Utkast: Det är ...Det är en storm påväg inatt, rannsaka och bekänn
guds son ska komma nerstigen från himmelen igen
Du ska stå naken framför sanningen och jordens alla kval
han ska pröva din styrka, han ska testa din moral

Vi står tysta framför skälet, där sommaren tar slut
som tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut
Nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan division
Vi kunde höra höstens mörka vatten brusa under bron

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt
och det berättade, du saknade mig inatt, det gör jag med
Det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är
det är som om natten har sett allting och stilla sjunger med

En elegi för alla sorger den där hösten handla om
För en mor som sjukna in, för ett barn som aldrig kom
För skuggan över gårn där aldrig solen lyste in
För en ork som inte fanns, du sakna min, jag sakna din

För en tystnad mellan väggarna som skar genom cement
Två ögonpar i tomhet från september till advent
För en man som gick till jobbet som om inget hade hänt
För en kvinna som sa allting är förstört, allt är brännt

En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än
för en tid som bara går och aldrig kommer igentack!

Vet inte hur jag någonsin skulle klara allt det här utan dig, du är helt jävla underbar. Tack för att du finns här när jag behöver dig, tack för att du ställer upp när allt är svårt och tack för att du kom in i mitt liv och gjorde det lite bättre. Utan ditt stöd och din hjälp skulle jag gått under, utan dig skulle jag vara vilsen. Du betyder mer för mig än du någonsin kunnat ana. Du är även otroligt vacker inside out. Tack för allt du gjort och för allt du kommer att göra i framtiden, jag hoppas du aldrig försvinner ur mitt liv. <3


Mördare eller bara korkad ?

Jag kan inte hjälpa det, men jag känner mig som en mördare. Om jag bara hade vetat det jag vet nu kunde jag ha förhindrat det. Då skulle jag ha sluppit denna enorma ångest och extrema smärta. Om jag bara hade insett hur det låg till från början istället för att skylla på någon dum influensa som jag nu vet inte existerade, hade du fortfarande funnits här. Det är verkligen en vidrig känsla som jag har, att ha berövat dig ett liv som ännu inte har börjat. Att du aldrig får en chans att leva pga mig och mitt misstag. Hur kunde jag missa alla tecknen ? Ömma bröst, illamående, trötthet och en känsla av att alltid vara pissnödig. Det liksom bara skriker graviditet över det hela och alla visste, alla utom jag.


nono

" Att stå med ena benet i det förflutna och det andra i framtiden, är faktiskt som att pissa på nuet!"


Jag och mickelina på Stället !
.....

I got to be strong and leave you behind! <3 im sorry !


Fy fasen

Kom nyss hem från Zandra, som för övrigt fyller 24 idag. Så har varit där och ätit tårta och diverse godsaker, vilket var otroligt dumt av mig. Jag tål ju inte mjölk så sitter och mår förbannat jävla dåligt just nu. Känner att det snart är spy dags, fy fan så äckligt. Och så helt annat, på vägen hem såg vi ett sånt där jätte gulligt par man verkligen såg lyckan i deras ögon. Och vid ett sådant tillfälle kan ja inte hjälpa att känna en slags ensamhet skölja över mig, även om den känslan bara varar i några få sekunder så kommer den faktiskt ibland. Men så tillbaka till verkligheten, jag vill ju inte ha det som dom har, jag vill inte ha ett förhållande. Allt det där som kommer med när man inleder en relation med en person. Man ska ta hänsyn till den andres behov osv jag menar it sucks. Om jag vill gå upp kl 3 på natten för att röka så gör jag ju det palla ta hänsyn till den som sover brevid, vaknar han så gör han to bad but thats your problem honey. Nej fy fan för sånt där förhållande trams, palla.


2009

Nytt år och nya bekymmer. Förhoppningsvis inte. Det började ju bra och kan ju lika väl fortsätta så :) vem vet ? Så säger såhär istället ett nytt år och massvis av nya möjligheter :) har en känsla av att det här blir ett riktigt toppen år. Om man ska summera år 2008 så ja inge vidare, det är väl i stort sett det som finns att säga. Eller det började väl dåligt men blev bättre och bättre, så nu hoppas jag det fortsätter i den stilen. Träffade dock några helt underbara personer förra året som jag gärna vill ha kvar i mitt liv, speciellt en person <3 du vet nog vem du är. Kommer lite mer information om nyår och helgen i nästa inlägg. Har även några nyårs löften, och ska verkligen försöka hålla dom det här året, även dom skriver jag mer om en annan gång för ska kolla film med dannemys ; )


plusikassan.se