hmmm..

Drömprinsen, Prince Charming, Mr. Darcy, and so on.
Vi kvinnor vet vad vi vill ha. Han skall vara snygg, ha humor, intelligens, stor kuk, vara bra i sängen och diska när det behövs. Han skall lyssna på oss och faktiskt vara intresserad, han skall ha ambitioner och framtidsmål och han skall älska oss. Med mera.

Okej. Den här mannen jag just beskrev.
Vad skall han med Mig till?
Ärligt, finns det ingen Drömprinsessa eller Princess Charming som han borde satsa på?

Sitter här hemma och funderar på ingenting alls när det slår mig att jag verkligen inte är någon drömkvinna. Jag kom att tänka på tvätthögen som så majestätiskt tornar upp sig på golvet hemma, knäckebrödssmulorna i sängen, det väldigt ocharmiga sättet som jag klampar och snubblar upp för trapporna på väg hem efter krogen, eller min ruffsiga frisyr och uppenbart opreppade uppenbarelse på morgonkvisten.
Nej, jag är då absolut ingen drömtjej. Jag nojar, gnäller, ramlar, gör bort mig och bränner vid maten. Jag drar in magen när folk tar kort på mig. Jag skriker och blir arg när jag själv gör fel. Jag "glömmer" dammsuga under sängen. Jag är på tok för envis och vägrar har fel. Och jag är faktiskt inte intresserad av allt som min pojkvän pratar om.

Är Jag för petig ?
Borde jag tagga ner, eller borde jag höja ribban ännu mer?
Frågorna är för många, svaren är för få.
Men, varför söker jag perfektion när jag själv inte kan erbjuda det ?
Och vad vill ni män ha?

Drömkvinnan?
Vi har alla hört talas om Drömprinsen. Han är välkänd.
Men drömkvinnan är onekligen mer blygsam. Hon gör inte så stort väsen av sig.
Eller är det ni män som inte är så kräsna ? Vad är det ni vill ha egentligen?

Ni vill kanske ha någon som kan ge er en jävligt grym avsugning, laga mat och samtidigt föra en vass konversation om senaste Allsvenskamatchen? Hon kanske skall klia er på ryggen samtidigt som hon viker era strumpor, ammar er förstfödde son och ser till så att yngsta dottern är matad och nattad?
Jag är ett kräset luder och förtjänar inte dig, du är för perfekt.plusikassan.se