan upplevelse än om det vore påhittat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Läs mer om Lawless



När mamma går på toa kommer bustrollet fram




.

‎- Omg, i love her so much

- Bro, you´re 20 and she´s just 13

- Age is just a number ♥

- LOL, yeah and jail is just a room :)



Lördag



 
 
Ikväll har vi haft en riktigt myskväll och kollat på körslaget mest av den anledningen att det var det mest lämpliga programmet för Novah :) Men nu sover hon ju sen ett tag tillbaka så då passar jag på att kolla Bedlam :)
 
Hoppas alla har en bra löradg där ute :)
 



efterätt blev det ju också :)






Dagens middag







Natt video - Novah

 



=)

För ett par dagar sen hade vi min far och hans tjej här på besök =)
 



Trötta tjejer!

Igår var Novah riktigt jävla trött, jag nattade henne sen hörde jag efter stund att hon var uppe igen dock trodde jag hon var i sitt rum och lekte med sina leksaker men icke.......
 
 
Hon rev runt i köket och somnade på köksgolvet haha =)



Fotbollskväll!

Ikväll har vi kikat fotboll här hemma, Sverige - Kina och Johan Elmander gjorde första och enda målet, han är för övrigt min älskling också så ni vet... hahah ;) Nej men vi har haft riktigt myspys här hemma faktiskt, efter matchen blev vi så svettiga så vi gosade ner oss i ett varmt skum bad, hihi. 
 


 
Men nu sover Novah så jag sitter här i min ensamhet och kikar lite tv innan jag kryper ner i sängen jag med :)



TORSDAG!

God morgon =)
 
Jag har varit vaken sedan kl 07:00 så för mig var det morgon för längesen, Novah däremot var riktigt svårväckt idag. Jag bytte blöja och klädde på henne och hon sov under tiden haha dock inte så konstigt  då hon inte somnade för ens 23:30 igår ikväll eller ja snarare däckade.
 


Novah har blivit jätte mammig när vi är här hemma, hon ska sitta i mitt knä hela tiden och nu har hon börjat vägra att sova i sin säng eller ja somna utan vill ligga i min famn och somna, men är väl någon fas hon går igenom antagligen,



Tidig morgon, för tidig!

God morgon =)
 
Idag gick vi upp väldgti tidigt, jag vaknade av att Novah låg ovanpå mig och höll stenhårt i mig som om hon vore rädd att jag skulle försvinna, hon kanske hade haft en läskig dröm och det har ju tyvärr verkat bli rätt ofta senaste tiden har jag märkt, vet dock inte vad det kan bero på, det är i alla fall inte tv då jag inte kollar något som INTE är barnvänligt när hon är vaken... tror nog det är barnkanalen frå  morgon till kväll faktiskt.
 
 
 
Vi somnade om men vaknade vid 4 och då tyckte Novah det var dags att stiga upp so we did, båda är trötta och hon har varit grinig men vägrat somna om nu är det inte längre någon idé då hon börjar dagis vid 09.00 och jag ska till läkaren vid samma tid, vi får hoppas vi får tag i hennes pappa bara för han ska gå iväg med henne till dagis eftersom dagis blir lite griniga när man kommer för tidigt och ja läkartiden är viktig för behöver ny medicin.
 
 
Jag blir alltid lite nojjig och små stressad när Johnny ska hämta henne tidigt på morgonen för han är så svårväckt så blir osäker på om han vaknar av sitt alarm eller, som tur är det inte ofta ha hämtar henne på morgonen utan endast när jag har möte/läkarbesök vilket inte är alltför ofta som sagt :)
 
Men ni får ha en super bra dag nu ska vi fortsätta kolla på barnprogram, puss på er <3



MYSKVÄLL <3







Min myshörna!

Här är min lilla myshörna, där jag håller till på kvällarna och sköter mina buisness haha.  =)
 




IDag är det en bra dag!

För idag kom min lilla tös hem igen, det har varit massa mys och bus här hemma idag men nu till slut slockna hon haha... Men är underbart att ha henne hemma igen <3
 





Dagens middag




Ännu en myskväll




Äre sov dags eller?

 
 
GOD NATT ALLA FINA <3











plusikassan.se