mums <3



Nu har vi käkat tårtan som vi egentligen skulle ha ätit i helgen eftersom jag fyllde år men blev så mycket annat i helgen att den glömdes bort, men god var den i alla fall :)

 

 

 

 

 

 




Vilket väder!

 

 




Fyfan vilken väder, så jävla kallt ute.

Tog en promenad till ICA nyss och höll på att frysa ihjäl helt ärligt. Jag tappade känseln i benen av kylan och nu är dom helt röda och kalla, jag tror nog det är dags att köpa långkalsonger alternativt hålla sig inne tills det blir varmare dagar :)

Tycker faktiskt lite synd om våran lilla bebis som snart ska komma, från att ligga inne i magen där det är varmt och mysigt till att komma ut till denna kyla, stackars liten. Men det ska nog gå bra ändå det är bara att se till att hon är varm :)




Bebis säng. <3

 

 




Åh längtar tills sängen är bäddad och fixad och det ligger en liten tös i den och sover :)





Fan också...

 

Skit.

 



Sorry för att jag har varit dålig på att uppdatera bilder men min mobil är helt paj :/ vissa bilder man tar sparas inte ens i mobilen utan försvinner :/ och dom som väl sparas går inte lägga in på datorn för att sladden och datorn får ingen kontakt. Dessutom ringer inte mobilen alltid utan folk som ringer mig får oftast " abonneten du söker kan inte nås för tillfället" fast mobilen är på. Och sms funktionen är helt mongo den med, jag märker aldrig när jag får sms för den ger inte ifrån sig något ljud eller vibration och man ser inte heller ett sånt där litet brev uppe i hörnet :/

Så hela mobilen är fucked up med andra ord. Jippi!






Ian Somerhalder <3


Som alla kanske vet älskar jag serien Vampire Diaries,
och jag älskar Damon som spelas av Ian Somerhalder,
han är så jävla snygg och hans ögon är förtrollande.
Har aldrig missat ett enda avsnitt och kommer heller aldrig göra det.













Barnmorskan :)


God morgon :)



Jag har nyss kommit hem från bm, tog lite prover, pratade lite och hon klämde på magen.

Magen har inte växt så mycket sen sista besöket men lite i alla fall och det är huvudsaken.
Fick höra min lilla älsklings hjärtljud också som låg på 135 vilket var bra :) så mysigt <3
Blodvärdet däremot hade inte gått upp något så ska hämta ut nya järntabletter samt b12 vitamintabletter så jag samlar på mig massa järn inför förlossningen :)

Fick även lämna nytt urinprov idag eftersom bm såg spår av äggvita förra gången men nu var det helt bra och det var ju tur det:)

Hon sa även åt mig att vid nästa besök den 6:e december så ska hon skriva en sammanfattning och då ska jag fundera ut hur jag vill ha det på förlossningen och sånt där. Gud så spännande det börjar verkligen närma sig nu :)










25e November :)

 

 

 

 

 

Grattis till mig då :) Idag blir man ett år äldre men finns inget jag önskar mig för har allt jag vill :)


Jag har mina små grabbar (katterna)

Min underbara älskade pojkvän

Och den bästa presenten man kan få ligger just nu och sparkar i min mage <3

 

 

Så jag är nöjd :)

 

 




Sjukgymnasten + läkaren avklard :)



Helloj :)


Jag glömde ju nämna igår att jag då gick in i vecka 36, WOW helt sjukt vad tiden rullar iväg alltså, nu är det inte alls länge kvar tills vår lilla prinsessa kommer <3 åh det är så himla underbart :)











Idag har jag varit iväg hos sjukgymnasten för en funktionsbedömning, det gick bra.
Fick en massa övningar jag måste göra fram till förlossningen för har tydligen någon problem på vänster sida på bäckenbenet och därför har jag så svårt att gå och även längdryggen.
Det kan leda till att förlossningen gör ondare än vad den behöver göra och att jag kan få svårare att återhämta mig efteråt, och sjukgymnasten tyckte att min barnmorska borde ha skickat mig dit tidigare eftersom jag haft ont hela graviditeten i stort sett och hon var inte säker på att övningarna skulle hinna hjälpa så mycket nu när det snart är dags men det återstår att se, får ta det som det kommer helt enkelt.


Jag har även varit hos läkaren och blivit fortsatt sjukskriven till den 26e december och sedan blir det mamma ledighet :) awesome <3






Men nu ska jag göra mina övningar, haha!  ha en bra dag allesammans!






GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA MORFAR <3 :)


Ett jätte stort grattis till min älskade morfar som fyller år idag!!


Ringde och grattade honom för ett tag sen och vi har pratat i telefon i ja säkert 2 timmar, haha :)
Vi pratade om allt mellan himmel och jord men mycket om bebisen :)


Han är verkligen underbar, han är rolig och snäll och jag har tur som har en så himla bra morfar.
Han ställer alltid upp i vått och torrt, han är guld värd.


Jag älskar dig morfar <3






God morgon :)



Nu har jag vaknat, är skönt att sova ut lite ibland faktiskt :) Har ju gått upp runt 6 nästan varje morgon den senaste tiden och imorgon ska jag vara på vårdcentralen klockan halv 9 och på Fredag kvart i 9 så fick passa på idag att sova ordentligt. Och det behövdes eftersom jag ska städa massa idag, julstäda så vi kan börja julpynta snart :) hel mysigt ju :)


Men först ska jag trycka i mig en baguette så jag orkar hålla på, mums jag älskar verkligen baugetter <3





Myrsteg.

 

Tjenis :)

 



Kom nyss hem efter en promenad till ICA och det tog mig över en timme fast affären bara ligger 5-10 min bort. Men har så ont så jag knappt kan gå och då tar det tid. Men ska till vårdcentralen igen på Torsdag och då ska jag vara där när dom öppnar fan så jag hinner träffa en sjukgymnast annars får jag böna och be och säga " jag har jätte ont och det är faktiskt min födelsedag idag" haha nejdå men är jag där i tid ska det inte vara några problem :)

Men nu ska jag dricka ett glas iskall cola och äta min mumsiga baguette som jag köpte :)






Nu är det kört!

 

 

 




Jag är så förbannat jävla trött på det här nu så nu sätter jag ner foten (boom) och säger stopp!

Är trött på att ni skiter i allt jag säger, bara ljuger och visar noll respekt, det är nämligen jag som får ta skiten för erat beteende men det skiter väl ni i ?

Jag har ställt upp som fan för er, och ändå får jag bara skit för att ni inte kan sköta er, Hur jävla svårt kan det vara egentligen??

Men nu har jag fått nog, nu blir det inga fler chanser, har blivit för många redan och jag har varit för snäll men nu är det som sagt nog!!






Dags att packa förlossningsväskan!

Hej! :)

 



Jag känner att det är dags att börja packa väskan till förlossningen för är inte alls länge kva rnu. Men har försökt mig på det hela dagen men får ingen ordning på det. Hur jag än packar blir jag inte nöjd och det blir inte bra.
Om jag inte ens kan lyckas packa väskan till förlossningen, hur i helvete ska jag då klara av att vara mamma?


Ikväll känner jag mig allmänt ledsen och känslig, har gråtit flera gånger idag/ikväll så nu skiter jag i väskan och börjar packar den i morgon när jag inte är lika ledsen och känslig.

Sätter mig i soffan och inväntar parlamentet istället! :)



God natt allihopa <3




Im in loooovee! <3


Jay Smith är kung <3

Jag är helt såld på den är killen alltså, Han måste ju vinna idol annars är det något jävla fel. :)
Jag brukar vanligtvis inte ens kolla på idol mer än på uttagningarna men efter ha sett honom första gången så har jag suttit som klistrad varje gång, varje Fredag! Han är WOW.

Och jo jag vet, att han testade positivt för droger, men han har turen att få vara kvar i idol och få hjälp med sina problem. Som dom flesta vet har han ju missbrukat droger och ja alla kan ju få ett återfall och jag hoppas inte detta sätter stopp för hans chans att vinna idol, men just nu har han ju fått en andra chans så jag hoppas han tar vara på den <3 F


Och en person som jag verkligen inte tål är Linnea, alltså fyfan jag förstår inte ens vad fan hon gör kvar i tävlingen? Hon sjunger inget vidare, och många som redan åkt ut har varit så jävla mycket bättre.
Dansa kan hon ju för fan inte heller. Hon är överdriven och störande , nej usch ch fy ut med henne någon gång!











Smärtsam promenad!

 

Hej Hej :)

Jag har absolut inget att göra, jag har försökt installera sims igen men jag är så jävla efterbliven när det gäller sånt så det funkar inte. Så jag fördriver tiden med att spela Mahjong som jag hittade, inte skit kul men i brist på annat får det väl gå :)

 

 



Fan hände en skit skum grej igår, när vi gick till ica fick jag ju ont som vanligt och väl inne i affären så fick jag en förvärk och samtidigt blev illamående och yr och varm som fan och det kändes som om jag skulle kvävas så var tvungen att slita av mig halsduken och jackan inne i affären, konstigaste jag varit med om och har aldrig haft så ont förut. Jag var 100% på att jag skulle svimma där inne men tur var så gjorde jag inte det. Men så fort smärtan släppte så försvann också allt annat, skit skumt.







Sovit som en gud inatt!



Inatt så har jag sovit som en gud, vaknade varken när Johnny gick och la sig eller när han gick upp och jag vaknar alltid av hans alarm annars
men inte idag. Det var skönt att sova riktigt djupt för en gångs skull det var längesen.

Och sömn är ju inte riktigt min grej tydligen, har alltid haft problem med att sova.
Ett tag var det ju faktiskt så att jag var tvungen att äta sömntabletter för att få någon sömn överhuvudtaget men sånt får jag ju inte äta nu när jag är gravid.  Men ändå lyckas jag sova hyffsat bra utan tabletter nu under graviditeten och det är ju bra får hoppas det håller i sig, så man slipper äta massa sömnpiller.

Jag vill verkligen inte bli beroende av sånt, har lyckligtvis aldrig blivit beroende trots att jag ätit väldigt starka, narkotikaklassade tabletter, både lugnande och sömnpiller och självklart utskrivna från läkaren säger bara det så ingen får för sig något annat.
Men som sagt äter inget längre och jag har ju haft väldigt tur som inte har blivit beroende eftersom alla mina piller som jag brukade äta var otroligt beroende framkallande, eller tur och tur kanske snarare viljestark ;)



Men sen när bebis kommer så blir det nog bra med sömnen för man lär ju bli rätt så utmattad av att springa uppe på nätter och vakna stup i ett, men till slut får man ju in någon slags rutin vilket är kanon för rutiner behöver man ju men inte alls lätta att hitta såna när man bara går hemma.





Myys <3


Heejsvejs:)

Nu har jag laddat upp med pepparkakor, julmust och The big bang theory, så det är vad jag tänker sysselsätta mig med dom närmsta timmarna :)










Ha en bra dag <3






18e November!



God morgon =)

Jag är uppe lika jävla tidigt som vanligtmen är lika bra att vänja sig för är ju inte länge kvar tills våran lilla prinsessa kommer till världen och då blir det inte att sova länge. Men det vad gör det när man har en underbar liten bebis sm man vill spendera varje sekund med ?!

Kom nyss hem efter ha varit på vårdcentralen, skulle till sjukgymnasten och det är drop in på torsdagar men tiderna  var slut :-O dock hade jag blandat ihop tiderna jag trodde det var från 09.00 men det var tydligen från 08.30 men ändå tyspiskt att alla tiderna försvann så fort men får gå iväg tidigare nästa torsdag igen då är det för övrigt min födelsedag :)




Igår var vi iväg en sväng hos Adde, där det festades och spelades tv-spel det var trevligt :) Och det är ju alltid skönt att komma ut lite ibland, speciellt för mig just nu eftersom allt jag gör är att sitta hemma pga smärtan och illamående, och det är fanimej riktigt pinsamt att kunna hela veckans tv tablå i huvudet haha :) Men vi får se om vi kanske klämmer in någon bio till nästan helg beroende på hur jag mår.







Nu är disken klar!









Nu har jag diskat klart och dammsugit lite, ska börja med maten nu också tänkte jag så den är klar tills älsklingen kommer hem :) Så duktig jag är hihi :)


Och det är ju alltid trevligt med lite sällskap när man diskar, min lilla gulle Tyson <3











Städ dags!


Tjoho :)



Nu har jag slappat hela morgonen/förmiddagen så nu blir det att häva i sig vitamindryck och sen sätta igång och diska och dammsuga lite :) Fan jag har blivit en liten husmor :) haha







Smak: Persika :)





VECKA 35 <3


Kan inte fatta det, redan vecka 35 och bara 41 dagar kvar det är helt sjukt så fort tiden har gått.
Snart är våran lilla älskling här hos oss <3




<3




Just nu sitter vi mest och bara längtar efter våran lilla älskling, det ska bli så himla underbart <3





ONSDAG 17e NOVEMBER :)

 

 




Fan vad trött jag är nu förtiden jag sover i stort sett hela tiden men det är lika bra att passa på innan bebisen kommer för då blir det nog inte alltför mycket sömn kan jag tänka mig.

Sov lite igår innan älsklingen kom hem från jobbet och när han kom hem kröp han ner i sängen hos mig och vi gosade lite, jätte mysigt <3  Älskar när han lägger sig bakom om håller om mig, det känns så himla bra.
Sen somnade jag om igen och vaknade vid 8 ungefär av att han väckte mig och då pratade jag tydligen i sömnen haha. Brukar vanligtvis vara han som pratar i sömnen inte jag! :)


Johnny - Älskling är du vaken? jag har gjort mat åt dig..
Jag - Jag är vaken
Johnny - okej bra, kom upp innan maten kallnar

Sedan går det ca 5 minuter och jag har fortfarande inte gått upp

Johnny - Hallå älskling kom upp då, är du vaken eller?
Jag - Jag skojade bara jag är inte vaken.




Och jag var ju inte vaken heller för jag sov hela tiden, fick höra detta av Johnny när jag vakna hah :)





Helloj :)


God morgon :)


Jag vakna vid 6 och har hunnit med att käka frukost och läst lite men mitt huvud spränger och jag har förvärkar så funderar på att försöka sova lite till.


Mår även illa för har druckit ett glas vatten och jag förstår inte varför jag under hela graviditeten blivit illamående av vatten, det som är så gott. 'Isbitar och iskallt vatten liksom hur jävla gott är inte det :)









ÄLSKAR DIG <3

 

 

 

 

 




Sweeet :) <3

 

Johan Elmander, jag har alltid älskat den fotbollsspelaren och kommer alltid göra <3

Dock synd att det inte var en Sverige match, haha.

 

 

 

 

 

 




God morgon!

Hej :)

 


Idag är jag utvilad, somna vid 5 tiden igår eftermiddag och vakna nyligen, riktigt skönt.

Så nu ska jag diska upp 2 tallrikar som står i köket samt laga matlåda åt älsklingen tänkte jag. Och ska även sätta på kaffe, inte för att jag dricker det men det luktar så gott och sen vill nog förmodligen älsklingen han när han vaknar till liv :)

 


Fan vilken snäll flickvän jag är ibland ;) tihi

 








Sovit 1 timme inatt, jag behöver mer !!


Tjenis :)

 




Igår kväll så hade vi besök av Micke, det var mycket trevligt =)
Vi kollade idol, åt chips, drack cola och grogg (dom drack).
Och på tal om idol så måste jag säga att Jay är min absoluta favorit, älskar hans röst och där har vi vinnaren!!!!



Micke tog bussen härifrån vid ett , och då fick jag något cp ryck och börja städa lägenheten, diska, skura toaletten och handfaten samt badkaret, höll på till 3-4 tiden och gick sedan och la mig somnade dock inte förens vid 7 och vaknade vid 8 igen :/  Så nu sitter jag här och har tagit en alvedon och mumsar i mig frukost, ska nog snart in i badet en sväng tänkte jag och sen sätter jag väl igång med dammsugaren och torka golven.




<3






Mina sötnosar <3

 

Gizmo tvättar Tyson, han tyckte nog han var lite skitig, haha <3

 






JÄVLA NICKI!

 

Aj, jävla Nicki, dumma katt och busa på mig när jag sover!

 





JÄVLA VACCIN!




fyfan vad dåligt jag mår efter jag fick vaccinet, det snurrar i hela skallen, mår illa,
har nästan ingen känsel i vänster arm samt ben plus det gör ont att andas och hugger till i hjärtat till och från.
Bara hoppas att jag inte får hjärtstillestånd eller något.  Måste nog lägga mig ner.... inget städande nu heller, fan det blir ju aldrig gjort!






Sovit 13 timmar!


Hej hej :)


Idag kan jag fan inte klaga på för lite sömn för har sovit sammanlagt 13 timmar sen igår :) DET BEHÖVDES!




Har nyss varit hos bm, det gick väl bra.
Bebisens hjärtljud var jätte bra när hon väl kunde höra dom eftersom busungen var vaken och sparkade en massa. Hon har även lagt sig med huvudet neråt och gör sig förberedd för utgång, haha :) Sweet!

Jag hade även lågt blodvärde igen och det låg på 98 så nu blir det att äta järntabletter igen,
sen hade jag möjligtvis äggvita i urinen så skulle ta med mig ett nytt urinprov den 26:e när det är dags för ett nytt besök.

Jag var även tvungen att vaccinera mig och det var tänkt att Johnny också skulle göra det men eftersom vi inte hade med oss pengar så sket han i det men eftersom jag låg i riskgruppen fick jag göra det gratis. =)

Börjar redan känna mig dålig av vaccinet, känner mig yr och börjar tappa känseln i armen och det var just därför jag inte tog något vaccin förra året för man kunde bli lika sjuk av vaccinet (om inte sjukare) än själva influensan.

Men nu handlar det inte bara om mig
,
eftersom mitt immunförsvar är så försvagat så skulle jag förmodligen få influensan direkt och sen har jag ju även varit sjuk i stort sett under hela graviditeten. Så nu valde jag att ta vaccinet för barnets skull för att den nya influensan kan ge henne skador om jag skulle smittas och nu är det inte längre jag som är viktigast utan det är hon, mitt lilla hjärta <3






Vecka 34 och 9 månader med älskling <3

Barnet :

Vecka 34 och bara 48 dagar kvar <3 längtan kryper i kroppen!

Din bebis längd är denna veckan ungefär 32 cm från huvud till stjärt och 46 cm totalt. Den väger nu omkring 2.2 kg. Håret fortsätter att växa sig längre och tjockare.

Om du skulle föda bebisen nu skulle den klara sig bra utanför livmodern, den största skillnaden mot ett fullgånget barn är lungornas mognad. även om lungorna i vecka 34 inte är helt färdigutvecklade så är chanserna goda att bebisen skulle klara sig utan intensivvård.

Bebisen flyter inte längre omkring utan vilar på livmodern. Naglarna har nu vuxit över kanten på fingrarna och bebisen kan riva sig på dem



Idag firar även jag och älskingen 9 underbara månader tillsammans, är så sjukt lycklig just nu så det finns inga ord att beskriva det med. Varje gång jag tittar på honom som bubblar det av lycka inom mig och jag trodde verkligen inte att det var möjligt att känna såhär, älskar dig Johnny Andersson mer än allt annat och kommer aldrig att släppa taget om dig, du är min lycka, mitt liv och min värld, utan dig är jag inte hel <3











Mums

 

Julmust och bullar <3

 





Pigg och glad!



God morgon :)


Idag är jag pigg och inte alls seg för en gångs skull trots att jag varit vaken sen 4 inatt.
Har legat vaken sen 4 och tänkt på julpynt, haha... är så jävla sugen på att börja julpynta att det är helt galet.
Åh det ska bli så himla kul med julgardiner, juldukar, gran, ljusstakar och allt vad julpynt innebär, jag tycker det är så himla mysigt när man har fått det julpyntat och det är trots allt min och Johnnys första jul tillsammans så lite speciell måste den ju få vara, extra mysig och fin.


Igår var jag så jävla trött alltså för sov ju inget och det var ju tänkt att jag skulle städa igår men orkade helt enkelt inte så tänkte att det får bli idag istället :) Igår låg jag i soffan och myste med chips och dipp och kollade på desperate housewives.





Men nu ska jag iväg till ICA och köpa julmust sen sätta igång med städningen :)



Ha en bra dag <3




Tvättar i stormen!

 

 

 




Det är storm ute och jag höll på att blåsa bort på väg till tvättstugan, och ja då blåser det ju inte lite om vinden nästan lyckas blåsa omkull mig med min gigantiska mage!

Men jag är i alla fall duktig och tvättar  så nu får vi massa upp tvättat, det behövdes jävligt mycket kan jag lova.

Dock gör min rygg så jävla ont för att en turk kärring i tvättstugan hade snott alla vagnar och när jag tog en blev hon galen och skrek " min, min min" och börja dra i vagnarna så jag fick ingen, men nu andra gången jag var ute slängde jag ur hennes jävla kläder och tog mig en vagn... jag behöver också vagn för kan knappt böja mig pga ryggen, jävla kärring!



Wiho :) Snart kommer älsklingen hem, det är sjukt hur mycket jag saknar honom varje gång han är borta alltså, Jag älskar dig snygging <3





Några timmar sömn är bättre än ingen sömn!

 

 




FYFAN!

Inatt sov jag inget alls, satt med världens hosta och förvärkar och det var inte för ens 11 i för middags jag lyckades söman och var tvungen att kliva upp nu för det ska tvättas, usch och fy har verkligen ingen lust men jag måste.

Jag är så trött att huuvudet snurrar och inte nog med det så har jag en fruktansvärd magvärk :/
Jag söker inte sympati, eller jo det gör jag visst!








chill

 

 



God kväll :)

Ikväll har det varit lugnt, inte gjort mycket alls.
Vi tog en promenad till Ica och köpte alvedon
så jag kände mig lite piggare när jag fick i mig en sån.


Har även varit snäll och gjort matlåda till älsklingen, blev dock bara makaroner och köttbullar men det får duga åt honom, det är ju andra gången idag jag lagar mat trots att jag mår riktigt dåligt. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, jag har spenderat hela kvällen med att se sista säsongen av That 70´s show, hehe för roligt <3


Har världens hosta så ska dricka lite honungsvatten innan jag lägger mig, sov så gott allihopa <3






Lagar mat för jag är så duktig!

Tjoho :)

 



Nu har jag vilat ett tag efter ha spytt som en gris, det var riktigt skönt att få sova lite
men mår fasen inge bättre för de... tror febern är på väg för fryser något enormt..  uusch!
Men i morgon ska vi förmodligen iväg och vaccinera oss och det är lika bra för annars vet man aldrig vad jag drar på mig för sjukdomar nu när jag inte har något immunförsvar.
Kanske drabbas av kinesiska hostattacken eller  tyska maginfluensan men vet aldrig.


Nu håller jag i alla fall på och fixar ris,kyckling och currysås till älsklingen kommer hem
fast han verkar ha fastnat på jobbet :/ Något bilstrul. Men han kommer väl :)








God morgon :)



Usch och fy vilken morgon, mår illa, har halsbränna och är riktigt jävla förkyld :(

Så jag börjar dagen med ostmacka och honungste för min onda hals :)
Hur underbart hade det inte varit att få vakna upp och må helt bra?
Jag längtar efter den tiden men den kommer så småningom och då ska jag fanimej njuta av varje sekund :)








Söndag!

Helloj :)


Idag är jag rätt så seg trots att jag sovit rätt så mycket men får visserligen ingen ordentlig sömn eftersom jag vaknar en gång i timmen och måste upp och kissa, hehe.


Anyway, igår så var vi ju hemma hos min mor och det var väl trevligt och Lasse var på riktigt bra humör, haha vi skrattade så mycket att jag trodde mina värkar skulle sätta igång.
Vi gick även och hälsade på min morfar och han blev så glad för har ju inte träffat honom på ett tag, vet inte exakt hur längesen det var men har i alla fall inte träffat honom sen jag blev gravid så det var riktigt kul. Men han är ju i stort sett jämt ute i sin stuga så därför jag inte träffat honom så mycket.



Vi gick även till kyrkogården och besökte minneslunden och tände ett ljus för Janet (Johnnys faster) och sedan gick vi till mormors grav och tände ljus för henne också <3















Hemma en stund!


Hej igen :)


Nu har vi kommit hem från willys efter ha handlat lite mat till oss och katterna, så nu blev dom glada.
Men tusan så kallt det var att cykla och nu känner man att vintern är på väg, men det gör ju inget för jag har mycket att se fram emot i vinter så det kommer bli en underbar vinter även fast det blir svinkallt, hehe.



Nu tänkte vi äta varsin vitlöksbaugette och sedan dra hem till min mor i Tybble, och där tänkte vi även gå till kyrkogården och tända ljus för min mormor och Johnnys faster <3












Tjingeling!





Bakis!


Helloj :)






Fyfan vad bakis jag känner mig idag men det är ju inte möjligt eftersom jag inte heller drack igår, men varje gång Johnny dricker blir jag bakis?! Weird? hm ja... vi hör verkligen ihop helt enkelt! Haha.


Igår så gick vi hem till Adde och satt där med honom och Sam och drack lite, eller ja dom andra drack jag var bara social :) Som vanligt.

Sedan drog vi upp på stan och skulle till Liqiud eller Rockbar en sväng, grabbarna skulle ta en öl och jag var riktigt sugen på en god alkoholfri drink, men vi kom inte in för en var för full och den andra hade fel klädsel, sen försökte dom skylla på mig att det var för jag var gravid dom inte kom in, haha bullshit jag kom ju in :)



Men nu ska vi ta en cykeltur till Willys och köpa kattmat och lite sånt.

Puss hej <3





Meen gud.....SMÄRTA!

 

 




Har förvärkar så det skriker om det, det gör ont, förbannat jävla ont.
Vill bara skrika högt så inåt helvete alternativt lägga mig och sova i 7 veckor.



Det känns som mensvärk fast 10 gånger värre plus som om man ska skita på sig fast det gör jag ju inte men känns som det, sen känns det som ryggen går av på mitten och sedan delas i tusen delar....

När detta gör så jävla ont hur i helvete ska jag klara förlossningen, shit nervös jag börjar bli,
jag kommer säkerligen dö av smärta, herregud.
Men å andra sidan när det väl är dags finns det ju smärtlindring att få
dock vet jag inte vad jag ska ta för slags smärtlindring ännu, det visar sig.
Men något måste jag ha för smärtan lär jag inte kunna hantera,
tur att man får skrika för det lär jag fanimej göra och klämma sönder Johnnys hand,
bra att vi redan är på sjukhuset för han lär nog behöva gips efteråt, haha.


Nu ska jag alltså stå ut med dessa hemska förvärkar i 7 veckor tills min lilla älskling kommer ut, oj oj.
Men tur att det bara är 7 veckor kvar och inte 7 månader :)
Nu vill jag spola fram tiden, spola förbi dessa 7 veckor.. är det någon som kan det tro?






Tiden går så fort!!

 

Tyson, bara några veckor gammal. <3

 





Tyson nu <3




<3





NOVEMBER!

 

Fan alltså vad tiden går fort, det är ju för fan redan November och jag kan inte fatta att våran lilla älskling ska komma nästa månad, det är helt sjukt underbart <3


Kom även på att jag fyller år nu i November,
haha hade totalt glömt bort det men det gör inget,
bryr mig inte om det och tänker nog inte fira i alla fall. =)
Det känns liksom inte som något viktigt i nuläget med tanke på att vi snart ska ha barn,
och våran lilla bebis är allt vi tänker på just nu
så jag känner att min födelsedag inte alls är viktig överhuvudtaget.

Tänk om man kunde spola fram tiden, fan vad bra det skulle vara!












Torsdag = Bollar, cola och vampire diaries <3



God kväll :)



Sorry för jag är så himla dålig på att uppdatera men har inte så mycket att skriva just nu för jag gör absolut nästan ingeting förutom att ligga och ha ont eller spy och det är väl inte så intressant att läsa om hur mycket jag spyr haha :)

Jag vaknade 3 inatt och kunde inte somna om så låg och läste lite sen helt plötsligt ringde alarmet, tiden bara flög iväg. Så då gick jag upp och käkade frukost och gjorde kaffe åt älsklingen, javisst jag kan också vara snäll ibland :)

Men nu börjar Vampire diaries så nu ska jag sätta mig i soffan med älsklingen och mysa, eller åtminstone försöka, det är ju lite svårt att slappna av när man har förvärkar som är hemska.
Har haft det hela dagen och gud så ont det gör, förut hade jag så himla ont att jag var tvungen att fråga Johnny om min rygg fanns kvar för jag var helt säker på att den hade gått av :/














Onsdagkväll =)

Helloj :)



Ikväll har vi spenderat kvällen i soffan som vanligt och kikat på Beck som vi laddade ner, awesome.
Och jag kom nyligen upp ur badet eller jag kom knappt upp dvs, haha. Jag hade verkligen problem med att ta mig upp ur badkaret, jag är helt enkelt för tjock :) Vi får skaffa oss en lyftkran snart hah :)





Dom här 3 napparna köpte vi till våran lilla älskling <3









god natt!





VECKA 33 <3


Och bara 55 dagar kvar, helt jävla underbart <3









Sista gången...

 


Idag är det sista gången det är föräldragrupp innan barnen kommer dvs, blir en återträff när alla i gruppen fått sina bebisar och antar att den träffen blir någon gång i Februari eller Mars.  Lite tråkigt att det faktiskt är sista gången för har varit väldigt intressant och roligt plus att man fått chokladboll haha (skojar)


sitter just nu och äter varma mackor och väntar på att älsklingen ska komma hem för vi ska ju vara på föräldragruppen 14:30 som vanligt, dock skulle jag gärna vilja hitta nässprayen för är täppt som fan :/ men men.





Ha en bra dag ! <3





HAHAHA

 

 

 

 

 

 












plusikassan.se