Fan vad härligt

Nu har jag tagit mig ett långt,varmt och jävligt skönt bad, underbart! Nu ska jag ta och klä på mig och storstäda här hemma, är ju ensam så får passa på dessutom fördriver det ju tiden sen finns det väl inte så mycket annat att göra är det spöregnar, åskar och blixtrar ute,, usch!
 



Dagens lunch!




Saknar min snutta <3

 
 
Jag saknar min älskade tjej så det gör ont i hela kroppen, jag förstår inte hur folk klarar av att separera, man mår ju uselt när man måste vara ifrån sitt barn, det är en hemsk känsla!!!
 
Novah sover hos sin pappa inatt för att jag ska upp tidigt  till Competencia och dagis har sommarstängt så tyckte vi att detta skulle bli smidigast för alla, johnny är ju väldigt svårväckt också haha.
 
Och erftersom Johnny hade henne lite i helgen och så, så kommer hon vara hos mig ända tills tisdag nästa vecka åhhh så jag längtar, massa mys ska vi ha, och då blir det lättare att få ihop det med Competencia eftersom hon börjar dagis nästa vecka, jag måste bara ringa dom och höra om jag kan lämna Novah någon timme tidigare eftersom hon börjar 9 och jag måste åka vid kvart över 8 så ska se om jag kan lämna vid 8 tiden ca.
 
Jag har så himla svårt att sova när hon inte är hemma och har inga sömnisar heller men måste försöka sova lite i alla fall så jag orkar upp i morgon.



En bra dag!

I morse vaknade jag med världens hemskaste huvudvärk men tog en treo så den försvann. Idag har vi inte gjort så mycket mer än att städa, busa och vart ute och promenerat. Men det har varit en jätte bra och mysig dag.
 
Novah var så gullig och lät mig få sovmorgon (tror jag?), när jag vaknade satt hon i alla fall i sitt tält och lekte haha vanligtvis brukar hon komma till min säng och krypa ner.
 



Städ dag! :)

Igår och idag har vi städat för fullt, jag och Novah. Hon älskar att vara med och torka golven och oj vad hon torkar på, gulliga ungen.
 
 



<3

 



Vår lägenhet! =)

 
Jag tänkte att jag skulle visa er lite bilder på våran nya lägenhet den är dock inte helt färdig ännu men det börjar ta sig, blir finare och finare :) Tycker jag i alla fall. 



Hetta!

Idag är det sjukt varmt ute... jag klagar INTE men är dock lite jobbigt att städa och ha sig i denna värme men det måste göras så jag laddade upp med massa dricka, hihi. Jo jag vet att vatten är det bästa i värmen men kunde inte motstå när vi var på rusta ... 10 st 33 cl för 29:90 :)
 



SORRY!

Nu har jag verkligen varit jätte dålig på att blogga men har haft fullt upp med flytt och sådant, ska bli bättre på att blogga igen , i promise! :) Har dock inte skaffat internet i min lägenhet ännu för har inte fått min dator än.. men det kommer och då blir det givetvis uppdaterat MYCKET oftare.
 
 
 



Härlig dag :D

Nu har vi solat, varit ute och lekt samt ätit lunch och klockan är bara 11:15 typ haha vi var visst vakna rätt tidigt haha :) känns som hela dagen gått haha :) 
 
Novah är skit trött men som vanligt total vägrar hon att sova :/  så hon får vara uppe och leka eller ja stå här bredvid och lyssna på musik och sjunga som hon älskar en stund innan vi provar sova igen :)
 
 
 
 



Wish me luck!

Nu ska vi iväg på ett möte.... fett nervös! Håll tummarna för mig är ni snälla  ;)
 



Envis.se

Ikväll är Novah otroligt envis och totalt vägrar sova trots att hon är sjukt trött fick henne i säng vid halv 11, phu vilken kväll.. och hennes humör går inte ens att tala om det var hemskt, så arg och ska slåss och rycka i håret och ha sig, nej sånt gillar vi inte!
 
Men nu sover hon i alla fall och det ska väl jag med ta och göra snar så man orkar upp i morgon och fixa lite i våran lägenhet :)
 



haha, älska <3




.,




åh, blir alldeles tårögd!

 



God natt <3




Fick en tavla av pappa <3




Träffat pappa idag :)

Idag har vi spenderat största delen av dagen i nya lägenheten och pappa kom dit med lite grejer, super snällt<3 Dock gjorde vi en liten miss med rumsbordet, så nu har jag ett rumsbord med 3 ben ahaha men pappa skulle åka förbi mamma innan jobbet i morgon och lämna det eftersom mamma kommer till mig i morgon :)
 
 
 
 



Godmorgon

Hej hej :)
 
Kom precis "hem" efter ha varit och dammsugit i min lägenhet så nu tänkte jag nog passa på att sola lite tills jag ska iväg vid 13.00 igen till lägenheten för att möta min handläggare, sen kommer pappa senare idag, känns underbart <3 Hoppas ni får en trevlig dag.
 
 



MÅNDAG!

 



UNDERHÅLL!!

Det är det jag känner att jag vill diskutera nu, underhåll - hur fan går det till`? alla tjatar om det men ingen berättar vad det är jhaha, screw u! äh tar mig ett väldigt konstigt glas safft
 



Men va fan!

 
 
Men kul att vakna upp kl 2 på natten och vara superpigg... nee! Hatar när min kropp får för sig att sådana påhitt är okej, varför skulle dom vara okej ens? min kropp lever sitt eget liv och vägrar lyssna på mig grr.. Vi har tydligen väldigt olika åsikter om när man bör sova och inte.... inatt behöver jag sova, kan du fatta det kropp & hjärna, har mycket att göra i morgon ujuu.-.
 
 



Godnatt! <3




Packar för fullt

 
 
 
 
Och hela familjen hjälper till :) Så snälla så :)
 
 



Korten på bordet

Dagens ämne är bidrag!  
 
Jag har fått frågan nu ett antal gånger om varför jag lever på bidrag, och ja jo såhär ligger det till, det började 2007 när jag blev våldtagen och fick sjukskrivas , den sjukskrivningen var väldigt lång, ett par år eller så. Så när jag inte var sjukskriven längre vara det bara att börja söka jobb igen  men innan jag hann så långt där så blev jag gravid vilket ledde till ännu en sjukskrivning. 
 
Sedan när lilla pluttan föddes så vart jag mammaledig och efter det arbetssökande  sådärför får jag bidrag, och jag har inte rätt till a-kassa pga tidigare sjukskrivningar och så.
 
Men något som gör mig irriterad är när folk påstår att min dotter skulle ha det bättre i en fosterfamilj än hos mig bara för jag går på soc.... eehh? Varför? sure dom kanske har mer pengarna än mig nu men jag ska väl inte leva på bidrag hela livet heller, haha. Så utöver det,, vad skulle dessa människor kunna ge min dotter som jag inte kan?  Jag ger henne allt, jag gör allt för henne, hon är världens lyckligaste lilla tjej och hon älskar sin mamma massor. Så jag kan inte hålla med om på någt sätt att detta skulle vara en olämplig miljö för henne.
 




.




Dags att byta yrke?

Alltså en sak jag verkligen avskyr är när man kommer till ett ställe där personalen är till för att hjälpa, som tex försäkringskassan där vi var idag och möttes av en gapande jävla kossa som var så sjukt otrevlig och inte ett dugg hjälpsam, såna människor borde verkligen tänka över sitt yrkesval!! Liksom varför välja att jobba inom ett yrke där det ingår kontakt med människor när man varken kan vara trevlig, hjälpsam eller funka ihop med andra människor?
 
 
 



Lägenheten i bilder!




Ännu en dag i nya lägenheten

Idag har vi också varit rätt mycket i lägenheten men finns inte direkt så mycket att göra längre eftersom jag ej kunnt köpt möbler ännu. Vi hade tänkt bära över Novahs säng som stod i förrådet men madrassen var borta och sängen trasig..hm? och låset var inte uppbrutet och dom ända som har tillgång till nycklarna är jag och Johnny... så det är skit skumt :/
 
Men jag får helt enkelt köpa en ny säng till henne med :)
 



.




Allt ska packas ner!

Novah ger sig inte, hon packar och packar och jag förstår henne hon vill väl till våran lägenhet där hennes nya "kompis" är hehe, vi tror nämligen det finns en liten spökflicka eller nåt där, Novah beter sig så men vi får väl se :)
 
 
 
 



Hakar på trenden

Nu hakar även jag på trenden med ricinolja haha. Senaste tiden har det ju sagts att ricinolja är rena mirakelkuren för slitet hår och får även håret att växa betydligt snabbare så jag vart lite sugen på att testa och jag kommer garanterat visa mitt resultat (om det blir något sådant) i bilder, före och efter! =)
 
Bilden är lånad från google!
 



Varför ska det vara så svååårt?

Som jag nämnt tidigare har jag försörjningstöd och ska få möbelbidrag och folk har lite undrat varför så någon dag tänkte jag skriva ner ett inlägg och berätta varför dock orkar jag inte göra det precis just nu men det kommer det lovar jag  =)
 
Just nu mår jag inge vidare bra för att min medicin är slut så har inte tagit dosen idag vilket märks, det liksom känns i kroppen men men ska åka och hämta ut den snart. och antar att ni nu undrar vad det är för medicin haha, jag får ta ett annat inlägg och berätta om detta också :)
 
Just nu sover i alla fall busungen lite middag men så fort hon vaknar ska vi gå över till våran lägenhet med lite mer kläder och sånt. Och jag väntar fortfarande på att min handläggare ska höra av sig, vi hade avtalat tid på måndag 13.00 men om jag fick flytta in tidigare skulle jag höra av, vilket jag gjorde igår men hon har inte hört av sig.... varför är det alltid så svårt att få tag i folk på soc??
 



.




Lovley day <3

Nu har vi precis kommit "hem" efter ha varit i nya lägenheten, kan ju tyvärr inte flytta in på riktigt ännu eftersom jag väntar på möbelbidrag så jag kan handla massa med möbler :) jag äger ju endast en barnsäng hehe.
 
Anyway, vi hade planerat att vara kvar och pyssla lite mer men Novah var så himla trött så får fortsätta i morgon :)
 
Hon är lika händig som mor sin och tur är väl det för hennes pappa är inte händig överhuvudtaget haha =)
 
 
 
 



Blod, svett och tårar

Först vill jag börja med att be lite om ursäkt för jag inte uppdaterar så jätte ofta längre men är som ni kanske vet mitt uppe i en separation + flytt så har en hel del att stå i så jag hoppas ni har förståelse för min usla uppdatering :)
 
 
Just nu håller jag på och packar för fullt, det är sjukt varmt och svetten bara rinner, phu. Sen vid halv 4 ska jag iväg till öbo och fråga om jag kan få nycklarna tidigare :) så håll tummarna för mig nu, gulliga ni <3
 
 



Novah hjälper mamma

Phu, håller på att laga middag och diska och min lilla älskling är så söt och hjälper mig vattna blommorna :) Duktig liten tjej man har <3
 




Eftermiddags myyys <3




Vi har lite skilda åsikter...

Jag och Novah har uppenbarligen lite skilda åsikter om vart maten ska vara... hm.. haha!
 
 



God natt! <3




.




Onlinepizza = tjuvar?

Jag var skit hungrig och nu är jag sur och hungrig, jävla onlinepizza.se... Vi beställde pizza och pengarna drog från mitt konta men dom påstår att ingen beställning är gjord... hallå vem tog mina pengar då?????? 
 
 



1...2...3....HOPPA!

 
Idag har det busats rejält här hemma haha men till slut somna hon en stund, så nu sover hon lite så hon orkar busa ännu mer sen hahah



Just sayin




LÄNGTAR!

Nu är jag riktig glad för om 9 veckor får vi en bebis, hihi en liten tös :) Och om 9 veckor så har vi ju hunnit flytta in och kommit i ordning så det är ju toppen.
 



<3

 

I’ve been a fool and I’ve been blind
I can never leave the past behind
I can see no way, I can see no way
I’m always dragging that horse around
All of these questions’ such a mournful sound
Tonight I’m gonna bury that horse in the ground
So I like to keep my issues drawn
But it’s always darkest before the dawn

 
 
 
 
 
 



Novah säger natti

Novah skippade att sova middag idag så nu ikväll var hon rejält trött kan jag lova, värmen påverkar ju också givetvis. Men vi har badat i alla fall och hon älskar att bada precis lika mycket som jag gör så det är en jävla tur att vi har ett badkar i vår nya lägenhet haha :)
 
 



Lägenheten är MIN!

Woho, idag har jag varit på stan och skrivit på kontraktet för lägenheten, tror ni jag är glad eller? =) Men jag var inte speciellt glad när jag var där för dom hade tappat bort Kristoffers noteringar om att jag skulle få hyra trots hyresskuld så dom tänkte neka mig lägenheten men till slut kunde en tjej från ekonomiavdelening bekräfta det jag sa eftersom Kristoffer var på semester så nu är lägenheten min! =)
 
 
Jag skulle ha fått nycklarna redan idag men eftersom dom tidigare hyresgästerna inte städade efter sig så skulle ÖBO anlita en städfirma så jag får vänta lite men jag får nog flytta in tidigare än 16:e i alla fall :)



Just sayin




hahaha




Värme

Idag har det verkligen vart varmt men det är ju himla skönt faktiskt efter alla dessa regniga dagar som varit, Novah däremot är väl inte så förtjust i denna värme hon blir så trött och fruktansvärt gnällig, och idag när vi var inne på Soc  för att diskutera lite grejer så fick vänta i ca en timme och det gjorde ju inte Novah på bättre humör men som tur är jobbar en kompis mamma i cafét där och hon bjöd Novah på en klubba så då hade jag en nöjd tjej :)
 
Oj, har ju glömt att nämna att vi var på visning i vår nya lägenhet igår och vi älskade den båda 2. Jag hade planerat att ta lite bilder men glömde totalt bort, sorry men det kommer senare i alla fall. Han som visade lägenheten fick säkert huvudvärk av allt mitt babblande haha stackarn, men jag hade mycket frågor och om man inte frågar får man inget veta =) Nu ska vi bara vänta på att ÖBO kontaktar mig och så blir det dags att skriva kontrakt och om jag har tur så kanske det till och med blir en ännu tidigare inflytt eftersom dom tidigare hyresgästerna redan flyttat ut, awesome!
 



Det var på tiden =)

Idag kom äntligen Novahs tavla med posten, det var fan på tiden haha. Den var super fin faktiskt och hon vart riktigt nöjd!
 



Nu är det bestämt!

Efter mycket om och men och en jävla massa beslutsångest har jag ÄNTLIGEN bestämt mig för vilken soffa jag ska köpa, fast vem vet hinner kanske ångra mig 20 gånger till innan jag köper den! haha
 
 
Först hade jag tänkt mig en svart soffa men nee jag VILL ABSOLUT ha en vit och jo jag är medveten om att barn kladdar och vitt blir smutsigt fort men vilken tur för mig att det är avtagbar klädsel och att det finns tvättmaskiner haha :) 
 
Först tänkte jag köpa både 2-sitsen och 3-sitsen men blir för trångt så det blir självklart sittpuffar av något slag (billigt slag förstås haha) för dom är ju inte alls lika stora :D
 
 



hihi

Nu har jag och Novah hittat lite mer smått och gott till våran lägenhet =) 
 



Färdig busat för idag




Nu är jag arg!

 
I ett av paketen som jag hämtade ut idag som var det detta, CLA någon form av kosttillskott från något företag i Norge som jag INTE alls har beställt, fattar det inte. Har mejlat företaget och ringt men inte fått nått svar så googlade lite info om företaget och då hitta jag massa forum där folk också fått hem denna produkt utan att ha beställt den, det är ju wierd. Och flera på forumet har fått massa påminnelser som gått till inkasso osv och jag tänker va fan om man inte kan få tag i företaget ska jag behöva sitta och betala för en produkt ej vill ha enbart för att inte få skulder?? det är ju vansinne
 
I det andra paketet var det i alla fall något jag hade beställt hahah :) Mina fina skor, jag älskar dom <3, dock hade jag förväntat mig att Novahs tavla från tradera.se skulle komma men det kommer väl vilken dag som helst.
 
 

 
 
 



PAKET!

Yes, fick hem detta idag, så blir snart till kiosken och hämta ut dom :)




Tack kära mor <3




BÄSTA hahahahhahahahha

 



Vattenkoppor!

 
Mitt lilla hjärta har åkt på vattenkoppor :/ Jag märkte i morse att hon var lite prickig i nacken men trodde det var något värmeutslag pga den höga febern hon haft men nu ikväll har det spridit sig och hon är prickig i ansiktet, hela magen, ryggen och lite på armar och ben, lilla stumpan.











plusikassan.se