Kvällsmys i min ensamhet =)


Jag tog nyss ett varmt och mysigt bad, det var riktigt skönt efter den här dagen kan jag lova =) Jag har gått till affären 2 gånger och sen städat och sprungit runt så ryggen har gjort väldigt ont idag.

Det ska bli riktigt skönt att krypa ner i sängen och sova så fort Johnny kommer hem som förövrigt är i studion just nu och spelar in musik med sin syster men han kommer runt 11 kan jag tänka mig.


Sitter och mumsar vit choklad och fan vad svårt det är att hitta sån choklad i affärerna, det finns typ inte så fick köpa sådan som man använder till bakning men den är god den med :)








God natt allihopa =)







Bara för att alla andra gör så..

Så kör jag också ett dagens outfit inlägg :) haha



Dagens outfit


en föredetta kort klänning (används numera som linne) och ett par leggings =)









Gizmo är bossen över fjärrkontrollen !!

 

 

 










Halloj...

Den här dagen fick en mycket bättre start än gårdagen kan jag lova, vaknade vid ungefär och gick upp till affären och köpte cola och en stock snus till älsklingen glömde dock köpa smör :/ så nu blir min frukost inte av, får bli lunch istället :) men frågan är vad hehe. Men får gå iväg sen och köpa smör så att det finns.



Förstår inte hur jag lyckas ruffsa till håret så mycket i sömnen :/ haha ett mysterium!











Men nu ska jag fixa lunch som sagt, Bye!










Update..


Helgen var kanon, eller ja söndagen iaf för vi sov i stort sett hela lördagen. Men igår hade vi mys ikväll och det blev tacos och filmen Starsky and hutch vi har dock båda två sett den förut men den kan man se flera gånger för den är riktigt bra och rolig.  Jag vart så himla mätt efter maten så somna direkt, tror jag hamna i mat koma eller något, haha.








Idag har varit en ganska usel dag, eller har väl inte varit fel på dagen i sig utan snarare mig och mitt humör som varit uselt. Dagen började med att jag vaknade av att Tyson ( min ena katt ) satt på mitt bröst och kissade på mig och jag vaknade och var tokig såklart, och efter det har humöret varit ganska lågt. Jag vart dock jävligt glad när älsklingen kom hem med en fin rosa blomma åt mig tidigare idag, han är så himla underbar min älskling <3

Men just nu är inte humöret på topp alls men kan bero på att jag är hungrig, har ont i huvudet och är trött.
Vi gick till Ica för ett tag sen för jag var sugen på en baugette men så börja jag sura i affären och inte alls ville ha den och sen dess har jag varit sur, men nu är killen uppe igen och köper den åt mig i alla fall.



Och nej jag är inte en bitch utan det är bara hormonerna som spökar och tyvärr måste killen stå ut med mig, tycker faktiskt synd om honom.






Denna fina blomma fick jag av älsklingen <3 Han vet ju att rosa är min favorit färg och nu ska jag se till att vattna den så den inte dör!!!








Haha, Älskar comhems nya reklam =D

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Jag är vaken :-O


WOW, otroligt att jag är vaken vid denna tid, det sker inte alltför ofta längre men älsklingen är ute på vift så väntar på honom och färgar håret såhär mitt i natten, ja har man inget bättre för sig så varför inte :)



Är lite hungrig också så värmde mig en panpizza.











On my waay...

Nu blir det iväg och storhandla med älsklingen sen ska jag till Ams, ( it sucks)





Inte hunnit fixa håret och inte ens färdig sminkad, men men det hinner jag tyvärr inte med men men världen går inte under för det. =)




Hej svejs så länge !









FREDAG! <3

Idag är jag så glad för att det är fredag, har hämtat ut 2 paket nu och ikväll har jag och älsklingen planerat fredagsmys, åh så underbart <3 Vad är bättre än att spendera fredagskvällen med den som man älskar mest :)





Det som var i paketen :) plus fick en godisbit och liten sminkspegel på köpet.






åh <3


Bara 6 år men en underbar sångröst <3







Det är snart val, men när?


Igår när jag satt om hos min syster frågade hon, Vem ska du rösta på i valet??


Och ja, vem fan ska jag rösta på? Jag har noll koll, jag vet inte vilka åsikter och argument dom olika partierna har så jag måste börja läsa på om jag ska hinna rösta och det vill jag ju så det inte blir som förra gången. Jag var dock väldigt påläst förra gången men kunde dock inte bestämma mig vem jag skulle rösta på så jag rösta blankt och det var ju lika bra.Jag tycker nämligen att man ska vara 100% säker på vem man röster på annars strunta i det, det handlar ju trots allt om vilka som ska få bestämma i vårat land.


Jag har som sagt ingen aning vilka jag ska rösta på eller om jag ens hunnit bestämt mig tills valet, Men en sak är säker jag vill ha bort moderaterna, tycker det har blivit sämre sen dom tog över. Jag undrar om många som röstade på dom ångrade sig efterhand? hm.. jag tror nog det...



Är det något parti som vill satsa på Sveriges rättsystem, ändra lagarna och höja straffen för våldtäksmän, mördare och pedofiler? I så fall har dom min röst!!!
För detta tycker jag är något vi borde satsa på i Sverige. En våldtäksman eller pedofil ska inte sitta 2 år i ett fängelse/anstalt där dom serverar oxfilé flera gånger i veckan och där man kan dricka cola hur mycket man vill , äta godis och bullar och liknkande. nej nej dom ska sitta många mer år än så i ett fängelse med slagsmål och vatten och soppa till mat eller något liknade. Och cola ska dom minsann inte ha någon rätt till, inte tv, tvspel och sådant heller. USA där är det hårda fängelsen så ska det vara, det ska vara ett straff inte en "semester" att sitta i fängelse.
















anyway... Åter till frågan vem ska man rösta på? Vem ska ni rösta på?






Tjingeling.


Jag skulle ha tvättat vid 2 men har fortfarande inte hittat tvätt kortet, hm jag undrar vart det kan vara ? :/ Anyway eftersom jag inte hittade det gick jag över till syrran och satt där och snacka skit ett tag tills Johnny kom hem, men nu stack han iväg igen och skulle ta ut pengar så jag tänkte skriva ett litet inlägg så länge:)



Jag längtar som fan tills fredag för då blir det nog att storhandla, jag älskar att storhandla och det är så himla härligt när kylen och frysen är sådär fulla att dom knappt går att stänga :) Förutom det så tänkte vi har en riktig myskväll, bara vi 2 och vad kan vara bättre än att spendera fredagskvällen med den man älskar mest ;)


Snaaart är det fredagsmyyyys <3




Haha , min syster och hennes kille äger en ganska så stor fjärrkontroll och japp den är äkta!






Vecka 23 ! <3












Nu mår bra igen..

Hej :)

Idag mår jag bra, både fysiskt och psykiskt. Inget illamående och ingen värk, Ingen oro eller några tårar utan allt är som det ska och vi börjar om på nytt!

Under måndags natten tills igår förmiddag mådde
super dåligt pga att jag bestämde mig att lämna min pojkvän, varför orkar jag inte gå in på. Så hela den tiden grät jag som ett litet barn och kunde inte sova ett skit. På morgonen när han vaknade igen låg vi i sängen och pratade i flera timmar om alltihopa och båda var ledsna och tårarna forsade. Han kontaktade till och med min mamma och bad om hjälp och råd om hur han skulle få mig att stanna. Han hade sagt något i stil med


" Snälla du måste hjälpa mig hon verkar ha bestämt sig, jag vet inte vad jag ska göra hon får inte lämna mig jag kan inte leva utan henne, hon och barnet betyder allt för mig och utom dom är jag inget, älskar henne så jävla mycket, är så ledsen vad ska jag göra?"

Jag tyckte det var urgulligt att han bad min mor om hjälp, det bevisar att jag trots allt betyder något. Mamma ringde mig lite senare och vi pratade och sedan pratade jag och Johnny lite mer, och jag kände att det är värt att ge oss en chans till men då vill jag se ändring och han lovade och jag tror honom.


Det vi har är så starkt, en enorm  kärlek som inte går att förklara och utan honom känner jag mig inte hel. Jag har aldrig älskat någon såhär mycket och ärligt talat trodde jag inte heller att det var möjligt men nu vet jag och detta är äkta kärlek.






Och vi har även ett barn på väg, ett barn skapat utav våran kärlek, en underbar liten flicka, våran lilla Novah <3
Vi kommer att bli en lycklig liten familj och det är precis såhär livet ska vara!

Och det vi har är för bra för att bara kastas bort, alldeles för bra och ingen av oss skulle må bra av det eftersom vi inte vill eller kan vara utan varandra, vår kärlek är för stor.

Det är inte alla som finner sitt livs kärlek men det har jag gjort och den är värd att hålla i riktigt hårt och kämpa för! Så länge kärleken finns kan inget skilja oss åt<3









God morgon allihopa :)


Ida vaknade jag vid halv 7 men låg dock kvar ett tag i sängen, älskar att göra det. Sedan ladda vi ner och kollade på filmen Grown ups som vi egentligen tänkt att se på bio men nu blev det ju inte så och den filmen rekommenderar jag starkt, förbannat rolig! Och just nu sitter jag och väntar på att Våra bästa år ska börja.


Vid 11 ska även BM ringa för ska prata lite med henne och se vad hon säger om mitt sk tillstånd, hehe. Berättar mer om det sedan när jag vet lite mer.


Igår var vi som sagt duktiga och hade storstädning och det känns alltid så skönt när det är nystädat. Efter vi var klara gjorde min rygg och mina ben samt fötter så fruktansvärt ont så vi tog täcke och kröp ner i soffan och kollade på Tomcats, en riktigt rolig film faktikst.





Det var riktigt mysigt, tända ljus, cola och choklad och min underbara älskling förstås!!
Måste faktiskt säga att jag älskar mitt liv mer än någonsin just nu, Allt är så himla bra,så perfekt.
Ibland kan jag till och med kom på mig själv med att sitta och le som ett fån i flera minuter utan någon egentlig anledning men som sagt är så jävla lycklig, det känns som om jag lever i en dröm!








Men nu var det dags för våra bästa år, btw är det någon mer än jag som kollar på det? haha





Haha den här videon fick mig verkligen att skratta ...













Helt jävla slut...



Jag är helt slut och min kropp gör så fruktansvärt ont, både ryggen och benen värker något enormt :/ Men nu är det i alla fall färdigstädat dock behövs det tvättas men finns ingen tvätt tid så vad gör man...







Har städat hela lägenheten, alla rum förutom badrummet men ska göra det också, behövde en paus, hehe.
Och sen ska jag ta mig ett långt och varmt bad, det behövs!!!





Sova, äta, spy = mitt liv!

Halloj :)

Nu är är jag riktigt trött på att vara trött och spy jämt så  i morgon är det jag som ringer BM för att se om jag kanske kan få en tid för provtagning, det är ju mycket möjligt att jag lider utav järnbrist eller något annat. Sist jag var där och tog prover innan sommaren var mitt blodvärde väldigt lågt men hon ville avvakta så får se vad hon säger i morgon.

Jag tror att även fast man är gravid ska man inte vara såhär trött. Jag sover i stort sett 20 timmar av 24 och det är inte normalt och när jag väl är vaken så mår jag illa och spyr, enligt mig känns det inte som att det ska vara såhär men å andra sidan är jag ingen läkare heller. Fast behöver man verkligen vara läkare för att förstå att detta stämmer inte ? hm..










Men något postivt att se ifram emot är ju december då min lilla älskade Novah kommer <3 128 dagar kvar =) hehe UNDERBART!  <3









SUCK!!



Åh så irriterad jag är, han är ute och festar och det är jag som inte får sova pga det. Det känns så förbannat orättvist.



Först hör han inte av sig alls, sen ringer han halv 3 och väcker mig för att säga att han snart kommer hem, sen somnar jag om då står han och bankar på fönstret för han inte kommer in för han förstört nyckeln genom att använda den i fel port på fel gård :-O



Och nu snarkar han som en elefant och stinker alkohol så nu är det min tur att väcka honom och skicka ut honom i soffan !!!!



 

 

 




Bytt hårfärg!

Ifrån ganska blond....





Till lite mindre blond...





pga det inte går att få en riktigt fin ljusblond färg när man är gravid, pga alla hormoner. Eller det går ju men orkar inte hålla på i evigheter men får skylla mig själv som fick för mig att färga håret brunt från början hah.





Fredagsmyyys <3


Idag är det fredag, och jag är redo för mys, har en liten tjejkväll för mig själv. Jag tycker det är härligt med lite ensamtid då och då. Så ikväll är jag ensam, jag,bebismagen och katterna =) och har lite planerat, Blir jordnötsringar samt cola och se på criminal minds samt resident evil sen ska jag klämma in en hårfärgning och dusch emellan också :) Killen är ju på födelsedags fest och jag fick ju också följa med men orkar inte och kände sist jag var med så palla inte kroppen riktigt, det tog enormt på krafterna så ska inte vara med på något sådant mer under hela graviditeten men det gör absolut inget för jag får ju mina små ensamkvällar :)





Har en cola till på kylning <3






PROTESTERA!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7639187.ab

Skriv under för att försöka rädda Sakineh som kommer att stenas till döds för otrohet!  Jag hatar otrohet men tycker absolut inte det ska behöva straffs med döden, vi alla begår våra misstag!












Nej om man ska sova igen??

 

 

 



Tjockis magen :) Bilden tagen uppifrån :) <3 Nu jävlar har hon börjar sparka rejält och börjar seriöst fundera på om det är en liten karate kid där inne haha :)






TRÖTTAST I VÄRLDEN!


Fyfan vad jag är trött jämt, jämt jämt. Sover hela nätter, sen blir det att sova "middag" på dagen i många timmar för jag orkar inte vara vaken, ska de vara så när man är gravid eller har jag möjligtvis drappas av av någon sorts brist, järnbrist? blodsbrist? skulle ju inte vara första gången faktiskt för har ju lyckats drabbas av båda förut och vad jag har förstått är det lättare att drabbas när man är gravid...










Men nu blir det mat sen sova igen :-O God natt alla!!







Jag borde inte men jag gjorde det ändå... :/



Suddig bild men tar en ny bild sen när jag får hem väskan ;)




Denna väska beställde jag nyss från smink.nu Jag borde inte gjort det utan att prata med johnny först men fan alltså jag är fan värd den, eller? Jo det är jag!  Det tror jag nog han tycker också eller jag hoppas det åtminstone =)




Nej nu ska jag ta en powernapp orkar inte hålla ögonen öppna längre....













Snart dags att vila..

 

 




Jag gjorde lite bacon till katterna för tyckte dom skulle få det,hehe. Just nu tittar jag på våra bästa år och faan vad irriterad jag blir när dom byter ut skådespelarna, tycker det är jätte störande!!


Men tänkte i alla fall titta klart på det sen diska upp det sista och sen tror jag fan jag ska vila någon timme eller två för det är jag fan värd tycker jag =)





Duktiga jag!!


Fy fan vad duktig jag känner mig, har varit i full fart sen kl 05.00 men det känns i ryggen kan jag säga. Även tyson har varit i gång lika länge som jag men nu tar han en tupplur.





Fyfan vad mycket disk vi har, det är sjukt men är väl snart klar. När det gäller städa så är det nog diskning som jag tycker är värst, det är hemskt. Det är äckligt, smutsigt och man blir så himla torr om händerna och naglarna blir mjuka :/ Men jag måste ju diska klart.





*SUCK*





Btw, måste bara tacka Jenny (http://duvethonjny.blogg.se ) Som har fixat min blogg, tycker den vart helt sjukt fin så TACK SÅ JÄTTE MYCKET gumman <3









God morgon :)










Idag så vaknade jag vi 05.00 och kunde inte somna om igen, jag hatar verkligen sånt men man kan ju inte bara gnälla hela tiden så jag klev upp. Jag ställde mig och laga matlåda till älsklingen men det blev bara mos och fiskpinnar (man tar vad man har och just nu är det inte så mycket) Men han äter ju det mesta så är ingen fara.

Jag kokade även några ägg till oss båda och satte på kaffe men bara till honom för jag dricker ju inte kaffe, hehe en av få vuxna som inte dricker kaffe men vad ska jag säga mer än att jag tycker att det är något av det mest vidriga jag vet  :-O

Nej nu ska jag ta och samla ihop tvätten för om 20 min är det tvättdags!  Känner mig som en liten husmor idag, hihi.



Hoppas alla får en trevlig dag :)






Trött, tröttare...

Halloj :)





I morse gick jag upp väldigt tidigt för skulle till ams men när jag stod och skulle ta ut biljetten skiter bussen i mig och åker iväg, så får dom fan inte göra!! Gud så arg jag var, så pga av den irriterande buss chauffören missa jag det mötet, Thanks a lot asshole!! Och imorgon ska jag ringa till länstrafiken och klaga för så får dom fan inte bete sig!!


Har för övrigt alldeles nyss vaknat, har sovit i ca 4 timmar men är fortfarande trött, så himla trött. Jag antar att det är graviditeten som gör mig så trött. Jag klarar inte att hålla mig vaken en hel dag, måste sova lite under dagen annars däckar jag. Men det är ju bra att jag får sömn.

Men nu ska jag fixa käk för dör av hunger!!







Hoppas alla får en fortsatt trevlig kväll!






Skumbad <3



Ikväll är killen iväg och tränar boxning så jag passade på att ta mig ett varmt mysigt skumbad, det var ett tag sen jag gjorde det och det var riktigt skönt måste jag säga. Älskar känslan man får efteråt, känslan av renhet är underbar <3


Massa skum <3








Såhär fult och krulligt blir mitt hår när det är blött, haha. I hate it !











Just love it <3













Tyson är svår att hitta ibland :-O

 

 

 









Party, sjukhus och total utmattning!

Helgen har varit för mycket för mig, eller fredagen ska jag väl säga för resten av helgen har jag i stort sett spenderat i sängen och ändå är jag fortfarande utmattad. Jag skulle även ha tvättat en madrass imorse i grovtvätten men lyckades inte bära ut den jäveln, så får sova utan den i natt igen vilket är hemskt för min rygg dör lite mer för varje natt jag sover utan den!!!



I alla fall, i Fredags skulle killen festa lite så det kommer över lite vänner hit och även vissa som vi inte kände och allt började som en trevlig kväll trots att jag var seg och trött, men senare framåt kvällen urartade allt, Johnny var iväg och hämtade min syrra som hade snubblat och slagit upp hakan så jag tog med henne in på toan och försökte stoppa blödningen och sen när vi kommer ut är det världens bråk. Då har nämligen 2 st killar här börjat slagits och det är värsta livet och det fortsätter ute i trapphuset sen och där går också rutan i portdörren sönder :( Så himla respektlöst att folk inte kan sköta sig när dom är borta och vi har inte heller fått någon ursäkt för hur dom bar sig åt här. Det gick så långt att vi var tvungnaatt ringa polisen på dom och så ska det fan inte behöva vara.

Efter polisen varit här började folk dra sig hemåt och jag och Johnny följde min syster till akuten där vi fick sitta tills 7 på morgonen och sedan gå hem för att han slaravat bort sin plånbok (som vi hittade när vi kom hem).
Men var tur att vi ändå satt kvar hela tiden för hon var tvungen att sy.





Jag kom inte i säng för ens runt 14:30 på lördagen men vaknade tyvärr vid 17.00, men somna igen tidigt på kvällen och sedan dess har jag nästan bara sovit. Men vi hann också med att tvätta lite kläder igår kväll dock fick vi tvätta på min gamla gård för här är det omöjligt att få tag i en tvätt tid :/  Men vi hade grovtvätten bokad idag och jag skulle tvätta en madrass men jag kunde inte riktigt bära ut den jag bara ramla runt så jag sket i det.


Men nu ska jag vila mig lite tänkte jag.... är fortfarande helt slut!!





Uttmattad till max :/

Jag är helt slut efter den här helgen, det har helt enkelt blivit för mycket och jag har mycket att berätta men jag orkar inte blogga, jag orkade inte igår och jag orkar inte idag så får hoppas att jag orkar blogga lite mer i morgon.

Ska tvätta snart också det orkar jag egentligen inte heller!!!



Haha, varför inte..

Har du snusat? - Har testat.


Har du fimpat en cigg på nån annan? - hm, nej tror inte det


Har du blivit dumpad? - mjo


Tar du droger? - Nej


Hatar du någon? - hm, någon finns det kanske..


Älskar du någon? - oh ja!!!!!!


Hatar du dig själv? - ibland så gör jag det.




Hjälper du dina vänner? - självklart!


Tycker du att du är söt? - I have my moments ;)


Har du dansat? - jag dansar aldrig nykter ;)


Tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - jo.


Har du en gris? - Yes, Johnny <3



Kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - nje skulle bli uttråkad.

Gillar du kläder? - nej jag är nudist.. :)


Hatar du falska vänner? - ehm.. aaa


Kan du sjunga? - Nej men gör det ändå.


Säger du vad du vill? - japp.


Är du stor? - HUGE!


Vad är ditt hela namn? - Jenny Christine Blomgren


Kan du tala spanska? - si. :P


Är du kortare än 1.60? - nej.



Har du mer än 6 par skor? - haha mycket mer.


Brukar du sjunga när du är i duschen? - ibland kanske.


Gillar du att städa? - haha finns det ens folk som gör det?


Har du vart med om en olycka? - hm jodå, ingen jätteallvarlig dock.


Är du förvirrad? - haha helt sjukt förvirrad också.


Har du förlorat en vän? - ja det har jag.


Gillar du ormar? - NEJ!


Klarar du dej själv?ja, det tror jag väl...


Kan du lagat mat? - haha.. nej



Är du klantig? - ja, helt brutalt klantig tyvärr.


Har du mer än 20 låtar på din data? - ja.


Har du busringt? - haha Booogie!


Sover du med nått gosedjur? - Nej har min Gizmo han är lika mjuk som en nalle :) <3


Har du åkt nånstans utan att du får? - vet inte, tror jag inte :)



Vill du bara bort ibland? - många gånger.


Har du lekt anden i glaset? - yes


Bor du i skåne? - haha nej.


Gillar du hip hop/rap musik? - Japp:D


Har du åkt flygplan nån gång? - jajjemän.


Är du blyg? - Nej för fasen :)







En riktig höjdare..


Askungar skriven av Kristina ohlsson.





Fick hem denna boken för ca 2 dagar och nu är den utläst, riktigt bra måste jag säga. Absolut läsvärd! Det är en kriminalroman.




Handling:



"Berättelsen börjar med varje förälders fasa. En liten flicka försvinner från tåg X 2000 från Göteborg till Stockholm. Flickans mamma går av vid tågstationen i Flemmingsberg, för att ringa ett snabbt samtal. Hon blir uppehållen av en kvinna som ber om hjälp med sin sjuka hund. Tåget börja rulla iväg och mamman vinkar för att stoppa tåget. Hon lyckas inte, ringer till SJ och berättar vad som hänt och slänger sig själv i en taxi till Stockholms station. När tåget stannat på stationen ska konduktören titta till flickan, men då är hon försvunnen. Ingen har sett någonting ovanligt.


Parallellt med handlingen om flickans försvinnande får man läsa om två okända kvinnor.

Den ena kvinnan lever gömd, eftersom hennes före detta pojkvän misshandlade henne. Hon funderar på om det kan vara han som tagit flickan. Hon ringer anonymt till polisen och berättar men hennes berättelse tas inte på allvar av polisen.

Den andra kvinnan låter sig duperas av en man. När hon inte gör som han säger misshandlar henne. Är det samma man? och vem är han?

Ytterligare ett barn försvinner, denna gång en baby som sover i sin vagn utanför sitt hem. Polisen kan bara konstatera att mammorna inte känner varandra eller har något gemensamt."







Vecka 21 ! <3

 

Underbara bebismage <3

 




En kille på min msn sa precis detta till mig:



"okej.Det kan jag förstå att man längar mycket efter sittt ny födda barn..Varför just i december liksom ska ni få barnet ? Är det vänte tid som ni har bokat "


Hahah jag dör av skratt, Väntetid ?? :D





3-0 till Sverige!



Riktigt bra match måste jag säga, Längtar redan tills 3 september då Sverige spelar mot Ungern :)


Jag måste bara nämna att jag älskar Johan elmander alltså!!! <3 <3  Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men han är verkligen min favorit spelare, i just love him!















God natt!





Sverige - Skottland! <3



Nu har vi laddat upp för fotbolls kväll här hemma, HÄRLIGT! Och både Zlatan och elmander är tillbaka så denna match måste ju bli awesome <3









Hallojj..

Idag mår jag inte direkt toppen, ryggen värker och har spytt några gånger men det är sånt man får ta när man är gravid, hehe.

Igår firade jag och älsklingen 6 månader tillsammans och vi kände inte för att göra något speciellt direkt så satt hemma och åt blåbärspaj och drack cola och bara hade det allmänt mysigt :)

Älsklingen försökte känna Novahs sparkar men hon sluta sparka så fort han la handen på magen, haha lilla busungen <3  Men igår var det full fart där inne, hon sparka och levde runt i stort sett hela dagen och kvällen men jag tycker det bara är mysigt. Men förstår dock att Johnny tycker det är lite orättvist att han inte känner något men han lär få känna någon gång det är jag säker på =)





Phuss <3




Helt sjukt... finner inga ord

 

 

 

 

 




Helt slut..


Jag har hållit igång hela kvällen faktiskt, Städat båda badrummet, gjort rent handfaten samt toaletten, diskat och torkat och plockat lite. Jag har även varit snäll och lagat matlåda åt älsklingen :) Så efter allt pysslande lider verkligen min kropp kan jag lova. Och i morgon blir det upp tidigt för ska tvätta 07.00 -10.00  och sedan blir det väl till att dammsuga och torka golven.


Så nu ska jag äta en macka sen tänker jag krypa ner i sängen och bara mysa <3









Btw, tänkte bara säga STORT GRATTIS till min kusin Lindha Johansson som ska få tvillingar i Januari <3



God natt på er allihop!




Just love it...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tycker han är riktigt lik Britney Spears alltså :) haha

 

 




Söndag!

Idag har vi införskaffat en ny lite större säng , mycket skönt måste jag säga och väldigt behövligt med tanke på att jag bara växer och växer haha.  Kan lägga upp bild senare eller i morgon. Vi har i alla fall fixat klart hela sängen sen blev det pizza och självklart cola.

Nu känner jag mig helt slut i kroppen och ryggen värker som fan så tänkte göra Tyson sällskap i badrummet, fast han sover i handfatet och jag tänkte mig ett varmt mysigt bad <3

 

 






Inväntar älsklingen..

Halloj,

Nu sitter jag här med ett glas cola och en kitkat och väntar på att älsklingen ska komma hem. Jag har gjort iordning pasta sallad nu som står i kylen.



Dock är typ all sallad i botten när jag tog bilden haha, men nu är den omrörd och fixad. Så får väl se när han tänkt komma hem annars äter jag själv eller nej det går ju inte måste ha olja till dressingen och han har bankomatkorten haha, bra där.




TACK ! <3


Detta har min super snälla kusin Camilla köpt till bebisen, hur gulligt som helst av henne och jätte fina kläder tack så jätte mycket <3




 

 

 





Nu tänkte vi fixa lite tacos och glo tv, om det finns något att se förståss :)



Btw, har råkat pillat på några inställningar eller något för min bild samt header har försvunnit om det är någon som undrar men det ska fixas, väntar bara på att killen ska hjälpa om mig :)









Underbar dag! <3

Igår var en helt underbar dag, var ett tag sedan jag hade en sådan sjukt trevlig dag/kväll.
Det började ju med att vi skulle till barnmorskan och göra ultraljud (det vet väl alla vid det här laget så som jag tjatat) vid 11:30, Barnet är frisk och växer och utvecklas som det ska göra. Det var lite roligt att barnmorskan vart lite små chockad över hur livligt barnet var, hon hade svårt att mäta och ta kort. hehe men att det är livligt är ju bara bra.













Så underbart fin är hon vår lilla ängel <3 För det är en liten flicka vi ska få. =)  Och jo, jag vet att man inte ska lita på det till 100% har fått höra det av några stycken men wtf barnmorskan var helt säker och hon såg till och med blygdläpparna så hur kan det då inte vara 100% säkert? Vad finns det hos en pojke som kan misstas för blygdläppar? Inget vad jag vet. =)


Efter Ultraljudet ringde jag min mor som blev överlycklig och slängde sig på cykeln och kom i racerfart upp på stan, knappt 5 min tog det haha. Som sagt hon var överlycklig. Så vi stod och snacka med henne ett tag innan hon skulle iväg på möte och då bestämde vi oss för att dra och käka för vi var utsvultna, haha.

Vi drog till La Gondola Järnvägsgatan 26, och det var absolut den bästa pizzan jag någonsin ätit och rekommenderar starkt detta ställe.




Älsklingen tog en capricciosa och jag en vegetarisk pizza utan lök och paprika <3MUMS!


Efter maten tog vi bussen mot brickebacken och träffade min pappa och Gunnel. Jag kan ju säga att det var riktigt trevligt och vi kom inte hem förens  23.30 haha. Först satt vi hos Gunnel och prata och jag visa babybilderna och berätta könet och sedan var pappa tvungen att gå och hämta gardiner för hans ex-fru hade tagit dom han kom dock tillbaka sen. Sedan följde vi pappa till pizzan för han skulle ta en öl och vi ta bussen men blev kvar ändå och Johnny tog någon öl och jag coca cola. Sedan gick vi hem till pappa och åt mat hehe :) Riktigt trevligt att umgås med pappa när han inte är full. Och jag såg faktiskt på honom att han verkade riktigt glad över min lycka, dvs Johnny och barnet. Och att han vill bli morfar.  Jag är glad att jag träffa honom igår för nu vet jag att han faktiskt bryr sig om mig (även min syster)  fast han är dålig på att visa det men som sagt han bryr sig och älskar oss och det behövde jag få känna och veta.



Men nu ska jag fixa käk hoppas alla får en trevlig helg!








Today is the day <3


Idag är en underbar dag trots illamåendet =) Om ca en timme åker vi iväg till sjukhuset och får se våran lilla älskling och får veta könet, hur spännande som helst, det kryper i kroppan av längtan <3


Men nu ska jag iväg till ica!







Hoppas alla får en lika underbart bra dag som jag!





Nu mår jag bra!

Yes jag blev frisk i tid, för hade ju inte velat legat hos barnmorskan och bara tänka på att försöka att inte spy, nej nej vill lägga all min engeri på att njuta av att se våran lilla bebis <3 Oj oj som vi längtat efter denna dagen och i morgon är det dags, då får vi se hur den lilla mår och om det är en kille eller tjej. Har en liten känsla av att det kan vara en tjej dock brukar mina känslor väldigt sällan stämma och jag har även ibland känt att det kan vara en pojke men som sagt det får vi veta i morgon. Det blir nog svårt att sova inatt, haha.





Annars idag har jag inte alls gjort mycket, förtom vilat upp mig, skulle visserligen ha tvättat vid 2 men min mobil är cp och displayen hade hängt upp sig, så kl stod på 13:16 när den egentligen var 16:15 så man kan ju säga att jag var chockad när killen kom hem hehe:) Men nu tänkte jag dock städa upp lite här hemma, det behövs känner jag.






Ha de bra..





Magsjuk...

Jag är magsjuk, det är så dåligt tajmat så det finns inte med tanke på att vi ska till barnmorskan på Torsdag, fast tänker dock gå dit hur sjuk jag än är för nu har jag väntat länge på detta tillfälle så då ska fan inget få stoppa mig!!



Dom senaste dagarna är jag spenderat största delen av min tid med toaletten, trevligt va? haha.





Äter jag - så spyr jag
Dricker jag - så spyr jag.
Ligger jag ner - så spyr jag.
Hostar jag - så spyr jag.

Fyfan vad jag hatar att spy alltså! Och under dom senaste 5 månaderna har jag spytt för en hel livstid så jag hoppas fan att jag slipper spy nå mer i mitt liv!!





Jag spyr fan värre än en full fjortis!















plusikassan.se