God morgon!


Jag är rätt så trött fortfarande för har inte sovit mycket alls kanske 3 timmar men har inte tid att sova nu heller tyvärr för det är massa saker som ska fixas, men får sova tidigt ikväll hoppas jag i alla fall, det återstår att se.


Nu har jag i alla fall ätit frukost så ska snart göra oss iordning för att åka upp på stan och fixa lite grejer och sedan bär det av hem till mor för behöver lite hjälp med lite papper, hehe är så dålig på sånt.














Big brother :)



Just nu sitter jag i soffan och kollar på Big brother och käkar kiwi, mums!


Sen när det är slut så ska jag ta mitt efterlängtade bad, har velat gjort det hela dagen men Novah har varit så mammasjuk idag så det är otroligt. Hon har velat varit hos mig hela dagen/kvällen så fort hon kom till sin pappa börja hon gråta och ville till mig igen och hon vägrade till och med att äta när Johnny skulle mata henne med ersättning men så fort jag tog henne och skulle mata henne gick det jätte bra sen när hon var mätt somnade hon i min famn med huvudet tryckt mot mitt bröst, hon tycker jätte mycket om att trycka in ansiktet i mitt bröst och sova, så söt är hon <3

 

 




God natt :)


Nu har Novah däckat efter att ha badat oich ätit så nu kan jag också få krypa ner i sängen med någon bra film kanske och sova men känner mig konstigt nog pigg igen, hm övertrött kanske?


måndag tänkte jag nog åka upp på stan och fixa lite grejer samt köpa mig en ny behå för har i satort sett ingen kvar eller jo 1 hel bh har jag kvar och alla andra är antingen för små eller halvt trasiga. Jag fick slänga en bh nyss (min favorit) som var trasig.









Sov gott <3


 

 




Trött!




Förut var vi ute på en promenad, var faktiskt riktigt skönt ute oc var till och md plusgrader och det är ju inte helt fel. Fan så jag längtar tills våren, det ska bli så himla skönt att slippa ta på sig miljoner kläder och ändå frysa. Det ska bli skönt att få se solen varje dag och massvis med gräs istället för snö. Åhh längtar !


Vi har spenderat kvällen med att glo på melodifestivalen, min favorit var ju helt klart Nicke borg - Leaving home. Och yeah han gick vidare till final också, det var väl tur det :)

Jag är rätt så trött faktiskt så hoppas Novah vill sova snart för det vill faktiskt jag för inatt hade jag jätte svårt att sova eftersom Novah sov i sin säng hela natten för första gången, wow vad duktig hon är men usch så tomt och ensamt det kändes utan henne och funderade flera gånger på att bära upp henne och lägga henne brevid mig men det gjorde jag aldrig, hon måste ju sova i sin säng någon gång också även om jag tycker att det är mysigare om hon sover hos mig.



'
'





I have to say

 

skit bra låt, älskar texten, känner igen mig mycket i texten och vet vad det handlar om, jätte bra Jenny. Låten är gjord av www.duvethonjny.blogg.se

 

Kämpa på gumman <3

 

 

 




Nybadad och fräsh!






Kom nyss upp ur badet, fan vad skönt det var och testade Novahs badtermometer och jag bade i 50 grader, haha så skönt :) Passade även på att raka benen för det värstär ju att vara hårig, det är så himla äckligt, usch!



Dessutom har vi hängt upp en nya tavla, med ultraljudsbilderna, jätte fint:)
Nej nu ska jag glo lite tv innan jag kryper ner och lägger mig. God natt <3









FREDAGSMYS!







Ilkväll har vi bara haft det mysigt och käkat lite Cheezballs och druckit cola och kollat på Vanmpire diaries och Big brother, jätte mysigt <3

Lilla gullungen har även badat lite , hon tycker det är så skoj att bada precis som hennes mamma :) haha
Nu sover Novah sover så sött, Johnny spelar något zombiespel och jag kollar på Cheaters sen är det nog dags för sängen skulle jag tro, skönt att krypa ner sen men dock är jag inte så trött ännu.








Haft besök! :)

 

 

Novah med sin mormor <3

 

 

 

Novahs gudmor Mia <3



Idag har jag städat lite och fixat och haft mig. Sen på eftermiddag har vi haft besök av min mamma och Novahs gudmor, det var riktigt trevligt måste jag säga.

Ikväll vet jag inte vad man ska hitta på men blir väl ett bad sen Vampire diaries :)









Håller på och fixar...


Idag harjag städat och pysslat, håller fortfarande på, haha. Jag ska snart städa i båda badrummen så dom blir rena och fräscha. Jag älskar att ha nystädat hemma, det är så fint och luktar så fräsht.

Inatt ska jag prova och se om Novah vill sova i sin egen säng, det kanske går nu när hon vill ha napp för hon somnar nästan alltid när hon har nappen. På ett sätt hoppas jag hon vill sova i sin säng men hoppas även att hon inte vill för jag kommer att sakna att sova med henne så otroligt mycket haha. Men hon kan ju inte sova hos mig för alltid... eller kan hon ?:)










BVC!

 

 

 

En bild från förlossningen och en ganska nytagen bild, wow vad dom växer och förändrar sig fort. Otroligt. Jag minns den dagen som hon föddes som om det vore igår, så mycket känslor och det var den bästa dagen i mitt liv och glömmer den aldrig någonsin <3

Idag har vi varit på bvc med Novah, nu väger hon 4325 g och 54 cm långt och i morgon är hon hela 10 veckor tiden går så himla fort. Hon har även börjat vilja ha napp lite då och då, hehe. Hon är verkligen världens underbaraste, vackraste och bästa tjej, Jag älskar dig min lila prinsessa <3

 

 

 




Lagar mat =)




Idag har jag tvättat, och varenda jävla gång så krånglar den förbannade torktummlaren så kläderna inte blir torra, blir så arg, när ska ÖBO laga den ? åhh.. suck


anyway så har jag även diskat och pysslat och lagat mat men nu står den i ugnen så är bara att vänta. Det blev pastagratäng med bacon för Johnny älskade när jag gjorde det förra gången =)





Vår lilla tjej <3

 


Idag var vår lilla tjej med i Örebroarn :) hihi.

Och inatt har hon sovit hela natten utan att vilja äta, hon verkar inte vilja äta på nätterna längre :) Då får vi ju alla sova genom hela natten och det är ju ganska så skönt :)








Detta kom med posten idag :)













1. Mitt amningste från Weleda som jag beställde från top form för 79 kr.

2 Mina benvärmare från www.Eliteladies.se för 79 kr (rea).

3. En badtermometer, vart ifrån minns jag ej.

4. Ett gratulationskort, 2 bodys och ett par byxor från min moster i present.











Åh, fuck off!!!!



Åh fan så arg jag blir, skulle ut med lilltjejen på promenad + till affären ja då är barnvagnen borta. Förmodligen ÖBO jävlarna som tagit den. Barnvagns förrådet är fullt så där får våran vagn inte ens plats och vi ville inte ta in den så det blev blött i hela lägenheten och seriöst ska man behöva ha vagnen stå mitt i vardagsrummet? Det tycker inte jag... Den står några timmar i trapphuset och nu är den borta medans grannarnas saker kan stå i flera veckor utan att öbo tar bort dom.

Anyway har ringt bovärden nu och han ska komma mellan 1-2 så får se om dom tagit den dock måste vi betala 300kr för att få tillbaka våran egen vagn, sjukt!
'

Jag hoppas Johnny hinner komma hem innan bovärden kommer hit annars kommer jag börja bråka för jag ska fan ha tillbaka vagnen IDAG!








Are you being mind fucked? Can you feel my dick fucking your mind?







Hello :)

Har legat vaken hela natten igen, vet ej varför. Jag har varit trött och Novah har sovit men jag har inte kunnat somna helt enkelt men men sånt som händer. Jag har i alla fall spenderat natten med filmtittande, jag såg band annat filmen "Get him to the greek" och jag tyckte den var as kul och älskar skådespelaren
Russell Brand, han är så jävla skön, älskar hans brittiska dialekt och hela hans sätt att prata, just love it.








Var rätt mycket musik i filmen och låtarna var rätt konstiga och roliga, och gillade vissa mer än andra. Jag kan lägga upp dom jag gillade senare. Denna filmen älskade jag verkligen, den var typ roligt konstig eller vad man ska säga, well jag gillar ju skådespelaren as mycket också och det kan ju göra en del också men ja som sagt rolig film, enligt mig men vi har ju alla olika smak och tur är väl det ändå.









Allt ska bort!

 

Jag måste klippa av mig håret så nu när pengarna kommer ska jag boka en tid på Tybble hårstudio för där är dom awesome, skit trevliga och jävligt duktiga, enligt mig i alla fall. Jag har varit där 2 gånger förut och gillade det som fan och tjejerna som jobbar där är uinderbara så kör det stället igen tänkte jag.


Mitt hår är så slitet att jag i stort sett skulle behöva raka av mig allt men det alternativet lockar mig inte alls så det kortaste jag kan tänka mig är något i stil med Victoria Beckhams snygga bobcut, har haft den 1 gång förut dock trivs jag inte alls i kort hår för älskar att sätta upp det men just nu har jag inget val, tyvärr. Och hår växer ju alltid ut igen :)

 

 

 




Jag kan inte sova!



Jag <3 dig

Jag kan verkligen inte somna fast jag är trött,det är fan helt sjukt. Älsklingen har somnat i soffan när han kollade på tv och jag ligger inne i sovrummet och kollar på film på laptopen med en däckad liten bäbis brevid mig, hon är helt slut lilla tösen men det är ju inte så konstigt eftersom hon har varit sjuk så hon har lite krafter att återhämta.

Ja har precis kollat klart på filmen Fired up och nu blir det He´s such a girl och hoppas på att jag somnar snart.










Beställt!



Beställde nyss dessa snygga benvärmare, jag älskar benvärmare.
Dock beställde jag mörkgråa för fan bara dom och bruna men gör inget har ju ett par vanliga svarta redan.

Jag håller även på att vädra ur i sovrummet så alla sjukbaciller försvinner så under tiden ska jag se om jag hittar någon bra film att se. God natt och sov gott :)








Söndagsmys framför tvn!



Ikväll har vi kikat på Big brother som startade idag, skojigt. Jag har dock ingen favorit än men det har ju precis börjat men Novah har hittat sin favorit redan, haha. Eller hon börja skratta och låta massa varje gång hon såg honom i alla fall haha  :) Martin tror jag han hette. Vi får väl se nu om hon dissar Simpsons och det ny favorit programmet blir Big brother istället :)

Nu ska jag försöka äta lite och se om jag får behålla maten, hoppas det.
Sen tänkte jag krypa ner i ett varmt bad för håller på att frysa ihjäl. Ge mig sommar nu!!!










Mår illa som fan!



Fyfan, fattar inte vad för konstig magsjuka jag har.
Igår trodde jag kanske att jag åkt på vinterkräksjukan
eller något liknande men illamåendet och kräkningarna
avtog på eftermiddagen och kunde äta normalt men
nu på morgonen är jag igång och spyr igen, va fan är det för slags magsjuka?
När man är magsjuk så brukar man ju inte kunna hålla kvar maten i magen
speciellt länge och spyr konstant... hm va fan har jag åkt på för konstig skit egentligen ??








Ge mig ! :)








'



Åh.. har suttit och kollar runt lite på olika sidor ett i på annat att göra och
fan vad sugen jag blir på att shoppa alltså, hittade allt detta som jag vill ha,
åh ge mig nu för blir galen, det är i såna här stunder som man önskade att man var miljonär,
härligt det skulle va och vinna storvinsten någon gång :)







Feberfrossa!

 

 

åh tycker så synd om mig, fryser/svettas hela tiden och mår inte alls bra och febern verkar bara höjas, 40,4 är ju ändå rätt mycket. Och nu har lill tjejen feber också 38.0 grader så får hoppas hennes inte stiger alls. Detta är inte alls kul.

 

Det jobbigate är inte att jag är sjuk utan att se min lilla älskling må dåligt, det gör så ont i mig så vill att hon ska bli frisk och vill även vara frisk själv men först och främst att hon blir det.

 

 

 




SJUK!


Fyfan vad dåligt jag mår. började igår kväll med att jag kände mig lite seg under dagen sedan på kvällen började magen krångla och jag fick 39,2 graders feber och idag har jag spytt hela morgonen ch har 39,4 i feber med andra ord så mår jag skit.

Jag ska snart väcka Johnny och be han att köpa alvedon åt mig och till Novah i fall hn också skulle bli sjuk så det kan vara bra att ha hemma.






Tiden går så fort!

 

Idag blir våran tjej 9 veckor, det är helt sjukt vad tiden går fort alltså, stora tjejen <3

Det är otroligt hur man kan älska någon så otroligt jävla myckt, du är helt underbar tjejen och vi är så stolta över dig lilla hjärtat. Du är vårt allt och det bästa som någonsin hänt oss. Så stor kärlek till en sån liten varelse, Mamma och pappa älskar dig och kommer alltid finnas här för dig vår älskade lilla ängel <3



 

 




Jag älskar er <3




Ni är mitt allt skulle jag förlora er skulle jag förlora mitt liv! Jag älskar er <3







Beställt!



Nu har jag beställlt ammningste det ska vara bra och sägs öka mjölkproduktionen, så får se när jag får hem det. Ska bli kul att testa, har ju fått för mig att min mjölk håller på ta slut och jag vill inte sluta amma så gör allt jag kan för att fortsätta, har intensivammat hela dagen och det verkan redan bättre :) hoppas det håller i sig.



 

 





God morgon :)


Nu ska jag snart i väg till barnmorskan på efterkontroll och se om jag läkt som jag ska efter förlossningen, ska även snacka lite med henne preventivmedel och höra om bröstmjölken för jag tror den börjar ta slut :´(

Johnny ska vara hemma med Novah när jag går iväg det känns jätte jobbigt för hon är inte alls på humör då är det jobbigt att lämna henne men det går nog snabbt hoppas jag.







Jag ger inte upp, det har jag aldrig gjort och tänker inte börja nu!

 







Tvätten avklarad!

 


Nu är tvätten klar, dock är hälften blött pga torktumlaren total sög men har hängt upp här hemma så torkar gör det ju i alla fall. Johnny matar Novah så jag ska diska tänkte jag sen måste jag eller om johnny kan fixa mat för har inte hunnit äta idag och magen kurrar för fullt.

Jag skulle egentligen ha tvättat igår men var för trött efter ha varit vaken hela natten med Novah så tur man har en snäll syster som erbjöd sig dela sin tvätttid med mig idag =)

 

 

 




Tankarna snurrar

 

 

Jag älskar dig och har aldrig varit så kär som jag är i dig men jag orkar inte längre tjata om förändringar och ansvar, jag orkar inte längre med att ingenting blir gjort om inte jag gör det.

 


Jag vet inte längre vad jag ska göra, jag vill vara med dig men orkar jag fortsätta på det här sättet eller ska jag lämna detta bakom mig och fortsätta ensam ?

 

 

 

 




Busungen <3



Tidigare under kvällen var jag riktigt jävla trött men Novah ville inte sova, så då badade jag henne för hon brukar somna efter badet men blev dock bara ett snabb bad eftersom någon kissade i vattnet och tyckte det va riktigt skoj.






Hon tyckte det var riktigt skoj med sin nya Badstol, hon satt och plaska, jollra och skrattade. Däremot blev hon riktigt arg när hon var tvungen att gå upp för det villle hon ju inte alls, då var det ju slut på det roliga.






Efter badet åkte pyjamasen på och hon åt lite sen var hon redo för sängen, det trodde i alla fall jag men nix hon skulle vara upp tills kl 01.00 och gissa var hon sover nu? I sin säng, det är fanimej otroligt för där brukar hon aldrig vilja sova men nu har hon bara legat där 30 min än sålänge men det är ju en bra början.


Vi försöker "träna" henne att sova i sin säng men det är svårt för hon har inte velat gjort det sen hon föddes dock har vi lyckats 1-2 timmar ibland men inte alls ofta men vi får fortsätta att försöka helt enkelt.


Ni får gärna komma med tips om hur man får sitt barn att sova i sin egen säng :)











Alla hjärtans dag !



Åh, gud så trött jag blir på allt jävla tjat om alla hjärtans dag , det är ju för fan inte ens äkta "högtid" eller vad man ska kalla det utan är ju bara något folk hittat på. Jag kan också hitta på en egen dag, det kan alla så jag förstår inte grejen.




Alla hjärtans dag är en temadag som firas den 14 februari varje år och har sitt ursprung i traditioner som uppstod kring helgonet sankt Valentin under medeltiden i Frankrike och England. Den kallas därför också Valentindagen eller Sankt Valentins dag.


Firandet av ett helgon med namnet Valentinus den 14 februari började inom den katolska kyrkan, redan i slutet av 400-talet, men exakt vem denne var är oklart. Flera olika martyrer med namnet Valentinus från 200- och 300-talet är dokumenterade, även om nästan ingenting konkret är känt om dem. Enligt en sen medeltida helgonlevnad ska Sankt Valentinus ha återgett synen åt sin fångvaktares dotter - något som kom att inlemmas i vissa moderna historier om Sankt Valentin.


Valentin var ingen större romantiker.Ingen kärlekens man. Så hur gick det till? Alla romantiker kan hoppa till slutet. Det cyniska svaret är – naturligtvis – att historien skrivits om i efterhand.

Kopplingen till romantik och kärlek uppkom först under medeltiden, när människor noterade att fåglar i mitten av februari sökte och fann sin partner. Påpassligt nog alltid i närheten av datumet då man hedrade martyren Sankt Valentin, som den 14 februari år 269 hade halshuggits på order av kejsar Claudius II efter att han vägrat avsäga sig sin tro.


Valentin valde döden. Fåglarna valde sin partner. Och sakta men säkert skrevs historien om. Nu hade Valentin inte bara gett sitt liv åt Gud. Hans begångna synd hade också varit att han vigde kristna par. Barnen njöt av berättelsen och började därför fundera på vem som skulle bli deras partner, vem som de skulle hålla ihop med, så som fåglarna gjorde.


Traditionen växte. Romantiken runt dagen likaså.

 

 







Snyggt <3

 

 

Så snyggt, Zlatan nickar till Elmander som skjuter ett riktigt awesome mål  :)

 

 

 

 

 




Morgonmys <3




Fyfan vad jag ser ut haha, men ingen är vacker kl 4 på morgonen
förutom Novah som alltid är vacker ;)



God morgon :)

Novah
väckte mig vid 04.00 och var hungrig och sen dess har vi legat och gosat och kollat på Bee movie. Hon har senaste veckan blivit så himla snuttig, så fort man har handen framför henne så suger hon tag på den och ligger och snuttar. Hon suger både på sina egna händer och våra, gullungen.

För någon kväll sen så sög hon så mycket på sitt pekfinger så det blev som ett russin haha, hon snuttar ofta på sina knogar eller på tröjkanten men då och då åker något finger in i munnen. Jag trodde ett tag att hon var nappsugen eftersom hon var så snuttig men njae den verkar hon inte så förtjust i faktiskt den duger bara någon gång ibland men väldigt sällan. Men nu ska vi nog fortsätta sova igen för jag är fortfarande trött och Novah har redan somnat om, så skönt att hon inte är så skrikig och har så mycket magknip längre:)








Söndag!

 

God kväll =)

 






Idag har vi knappt varit hemma alls, i har varit hos Jenny (Johnnys syrra) som fyller år idag, GRATTIS på 21-årsdagen <3

Tårtan var riktigt god och älskar dom där kakorna och trots att det var Jenny som fyllde år så var det Novah som fick all uppmärksamhet, som vanligt. =) hehe. Efåteråt åkte Johnny hem och började med maten och jag drog en sväng till min mor dock bara någon timme eller så. Nu är jag svin trött och Novah sover så ska borsta tänderna och krypa ner i sängen. God natt <3












Jag kan inte sluta tänka på dig :/



Jag kan inte förstå, kan inte sluta tänka och inte sluta sakna dig. Jag saknar att inte längre få se dig när man tar en promenad till affären. Jag saknar ditt skratt och leende. Jag saknar alla dina knäppa skämt och saknar när du brukar säga "sisåådärjaa".


Du fick mig jämt att skratta, jag brukade skratta tills tårarna sprutade. Sitter och tänker på kvällen då du fyllde 20 när vi gick från stan hem till dig i oxhagen, bara du och jag med väskan full med öl och en varsin bärs i handen och en cigg i andra och sjöng "kung i baren" så högt vi bara kunde.


Du är så saknad och så otrligt älskad av så många. Om du bara bett om hjälp eller åtminstone berättat vad det var som tyngde dig så kanske du varit kvar hos oss, jag undrar fortfarande och kommer nog alltid att undra varför? Var det planerat och hur länge hade du planerat att avsluita ditt liv? men största frågan kommer alltid vara varför?








Tips!



Nu har jag använt denna produkt ca 2-3 gånger och jag älskar den, huden känns så mycket fräschare och blir mycket lenare, jag kan verkligen rekommendera den här för jag tycker den är helt underbar! Och jag tänker fortsätta använda den kan jag lova, 61 kr på apoteket =)






Skitungen <3

 

 

 

Har jag berättat vad Novah gjorde för någon dag sedan? Det kanske jag har gjort men gör det igen just in case..

Jag vaknade av att det blev alldeles varmt på hela min mage, och då kollade jag var det var, BAJS. Sedan såg jag att Novah på något sätt (vet ej hur) fått av sig blöjan och bajsat så det runnit i sängenoch ner på min mage. Och för att inte tala om hur hon såg ut, hon var nedkletad på hela benen, magen och händerna och låg där med värsta smajlet och var skit nöjd så det var bara in i badet med henne och mig, haha en riktigt liten busunge <3

 

 

 

 




SOL!

 

 

 

Novahs nya badstol.




Jag och Novah somnade 9.30 i morse och sedan vaknade jag vi 12.00 för Kent (Johnnys mammas kille) var här och skulle laga delen som vibrerar på babysittern samt fixa så jag kan ha trådlöst internet på min laptop för har haft internetsladd inkopplad i min laptop hela tiden för vi visste inte hur man gjorde så det blev trådlöst men nu jävlar så slipper man den där förbannade sladden, Sweet.


Sen tvingade jag med Johnny upp på stan för att handla present till Jenny (hans syster) och sedan drog vi till babyproffsen och köpte en badstol (Baby cacoon) till Novah. Det blir kul att prova den sen för har velat köpt en sådan hur länge som helst men inte blivit av men nu minsann har jag den eller ja den är ju inte till för mig men ni förstår vad jag menar, får hoppas lilltjejen gillar den men det tror jag nog.










SHOPPING!


Nu har jag och Novah senderat några timmar och hundringar på stan.
Det var riktigt jävla kallt så är skönt att vara hemma i värmen igen =)







Fick en ring + hårspännen på köpet när jag handlade kläder från Bik bok. Hårspännen lär väl gå ut men inte ringen för den var ju as ful haha. Ser ut som den gått sönder, att det ska vara en pärla där som ramlat bort.






ACO Spotless deep cleansing från apoteket, 62 kr.
Djuprengörande gel för fet och oren hy, motverkar och förebygger finnar och porrmaskar. Min syster rekommenderade den här så ska ge den en chans tänkte jag, jag återkommer med min åsikt när jag har en.






Rosa mjukisdress från Bikbok 400 kr, finns i flera olika färger men rosa är ju min favorit färg.





2 st Bodys från H&M för 99 kr, Novah måste ju också få något såklart, sen var ju jag ju lite självisk och köpta en body där det står i <3 mum på haha men den var ju så söt. Hon fick även nya minifom droppar men det är ju mer av en nödvändighet än något skojigt hehe =)

Jag blir så jävla irriterad på folk alltså, när man kommer på/går av bussen så ska alltid folk tränga sig före barnvagnen, vad fan har folk som bråttom för bussen åker ju inte iväg för ens alla gått på/av. Samma sak är det på stan och i affärerna. Inte en jävel flyttar på sig och går rakt på vagnen det är väl för fan inte bara jag som ska akta mig?? Blir så jävla irriterad, som om dom har mer rätt att gå där än vad jag har... grrr.









Idag blir det stan i ovädret!




Vi somnade vi 5 tiden i morse och jag skulle upp kl 10 för att åka till stan och fixa + handla lite men var så super trött så vi gick upp kl 2 istället, så nu sitter jag här och slänger in ett inlägg och Novah kollar på Emil i Lönneberga och det gillar hon för hon skrattar och har sig för fullt.

Jaghade även tänkt ringa prästen idag ang dopet men det gick visst inte för deras telefontid är mellan 10.00 - 12.00  och 13.00 - 14.30. Då vet man det nu då så får  ringa på måndag istället.


Nej, nu ska jag göra mig i ordning för en tripp till stan :)











Vi var på bio idag <3




God kväll :)





Idag Var jag och Johnny på bio och såg på filmen Svinalängorna, har dock svårt att säga exakt vad jag tycker om den så sgäer såhär, den var bra + seg och tråkig + intressant och även sorglig. Sevärd? om man gillar sorgliga filmer som handlar om barn som växer upp med alkoholiserade föräldrar så ja absolut då är den sevärd.







Idag var ju vår 1-årsdag som sagt, och Novah var hemma hos sin mormori 2 timmar medans vi var iväg på bio och jag höll på dö av längtan, det är helt sjukthur mycket jag saknade min lilla tös och jag funderade flera gånger på att vända tillbakaför att vara med henne. ;) Jag kan ju säga att jag kommer aldrig klara av att låta någon vara barnvakt över natten eller dra ut på krogen när Johnny är hemma med henne för jag skulle seriöst dö! haha.






Bio i morgon !

 

 

 

Imorgon har jag och älsklingen varit ihop i 1 år och det ska firas med ett biobesök, fick pengar av min mor till bio för hon tyckte att vi borde koppla av lite och gå på bio medans hon tar hand om Novah i ca 2 timmar.Jag kommer sakna ihjäl mig efter min lilla tös men 2 timmar går snabbt :)


Vi får hoppas filmen är bra, jag är inte så mycket för drama filmer egentligen men många som sagt att denna ska va bra så vi får se helt enkelt.

 

 

 

 




Egoistiskt att döpa sitt barn ? hm..


Hejsan :)

Idag skulle jag har ringt runt till kyrkor ang dopet men tror ni jag kom ihåg det eller? Nää...jag börjar nog bli gammal, haha. Men finns en dag i morgon också och tur är väl det. =)

Det var någon som påpekade för mig att döpa sitt barn är egoistiskt och elakt mot barnet, att man tvingar in barnet i kristendomen och att barnet kommer att lida i framtiden  osv, jag håller absolut inte med om detta jag tycker att ett dop är en vacker cermoni inte ett tvång att ingå i en religion, ja visst kan jag hålla med om att dop är en gammal kristen tradition men nu förtiden tror jag mer att dop är mest tradition och absolut finns det kristina människor som döper för att dom är kristna. Men vi är inte kristina och vill döpa vår dotter ändå.

Jag tycker som sagt det är en vacker cermoni, en underbar dag som bara tillägnas vår dotter och jag förstår inte hur detta skulle påverka henne negativt i framtiden?! Eller på vilket sätt vi är egoistiska eller elaka? Men visst alla har rätt till sin egen åsikt men försök inte tvinga på mig den eller trycka ner mig ang mitt beslut som gäller mitt barn!







Idag har jag faktiskt inte gjort så jätte mycket mest gosat med min lilla prinsessa, idag har hon varit super glad och skrattat och jollrat hela dagen :) så underbart, Jag älskar denna tös mest i denna värld <3

Och självklart sov hon riktigt bra hela natten bara för jag laddat upp med sömn på dagen igår för att va uppe med henne på natten (som dom senaste nätterna) haha. Men jag somnade vid 4 någon gång i alla fall så fick mig några timmars sömn, så jag klagar inte =)  Nu blir det att diska lite sen mat! :)











Planer på dop!

 



Jag sitter och kollar på inbjudningskort till dop och fan va många fina det finns, vi vill ha rosa kort med en bild på sötnosen så det blir sånt, men kan inte beställa dom ännu för måste ringa och boka tid så man får ett datum, gud så förväntansfull jag är.

Jag tror vi bestämt gudföräldrar eller faddrar som det nu kallas, måste bara fråga dom först ;) Håller tummarna.









Redo för natten :)





Idag har jag och Novah sovit hela dagen förutom när hon var ute på promenad med sin pappa, så nu orkar jag förhoppningsvis också med natten :)

Tyvärr är det absolut inget bra på tv, inget alls. Så ska leta reda på någon bra film tror ja :) Dock ska vi se Tusen sätt att dö 03:05 i natt om det inte skulle finnas chans att sova men det tror jag ej. Det är i alla fall en dokumtärserie om folk som dör på dom mest märkliga sätt.

Sist vi såg så var det en kille som befann sig på sjukhuset och han tände tydligen på att ha termometer i röven, inte bara 1 utan 9 st och så kom sköterskan in och han hoppade ner i sängen med alla dom där instoppade pch ja givetvis gick dom sönder och han fick kvicksilver i blodet och dog av förgiftning.








Ska byta!!!

 

 

 

 


Jag har bestämt mig att byta folktandvård för går aldrig tillbaka till min gamla. Dom begår misstag och är otrevliga. Tandläkarn förstörde min nerv så han fick ta bort den, tjänstefel, felbehandling eller vad man nu vill kalla det, det var fel i alla fall!


Och han vräkte ur sig den ena elakheten efter den andra.

Tex :

Tandläkaren: Om du har så ont varför har du inte kommit tidigare?

Jag: Jag fick hål i tänder pga att jag spydde så mycket under gravditeten och mådde inte bra så hade varken ord att gå eller pengar.

Tandläkaren: Då får man ta sig ork och pengar:

Jag: Men har inte haft råd, har även nyss fått barn och det kostar ju en del

Tandläkaren: Ja då var det väl ett misstag att skaffa barn


Öhhh, vem kan honom rätten att säga så om mitt barn? Gud så arg jag blev och han har inte rätt att säga ett skit om min dotter den jäveln!!! Så ja nu byter jag! Har varit på Vivalla folktandvård 1 gång och ja då tänker väl dom flest usch Vivalla fyfan men nej dom var helt underbara där och jag ska ringa dom och säga att nu tänker jag minsann komma till dom om dom vill förstås :) hihi













Tandläkarbesök!

 

Typ såhär kände jag mig idag hos tandläkaren!

 



Jag var hos tandläkaren imorse och fyfan säger jag bara. Innan var jag så nervös så jag höll på att spy för är nämligen livrädd för tandläkare. Sen när jag väl är där inne då skadar den dumma tandläkaren en nerv i tanden så dom var tvungna att ta bort nerven och det blödde massor och gjorde så jävla ont! Jag vill aldrig mer gå till tandläkaren igen, aldrig någonsin men tyvärr måste jag :/ SATAN!! Nu är man ju ännu mer rädd än innan..

 

 





Pappa & dotter mys <3





 

 

Mina två älsklingar myser i soffan och Tyson ska självklart vara med och mysa <3

 

Jag har nyss badat, gud så skönt det var. Jag låg ett bra tag i badet och bara tänkte för tankarna bara snurrar och kan inte sluta tänka på Matte, hans familj + flickvän. Och hela tiden snurrar frågan varför i min hjärna, jag förstår inte, allting är så sorgligt. Men nu vill lill tjejen ha mat så hinner ej skriva mer.

Ha de bra allesammans <3








Vila i frid älskade vän <3

 


Det kom som en chock, och är nog fortfarande chockad. Jag kan inte förstå att du är borta och ångrar att vi haft så himla dålig kontakt senaste tiden, men glömmer aldrig hur roligt vi brukade ha, glömmer heller aldrig skoltiden, det var du som gjorde det värt att gå till skolan!


Kan verkligen inte fatta detta, jag hade inte en aning (liksom dom flesta andra) att du mådde så himla dåligt, du lyckades dölja det bra tyvärr. Du var alltid glad, sprallig och snäll och hade ett ständigt leende på läpparna. Jag kan inte förstå att du inte finns längre, kan inte fatta att du valde att avsluta ditt liv :´(

Du är enormt saknad, och kommer alltid vara, glömmer dig aldrig käre vän <3










Dålig uppdatering dom senaste dagarna..


Men har haft fullt upp med lilltjejen och massa annat så har verkligen inte haft tid att blogga, och idag har jag fått veta något väldigt jobbigt så jag är inte på topp direkt.

Just nu sitter jag  och Novah hemma hos min mor så slänger bara in ett snabbt inlägg.








Stora tjejen :) <3

 

 

Idag blev vår älskade dotter 7 veckor <3

 


Hon är så underbar, och min kärlek till henne är enorm, extrem, gigantisk.Nej jag ger upp det finns inga ord som kan beskriva min kärlek till dig min älskade dotter men kan säga att utan dig i mitt liv skulle jag inte kunna leva, du är mitt syre utan dig kan jag inte andas. Jag älskar dig mer än något annat.


Jag ska aldrig sluta älska dig, jag ska alltid skydda dig och finnas här. Jag ska ge dig det bästa och jag ska ge dig en underbar uppväxt. Jag ska ge dig allting du förtjänar, bara det bästa är bra nog för dig <3

 

 

Vi köpte en liten "present" idag åt Novah, hon fick en ny nappflaska för hennes gamla gillade hon inte och den här verkar sjukt mycket bättre så vi får väl se om hon gillar den, håller tummarna!

 

 

 

 

 




Nu har lill tösen däckat.

 



Nu gav min envisa lilla tjej upp och tillät sig själv att sova, eller ja däcka i min famn, hon var ju riktigt jävla trött alltså så hoppas hon sover ett tag för det behöver hon.

Imorgon ska vi till BVC och mäta och väga henne, är så nyfiken var 2 veckor sen sist. Så spänande. Vi har även några frågor att ställa barnmorskan så det tänkte vi ta i morgon också. Själv så avbokade jag min läkartid i morgon pga att jag nu vet vad som är fel med mig, jag är ju laktosintolerant och har omedvetet slarvat med det i några månader så det fick jag ju tillbaka rejält. Men kan även var så att jag utvecklad mjölkproteinallergi så det bästa för mig är en totalt mjölkfri kost, svårt när jag älskar ost men någon skiva då och då gör nog inget  ;)








Nybadad! =)

 

Gizmo saknade mig massor när jag var i badet tydligen haha :)

 



Idag har jag faktiskt inte gjort speciellt mycket förutom tvätta imorse, dock har vi massa tvätt kvar så fick boka ny tid i morgon bitti samma tid. Det är så förbannat svårt att få tvätt tid här alltså.

Och lilla busungen har varit vaken hela natten sen bara sovit ca 3 timmar under dagen, hon kämpar verkligen för att hålla sig vaken fast hon är skit trött, hon är så trött att hon tittar kors (nästan) men älsklingen tog en liten promenad  nu för att hon skulle få sova sötisen.












TVÄTTAR!



Inatt har Novah varit vaken hela jävla natten, hon har dock varit lugn förutom när jag varit på väg att sova då börja hon härja. Så jag har med andra ord fått varit vaken med henne hela natten och nu håller jag på att tvätta (inte konstigt att man blir sliten) dock tvättar ju syrran i andra tvättrummet också så får lite sällskap. Jag bokade även grovtvätten så man kan tvätta upp lite mattor. Fan fortsätter jag i den här stilen är jag nog utbränd vid 30 men vad ska man göra, det måste ju tvättas och städas.


Men Novah är så rolig hon är vaken hela natten och låter inte mig sova men när kl är 06:55 och jag måste ta mig till tvättstugan då slocknar hon och nu ligger hon och sover som en stock, bara för jag inte kan sova just nu och det skulle inte förvåna mig att när jag är klar med tvätten så vaknar hon så då får man inte sova då heller, haha. BUSUNGE!









GREAT, nu har man pajat ryggen också :/



Idag har jag totalt stressat sönder men ändå inte fått något gjort känns det som :/  Dock så har tankarna vandrat iväg till tiden då jag var ett vrak, då jag mådde som allra värst. Tankarna har hela dagen kretsat kring vissa händelser och rättegångar så jag har varit rätt så deppig. Jag minns det som om det vore igår och det är fortfarande smärtsamt att tänka på. Så bara för jag är så deppig så håller jag på att baka lite blåbärspaj för det tycker jag att jag är värd <3

Mina tankar har även gått till en helt underbar tjej idag, som har varit med om något hemskt. Jag vet att du klarar allt, jag hejar på dig <3





Jag ska snart sätta igång att sortera tvätten eftersom det är tvättdags kl 07:00 i morgon, sjukt att det aldrig finns tider i denna jävla tvättstuga men man får ta dom få man lyckas hitta även om det är jobbigt att tvätta så tidigt på morgonen. Som tur är får jag sällskap av syster som också ska tvätta då i andra tvättrummet, så helt ensam är man ju inte =)


Förut när jag tog en promenad med Novah så halkade jag, gick ner halvt i spagat och gjorde illa ryggen. Jag hörde hur det knakade i ryggen och jävlar så ont det gjorde, jag går som en 95 årig blind tant med käpp typ.




Dagens mat blev idag, Potatis, torsk och dillsås.

Jag känner för övrigt att jag inte kan ta det här med viktnedgång på fullt allvar nu eftersom jag inte kan äta som jag vill pga amningen, så får ta det senare när jag slutar amma, men vem bryr sig om vikten när det är så mysigt att amma <3
















plusikassan.se