29 december.

Och en ångest värre än någonsin. Har dock tagit några lugnande får se om det börjar hjälpa snart. Hoppas. Anledningen till denna enorma ångestfyllda morgon är ju självfallet frigivningen. Jag hatar det. Jag hatar att behöva känna mig osäker och rädd. Jag hatar att jag inom några få timmar ska stå på jobbet och undra om verenda kund som kommer in är han. JAG HATAR HONOM, har nog aldrig varit såhär hatisk mot någon förr och kommer förmodligen aldrig bli det mot en person igen. Jag skulle ärligt talat kunna döda svinet, sticka en kniv i magen, sedan vrida runt riktigt ordentligt för att sedan stå ovanför honom med ett riktigt jävla leende medan han ligger på marken och vrider sig av smärta och ber om förlåtelse och jag ska bara stå och titta honom i ögonen och le medan han sakta och smärtsamt dör, dör en väl förtjänad död. Liksom vem skulle egentligen bry sig om ett sådant äckel dog ? Absolut ingen. Nej nu ska jag försöka få i mig lite frukost trots illamåendet.


God morgon.

Ligger här i sängen klockan halv 6 pa morgonen och bara känner ett sånt otroligt sug efter att baka bullar :) men har ju för fasen ingen jäst, fruktansvärt irriterande då jag har ett antal timmar att slå ihjäl innan vi ska till marieberg. Så jag kan väl summera veckan som varit. Vi börjar med tisdagen då pengarna kom in på kontot. Mötte syrran vid krämaren för att sedan vandra runt på stan i extremt smärtfyllda timmar. Nya skor med väldiga klackar är inget jag rekommenderar för en shopping dag på stan. Runt halv 8 då vi tyckte det var färdig handlat drog vi till bk för lite mat och sedan hemfärd. Träffade B på bussen som hängde med hem en sväng för att se katt ungarna. Sedan bestämdes det för ute kväll så efter mycket krångel med både det ena och det andra var vi på väg till fredrik där förfesten hölls. Efter runt 12 begav vi oss till satin där kön var enorm så vi bestämde oss för att vara VIP och mycket riktigt så var vi ju det, enligt vakterna. Efterfesten blev hos Nirs, har typ inga kommentarer om det förutom att det var ett förbannat dåligt beslut. Sen i onsdags ja då var det ju julafton som alla vet. Det var väl ingen höjdare, jag var förbannad hela dagen så jag drog hem tog 2 lugnande och kröp sedan ner i sängen för att sova. Blev dock inte för mycket sömn för Micke ringde runt 7 tiden och ja typ tvingade mig att hänga med till satin, så det var bara att kliva upp och göra sig i ordning. På satin var det packat med folk och riktigt jävla roligt. Blev även efterfest denna underbara kväll, hemma hos kim. Från det ena till det andra. Hur i helvete kan en människa vara så förbannat jävla vacker ? Du är allt jag någonsin velat ha. Hur fan kunde jag bara gå min väg ? Apropå det , så har du kanske rätt Mia jag håller på att förvandlas till sterotypen av en man, få person i säng och dra. Men egentligen ville jag ju inte det! Undra hur känslokall jag egentligen är?


Juletid.

Utan att låta alltför pessimistisk, jag hatar julen. Jag hatar allt som har med julen att göra , gillar dock att julpynta det ger en mysig känsla. Men allt annat är bara överskattat, som julklappar visst det är kul att få saker men när man får saker jämt och ständigt året om då ger julklapparna ingen större glädje för då har man redan fått allt man vill ha under året som gått. Och julmaten är blä, då jag inte gillar något av allt det som bjuds, speciellt inte när min kost är så begränsad som den är, är ju vegetarian samt mjölk allergiker, så största delen av julbordet försvinner ju pga detta.
Och jag anar att morsan varken har tid, ork eller vilja att stå och göra vegetariska och mjöklfria rätter, men det är lugnt jag fixar det själv. Och som vanligt blire ju inget större firande för min del. För att summera det hela  julen är totalt överskattad.

För övrigt så har den senaste tiden varit kanon, dock lite VÄL mycket festande men fortfarande kanon : )
Förra helgen var fett kul faktiskt, började förfesten hemma hos mig, fortsatte  hos Jenzas polare på stan sen vidare till mm baren, som jag överaskande nog var väldigt välkommen. Sedan bar det av till  Stället där det bjöds på en hel del drinkar och diverse alkohol utav den generösa  Mr.Jonas :). Sen bar det av till varberga för efterfest hos micke, och vid 6-7 på morgonen tog jag och Nille en taxi till stan för att sova hemma hos honom.

I Tisdags vart det också festande av, vilket alls inte var meningen. Åkte till Fredrik för att hämta mina tränings byxor, och det visade sig att där för det en jävla förfest och jag fick en drink i handen innan jag ens hann ta av mig ytter kläderna.
Och fler drinkar blev det ju givetvis. Senare när alla för redo för krogen så var det egentligen tänkt att jag skulle åka hem men efter mycket tjat från adde så lovade jag att följa med ut, vilket jag gjorde. 
Vi drog till Satin och lyckades ta oss in utan att betala en krona, vilket kändes väldigt bra att spara in 80 spänn :) 
Efter mycket drickande och dansande bestämde jag och adde att vi skulle åka hem till honom och sova, men den jäveln kunde ju inte nämna tidigare att han hade en jävla orm, mer exakt en mexikansk rått snok. Och som alla vet är jag livrädd för ormar, svimmar när jag ser dom, klarar knappt att se dom på tvn osv. Men är riktigt stolt över mig själv jag sov kvar trots att jag var mycket väl medveten om den förbannade äckliga ormjävlen ( vid namn Micke) men lyckades dock övertala adde att både låsa terrariumet och vardagsrums dörren.

Och så till denna helgen, Var ledig i fredagas så sov väldigt väldigt länge, mycket skönt. Vaknade vid 4 tiden käkade frukost, inte mycket till frukost dock. Tog sedan ett långt varmt bad, och gjorde mig i ordning inför förfesten som för övrigt var hemma hos Atle. Där var det väldigt kul trots att kvällen mest bestod utav det vi valde att kalla "didrons livsverk" .
runt 23.15 tyckte vi att det var dags för krogen, mest för att alkoholen var slut. Det blev återigen stället där vi även träffade micke och ken som sedan hängde med mig på efterfest. Och borde inte skriva om det här men det som hände var otroligt sevärt, priceless.

Och från det ena till andra Nikki har nu äntligen fått sina små bebisar, vart 4 st
.
Why? Why i say?

Det finns verkligen vissa saker jag absolut inte förstår med människor, som när man har ett problem eller ett komplex över något och man sitter och berättar detta för den andre personen, och han/hon sitter hela tiden och säger " jag förstår" . Varför i helvete säger dom så när dom i själva verket inte har en jäkla aning?
Visst man kan förstå att personen som pratar om sitt problem mår dåligt men man kan inte förstå hur dåligt denne mår. Jag irriterar mig så mycket på sådant.
Min morsa är en sådan person som sitter där och lyssnar när jag pratar om det jag hatar mest med mig själv och hur gärna jag vill ha pengar till att rätta till detta fel. och där sitter hon helt oförstånde om mitt lidande och säger "jag förstår att du mår dåligt men du är fin som du är". Det gör mig så fruktansvärt arg , för hon vet inte hur jag lider, hon vet egentligen ingenting. Det jag säger tar hon inte på allvar. Så himla trött på det, och är så förbannat trött på att klaga på allt, och att må totalt pyton
.

Jag vet att efter jag fått "denna" sak fixat så kommer allt bli så mycket enklare. Konstigt att en sån liten grej kan få en så stor effekt.  Och jag vill ha den effekten nu, jag vill ha den nyvunna styrkan oich självförtroendet som kommer att komma med. Jag vill så gärna, orkar inte vänta. Smärtan förtär mig från så många olika vinklar och ursprung.

Ge mig detta "under" att få börja mitt nya förbättrade jag, en process jag vet.
plusikassan.se