Kvälls snacks till Big Brother

Gurka, morötter och dipp! <3



Kvällsmat! =)

Kvällens kvällsmat blev en sallad med allt möjligt i haha, så svårt att veta vad man ska göra för mat när man inte längre kan äta allt i den här "dieten" men vi hittade ett salladsrecept så blev en sallad med isbergsallad, gurka, majs, tomat, tonfisk, ägg, rödklök och bacon.... Det är faktiskt godare än vad det låter =)






Valborgsfirande..

Hej =)

Idag åkte vi till holmen för lite valborgsfirande på dagen, kikade på djur, lekte, gungade och lyssnade på kulturskolan som sjöng. Det var meningen att vi skulle stanna och se brasan men Novah blev så himla trött och gnälla så vi tyckte det var bäst att skippa det och åka hem så lilla fröken fick krypa ner i sin säng och sova.


Hon började jaga folk med ballonger sen fick hon syn på dom som sålde ballongerna och där fanns ju massvis med ballonger och hon vart helt vild, hon gick fram och pekade ut en Hello Kitty ballong som hon höll i nästan hela vägen hem hahha :)



LCHF!

Som jag nämnde tidigare har vi ju börjat med LCHF (Low carb, High fat) metoden idag, och ni som inte vet innebär det att man undviker att äta för mycket kolhydrater, tex vitt bröd, pasta, ris. Så inge mer pasta här eller jo för Novah såklart men inte för oss, inte nu i alla fall.

Så idag blev dagens lunch Köttfärssås och gräddstuvad vitkål, jo jag vet att det inte låter något vidare och tro mig jag var rätt tveksam till en början men det var faktiskt SVINGOTT!



Trött tjej

Novah passar på att sova lite middag efter maten och vilar upp sig tills vi ska iväg till holmen för lite valborgsfirande.






Ny diet

Från och med idag börjar vi med LCHF metoden och vi får se hur detta går, både jag och Johnny vill ju gå ner lite i vikt och våran kompis tipsade om denna metod då den funkar kanon bra för henne så nu håller vi tummarna att det funkar lika bra för oss :)





Världens bästa samtal

Förut när Novah var hos sin mormor snackade vi lite i telefonen eller mest jag som prata och hon lyssna men hon blev nog lika glad av att höra min röst som jag blev att höra hennes, fy så jag saknat min lilla busunge.






Novahs lördag :)



Som ni förmodligen redan vet hade vi ju barnvakt igår, Novah sov hemma hos sin mormor och dom var hemma ett tag hos Novahs kompis (mammas granne) och lekte, hon älskade bollhavet så hon ska få det av sin mormor, gissa om hon kommer bli glad haha och jag och Johnny får nog ducka rätt mycket för kommer att flyga bollar här hemma haha.

Och självklart hittade novah en låda hemma hos Alva som hon kunde sitta i haha, så gör hon jämt. Hon häller ut sina leksaker ur lådorna och sätter sig i dom ... sen sitter hon och gungar i den, så jävla rolig är hon =)





Lite bilder från igår :)


Igår blev det att grilla och dricka lite (as mycket, lite för mycket kanske?) men maten var SKITGOD dock åt jag bara några tuggor sen blev jag proppmätt men var väl för jag druckit 2 öl och lite vin innan så var fullt i magen haha men åt upp maten inatt typ hahah :) fyllekäk haha :)






Styling

Jag håller på och sminkar mig och laddar upp inför kvällen! :)






this is queer ill just drink a couple beers



This behavior is a dead end and P. Diddy is not your friend.






Nu har mammas älskling åkt...

(gammal bild)
Nu är Novah hemma hos sin mormor och jag saknar henne redan haha, så tomt och obehagligt lugnt haha. Men hon ska ju leka med Alva så hon får ju skoj i alla fall och jag lär väl få några bilder sen också. Jag fick i alla fall en puss innan hon åkte iväg och hoppas på att få en när hon kommer hem :)



Storstädning


Nu städar vi för fullt här hemma inför ikväll, och jag får prova mitt nya skurmedel haha det luktar citron så hoppas det kommer lukta gott här hemma , inte för att det luktar äckligt men ni fattar den där nystädade doften är ju underbar :)

Dessutom har jag ju mina nya doftljust jag tänkte tända ikväll och se hur de blir, vanilj älskar jag ju men lakrits ljus har jag faktiskt aldrig haft haha :)

Vad gör ni en sån här underbar solig dag? :)






HÅRET!

Hallå =)


Som jag nämnt tidigare har jag ju färga håret så jag tänkte ni skulle få se skillnaden på färgen dock kommer det komma bättre bild sen men skillnaden syns ju i alla fall :)



Före                                                           Efter




Guten morgen :)


Hejsan

Idag blir det full fart här hemma, ska städas och gosas massa med Novah fram tills kl 2 då mormor kommer och hämtar henne, det är lite blandade känslor där...:/ Sedan efter det så blir det att fortsätta städa och tvätta så länge som möjligt , sedan ska vi fixa och göra i ordning oss inför kvällen då Jenny och Jonas kommer över och grillar och dricker lite :)

Så det kanske inte kommer upp så mycket mer inlägg idag men jag ska försöka, nej nej jag ska göra mitt bästa för att få in några fler inlägg så ni får lite bilder eller texter att läsa :)

Ha en underbar Lördag <3



Fredagskväll

Ikväll har vi haft lite myskväll här hemma och kollat på Vampire Diaries och Big Brother och bara haft det allmänt mysigt. :) Vad har ni gjort ikväll då?




Dagens shopping

Detta fick jag med mig hem idag från stan =)

1 Bh från H&M
1 klänning från H&M
Hårspännen från H&M
2 st doftljus från Lagerhause, ett som luktar lakrits och ett som luktar vanlig.

Jag köpte dessutom värmeljus och en liten sommarhatt åt Novah, tänkte köpa solglasögon åt henne också men alla var för stora :/



Underbar dag =)

Hallloj =)


Idag har vi varit på stan hela dagen och det har varit riktigt härligt väder dock lite molnigt men vad gör de när det är mellan 15-20 grader? =) Vi gick runt och bara njöt och kikade i affärer och blev även lite shopping också visar det i nästa inlägg promise.


Vi käkade även på Mc donalds, det var riktigt gott och jag har fan inte ätit det på as länge. Och min lilla busunge höll på ta med sig ett par leggins från H&M haha, jag och Johnny gick och prata om just leggings sen när vi var på väg ut ur butiken märkte Johnny att Novah hade ett par röda leggings i vagnen och såg jätte glad ut haha, Hon kanske tyckte mamma skulle ha dom ? :)

Novah tröttnade på att titta i affärer och somnade sittandes i vagnen haha, det är en bananbit som ligger i hennes knä i fall någon undrar haha, hon satt nämligen och åt banan och sen somnade hon bara helt plötsligt hah.


Vad har ni gjort idag? =)



God morgon :)


God morgon =)

Vilken underbar morgon, Novah gav mig sovmorgon och vi är båda på strålande humör och solen lyser och det är väldigt skönt ute. Perfekt eftersom vi ska upp på stan och uträtta massa ärenden idag.

Och gud så jag längtat efter solen för jag är så jävla trött på regnet nu så det går ej att beskriva men jag är nog inte den enda skulle jag tro. Så nu tycker jag att klockan kan bli ca 10 så vi kan åka i väg till stan för jag vill ut ut ut.... eller om vi kanske skulle gå ut och leka nu tills vi ska åka? hmm ja vi får se... måste försöka få på Novah brallorna för dom vill hon ej ha på sig så fort jag tar tag i dom springer hon i väg hahah


Novah sov väldigt väldigt bra inatt måste jag säga, hon vaknade inte upp en enda gång och ville ha välling som hon brukar göra. Vanligtvis vaknar hon kanske 1-2 gånger på natten och vill ha en flaska välling sen somnar hon om men inte inatt =)





Hamburgare <3

Kvällens mat fick bli hamburgare :)




Mensvärk!




Osminkad och jävlig.

Hej =)

Jag har inget direkt att skriva om just nu om jag ska vara ärlig, det är rätt tomt i skallen så tänkte bjuda på 2 gammla (ca 1-2 mån) videoinlägg, mitt första  och andra och dom enda. Måste dock varna för att dålig kvalité, en osminkad och jävligt sjuk penny! Ses på egen risk hahah :)











Full fart här hemma som vanligt haha

Johnny är på fotbollsträning och jag har precis lagt Novah, hon är svin trött men vägrar ändå sova men snart borde hon dock somna, hon sov dåligt på dagis och har vart trött ett bra tag här hemma och dessutom busat runt en massa.




Hon har busat runt som fan, det är leksaker överallt haha. Hon har börjat med att sitta i lådorna och leka nu också det är tydligen himla skoj haha.  Hon gick även iväg och satte på sig sandalerna och jackan så hon ville säkert ut dock satt hon jackan både bak och fram och upp och ner haha =)






Hämtat busan på dagis.


Nu har jag hämtat Novah på dagis, hon sov dock middag när jag kom så hon är fortfarande trött så provade lägga henne nu när vi kom hem så kanske hon kan sova en stund till, vi får se.

Nu är hon ledig tills Tisdag igen så nu måste det bli bra väder så vi kan vara ute och leka på dagarna för är ju inget kul att vara ute när det regnar hela tiden, fy.





Städar för fullt :)

Jag passar på att städa massor och dunka hög musik nu när busan är på dagis :)






Nattmat <3

Toast med ost är mums <3





Kvällsbus <3




Glee !

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och glo på glee :) Har ni sett det? Jag älskar det hehe :)
Sedan blir det ett varmt bad, skööönt!



Jag kan säga att mitt hår blev jätte bra förutom en del av den som blev helt grått så fick slänga i en färg till, så håller tummarna nu att det gråa försvinner :) Lite nervöst haha... Lägger upp bild på det senare :)



Ny hårfärg

Ikväll har jag färgat håret, men håret är fortfarande blött så jag kan inte riktigt se slut resultatet ännu. Men just nu tycker jag att det ser lite grå aktigt ut men jag måste avakta tills håret har torkat. Är håret fortfarande grå aktigt när det har torkat så får jag köpa en ny förpackning och göra ett nytt försök! :)



Vi får väl se hur slut resultat blir, jag återkommer givetvis om det.



Dagens shopping

Soyance hårfärg 79 kr på ICA, Vi sprang runt hela stan i jakt på denna hårfärg men till slut hitta vi den på ICA. Det är konstigt att varken kicks eller någon annan affär på stan har den men men jag hittade ju den i alla fall.

Dream matte mousse foundation, 139 kr på Kicks. Jag älskar verkligen denna för den är så dryg och räcker verkligen jätte länge dessutom täcker den jävligt bra, rekommenderar den verkligen.

Fashion Lashes lösögonfransar 69 kr på Kicks. Jag älskar lösögonfransar men det kanske ni redan märkt? Men det är ju en perfekt lösning när man inte lyckas få till dom där supersnygga fransarna själv hehe.





Har ni sett ?


Har ni sett Sveriges nya sedlar? Vad tycker ni?




Utdrag från aftonbladet.

 

"Sedlarna som visades upp i dag är skisser. Härnäst kommer säkerhetsdetaljerna att föras in på sedlarna, därefter väntar provtryck och tekniska omställningar i banker och butiker.
– Hösten 2015 tror vi att vi kommer lämna ut den första sedeln, säger Christina Wejshammar, chef för Riksbankens enhet för kontantförsörjning.
Hur Sveriges nya mynt kommer att se ut beslutas senare i vår. De beräknas introduceras på marknaden 2016."

 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14723452.ab



Skönt att vara hemma igen :)

Idag har det vart full fart, först bar det av till vårdcentralen och när Johnny var inne hos läkaren så lekte jag och Novah för fullt i väntrummet och hon passade även på att möblera om där, ALLA stolar skulle stå på rad mitt i rummet tyckte hon haha :)



Efter vårdcentralen tog vi bussen upp på stan och kikade runt lite, köpte inte så mycket. Jag hämtade ut mina sobril samt köpte ett par grejer (visar senare) ska dock upp en annan dag och köpa en concealer hann inte med det idag eftersom Novah började tröttna rejält på att sitta i vagnen så vi tyckte det var bäst att åka hem så hon fick komma upp och leka :)

Nu ska jag sätta igång en tvätt och diska upp lite, hoppas ni har haft en super bra dag =)



Huvudvärk from hell

Hej

Hoppas alla haft en bra måndag, min har varit kanon förutom kvällen började få huvudvärk vid 7 tiden och det gör fortfarande ont, ondare till och med. Det bara spränger och gör ont att öppna ögonen bara så jag ska försöka sova och hoppas jag mår bättre i morgon.

God natt, och jag svarar på era kommentarer i morgon, promise <3







Wordfued!

Jag har nyss börjat spelat Wordfued men jäklar vad bra jag är hahaha =)

 




Hej svejs! :)

Idag har jag absolut inte gjort ett skit, haha. Lekt med Novah och glott på tv men nu ska jag sätta igång och tvätta och städa lite tänkte jag för vet inte hur mycket tid det finns till det i morgon då vi ska upp på stan och sådär.


Vi ska väl försöka hinna ut en sväng idag också men det beror ju på om vädret är lika fint när Novah vaknar, förmodligen inte då himlen redan är väldigt mörk på vissa ställen :/

Novah gillar inte att vara ledig från dagis så jag måste försöka göra saker med henne hela tiden annars blir hon så gnällig, tror hon blir understimulerad och uttråkad. Så jag behöver liksom det fina vädret så vi kan gå ut och leka!! =) Men det blir bättre för Novah när hon börjar på dagis heltid för nu går hon bara 15 tim/veckan och då går hon tis,ons,tors 9-14 sen är hon ju lång ledig fre,lör,sön och måndag.





Färgbomb

Vad tycker ni om vårens mode?

Jag ÄLSKAR det nuvarande modet! Jag verkligen älskar starka färger och känns väldigt fräscht och uppiggande efter detta gråa och trista väder som varit ett tag nu. Dock hatar jag färgen orange och skulle nog inte ens sätta på mig ett par orangea byxor om jag så fick betalt.

Jag har redan köpt mig ett par skrik rosa leggings (love it)  och skor, och fler kläder med starka färger kommer det bli för min del. Jag tycker det är himla snyggt med tex ett par vita leggins/jeans och sen ett par rosa ballerina eller högklackade skor. Fast behöver ju inte enbart vara rosa, tog det mest som exempel just nu bara för att jag redan inhandlat leggins + skor i den färgen men gillar även den gula och blåa färgen :)





I NEED YOUR HELP!

Jag ska färga håret och kan inte bestämma mig så jag hoppas att någon av er som läser skulle kunna hjälpa mig  lite. Nu hitta jag tyvärr inga bra bilder men hoppas det funkar ändå, Så det jag behöver lite hjälp med här är att välja hårfärg.

Ska jag välja nr 1 eller nr 2?? :)

1. Platinablond 2. Guldblond.

Skulle verkligen uppskatta denna hjälp utav er, <3





Really?!?!

Vem väljer man som barnvakt åt sitt barn? Någon barnet träffar minst 1 gång i veckan eller max 1 gång i månaden? Någon barnet gärna kryper upp i knät på och kramas och pussas eller någon som hon knappt vill sitta i knät hos ?

Vi säger du får vara barnvakt nästa gång och då får vi detta svaret tillbaka

  • "Så tack o hej vill inte höra mer fr dej mer nu

  • Tack men avstår, mormor som ger så mycket kan fortsätta vara barnvakt.hejdå."



Och så sa hon sist med, så fattar inte varför hon blir arg när det är hon själv som säger att hon avstår och att mormor får fortsätta vara barnvakt. Så varför detta bråkandet då?? Vad är då problemet?
Vi har ju förklarat 1000 gånger att det inte är personligt mot någon utan i nuläget är det så att Novah funkar bäst med sin mormor och för Novahs bästa är det ju då att sova där + hon har sin bästis dörren bredvid så det är ju tur.

Ska vi seriöst inte kunna ha barnvakt så vi får ägna oss lite åt varandra utan att det ska behöva bli världskrig??



Vart ute och lekt i sandlådan :)

Nu på eftermiddagen var jag och Novah ute och lekte på gården i ca 2 timmar sen ville hon in och idag, första gången någonsin gick hon in sjävmant utan protester helt otroligt och sjukt skönt. Sen åt vi kvällis, badade och nu ligger hon, så vi får se om hon somnar eller ej dock inte hört någon protest ännu hehe.



Dagens mat! :)

Idag blev det ris och kyckling, ingen av oss orkade laga mat idag så vi hade köpt stinas kyckling som bara är att stoppa in i ugnen, perfekt när man inte orkar annat :)


'



Tårtan!

fick en fråga om tårtan som jag gjorde till Johnny, men eftersom jag ej kom in på din blogg Monchichi så skriver jag ett inlägg här istället om du nu fortfarande läser :)




Lägg första delen av tårtbotten på en tallrik, vispa sedan ihop lite vanlijsås och mosa ner en banan i och häll över allt på tårtbotten och bre ut sedan lägger man andra delen av tårtbotten på och vispar grädde som man sedan blandar med jordgubb eller hallonsylt, tror jag hade hallonsylt och brer ut.


Och på sista delen så har man även där grädde och sedan kan man ha lite vad man vill på, jag valde dock kiwi, banan, smarties, rosa strössel samt hackade mandlar och alla älskade tårtan.


  • Vaniljsås
  • bananer
  • grädde ( kommer ej ihåg hur mycket men det märker man)
  • Sylt
  • en påse smarties
  • hackade mandlar
  • strössel
  • mandariner på burk
  • kiwi


Jag hoppas du förstår min usla förklaring, att förklara saker och ting är inte min starka sida, haha.



Läkarbesöket!

Igår var jag som sagt hos läkaren, blodtrycket var perfekt och det känns ju skit skönt =) Dock fick jag träffa ännu en ny läkare eftersom vårdcentralen här tydligen inte har några fasta läkare utan enbart hyrläkare vilket jag hatar, tycker det är irriterande att sitta och berätta om allt hela tiden när det faktiskt finns en journal där allt står i. Dessutom har alla läkare olika åsikter och vill skriva ut olika medicin och jag är ingen jävla försökskanin som dom kan byta medicin på 1 gång i veckan och det sa jag till honom, jag sa klart och tydligt " jag är inte ute efter någon ny medicin jag vill BARA att du ska skriva ut recept på mina sömntabletter för att dom är slut!"

MEN nee då han ska absolut skriva ut en ny medicin och sömnpillerna oxå då, och han säger "du är inte deprimerad men jag skriver ut en antidepressiv medicin som man tar på kvällen så du blir trött och sover lättare" alltså varför äta antidepp när det inte behövs? Jag sover bra på mina sömnpiller och har inte heller skapat ett beroende. Dessutom får jag inte äta min andra medicin om jag nu skulle ha börjat med den här nya medicin vilket jag absolut inte tänker göra.


Först tänkte han skriva ut något som heter Lyrica men det totalvägra jag eftersom jag har en vän som äter den och hon mår verkligen piss av den och då skrev han ut något som heter Mirtazapin som jag inte heller ville ha så jag sket i att hämta ut den. Jag har läst på lite om denna medicin och väldigt många påstår att dom blir helt tomma på känslor och vad är det för liv, varken kunna känna glädje, sorg eller något annat, dessutom går man upp som satan i vikt utav dessa piller så nejtack! Läkaren kan seriöst ta dom och stoppa upp någonstans för jag ska minsann inte ha dom!

Och jo jag vet att den funkar olika på alla, säkert jätte bra för en del och dåligt för andra, men jag är inte i behov utav denna medicin mer än pga sömnen och ärligt så är jag hellre vaken dygnet runt än att gå runt som en känslokall robot!



Läkare!

Nu håller jag på att göra mig iordning för ska iväg till läkaren vid 10:30 och jag måste komma ihåg att jag ska be honom kolla mitt blodtryck för blir så yr varje gång jag böjer eller reser mig och dessutom har det ju strulat förut... sen får vi väl hoppas att jag får några sömntabletter igen men skulle dock inte kunna se någon anledning till att jag inte skulle kunna få det.


Anyway, wish me luck =)





Tidig morgon


Idag var vi vakna redan vid halv 7 och Novah är super pigg och far runt i vanlig ordning haha. Själv är jag hyffsat pigg jag med och bra är väl de för idag är det lite som ska göras, bla så funderar jag på att färga håret sen ska jag även köpa en plånbok av Johnnys syrra, handla mat, kanske fika med en vän på stan och även ett läkarbesök också.


Men nej, nu står Novah här och drar i mig så är bäst jag leker lite med henne nu.

Ha en bra fredag! <3





min nya mascara =)

Det finns ett företag som säljer ut denna mascara via tradera och jag tyckte den verka bra så jag köpte den :) Någon som har några erfarenheter när det gäller denna mascara?



Allt ska ligga på golvet, punkt och slut!

Efter mycket om och men så sover Novah äntligen och jag har plockat upp lite efter henne här i vardagsrummet haha, hon kan minsann stöka till. Otroligt hur en sån liten människa kan stöka till så jävla mycket haha.


(Bilderna är tagna vid olika tillfällen men det var precis lika stökigt idag)





Äkta Novah stil! =)




skönt att sitta stilla en liten stund

Idag har det varit fullt upp, varit på utvecklingssamtal, på arbetsförmedlingen samt lekt massa med Novah så har därför inte hunnit blogga, hehe men så är det ibland, man har ju inte alltid med allt.

Utvecklingssamtalet: Det var det första utvecklingssamtal jag varit på som förälder och det var jättekul, intressant och roligt att höra allt positivt dom hade att säga om Novah och hur otroligt mycket hon utvecklats sen i januari då hon började på dagis, nu sitter hon till och med stilla och är med på fruktstunden det gjorde hon inte förut då tog hon frukt sen gick iväg och lekte. Det var även roligt att se teckningar och sådant som alla barnen gjort inkl Novah och även att kolla i hennes fotopärm för den har jag inte kikat i förut.

Arbetsförmedlingen: För en gångs skull gick jag därifrån med ett leende på läpparna istället för arg som ett bi med en bunt papper som åker i första bästa papperskorg haha. Nu blir det bara vänta sen PLUGGA! Gud vad jag ser fram emot detta, helt jävla sjukt underbart ... så som jag längtat efter detta.







TOTALT GLÖMT!!!


Jag har totalt glömt bort att visa bilderna från Johnnys födelsedag haha, han fyllde ju år 19e mars så lite sent men bättre sent än aldrig som man säger :) Jag hittar dock inte alla bilder nu, men ah det där var det som bjöds på i alla fall, inget märkvärdigt hehe.



FY fan vad illa jag måår

Jag mår fruktansvärt illa, magsjuka på g kanske? eller mensen?  aja det visar sig ju vilket det nu är...
Jag gick in på mina vårdkontakter förut för att för nya mina recept och nu fick jag en läkar tid på fredag :/ Jag ville ju bara för nya recepten inte träffa ännu en läkare och berätta mitt livs historia , well well bara jag får min medicin så är jag nöjd annars blir jag riktigt jävla sur på dom!



Novah kl 7 imorse :)

Jag önskar att jag var precis lika morgonpigg som Novah haha :) Vilket energi!






Guten morgen :)

Hej svejs :)



Hoppas ni alla sovit gott :) Jag har väl sovit sådär och mår sjukt illa och har ont i magen så nu när Novah är på dagis så ska jag nog vila lite innan jag tar tag i dagens sysslor, klockan är ju trots allt bara 9. Förutom att jag är trött och illamående så håller visdomständerna på att krångla igen, kan dom inte bara ploppa upp så man slipper smärta och svullnad? aja får köpa treo sen så släpper det åtminstone lite.



God natt och sov gott :)




Myspys <3

Jag sitter i soffan och glor på 90212 eller vad det heter, väntar på att kl ska slå 00.00 så Harper´s Island ska börja, har verkligen fastnat för den serien alltså. Den är så jävla bra men synd att den bara går på natten.

"TV-serien handlar om en grupp familj och vänner som reser till en ö utanför Seattle för att fira ett bröllop. För sju år sedan mördades på sex människor på ön av en mördare vid namn John Wakefield, en av hans offer var Abby Mills mamma."






Städ dag =)

Hej =)


Nu har jag städat för fullt, diskat, dammsugit, torkat golv, bytt sängkläder i alla sänger och tvättat.. gud vad duktig jag känner mig haha :) Nu när Novah har somnat ska jag bara plocka undan alla leksaker på vardagsrumsgolvet sen tror jag att jag tar paus för idag :) Göra iordning på balkongen och baksidan får allt vänta och fönsterna med.
Vad har ni gjort idag??



Såhär pigg är Novah tidigt på morgonen




Sovit som en kratta

God morgon =)


I natt har jag verkligen sovit uselt, somnade halv 3 och vaknade 1 gång i halvtimmen tills jag tills slut valde att gå upp känner mig seg, huvudet värker och ögonen svider så får kanske passa på att sova någon timme nu när Novah är på dagis, jag kan ju skippa att tvätta fönster idag för det kan ju vänta tills i morgon :)

Nu har ju Novah vart ledig i 4 dagar så antar att hon längtar efter dagis, alla vänner, leksaker och fröknarna. Tyvärr har ju Morgan slutat men får hoppas hon inte blir jätte ledsen för det.  Lycka till i Luleå Morgan :)





Tittar big brother!

Sitter i soffan och jag o tyson mumsar gurka :)





Sorry för dålig update..

Hello=)

Jag har haft jätte ont i magen idag så har tyvärr inte orkat blogga något, sorry for that!  Dessutom har jag inge att berätta om eller skriva om just nu, tomt i huvudet haha.

Funderar dock på att möblera om i vardagsrummet vet inte hur bara men om det blir , så kommer det en före och efter bild givetvis :)

Annars gör jag inget speciellt ikväll faktiskt, ligger i soffan och glor tv bara och hoppas på att jag kan somna tidigt ikväll för ska upp tidigt imorgon, Novah ska till dagis och sedan ska jag iväg till ams och skriva in mig på jobbgarantin (fy) sen tänkte jag stor städa och om det är fint väder även göra iordning på balkongen och uteplatsen och jag ska även försöka hinna med att tvätta fönstrena, will see.





Kvällsmys och Big brother

Hey =)

Nu har jag gosat ner mig i soffan med Gizmo och inväntar Big Brother :) UT MED AMUNDUS!!

Vem tycker du/ni ska lämna Big Brother idag?








Lazy

Igår var det party med Marre, vi satt hemma hos henne och drack öl, lyssnade på musik och fixade oss sen drog vi upp på stan till Harrys men åkte hem rätt tidigt. Så skumt folk på Harrys asså haha.









Snart är det skål !

Hallå =)





Ölen har landat, busan är nattat, nu väntar jag på att johnny ska komma hem så jag kan vandra över till Marre och påbörja kvällen =) Det blir att sminka sig och göra sig i ordning hemma hos henne. Det ska bli riktigt kul ikväll, är sjukt taggad för har fan inte träffat henne på evigheter :)





Party lördag! :)

Jag trotsar sömnen och drar över till en tjejkompis ikväll och dricker öl, kommer sakna min älsklingar men är så sällan jag får någon egen tid så lika bra att passa på =)

Johnny har ju sin egentid ungefär varje kväll då han åker och kollar, spelar eller tränar fotboll och jag är ju hemma jämt då så jag tycker absolut att det är helt okej för mig att ta någon utkväll med kompisar då och då :)


För alla har väl rätt att göra vad man vill med sin egentid, det är ju trots allt ens egen tid  och ja, Johnny är av samma åsikt oxå :)






Vad anser ni om att föräldrar har egen tid?

Jag tycker att det är nyttigt inte bara som förälder utan även för förhållandet, ibland behöver man vara lite för sig själv för att hämta nya krafter och dessutom måste ju mammor och pappor också få roa sig lite ibland men tydligen är vissa av annan åsikt. Men jag ser inte någon anledning till att man som mamma/pappa inte skulle kunna få festa ibland så länge det inte skadar barnet men nu kom jag in på något annat ämne haha är nog bara för att det är ett sånt ämne som ofta diskuteras.









God morgon :)

Hej Hej :)

Idag vart det ett sent morgon inlägg men har dock inte sovit tills nu tyvärr :/ faktum är att ja knappt sovit alls. Jag var vaken till halv 10 i morse sen sov jag lite till kl 11 typ men men inte så värst trött ändå hehe.


Novah däremot sov riktigt gott inatt, somnade vid 7-tiden igår och vaknade halv 9 i morse bort sett från att hon vaknade och ville ha lite välling vid halv5 :)

'






Hahha älskar denna videon :) <3




Fredag :)


Men händer dock inte så mycket här hemma hehe, har kikat på Vampire Diaries som jag gör varje fredag  :) och nu ska jag väl krypa ner i ett varmt bad för fryser brr... Novah sover och Johnny är hos sin syrra och spelar tvspel med hennes kille hehe.


Hoppas alla har en bra fredagskväll :)



Saknar dig sickan <3




Hahah han ska minsann vara med överallt

Tyson älskar påsar och så fort man handlat dyker han ner i dom och ska kika på allt som finns, vem vet det kanske finns något mumsigt ju haha :)







Halloj :)

Novah kom hem från dagis för ca 1 timme sen och sen dess har det vart full fart här hemma, leksaker överallt som vanligt haha :) Vi väntar på att Johnny ska komma hem och då tror jag vi ska ta en promenad i det fina vädret, vi får se :)


Det är tur att man har ett bra hjärta annars skulle jag ha fått en hjärtattack för Novah skrämmer livet ur varje gång hon klättrar upp på saker , jag blir ju livrädd att hon ska ramla ner och slå sig, fy.





God morgon :)

Idag blev det upp tidigt, Novah vaknade redan kl 06:30 så jag är rätt trött men har dock sovit lite mer i natt än tidigare nätter så är nöjd än då :) Dessutom har man ju mer tid på sig att göra sig iordning inför dagis... typ äta frukost lite längre osv ingen stress med andra ord.

Novah har brummat runt på sin bil hela morgonen och nu kollar hon på barnprogram och har 1 sko på sig haha, guull unge <3  Och Johnny har nyss vaknat, asså han är omöjlig att väcka, jag har jätte hög alarm signal så den borde han vakna av men det gör han inte, nu i morse när jag och Novah hade lite morgonmys i sängen så härjade hon som fan och hoppade överallt till och med på honom men han vakna INTE..... Jag har då aldrig träffat en mer svår väckt människa, herregud haha.




Huvudvärken är inte lika hemsk just nu men tandköttet gör fortfarande svin ont eftersom tänderna inte kommit upp en :/ aj aj, stackars Novah som jämt har tänder som ploppar upp :( Kanske jag som är löjlig men jag tycker fan det gör svin ont men det är nog också väldigt individuellt.

Fler än jag som tycker det gör jätte ont?



Titanic


Den 14 April 1912 strax före midnatt kolliderade Titanic med ett isberg och kl 02:20 sjönk fartyget och nu 100 år senare kommer en sk minneskryssning att finnas för att hedra dom omkomna.

Man kommer att åka med kryssningsfartyget SM Balmoral exakt samma väg som titanic och befinna sig på exakt samma plats där Titanic sjönk exakt samma tid, man kommer även att servera mat från samma menyer.

Alltså allt detta kommer att ske, samma dag, samma tidpunkt exakt 100 år senare! Gissa om jag är sugen.....men tyvärr är den billigaste hytten ombord 27 540 kr och jag känner att det är alldeles för dyrt men detta vore så coolt att uppleva eller coolt kanske är fel ordval men ja ni fattar säkert vad jag menar?



Bus, dans och lek =)

Jag mår inge vidare idag heller, denna extrema huvudvärken gör inte saken bättre heller men vad gör man.... den lär ju försvinna någon gång.

Nej nu ska jag fortsätta leka med Novah :) Hoppas alla har en bra Onsdag! :) <3






Hon ser ut att ha somnat så..

GOD NATT =)







Sorg och smärta = a really bad day!

Idag blev det inte heller någon vidare uppdatering och återigen sorry för det men som jag tidigare nämnt dog min kisse igår och jag är lite nere och ledsen vilket är förståligt eller åtminstone borde det vara det. Dessutom har håller jag på att få inte 1 utan 2 jävla visdomständer på samma gång och båda på höger sida, har så jävla ont och är så svullen att jag inte kan stänga eller öppna munnen ordentligt, sjukt jobbigt!!!

ja jo,... Nu har jag väl gnällt färdig för idag men kan inte lägga mig än eftersom Novah vakna upp och ville ha ny blöja så nu måste jag vänta på att hon ska somna.. funderar att spela lite sims under tiden kanske =)






Jag saknar Sickan!

Jag kan inte sova, har ont i magen och saknar Sickan massor massor.


Vem ska nu ligga brevid min kudde och tugga på mitt hår när sover? Vem ska springa som en galning i lägenheten och fälla alla i sin väg? Vem ska tigga vid matbordet? Och vem ska stå bredvid mig och jama varje gång jag öppnar en konservburk, lagar mat eller gör något annat i köket?


Jag hatar att vara så här ledsen och känna sån här saknad.. wow tänk att en sån liten varelse kan få en att känna så mycket.





<3




Vila i frid, lilla älskade Sickan <3

Hej =)

Idag har jag inte bloggat alls men har varken haft tid eller ork våran minsting Sickan blev väldigt sjuk idag och avled 17:30 idag på väg till veterinären.  Så som ni kan tänka er är vi ledsna här hemma och saknar honom massa, otroligt tomt här hemma efter honom kan jag lova!

Han borde fått leva längre, han hann inte ens fylla 1 år.. så orättvist! Vi vet inte exakt vad som hände med honom  men troligen en hjärnblödning eller propp i hjärnan.

Det hela började med att han låg och krampa och fradga så hela hakan var dyng sur men sen kvickna han till ett tag sen blev han super dålig igen, rann slem ur munnen hela tiden, han kunde inte gå så bra utan vinglade och ramlade hela tiden och gick in väggen osv... allt gick snabbt men nu lider han inte mer!

I nästan 1 år förgyllde du våra liv, nu förgyller du vårat minne. Vi saknar dig,älskar dig och glömmer dig aldrig!!




Må han vila i frid, älskade kisse!!





hahah faail!

Igår öppna jag kylskåpet sen börja virra fram och tillbaka från köket för att höra om Johnny skulle ha något, slog då först armen i kylskåpet och sedan i dörrposten och nyss upptäckte jag resultatet av min klumpighet... haha





Waiting...

Halloj...

Här sitter jag och väntar på älsklingen och Sam som är sjukt sega, känns som om jag väntat i en evighet men dom säger att dom är på väg så jag får väl fortsätta vänta hhehe =)

Vi ska väl inte göra så mycket, dricka ett par glas vin/öl och bara softa typ....










Dagens outfit!




Glader påsker!

Ägg, ägg, ägg =)









God natt kära ni <3

Phuss Phuss! <3








Vardagslyx! <3

Kom nyss upp ur ett varmt, skummigt och skönt bad.... hur jävla underbart är inte det? :)






Kvällsmys framför tvn <3

Ikväll har det bara blivit en massa mys,bus och så har vi även lagat en del av maten tills i morgon.. alltså påskmaten, så det inte blir en massa stress i morgon och dessutom har Novah en tendens att bli AKUT hungrig när man står och lagar mat och eftersom det tar lite tid med skinka och janssons.. fixade vi det idag =)



Annars har vi inte gjort så mycket mer idag, jag har diskat, tvättat lite, kikat på Vampire diaries och ja givetvis lekt med Novah men idag har vi ej vart ute.  Novah ville ut för hon hämta sina skor, tofflor och ja ALLA sina skor typ 1000 gånger och det gör hon när hon vill ut.  Men jag och Johnny tyckte inte det var någon vidare bra idé då det varit snöblandat regn hela dagen och hon har både regnkläder och regnstövlar på dagis och vi har inte hunnit köpa så hon har hemma också ännu... (ja det är dåligt av mig, men man hinner inte allt, jag ska köpa)









Påskakärringen vandrar i trapphuset

Jag är medveten om att jag säger "var är Novah"  men alltså jag har inte tappa bort henne, brukar säga så till henne bara för hon brukar bli glad och börja busa då men nu var hon för intresserad av att gå ut haha =)



GLAD PÅSK!!! =)

Hej

Ville bara önska er alla en riktigt glad påsk, och hoppas ni får alternativt köper massa massa godis haha det har vi gjort =)


Jag tänker ta mig friheten att säga, JAG HAR VÄRLDENS VACKRASTE PÅSKKÄRRING! så de så =)






Gung Gung


Idag fick Novah en gunghäst av sin farmor vi har dock en sen tidigare men den når hon inte riktigt ner på ännu haha, lilltjejen.  Men hon gungar ju på gunghästar på dagis så det har ju blivit en utav dom saker hon gillar att göra mest :)






!!!!!!!!!!




Lämnat busan på dagis.

Novah är på dagis och jag gillar verkligen INTE att lämna henne där, alltså det är ingen fel på dagiset, barnen eller personalen ALLT är toppen men hon blir hystersik då jag lämnar henne, gråter, skriker "mamma" och slänger sig runt halsen... det gör hon inte med johnny!


Det känns i hjärtat att lämna henne då men det bästa för barnet är ju ett snabbt hejdå oavsett om det gråter eller ej så ska man ju inte dra ut på det eftersom det gör det värre för barnet.


Nej, nu ska jag städa lite, fixa godis till Novahs påskägg samt städa.. phu... much to do.





Gott natt! :)




Usel dag...

Idag har jag haft en riktigt dålig dag kanske pga läkarbesöket i morse? don´t know  men dagen har vart blä och mitt humör likså  orkar dock inte gå in på varför men det blir bättre, förhoppningsvis.. och snart ärdet ju påsk med =)




Novah gästbloggar!

yy33333333yyyyu                  dnnnnnnnnnnnnnekkkkkkkkkkkkkkknnduttdutt v4                                               nnnnnnnb  er             ,t                nj fkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk5 ,.c



YES it´s becouse your black.... haha




Vi funkar Bra ihop i alla falll!

Tusen tack Jenny =)



fjäderfjantar!

Har försökt i 3 timmar UTAN att komma någon som helst stans.... det här är döden!  jag får damp på dessa fjäder fjantar!!! Nu får det vara alltså egentligen vem mer än jag bryr sig??? hah





pr-trick ?

Jockiboi och Hanna w är dom verkligen ett par eller är detta ett pr-trick ?

Det är en fråga jag undrat över sedan deras realation nådde media, nu ska dom förlova sig? Alltså hur ligger det till egentligen, är dom faktiskt kära eller är deras "förhållande" något påhitt för att bli mer kända än vad dom är eller för att promota deras serie som det snackas så himla mycket om?

Vet faktiskt inte varför jag ens bryr men tycker dom är störande och äckliga båda 2, man ser dom ÖVERALLLT och att jag underar över en sak som denna och även tar mig tid att skriva om den bevisar ju att jag har alldeles FÖR mycket fritid!

Fy, gillar ingen av dom om jag ska vara helt ärlig.. Vidriga människor båda två helt enkelt.
Jockiboi.... kan dock vara lite små rolig när han driver med Hanna men annars är han så vidrig att jag inte ens finner ord för det.... men detta säger väl allt  http://www.jockibois.se/ ???

Hanna däremot är mest störande,fejk och allmänt dum i huvudet. Allt hon gör är ju för kameran vilket man kan se och höra på hennes röst/tonlägen på hennes videobloggar. Hon spelar framför kameran och är säkerligen inte alls så blåst, störande och dum i huvudet  som hon utger sig för att vara!




Dagens middag!




Pannbiff,Hamburgare eller kanske köttbullar? :O




i give up...

Nu tror jag att jag ska kunna sova i alla fall, får åtminstone hoppas på det med tanke på att Novah ska upp om ca 2 timmar ahhah.Lyckat! Men det löser sig det gär det allltid :)

Åh fyfan på onsdag morgon då jävlar är jag inte trevlig, tänker nog sparka pungen av läkaren,det skulle kännas bra din besservissser!!!




Can´t sleeep

såå Jag spelar The sims 3 iställlet =) hihi



Lika som bär?




Kvällsbus! (tidigare ikväll då)




Och priset för årets svin går till.....




Mums

Nu håller jag och Novah på med fruktsallad =)





Paketet...


Tjocktröja 299 kr från Ellos och T-shirt 99 kr (rea) från Ellos.



Rosa Jeggins 199 kr från Ellos.



PAKET!!!




Novah gillar pytt i panna och ägg =)




Dagens mat!

Pytt i panna!






Gud körde ett april skämt med oss igår!!!

Som vi ALLA vet är ju våren här och massvis med vårtecken har dykt upp här och där det är vi ju medvetna om right ?



Men igår köre gud eller någon där uppe omkring ett riktigt jävla april skämt här, haha... Snöstorm ojojj! Och vilket liv det blev på folk alltså, på min fb tror jag ALLAS status handlade om snön hahah. aja nu är den borta igen,... det var ett april skämt som sagt!





Hejdå till kliande, rinnande och svullna ögon

för nu är Livostin här, världens mini för 85,90 kr men faktsikt sjukt bra ögonen känns redan much much better =) Så jag skulle nog säga att det är värt pengarna om man har pollenallergi, definitivt!

 

 




Dagens middag!

Ugnspannkaka med bacon och lingonsylt =)



Håller på och lagar mat.


Idag blir det Ugnspannkaka med bacon till middag + lingonsylt :)









Tänk om jag hade en liten liten APA...

Nämen det har jag ju :O










God natt var det va?












plusikassan.se