Trevligt besök av familjen idag <3

Hello

Idag har vi haft besök av min familj, Mor,styvfar och bror + hans tjej enda som fattades var syrran. Men det var riktigt trevligt. Dom var här några timmar och hälsade på lilla Novah och lämnade saker till henne, en bilbarnstol + en lära-gå-stol. Sen även presenter hon fått av min moster, en nallebjörn och kläder , tusen tack :)


 

Alla älskar negerbollar <3






Novah med sin mormor <3 Och fina ögat haha så går det när man har för bråttom :P









Myser med sin pappa <3






Det var nog magknip lillan hade...

 

 



Igår inhandlade vi mjölkersättning samt Minifom droppar dock behöver vi inte ersättningen verkar det som utan det dropparna är det som behövdes för nu äter hon normalt och sover bra och skriker inte alls lika mycket utan bara när hon är hungrig, har gjort i blöjan eller är sällskapssjuk och det är ju så det ska vara :)

Det är så jobbigt att se sin lilla älskade dotter vara ledsen utan att veta varför så nu är det otroligt skönt att veta att hon inte längre har magknip, underbara droppar <3

Nej, nu måste jag ut i tvättstugan!

Gott nytt år <3





En bråkig Gizmo och mjölk överallt..



 


I morse när jag vakna var det mjölk överallt och jag var helt blöt  för jag hade läckt bröstmjölk, men får skylla mig själv för glömde lägga i ammningsinläggen, smart :) Och det är verkligen tur att vi har tvätt tid i morgon för alla mina kläder är täckta i bröstmjölk och bebisspyor, WOW jag är verkligen mamma <3

 

Och idag har Novah varit lugn och ammat samt sovit normalt men för någon timme sedan börja hon skrika och gråta men nu har hon somnat hos pappa <3 så fin dom är mina älsklingar. Men däremot har Gizmo varit riktigt jobbig idag och gått runt opch jama som fan så det har ekat i hela huvudet så ska ta och kastrera honom nu till veckan om det finns tid dvs, för då blir han mycket lugnare.

 

 

Natti!

 

 




Slutkörd och ledsen :´(




Känner mig usel, världelös och totalt kass som mamma förtillfället.
Min dotter har gråtit konstant hela dagen samt kvällen och vill amma var 20e min, så förmodligen mättar inte min mjölk ordentligt så ska prva mjölk tillägg i morgon. Jag ska dock fortsätta amma så länge jag kan men kombinera med mjölkersättning så hon blir ordentligt mätt, ska ringa barnmorskan i morgon och höra efter lite.

Men känner mig så värdelös när hon skriker och inte går att trösta, när hon äter men inte blir mätt, jag känner mig kass och att min mjölk förmodligen inte mättar så länge ger mig dåligt samvete!!


Jag älskar henne mer än jag någonsin kommer kunna förklara och vill bara att hon ska må bra och vara lycklig, mitt lilla hjärta <3






Jag borde sluta gråta....men tårarna verkar aldrig ta slut!





Mys morgon + besök av BVC!



Såhär på morgonen har jag och Novah haft det jätte mysigt, legat  sängen och gosa massa, hon är så kramig och om man lägger ner henne börjar hon gallskrika så har legat och kramas med mitt lilla hjärta hela morgonen, för mysigt <3

Jag trodde ärligt talat aldrig att jag skulle kunna bli såhär jävla lycklig, är så otroligt lycklig över att ha funnit mitt livs kärlek och att vi fått  en underbart vacker dotter, life is perfect <3













Ingen matlust alls längre...

 

 



Jag har tappat matlusten helt, sitter ust nu och försöker pressa i mig en knäckebrödsmacka som jag suttit med i 2 timmar och det ända jag ätit i dag förutom en macka till frukost... Är inte hungrig längre, inte sugen och blir i stort sett smått illamående av bara tanken på mat... usch!

Men man måste ju äta så man får energi men är svårt när man inte är hungrig och inte vill ha något :/ Men får hoppas det ordnar sig.









Städat och vilat =)


Idag har dammsugit och diskat upp den lilla disk som fanns hehe, sedan har jag gjort iordning byrån och garderoben så man hittar kläderna för förut var det kaos där inne kan jag lova men nu är det så fint så fint :) Sedan somnade jag och Novah i sängen och sov i 3 timmar, så himla skönt.


Nu sitter jag och mumsar choklad som jag fick i julklapp av älsklingens farmor och farfar,  och självklart så sitter Johnny och spelar WOW och lilla söta Novah ligger brevid mig och pruttar, tror hon har magknip igen för hon är väldigt gnällig och pruttig, det trodde dom i alla fall på bb sist. och smackar på sin napp som hon älskar. =)





<3





Städ dags!


God morgon :)




Min kärlek till er är obeskrivlig <3



Johnny och Novah ligger och sover så gott medans jag är vaken, så jag tänkte börja städa lite för har man 2 katter så måste man ju va noga med städningen haha. Fast känner mir rätt trött så ska nog kanske vila en timme först...

Tror nog vi skippar stan idag också, finns ju fler dagar =)







Novah sover och Johnny är på stan!



Helloj :)

Nu har äntligen gullungen somnat efter att ha skrikit i ett antal timmar, vi fick ge henne nappen och då somna hon direkt. BVC ringde nyss och kommer på onsdag och ska väga henne och lite sånt, ska bli spännande och se om hon har gått upp något i vikt, får hålla tummarna. =)


Det var egentligen meningen att vi alla 3 skulle åka upp på stan en sväng idag men eftersom Novah varit så skrikig idag sket vi i det och Johnny åkte upp en snabbis själv istället så åker vi alla upp i morgon för måste även till arbetsförmedlingen samt försäkringskassan. Jag ska nog passa på och diska lite medans lilltjejen sover och Johnny inte är hemma.





Åhh, hon har så söta sovställningar min lilla sötnos <3






Novah och Gizmo!



I natt har dt blivit dåligt med sömn för oss alla, Novah ville inte sova och var skrikig och Gizmo likaså men nu sover dom båda i alla fall :)

Dom båda somna till några barnsånger som jag spelar för dom :) Hittade också en av mina favoriter som barn.


 

 

 

 




Beställt!

 

 



Nu har jag beställt amningsinlägg från www.familjeapoteket.se för 115 kr + 29 kr i frakt. äSå nu får man bara hoppas dom kommer snart :)






Nattmackor :)




Nu är man vaken igen, eller ja har varit vaken ett tag men inte hunnit blogga för har matat, bytt blöja och nattat lilltjejen. Just nu sitter jag och små fryser lite och äter rostat bröd med ost, det är fan för gott alltså.

Novah är en riktig liten sömntuta, jag måste ju väcka henne ibland för att mata henne så det inte går allt för lång tid mellan mattiderna, så jag ställer ju alarm på nätterna för att gå upp och amma henne. Det får ju inte gå mer än 5 timmar mellan måltiderna och skulle jag inte väcka henne så skulle hon nog sova mer än 5 timmar i sträck, haha. Dock tycker jag 5 timmar är alldeles för länge också så låter det inte gå så lång tid mellan men ibland vaknar hon ju själv och är hungrig och ibland vill hon äta 2 gånger på 1 timme och ibland lite längre mellanrum men huvudsaken är ju att hon inte behöver vara hungrig och att hon får mat.







De här fina sängkläderna fick Novah i julklapp av sin gammelfarmor, jätte fina <3





Nej nu ska jag göra mig en kopp jordgubbste och mysa ner mig i soffan framför någon bra film om jag hittar någon dvs..







En dag på stan


Idag har jag vart på stan med mina 2 älsklingar och det var riktigt trevligt, även Novahs första tur i barnvagnen.
Johnny köpte 2 par jeans och jag fick ett par leggings och ett hårband (för han tog sönder mitt) haha.





Vi kanske ska upp på stan i morgon med för då får jag pengar och jag måste köpa en ny bh, sen ska jag se om jag hittar någon billig halv lång tshirt. Jag måste även köpa såna där inlägg för jag läcker mjölk :/ Men vet inte var man köper såna men får väl leta lite, hehe.


Just nu är det jätte lugnt här hemma, ALLA sover utom jag, katterna, Novah och Johnny.
Jag är faktiskt också trött så ska väl också krypa ner en stund innan det är dags att gå upp igen och mata lilltjejen :)




Ha en trevlig kväll <3








25:e december!


H
alloj!


Idag har jag inte riktigt haft tid att blogga, vi har haft besök hela dagen =)

Vid 12:30 så kommer Johnnys syster och mamma som hade med sig julklappar.
Jag fick en skit mysig grå mys dress, och även chocklad och lite godis. Blev jätte glad och överraskad för hade ju inte förväntast mig något. Sen fick Novah fick massa fina kläder och sängkläder. Vi också sängkläder, sen en bok "min första bok" där man fyller i saker om bebisen så som, första orden, första stegen osv... Jag återkommer med bilder i ett annat inlägg :) är alldeles för seg och trött för att ta kort på allt nu :)



Denna fina tröja fick Novah i alla fall :)






Efter att dom åkt hem kom Markus över en stund, vi beställde pizza och kika lite tv och efter han dragit kom Micke och dom tog några öl och vi satt och snacka en massa, så med andra ord har det varit en fullspäckad och riktigt trevlig dag/kväll och jag är riktigt trött, men nu ska lill tjejen ha mat så blir inte sova riktigt än.






Vill också ha en dansande jul elefant :)

 

 

 

 




Im sorry mama i never meant to hurt you, i never meant to make you cry!






Förlåt, jag menade inte så och det är verkligen inte ditt fel att jag hatar julen utan jag har bara alldeles för dåliga minnen förknippade med julen, jag älskar dig <3
Men nu har jag en egen liten familj att skapa nya lyckliga och underbara minnen med <3







The Grinch!



Jag säger usch och fy för julen, Jag firar inte jul och har inte gjort det sen jag var liten i stort sett men nu när jag själv har barn måste jag ju börja fira men behöver inte gilla den för det, men för lillstumpan får man göra det bästa av det.

Ni undrar säkert varför jag inte gillar julen när den är så mysig osv..


ja jo jag vet inte riktigt vad det beror på finns väl fler olika orsaker antar jag.
Det känns som om jag växte ifrån allt julfirande för många många år sedan. Jag tycker inte heller om julmaten speciellt mycket och jag får aldrig julklappar av någon heller, jag brukade köpa julklappar till folk/familj förut men fick aldrig något tillbaka så nu köper jag ej julklappar heller och kommer inte börja med det igen den enda jag kommer köpa till i framtiden är min lilla älskling förstås.

Det är aldrig kul att höra alla andra som berättar om ALLT dom fått i julklapp när man själv inte fått ett skit, jag borde vara van efter så många år men ändå kan jag inte hjälpa att känna mig lite smått nedstämd,bortglömd och ignonerad inombords men det har gått över tills i morgon som tur är.

Men å andra sidan har jag redan fått världens bästa julklapp dock en förtidig julklapp, en dotter! Och det finns inget i världen som kan slå det!!!











24 December ! :)


Hej Hej :)


Oj, vad tiden går fort alltså, idag är min lilla älskling 1 vecka gammal <3
Och idag är det precis ett år sen jag sov hemma hos Johnny för allra första gången, hihi.
Det är otroligt hur fort livet kan förändras helt plötsligt, mitt liv var rätt trassligt och jobbigt förut och idag bor jag ihop med mitt livs stora kärlek och våran underbara älskade dotter <3 Livet är perfekt och jag har aldrig varit lyckligare!


 

 

Just nu sitter älsklingen och spelar WOW,  och jag bloggar, äter frukost och myser med Novah, vi lyssnar även på Nalle puh och lite andra barnsånger det tycker hon om :)  Efter att jag ätit upp frukosten tänkte jag bada med lillitjejen så vi blir rena och fina såhär på julafton. Lite trist dock att jag inte mår vidare bra idag, mitt huvud spränger som fan och har gjort det sen igår kväll :/ Hoppas den försvinner snart.

 

 


Gulleungen tycker om att suga på pappas finger <3 haha.

 

 

 

 

God Jul!

 

 




Novah Janet Christine Blomgren <3

 

 
















Mamma och pappa älskar dig mer än ord kan beskriva hjärtat <3








Beroende av te :)





Nu har jag tagit mig en dusch och det var gudomligt skönt måste jag erkänna, passade även på att raka benen och jag lyckades äntligen, kunde raka benen i slutet av graviditeten för magen var för stor så kunde inte böja mig och komma åt ordentligt men nu jävlar gick det och skönt var väl det för vem fan vill gå runt och känna sig och se ut som en gorilla? =)


Novah sover igen, efter ha ätit och fått ny och ren blöja, hon var väldigt röd på stjärten så fick smörja in henne och låta henne vara utan blöja ett tag sedan satte jag på blöjan och pyjamasen och hon åt lite och seden somnade på min arm, lilla sötnosen <3






Sitter just nu och dricker jordgubbste sjukt gott fan, jag är beroende av te, har alltid varit det. Älskar te..
Älsklingen var så snäll förut och gick upp och köpte detta te till mig förut för jag orkade inte för jag mår ju inte helt okej och han fick även lov att köpa sig en påse godis men jag avstod från det så han fick äta upp allt själv eftersom jag vill inte äta sånt för ofta nu när jag ska neråt i vikt :)





Nej nu kryper jag ihop i soffan med mitt te och glor lite på tv, Godnatt <3








Börjar bli sjuk lagom till jul tror ja :(



Jippi, sjuk till jul det är så typiskt mig.



Är helt utmattad i kroppen, huvudet värker konstant och känner febrig, fryser och svettas. Så på julafton är dfet nog jag som myser ner mig i soffan med täcke och en kopp te men vad gör det egentligen? Jag är ändå inte speciellt förtjust i julen och har inte firat på så länge så kommer knappt ihåg hur man gör och dessutom är Novah så himla liten just nu att hon ändå kommer sova igenom hela julen, så blir nog inte åka någonstans för mig utan hemma mys  och små fira lite med min lilla älskling <3







Idag passade jag och älsklingen på att köpa oss en varsin pizza medans busungen låg och sov, och hon är så himla duktig har sovit i sin säng hela dagen för första gången annars vill hon alltid sova i sängen med oss.

Jag är medveten om att tröjan är lite för stor men måste nämligen ha så för hon har lite dålig blodcirkulation i händerna och blir iskall direkt eftersom hon vägrar ha händer under täcket utan ska nästan alltid ha dom uppsträckta i luften eller nåt :)


Nej nu ska jag be killen gå till affären åt mig och köpa något gott te, för fryser så mycket och mår uselt plus gör fruktansvärt ont i brösten när jag går ut i kylan :/






God morgon :)



Inatt har jag sovit 4 timmar så det anser jag vara en relativt god sömn i nu läget :)
Novah vakna vid 7 och hade bajsat i blöjan och var hungrig så nu är hon bytt och ammad och jag har bäddat ner henne i sängen igen brevid Johnn, hon gillar nämligen inte sin egen säng så mycket ännu så hon får sova hos oss för tillfället :) Och det klagar ju ingen över hihi.





Alldels för stor mössa hon hade på sig första dagen på bb, haha <3




Idag vid 11 tiden kommer barnmorskan på hembesök för att väga Novah och lite sånt så jag tänkte i stort sett spendera morgonen med att fixa lite här hemma så som att diska upp det lilla som finns och dammsuga och det är ju sådant som ändå ska göras idag så kan lika gärna passa på nu innan dom andra vaknar.






Förlossningen + bb tiden.

Lägger in detta inlägg igen då jag fått frågor om förlossningen och inlägget verkar ha försvunnit, hoppas ni blir nöjda:)

 





Allting började med att jag vaknade vid 7 tiden i fredagen den 17e dec, med vad jag först trodde var förvärkar men dom kom tätatare och det tryckte på mer och mer så var ju förlossningsvärkar. Jag ringde in till förlossningen och berättade läget och att det inte ens var 10 min mellan värkarna men dom sa åt mig att avvakta i 3-4 timmar.

Jag ringde Johnny och han kom hem från jobbet direkt och han hann vara hemma ca 10 min sen gick mitt vatten så ringde förlossningen igen och sedan åkte vi in. Om jag hade väntat dom där timmarna som dom sa först så hade jag fått föda hemma, haha.

Vi kom in till förlossningen ca 11.15 och då skulle jag lämna urin prov och mäta värkarna och massa sånt när jag egentligen bara ville krysta för det tryckte på ordentligt vid det här laget och inte så konstigt det heller för jag var helt öppen så fanns ingen chans till smärtlindring förutom lustgas som jag tog ett andetag av sen slängde iväg skiten. Förlossningen gick snabbt för kl 12:02 var min lilla prinsessa född <3




Jag hade förväntat mig mer smärta faktiskt och tyckte inte alls det var så farligt. Missförstå mig inte självklart gjorde det ont men inte så ont som jag förväntat mig.  Jag tyckte inte heller det var en sån där jobbig smärta, jag ska väl inte säga skön smärta men en annorlunda smärta som är för svår att förklara utan det måste faktiskt upplevas för att man sa förstå. Men det var trycket i magen (som kom med värken)som var jobbigast för kändes som om man höll på att skita på sig och då började man ju automatiskt att krysta. Och det som enligt mig gjorde ondast var när huvudet var halvt ute för det sved och spände som fan.




På bb fick vi stanna från fredagen tills måndag förmiddag pga mitt höga blodtryck.
Personalen var underbar eller i alla fall största delen av den sen finns det ju alltid någon enstaka otrevlig surkärring men det får man räkna med.

Jag gillade dock inte att ligga kvar, istället för att vila ut som alla andra verkade få göra på bb så var jag vaken i stort sett hela tiden förutom 5 timmar sammanlagt som jag lyckades somna. Emellanåt var jag så trött att jag såg dubbelt men Novah ville inte sova och bara skrek och skrek och då kan ju inte jag gå och lägga mig och dessutom är sängarna hemska, man sjönk fan ner i dom och sen tog det evigheter att ta sig upp och hade ont i nacken och ryggen i flera dagar efteråt.

Det fanns till och med ett tillfälle då jag bröt ihop. Jag hade nyss blivit mamma och visste inget om hur man tar hand om ett barn och jag låg över natten ensam och Novah ville inte sluta gråta och jag visste inte vad som var fel och jag var så trött så jag såg dubbelt som jag nämnde tidigare så jag satte mig i sängenoch bara grät ett tag tills det kändes lite bättre.




Tror det var allt, men om det är någon som undrar något så är det bara att ställa frågor:)














När ens dröm blir verklighet <3


Att beskriva lycka och kärlek är svårt men jag gör ändå ett försök att beskriva min kärlek till er och den lycka ni skänker mig <3

 


Jag kan inte beskriva eller sätta några konkreta ord på hur jag känner mig just nu, jag liksom vandrar omkring i ett konstant lyckorus, är så lycklig, stolt och otroligt nöjd med tillvaron. Jag älskar att vara mamma och jag älskar familjelivet, det finns inget jag hellre vill göra än att spendera mitt liv med min älskade sambo och våran dotter!


Det känns som om jag äntligen har lyckats med något här i livet och jag är förbannat jävla stolt, min kärlek till er båda är evig och ni är allt jag behöver <3

 

 



Nu har jag äntligen fått lillen att sova eller ja för stunden i alla fall och vi får väl se hur länge det varar men under tiden kryper jag ner i sängen och i alla fall hoppas på någon timmas sömn.

Jag tänkte skriva i nästa inlägg och berätta lite om förlossningen och bb tiden för den som är intresserad ;)






Stolt mamma <3

 

 



Vår älskade dotter kom till världen 17 december klockan 12.02 och var 47 cm lång och vägde 3225g och är världens vackraste lilla flicka <3






Trötter!

 

Jag sitter typ och halvsover i soffan eller ja inte just nu då men jag gjorde för en stund sen så är nog dags att krypa ner i sängen kanske?

Har inte så fruktansvärt ont ikväll faktiskt, jag har ju ont men inte som igår kväll så förhoppningsvis blir det lite mer sömn inatt :) Vi håller tummarna för det tycker jag =)

 



Var har haft balkong dörren öppen ett tag och jävlar vad skönt det var att få in lite iskall kvällsluft och huvudvärken försvann direkt, kanon.




Ja just ja sängen var det ja, God natt allesammans :)






Kvällsmys framför tvn <3

 

 

 

Ikväll spenderas kvällen som vanligt framför tvn men det är mysigt och skönt, speciellt när man har riktigt ont och inte orkar så mycket annat. Har sett säsongsavslutningen av Vampire Diaries, lite trist men har för mig att det börjar igen i januari någon gång :) Och nu sitter jag bänkad framför Criminal Minds och väntar på att potatisgratängen ska bli klar, mums <3

 

 

I natt hoppas jag på lite mer sömn för i morgon ska det städas och fixas tills lördag då min super snälla kusin och hennes man kommer på besök med babykläder som dom köpt till oss, så underbart snälla <3
Dessutom har jag inte träffat henne på evigheter så ska bli riktigt kul att träffa henne =)

 

 

Hoppas alla har en bra torsdagskvälll!

 

 

 

 

 




Jay Smith <3




Varit hos barnmorskan =)



Halloj :)





Nu kom jag precis innanför dörren efter ha varit hos barnmorskan, vilket jävla snöväder.
När jag kom fram såg jag ut som en zebra, haha allt smink hade runnit ner i hela ansiktet, för snyggt!

Mitt blodtryck hade höjts lite, från 90 till 95.
Och bebis mår kanon hon har tryckt ner huvudet väldigt långt och fortsätter att tryck på hela tiden så förhoppningvis ploppar hon ut snart :) Can´t wait! Och när barnmorskan försökte lyssna på hjärtat sparkade min lilla busunge bort grejen hela tiden haha.








Ingen bra sömn idag helller... suck!

God morgon :)


Inatt har jag knapp sovit någon (igen) pga smärta i magen, seriöst om det fortsätter göra såhär jävla ont och att jag inte kan sova pga det så kommer jag ju aldrig orka med en förlossning :/ Men kan ju bara hoppas lillen vill komma ut snart, väldigt snart innan alla min krafter tar slut :)

Ska för övrigt iväg till barnmorskan idag vid 10.30 så ska väl prata med henne lite om allt det här och se vad hon säger, sen får vi ju se hur mitt blodtryck är också.



Glömde nämna igår att jag gick in i vecka 39 <3








Det är alltså 12 dagar kvar till beräknad förlossning så jag hoppas att smärtan går över under tiden eller att hon kommer ut tidigare :) För 12 dagar med denna smärta och riktigt usel sömn är inget jag ser fram emot men är bara att stå ut så kommer lillen när hon är redo :)






Onsdag <3

 

Helloj :)

 

Obs: är bliden som blev lite sne inte julgranen, haha!



Idag har jag inte gjort så himla mycket, låg faktiskt i sängen till ca 13.30 pga magvärk innan jag begav mig uppåt och tog mig en kopp hallonbladste (som för övrigt inte alls är gott) sedan ringde till förlossningen för att höra om det verkligen ska göra så jävla ont och det kan det tydligen göra men dom tyckte ändå jag skulle prata med min barnmorska om det i morgon så ska ta och göra det tänkte jag.


Annars så har jag diskat lite och fixat klart julgranen samt bytt ljus i adventsljusstakarna efter som dom hade gått sönder men får hoppas dom håller denna gång. =)


Är för övrigt väldigt sur på försäkringskassan för dom håller på och krånglar så jag aldrig får mina pengar :/ Men får ringa dom i morgon och skälla lite på dom så blir det kanske bättre :)




Ha en trevligt onsdagskväll allesammans <3






Grattis kusin :) <3


Måste bara säga grattis till min kusin som har fått 2 små flickor ikväll <3

Jätte mycket grattis!!


Önskar er all lycka !









Dålig uppdatering.


Hej

Fan dom senaste dagarna har jag varit riktigt usel på att uppdatera känner jag men det pga att jag har så jälva ont i magen så har helt enkelt inte orkat att blogga något. Jag har fortfarande fruktansvärt ont men kände att jag var tvungen att slänga ihop ett inlägg för att förklara min dåliga uppdatering.




Så jag har inte heller gjort så himla mycket dom senaste dagarna förutom att vilat, ätit och vilat.
Jag kan knappt gå för det gör så ont i nedre delen av magen och varje steg jag tar så trycker det neråt som fan i magen.


aj aj, men snart är hon ute i alla fall :)





Grattis lillen :)


Grattis min lilla Tyson på 2-års dagen :)

Idag blir han stora pojken!

<3







Lördag :)


Ikväll har vi haft besök av Hubbe och Becca, dom gick precis. Det har varit riktigt trevligt och vi har suttit och snackat och kollat lite på Thomas Järvheden.

 


Och måste dela med mig av denna video, jag älskar den. hhaha.

 

 

 

 

 

God natt <3







10 månader med älskling och idol finalen :)


Tjingeling :)

Idag har jag inte uppdaterat något för har inte haft ork eller tid.
Jag har haft väldigt ont i magen men sedan har jag och älsklingen varit ihop i 10 månader idag så har haft en liten myskväll framför tv och kikat på idol, och självklart vann våran favorit Jay Smith <3

Nu ska jag dricka mitt hallonbladste som förövrigt luktar mycket godare än vad det är, hehe men tänkte ge det en chans ändå :)







Här är min lilla datanörd, se så koncentrerad än är när han chattar på min msn :)










Förvärkar och trött som fan.



 

Sitter i soffan och kollar på Seinfield och har förvärkar och bebis trycker på som fan där inne och sen är jag svin trött men kan inte gå lägga mig mitt i programmet, det är typiskt mig när jag börjar titta på något så måste jag kolla klart annars känns det fel, haha.


kvällen har spenderats framför tvn med tacos och julmust och eftersom det är torsdag så har jag kollat på Vampire diaries och Criminal minds precis som varje vecka. =)


Nej nu borde jag krypa ner i sängen och försöka sova så man orkar upp i morgon för tänkte städa och pyssla lite här hemma och kanske åka upp på stan och lämna in papper på ams men det får vi se om jag orkar med.

 

 


Sov gott allihopa, det ska jag i alla fall göra :)

 

 

 

 




Min bebis <3



Jag har letat som en galning efter Gizmo i flera timmar och nu hittade jag honom äntligen <3
Han ligger och sover i barnvagnen som står i stora garderoben, haha min lilla bebis <3







Julemys <3

 

 

 


Jag lyssnar på musik och klär julgranen :) mys. dock har vi visst inga julgransljus så det måste inhandlas men det hinns ju med :)






Torsdag och magsmärta!

God morgon :)


Har riktigt ont i magen och ryggen, jag känner verkligen hur lillen trycker på där inne så hoppas hon vill komma ut snart :)  Ska bli underbart att få se henne, se vem den lilla busungen är som sparkar och boxar mig i magen hela dagarna hehe :)

Det ska även bli skönt att slippa vara så stor och klumpig, jag kan ju knappt sätta på mig skorna längre ännu svårare är det att raka benen, vilket är jobbigt för hatar orakade ben.


Tog nyss en promenad trots att jag inte får av läkaren, men var så sugen på julmust och choklad, så nu ska jag lägga mig i soffan och kolla tv och bara ta det jätte lugnt.











VECKA 38 <3

 

 



Nu kanske det bli den sista magbilden vem vet ?:)
Lillen kan ju titta ut när som helst nu, så spännande.






Sweet :)





Fick denna söta lilla mysdress i strl 62 av Johnnys mamma :)
Så himla söt, längtar tills man får sätta på henne alla kläder vi har, gud vad jag längtar efter henne.
Och självklart är lilla Tyson med på fotot, han älskar att bli fotad :)








Hemma från sjukhuset :)



I morse åkte jag till sjukhuset och kom precis hem.

Blodtrycket är fortfarande högt men ligger på 90 igen (undertrycket) så ska börja gå på 2 kontrolller i veckan och om det inte blir bättre så blir det förmodligen igångsättning, men är ändå inte så länge kvar ju och bebisen kan komma vilken dag som helst :)

Fick även göra ett ultraljud för att kolla om bebisen mådde bra och hon mådde kanon och hon väger 2,8 kg min lilla älskling <3












Nervös :/



Kom nyss hem från Barnmorskan, urinprovet var bra men inte blodtrycket.
Mitt undertryck har legat mellan 65-75 under hela graviditeten men igår låg det på 90 och idag på 100 :-O
Så barnmorskan blev orolig eftersom det höjts så mycket från igår tills idag så i morgon kl 08.00 ska jag få träffa en specialist på sjukhuset och jag kanske blir inlagd :/ Hoppas inte det, hatar sjukhus.

Barnmorskan trodde inte det var havandeskapsförgiftning eftersom jag inte har äggvita i urinet men något är ju fel så får nog ta mer prover i morgon och jag är faktiskt nervös för vad som är fel, nervös för min lilla bebis inte mår bra :/







Håll tummarna för att allt är bra!







Känner mig som en hemma fru :)




Nu håller jag på och stryker mera kläder, sen ska det diskas och fixas :)








Home :)







Nu har vi precis kommit hem från Barnmorskan så jag sitter och äter mackor och dricker julmust  och kollar på Glee.

Jag ska tillbaka till barnmorskan kl 09.00 imorgon för att lämna urinprov samt kolla blodtrycket igen. Jag kunde nämligen inte lyckas kissa när vi var där så får ta med mig ett i morgon, sen var även blodtrycket ovanligt högt men kan vara tillfälligt så ska kolla det igen i morgon.

Vi fick även höra hjärtljudet igen, första gången för Johnny faktikst, han såg lite chockad ut men samtidigt överlycklig och det är väl självklart man blir lycklig,glaqd och helt varm inombords när man hör sitt barns hjärtslag.

Jag har ju haft väldigt ont i magen senaste dagarna och pratade med barnmorskan om det och hon sa " det kan nog vara på gång nu" alltså shit, det kan vara på gång, det pirrade till lite i kroppen när hon sa det kan jag lova.


=)





6:e december!




Inatt har jag sovit riktigt jävla illa alltså, haft "mensvärk" hela natten och har fortfarande sjukt ont men som tur är ska jag till barnmorskan snart så ska prata med henne om det tänkte jag.

Ska även köpa med ny julmust på vägen hem för Johnny köpte med julmust light och det var ingen höjdare, julmust ska vara julmust inte något light skit haha :)


Nej nu ska jag göra mig i ordning och dra mot barnmorskan.











Nu blir det att kolla Beck :)


God kväll


Nu värker min rygg något enormt efter ha hållit på och städat och haft mig i garderoben så nu får jag ge mig för ikväll och mysa ner mig i soffan med ett glas julmust och titta på Beck.

Och i morgon blir det nya tag, då blir det dammsuga, diska och försöka få in den stora byrån i garderoben.
Ja, vi har alltså en sån där stor garderob som man kan gå in i så ni inte tror att jag tänkte försöka få in en byrå i en vanlig klädgarderob, haha det skulle vart något :)

Jag ska även till barnmorskan imorgon vid 3-tiden :)


Nu står några av mina skor på plats i alla fall :)












Kvällspyssel!









Ikväll har vi hållit på att fixa i stora garderoben, fan va mycket kläder och skor vi äger alltså men nu börjar det äntligen bli lite ordning där inne. Men just nu har jag tagit en liten paus för att kolla på Gossip Girl och äta lite choklad, Mjölkchoklad med daim. Men sen blir det att fortsätta i garderoben samt stryka en hel del kläder om jag orkar annars tar jag det imorrn :)







Ätit och fixat matlåda åt älskling <3









Nu har vi ätit mat, mos, köttbullar och lingonsylt <3 Blev även en matlåda till Johnny.
Så nu ska jag bara smälta maten sen göra mina övningar men förtillfället kollar jag på Family guy och som sagt smälter maten lite :)


Jag har världens smärta i ryggen samt bröstkorgen, eller det kommer stundvis som en huggande smärta och gör så ont att jag nästan tappar andan. :/ Undra vad det kan vara för något ?





Försöker laga mat...




Men Gizmo vägrar släppa taget om mig, haha!











film mys <3









Nu har vi kollat på filmen bröderna Karlsson käkat hamburgare och druckit julmust.
Filmen var riktigt bra, rätt rolig också.

Tycker fan inte att det finns många bra filmer att ladda hem för tillfället men om någon har något bra tips på en bra film så skulle det vara nice  :)


Jag har för tillfället väldigt ont i magen förmodligen förvärkar, känns som jag har extrem mensvärk minus mensen då samt som om ryggen håller på att gå i tusen bitar. Kom just på att jag glömt att göra mina träningsövningar idag och orkar inte göra dom just nu heller men blev i alla fall en liten promenad förut och sen får jag väl köra dubbla övningar i morgon, hehe.



Men ska jag kolla klart på CSI sedan krypa ner i sängen tänkte jag.



God natt! <3








Nyvaken :)



Hej hopp


Nu har jag och gizmo sovit några timmar efter maten och det var riktigt jävla skönt måste jag säga.
Man får passa på att sova så mycket som möjligt nu medans man kan för snart blir det att springa uppe hela nätterna och mata bebisen och inte alls mycket sömn men det är det ju värt, sova kan jag göra sen när jag är gammal haha.


Blev även väckt av Tyson som stod och kraffsa i mått hår, i min fläta. Antingen ville han väcka mig eller så tycker han att jag inte passar i fläta ;)


Just nu sitter jag och smaskar i mig mandariner och jag kan ärligt äta flera stycken dom är så himla goda.
Jag små tittar även lite på Dagissnuten med Arnold Schwarznegger, tycker att han är rätt charmig på något sätt faktiskt och älskar hans brytning, haha.













Mätt och belåten ! :)







Nu har vi ätit mat, Kyckling och ris med currysås, och fyfan vad mätt jag är!

Ja, jag är medveten om att det är enormt mycket mat på tallrikarna men jag är gravid och äter som en häst, haha. True story! Och Johnny är kille och dom flesta killar äter massvis haha.

Men nu är jag sm sagt super mätt och trött, så funderar på att vila en stund såhär efter maten, fan gammal jag känner mig :p






Lördag :)


God morgon :)



Idag blev det lite sov morgon men man blir ändå irriterad när man blir väckt av jehovas vittnen, tycker inte om dom eller säljare (som väckte mig igår) funderar på att koppla ur ringklockan, fast då står dom väl och bankar tills man öppnar. :/ Skulle aldrig någonsin vilja jobba som dörrknackande säljare, fyfan!


Fan vi har blivit riktiga datanördar, vi sitter och nördar vid en varsin dator eller ja vi gjorde det hela kvällen igår och idag, haha. Men vad fan han sitter ju och spelar CS då kan väl jag sitta och blogga eller kika runt på FB :)










En dag på stan. städning och besök!










Idag har jag varit på stan med älsklingen och fixat lite papper till ams samt försäkringskassan, vi fick även med oss små sockar och några vantar hem till våran lilla bebis <3

Vi har även haft besök av min mor, hennes man och även Mia, dom hämtade Nikki för hon ska nämligen bo hos mamma och Lasse från och med nu eftersom vi inte längre har utrymme att ha kvar henne här för vi har 2 katter och snart en bebis :) Men nu vet jag att hon får ett bra hem och dessutom kan vi hjälsa på henne när vi vill :) Det är ju toppen.

Nu ska kvällen iaf spenderas i soffan och kolla på idol :)


Ha en bra fredagskväll :)





Väckt av en jävla säljare..



Inatt sov jag hur dåligt som helst och när jag väl somnat in och sover hyffsat bra på förmiddagen så ringer en jävla säljare på dörren, det ska han ge fan i!

Försöker få mig att köpa 3 mobilt bredband och jag sa åt honom " nehe du, jag har haft det och det är skit" och då ska han börja förklara massa och hålla på , åh hatar säljare!


Men anyway det ska inte få förstöra min dag i alla fall=)
Har nyss käkat frukost, varm oboy och ostmacka, så ska snart göra mig i ordning för en sväng upp på stan, kan ju säga att springa runt på stan i detta väder lockar absolut inte!!

Det snöar också men det syns inte på bilden :O





BORTSKÄNKES!







En 3 årig honkatt vid namn Nikki borskänkes pga ändrade familjeförhållanden.
Hon är en super mysig och gosig liten tjej som är steriliserad, vaccinerad och avmaskad.
Hon är helt underbar och självklart rumsren. Hon föredrar killar/män men trivs bra med tjejer/kvinnor också :)

Skulle någon vara intresserad eller ha fler frågor så maila mig gärna på [email protected]




Vecka 37 <3


Bara 27 dagar kvar tills våran lilla prinsessa kommer till världen <3


 














plusikassan.se