Klant.

Jag är nog världens klantigaste människa, enormt förvånande att jag inte är rullstolsbunden vid det här laget.
Som jag nämnade i förra inlägget så gjode jag ju en karate spark så jag flög omkull, och förut halka jag utomhus. Och redan sen igår har jag haft enormt ont i just armen, ryggen, nacken och huvudet och efter jag halka kände jag mig värre, käned mig snurrig och konstig och armen domnade bort  så jenns tyckte vi skulle åka till sjukhuset and so we did.

Och det visade sig att jag gjort illa någon muskel, vrickat armen, hjärnskakning, och en spricka i skulderbladet, och läkren trodde även att det kunde va en nerv som låg lite fel därav bort domningarna i armen.

Så nu är det slut på karatesparkar för min del ... eller iaf karatesparkar i kjol.Unbroken!

Jag har fått tillbaka min älskling nu :) eller ja igår, så nu är allt tipp topp :) Kääärlek <3 Så nu när man tänker efter var jag ledsen och grät massor i onödan, haha men det visste jag ju inte då trodde allt var över men i guess i was wrong. Det är inte över det har bara börjat <3


Igår hade jag mycket för mig, haha. Jens kom över och vi körde lite singstar och fula oss som vanligt, jag körde även en karatespark på honom  fast det var jag som fick ont, och det gör fortfarande ont. Hade nämligen kjol på mig ( och det säger sig självt, karatespark i kjol?) så kjolen stoppade sparken och jag ramla omkull med hela armen bakom ryggen så tror jag sträckte någon muskel..AJ AJ!  Efter ett tag så drog han hem och jag tog mig en promenad till Willys och handla lite grejer, typ choklad <3


På kvällen drog jag hem till älsklingen och drack lite öl. Drog till frimis men var inte kvar länge för det sög där fan, inget fel på sällskapet alltså men antar att jag inte direkt var på något frimis humör och inte älsklingen heller haha =) Anyway så drog vi vidare till liqiud för att träffa Jenny och Tess , som inte var där haha .. bra där. Men beställde öl och satt oss där ett tag. Sedan dök Kärnä och Johan upp riktigt nice fett längesen jag träffade honom fan, så jävla rolig kille så det finns inte haha <3 Och han började dra upp massa gammalt skit som när han tex ställde upp för mig under min "ta livet av mig -period" Och ja, jag är fortfarande enormt tacksam för det, du var där för mig och verkligen ställde upp och du hjälpte mig otroligt mycket, är ju tack vare dig jag orkade ta mig igenom allt och kan aldrig tacka dig tillräckligt, utan dig hade jag förmodligen varit död, du är en underbar människa och jag önskar dig all lycka i livet. Du förtjänar verkligen att vara lycklig <3. Du måste bara kunna släppa in folk i ditt liv tro mig jag om någon vet hur svårt det är men under den där tuffa och kaxig ytan finns en snäll, omtänksam, gullig och helt underbar kille det vet jag för har sett honom , nu måste du bara visa resten av världen!!!!
OCH som alla vet har även jag svårt att släppa in folk i mitt liv, men jag försöker nu och jag lyckas bra. Berättade för älsklingen  om våldtäkten igår, hur det gick till, hur jag mådde efter och om rättegången och det har jag aldrig berättat för någon, inte alla detaljer så som jag gjorde igår förutom för polis och advokater då alltså, Men jag berätta det för honom och vet inte säkert om han förstod varför och han sa att jag inte behövde berätta om det men jo det behövde jag för det var liksom som ett bevis på att jag litar på honom till 100% och att jag vill ha honom i mitt och vågar låta honom komma  mig nära . Och det behövde jag bevisa för honom kände jag med tanke på allt jag sagt förut om hur rädd jag var för att komma någon nära osv så jag hoppas han förstår att han är den enda jag vill ha <3
jhkm


Unbreak my heart!Don't leave me in all this pain
Don't leave me out in the rain
Come back and bring back my smile
Come and take these tears away
I need your arms to hold me now
The night are so unkind
Bring back those nights when I held you beside me

Un-break my heart
Say you'll me again
Undo this hurt you caused
When you walked out the door
And walked out of my life
Un-cry these tears
I cried so many nights
Un-break my heart


Take back that sad word good-bye
Bring back the joy to my life
Don't leave me here with these tears
Come and kiss that pain away
I can't forget the day you left
Time is so unkind
And life is so cruel without you here beside me

Un-break my heart
Say you'll love me again
Undo this hurt you caused
When you walked out the door
And walked out of my life
Un-cry these tears
I cried so many nights
Un-break my heart

Sweet darlin'
Without you I just can't go on
Can't go on....


Heartbroken!

Trodde inte det skulle göra så ont som det gör, men det gör ont förbannat jävla ont och tårarna vill inte sluta rinna.
Vill inte att det ska vara såhär, det borde inte vara såhär det borde vara vi.

Det är ju dig jag vill vara med, det är dig jag vill somna brevid och vakna upp vid. Jag saknar dina kyssar, ditt skratt jag saknar hela dig så mycket att det gör ont. Jag vill ligga i din famn och titta i dina vackra ögon, jag vill kyssa dig och jag vill höra dig säga " älskling du är så jävla underbar"

Men det är kört, du kommer inte vara min igen, jag aldrig somna eller vakna upp brevid dig igen, jag kommer inte få kyssa eller höra ditt skratt igen. Och kommer aldrig någonsin få ligga i din famn och höra dig säga att jag är underbar.  Bara tanken på att aldrig få vara nära dig igen gör alldeles för ont , åhh önska jag kunde spola tillbaka tiden..... jag vill verkligen inte vara utan dig! FAN FAN FAN!!!!!!!!!!!!!!
Önska det hela bara var en mardröm och när jag vaknar i morgon är allt bra igen, men vet ju att det inte är så :´(  Jag har förlorat den bästa kille jag någonsin kunnat få och jag är heartbroken!!!!!AWESOME

Yeah really.... Tack för förvarningen ÖBO.... really.. så jävla kul att torka upp andras avföring så trevligt och den här avloppslukten jovisst  den gillar vi  åhhhhhh MYYS! Jag tycker dock dom jävla idioterna ställer till med fler problem än vad dom löser.  Nej nu jävlar drar ja dit och bråkar ännu mer , javisst serru jag är på det humöret idag.God morgon sverige :)

Yes nu är jag nyvaken och glad, höll jag på att säga men nej det är ja inte riktigt än så länge är jag varken glad eller oglad jag är neutral for the moment =) Fast är dock förbaskat hungrig och en aning röksugen, men vad gör man?Hade en ganska olustig dröm inatt faktiskt, inte sådär allt för mysig.


The dream

" Jag Satt hemma ensam en lördags kväll och kollade film, när jag plötsligt insåg att ciggen var slut och jag kände ett enormt sötsug så bestämde mig för att gå iväg till statiol, när jag var på väg in i ingången av statiol känner jag att någon knuffar till mig i ryggen och jag ramlar omkull inne på golvet tittar upp för att se vad det för idiot som hade så jävla bråttom in och ser då till min förvåning att det står en man med rånarluva och hotar kassören med ett gevär. Kassören försöker prata med rånaren, men rånar vill tydligen inte prata och skjuter kassören i armen, vilket förstås ger mig en panikattack och jag reser mig fort från golvet och springer mot utgången och jag hör att rånaren skriker efter mig. Dörren vill inte öppnas jag börjar banka på dörren och paniken stiger och återigen hör jag rånarens röst, den är grov och hård och denna gången skrattar han åt mig. Jag vänder mig sakta mot honom och han tittar på mig och säger " Det verkar inte vara din dag idag stumpan, du kanske borde ha stannat hemma" sen siktar han geväret mot mig, jag hör en smäll, känner en smärta i magen och faller sakta mot golvet. När jag ligger på golvet känner jag hela tiden hur kroppen blir tyngre och jag blir allt tröttare och jag kan återigen höra rånarens röst men nu står han lutad över mig, han tar ett hårt tag om mitt ansikte och tittar noga på mig och säger " vad synd på en sån söt tjej" sen skrattar han medans han går sin väg. Kassören kommer springandes mot mig och jag känner hur han tar på min hals och fumlar efter pulsen, han är hysterisk. Han gråter så mycket att jag inte hör vad han säger, men tror han ber mig att inte somna. Men jag vill sova känner mig så trött,är yr och ser suddigt men ser att han springer ifrån mig fram till kassan och rycker fram en telefon och hör hans hysteriska röst skrika " skicka ambulans, rånare, hon dör, NU!" Sen svartnar allting. Jag vaknar till av att folk drar i mig och skakar mig, en polisman talar vänligt med mig och frågar om jag är ok, och att jag måste försöka hålla mig vaken. och jag mumlar fram "orkar inte, så trött" och känner en kraftig blodsmak i munnen. Återigen talar den vänliga polismannen till mig " du  måste försöka hålla dig vaken gumman, tänk på alla du älskar och dom som älskar dig, kämpa för dom" och jag tänker på alla som betyder något för mig och känner en våg av lycka fara genom kroppen och fnittrar till lite..... och med det fnittret avslutas mitt liv"

Jag vaknade upp, kännde fortfarande blodsmak i munnen och var tvungen att känna mig på magen, hitta inget skottsår  och yes jag lever men fasen vilket jävla verklighetsdröm.. riktigt scary fan!


Björn Gustavsson <3

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka, när du fnissar som en liten flicka.
När all oro är som bortblåst och försvunnen, när Simba återvänder till Lejonkungen.
När man drar replik för att slippa krångla:
-Min pappa är rik vill du hångla?

Om man spärrar upp sina ögon och tittar med huvudet ut, då ser man galen ut.
Det hör egentligen inte hit och höra är bara en grej man kan göra!

När jag dansat med Elin en sommarnatt lång och vi satt oss på en parkbänk.
Jag var kär hon drack rom. När Elin sa att jag var den finaste som finns
och såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.

Våga styr som en kapten, våga falla som ett löv!
Våga chansa och se hur det går.
Vad är fegt? Vad är mod? What is love?
Baby don't hurt me, don't hurt me no more...haha awesome <3Humörsvängningar

Ja såna har vi alla,  och jag har varit riktigt nere ikväll faktiskt. Varit riktigt ledsen och haft många mindrevärdeskänslor, och inte riktigt tyckt att jag är  " good enough" för min pojkvän, men pratade lite med älsklingen och han får mig ju alltid att må bättre <3


Men antar att jag varit som jag varit pga mensen, jag brukar alltid få jätte ont och enorma humörsvängningar fast denna gång är det värre kanske för att jag inte haft mens sedan nyår så nu ger det dubbel effekt istället, vad vet jag.

Men som sagt nu är jag på bättre humör tack vare älsklingen =) Om det är någon som kan göra mig glad så är det han, jag har verkligen haft tur och även om kärlek på sätt och vis skrämmer mig så är det endå en underbar känsla att vara kär och han gör mig lycklig så att inte satsa på oss vore ju ett stort misstag.

Om man har turen att hitta någon som man trivs otroligt bra ihop med, någon som får en att skratta och må bra, någon man vill ha i sitt liv hela tiden och absolut inte villl förlora.. då ska man satsa och inte släppa taget, och jag har haft den turen så hur mycket det än skrämmer mig kommer jag inte släppa taget!!


Det sägs ju möt dina rädslor för att komma över dom right?! Jag är redo att satsa på oss älskling för vill inget hellre än att vara med dig, du är underbar <3
Glömde nästan..Dagens goda gärning
- Tröstade en liten pojke och hjälpte han hitta sin mamma på Marieberg!


Blev även en omedeveten god gärning också. Im on fire!

Dagens omedvetna goda gärning - Vi var på väg till bilen vid eurostop och jag vände mig snabbt om och råka knuffa omkull en kille som kom springandes i full fart och en tjej kom springandes efter, han hade stulit hennes väska och jag stoppade honom tydligen och hon fick tillbaka sin väska. Hon gav mig även 100 kr som hjälp men jag ville inte ha dom för då skulle det ju inte räknas som en god gärning eller!? jag vet inte... men hon insisterade så  jag tog emot dom till slut!Men jag har faktiskt varit trevlig hela dagen egentligen, hållit upp dörrar åt folk och såna grejor, det brukar jag aldrig annars göra.


Något positivt!

Nu ska jag försöka ta mig till affären för att köpa cola, chips och pizza!!!! Känns att de behövs nu, sockernivån sjunker på rekordtid och allting snurrar och den enorma smärtan i magen hjälper ju precis inte.

Just nu sitter jag och förbannar världen för att jag blev kvinna istället för man, Eller möjligtvis en av dom lyckliga kvinnor som slipper mensvärk!!!
Tisdag..

Och jag har fan lika ont i dag, hur kan man ha en sån fruktansvärd smärta? förstår det inte, tror inte allt är som det ska för har nog aldrig haft såhär ont, eller jo en gång så jag vet nog vad felet är men ingen lust att gå in på det ämnet nu.


Annars idag så har jag hängt på Marieberg och bara haft ont, dock inte handlat något eftersom jag inte har några cash nu :´( men Jenza handla en massa, 2 par jeans, 5 par t-shirtar, 3 tröjor, 8 par kalsonger, en laptop, en söt liten tröja till sin syrra, och ja just ja jag fick några par kalsonger också (AWESOME)  för det är ju såå skönt att ha på sig när men har mens :) Perfekt.  Vi tänkte käka på donkan men dom har ett jävligt dåligt urval när det gäller vegetariska rätter så vi hoppade det och drag vidare till Max i Eurostop och käkade där.

Vi satt även och funderade över om vi skulle ta en sväng in på systemet och förgylla våran vardag med lite alkohol men nej ingen av oss var direkt sugna på det så det hoppade vi också.

När vi satt där och käkade på Max kom jag att tänka på en grej, jag umgås fan oftare med Jens än med min pojkvän haha. Wierd! Det är ju inte så att jag väljer bort min pojkvän , det blir tydligen bara aldrig av. men men hehe sånt som händer.

Nu ska jag ta mig en liten promenad i kylan och försöka gå bort lite av smärtan i alla fall.Tooodels.<3

Tänk dej en höst utan löv och blåst.
Tänk dej en vinter utan snö och frost.
Tänk dej en vår utan fåglarnas kvitter.
Tänk dej en sommar utan havets glitter.
Så känns en dag utan dej<3
Jens har lurat i mig att det här karma-påhittet faktiskt kan funka så ska väl ge det ett litet försök, vi börjar smått med 1 god gärning om dagen.

Så dagens goda gärning - Jag gav 3 cigg till en väldigt röksugen Hubbe!

Om detta nu kan tolkas som en god gärning med tanke på att det inte är bra att röka, men å andra sidan jag hjälpte ju någon som var i behov av något, så ja jo det borde räknas!Pics.
Hej..

Hej Penny ♥

Nu har jag gjort om din bloggdesign.. den är iallafall bättre än innan tycker jag, hoppas du också tycker det! :) Kan göra om den nån annan gång när du är med, det är mycket lättare då.. eftersom jag inte visste nu hur du ville ha den.

En liten hälsning bara ;) puss / JennyBored!
Käääärleeeek <3


Kingen Min älskade vovve, går inte att beskriva i ord hur jävla saknad du är ! <3Gizmo! <3


Tyson! <3

Princess! <3
SVERIGE!

Snackde med en utländsk kille på Fb förut och han hade nyligen flyttat hit till sverige och han ställde frågan " vad tycker du om sverige?" Hm egentligen en ganska bra fråga... vad tycker jag om sverige?  Jag tycker inte att landet i sig är så bra som det hade kunnat vara men visst är jag glad och stolt över att vara svensk och bo i detta land, men finns ju vissa saker man skulle vilja ändra på som b.la VÄDRET i alla fall det vädret som är nu..men jag är ett big fan av svenska sommaren när den är som bäst <3
Saker som enligt mig är bra....Finns väl fler saker men som jag inte riktigt kan komma på förtillfället!

Vi är ju som man märkt rätt nyligen i och med naturkatastrofen i Haiti att sverige är ett väldigt hjälpsamt land, som gärna ställer upp för andra länder när det behövs.

Den svenska sommaren är underbar det kan man ju inte förneka

Vi har en del bra system här i sverige verkligen alla system men vissa.

Vi även är ett av få länder, som har bostadsbidrag,studiebidrag, soc-bidrag och andra bidrag och  billig/gratis rätt bra sjukvård.

Sen har vi ju  press och yttrandefriheten den är awesome så klart samt allemansrätten.

Vi har fungerade vatten i våra kranar låter som en sjävklarhet men i alla länder är det ju inte det.


..men kriminalpolitiken är INTE en av dessa saker. Sveriges kriminalpolitik är helt skruvad!


Det här är Sverige - landet där de mänskliga rättigheterna blivit en parodi! Landet där mördare, våldtäktsmän och rånare har all chans i världen att frikännas för att de haft en taskig barndom. Landet där du inte döms till fängelse för länge, för att du kan må dåligt då.
Landet där ett offer är chanslöst, så länge förövarna "har sina mänskliga rättigheter".Tjopp.

Jag och Jenza drog över till Adddäää och satt och fula oss, hans flickvän vart rätt sne och drog iväg men vem fan bryr sig vi tycker ändå inte om henne =) Och Emil var där och jag tål verkligen inte den människan alltså, jävla brat!  åhh blir sne bara jag tänker på honom uuuusch nej blir en cigg nu för att lugna nerverna haha.Jag och Bella på Satin, Dec 2009!
Jag och Mickelina hemma hos Glen, April 2009!
Jag och André på Stället, Februari 2009!
Jag och Bella utanför gamla Satin, 2008 eller början av 2009 tror jag?!

Jag och Kate på Rockle i Podebrady (Tjeckien) April 2005!Tjingeling...

klockan är 18.25 och fortfarande ingen sömn för mig ... *gaaah*  Men är inte så jävla trött längre ändå så är lugnt =)  Börjar fundera om min kropp kanske producerar någon form av tjack? haha. never know...

Idag har jag umgåtts med Jenza och bara haft det bra, har skrattat som en sönderrökt pundare eller något åt det hållet. Vi köpte pizza och cola och drog några gamla favoriter i stil med The big bang theory, Family guy, How i met your mother och garva ihjäl oss. Vi bestämde även att det blir en liten road trip till Sthlm idag eller i morgon... Vi får se vad som faller oss in. Jenza är dock lite osäker på om han vill köra ikväll med tanke på vädret kombinerat med mörkret och han säger " jag hade mitt mirakel när jag överlevde bilolyckan i Sthlm, så nu går jag inte säker längre nästa gång ryker jag nog."  Men som sagt vi diskuterar och ser vad som händer ... aiiight!

Ska ta mig i röven (Jenzas uttryck) och åka i väg till morsan och hämta grejjerna till mobilen så jag kan ladda upp bilder och visa hur awesome  jag är haha or not, nej men behövs lite uppdatering på bilder ser jag och har ju lovat så ska styra det!

Så länge får ni några lite äldre bilder, jag är mig rätt likSvartvit, alltid nice.
Haha.. Jag är nog full där? Eller förbannat uttråkad!
Yäh that´s me and the PORR lampa in the back!
Hum, ja... Saknar min rosa bandana <3
Ser lite ledsen ut men :)Åh där har vi pussmunnen också :) haha.. Phuss!


Har en sak till att påpeka, Kalsonger är nog ett av dom bästa påhitten någonsin, varför finns det inte tjejkalsonger? Är ju så jävla skönt att springa runt i dom, speciellt under "den" veckan i månaden. Im a big fan!

Nu blir det att vandra till affären för påfyllning av cola och cigg, vi kör nog en chips påse på det också, lika bra så Jenza har något att muta mig med när jag blir ett monster...*scaaary*......

Barney Stinson - You guys know how it's hard to be friends with me, 'cuz I'm so awesome?


Btw, Hittade en " it´s going to be legen.... Wait for it... dary - tröja :D Awesoome! Måste ha den fan :DÄnnu en sömnlös natt?

Blir tokig, att det ska vara så förbannat svårt att sova, det går oftast jätte bra att sova när jag sover med min älskling men det kanske är just för att jag sover med honom och allt känns så mycket bättre och mysigare just då. Och vill inte ha en massa sömn piller heller även om det faktiskt behövs för jag ska kunna få en hel natts sömn men pallar inte med att skapa något dumt beroende heller, så hoppar det. Kan ju säga att det var jävligt skönt veckan efter operationen för då var jag grymt trött hela tiden och kunde sova en jävla massa.

Åhh Hatar sitta här mitt i natten och inte kunna sova och bara sakna honom. Är otroligt vilken jävla tur jag har som funnit honom, bra killar växer ju inte direkt på träd, hehe. Jag om någon borde veta det med tanke på mitt förflutna på killfronten. Har nog aldrig haft en såhär bra kille om jag ska vara ärlig ( no offense till dom ex som läser) Men den här killen alltså WOW, han har allt och lite till... Hur kan jag ha lyckats få honom att falla för mig? Jag av alla dessa människor i Örebro har fått den perfekta killen att falla för mig... det är ju freakin awesome but totally wierd! Jag menar jag är ju jag, lilla Penny som har grym otur i kärlek hittar den perfekta... det stämmer inte riktigt.

Han är snäll, omtänksam, rolig, snygg, sexig, gullig, underbar... han är som sagt allt och lite till.
Och vad är jag ? Snäll ibland (kanske), inte speciellt omtänksam (i think), jag är dock förbannat rolig, men anyway hur kom det sig att han fastna för mig.. hum?!


Och nu är helgen slut igen... det är väl typiskt att helgen alltid ska gå så fort, jag tycker den är alldeles för kort men det är jag nog inte ensam om. Så vad har jag gjort i helgen då?

Jo igår gjorde jag en del, besökte mamma en stund dock bara någon timma eller två. Hängde med syrran upp på stan för att hämta hennes mobil som vart på lagning hos The phonehouse, Vi gick mot stortorget för att möta upp min Johnny och på vägen dit skratta jag åt allt och alla ( jag var fett övertrött hade inte sovit på hela natten). Sen drog syrran och mötte upp Tessan och jag och älsklingen drog och köpte öl och begav oss sedan hem till honom för att börja dricka, jag var dock inte så taggad och gick rätt segt att dricka där i början.
Efter några öl bestämde vi oss för att ta bussen upp på stan och möta hans syster Jenny och dra mot Liquid men vakterna var puckon så vi drog in på Rockbar instead, första gången jag var inne där faktiskt och inte speciellt stor skillnad från när det var Pastabaren bara ett nytt namn hehe. Vi hängde kvar tills dom stängde och drack några öl och träffade även Ricky och Tobbe det var nice riktigt längesen man träffade på dom :)

När det stängde drog vi först till elvis en sväng och åt pommes, sen missa vi bussen så älsklingen vill dra till BK så visst gjorde vi det. Beställde varsin hamburgare. Älskar BK så jävla gott, för er som inte vet är jag ju Vegetarian och BK har riktigt god veggie burgare, men den godaste Veggie burgaren jag har ätit är hos Sibylla.... Det är för gott, jag nästan svimmade så gott var det, haha.

Men åter till det jag skrev om ( fasen vad jag snurrar) efter maten drog vi mot bussen och hem till älsklingen och myste <3 Det var myyyys <3 me like very much! <3

Och idag har jag fanimej inte gjort ett jävla skit typ, Eller va hos älsklingen imorse efter jag sov där ofc men sen gick jag hem i snövädret, trodde jag skulle drunka i snön eller att det skulle komma en lavin och begrava mig, ja man vet aldrig. Sen spenderade jag kvällen med att tjata på mamma om pengar och jag fick det, så vandrade iväg till ica och köpte cigg, cola och chocklad (MUMS) Jag blir en riktig liten gottegris när jag  har mens, fyfasen.  Anyway, jag kom även välbehållen hem denna gång. Så jag har med andra ord spenderat kvällen/ natten framför datorn med Fb,msn och ett ental filmer och självklart colan och chockladen har gjort mig sällskap!

Och va fan blire nu ?! How i met your mother igen? Får nog dra några avsnitt där.


Kvällens nyttigheter ;)

Haha, var inne på Tradera.se och kikade lite bara som tidfördriv och hittade en rolig sak... Visste inte att man fick sälja vegetarianer, men tydligen haha.Vegetarian

Köp Vegetarian till fyndpris.
Utrop 1 kr, bjud nu!
Im oout!Guess who´s back :)

Yes i am :)

Tröttnade något enormt på metrobloggen.se så jag återvände till min gamla blogg vilken jävla tur att jag aldrig tog bort den haha :) Tror jag stannar här också den här gången :) haha.

Och lovar ska bli bättre med att uppdatera bilder, har varit grymt dålig med det på andra bloggen fått en del klagomål ang det så ska skärpa till mig!plusikassan.se