Budget tips!

 

Blanda samman: 2 msk matolja 1 msk äppelcidervinäger

1. Massera in blandningen i fuktat hår och i hårbottnen. (Om du har mycket långt hår ska du öka satsen.)
2. Linda sedan aluminumfolie som en huva tätt runt huvudet och låt hårkuren verka minst 30 minuter och gärna flera timmar eller hela natten.
3. Shamponera sedan håret.
4. Ta eventuellt äppelvinägervatten som sista sköljning.


Detta kan ha välgörande effekt på trött/slitet hår och på torr hårbotten.
Det är sedan länge välkänt att indierna regelbundet packar in håret med olja, något som lär bidra till deras kraftiga hårväxt.


Dessutom är det ju billligt också ;)








Sitter och väntar på att klockan ska slå 14:00

 



Min mage gör sjukt ont varje gång jag äter något i stort sett, jag får kramp i hela magen och klarar inte av att äta mer. Igår klarade jag bara att äta ca 10 tuggor sen mådde jag riktigt dåligt, jag försöker trycka i mig maten så att jag näring till bröstmjölken åt lill tjejen men är så fruktansvärt svårt när det gör så ont att äta.

Jag har i alla fall ringt läkaren så sitter och väntar på att dom ska ringa tillbaka kl 14:00, så får vi väl se. Förmodligen hittar dom inget fel för det gör dom väldigt sällan när man har ont i magen tycker jag. Men man kan ju alltid hoppas dom hittar något så man vet var det är och kan åtgärda det.










Gizmo är min svans..


För han följer mig vart jag än går.





Han ska till och med ligga bredvid när ja ammar Novah, haha. Idag har han verkligen varit jobbig, han har följt med mig överallt och ska vara i mitt knä hela tiden och Novah har varit väldigt mammasjuk idag och har velat  vara i min famn hela dagen, idag är det bara mamma som duger tydligen haha :)

Så söt är hon min lilla sjukling, får hoppas hon mår bättre i morgon. Hon har i alla fall inte feber :)








Detta fick jag av min mor igår :)







1. Nivea milk away sminkborttagningcremé som återfuktar huden och gör den mjuk, och jag tycker den är skit bra

2. Nivea Aqua sensation anti-shadow eye cream som motverkar mörka ringar och påsar under ögonen. En toppen cremé så funkar skit bra och den är ju verkligen super bra att ha nu när sömnen inte alltid blir så bra och då kan man ju bli lite mörk och påsig under ögonen.









Sov morgon :)

Idag blev det sovmorgon så det skriker om det , fan så skönt :) Tack älskade dotter <3


Igår åkte jag som sagt hem till min mamma och firade henne, var mycket treligt.









Hon var ganska lugn igår men skrek till lite då och då men inget speciellt sådär. Och det var första gången vi var iväg så där länge utan Johnny, gudd så jag saknade honom, haha töntig jag är det var ju bara några timmar. ;)

Och min stackars lilla tjej är jätte förkyld och jag börjar bli, tycker så synd om henne. Men blir till att anända koksaltlösning samt nässugen om ett tag för att få ut lite så hon kan andas bättre.







Hem till mor <3

 

Vi ska käka när som helst sen ska vi hem till min mamma och typ "fira" henne dock fyller hon inte för ens 8 feb men hon ska fixa mitt hår så vi tänkte ta allt på samma gång, det tyckte hon iaf.

 

Jag är riktigt dålig på att slå in paket alltså, men det får duga :)

 

 




Förlossningen + bb tiden..

Lägger in detta inlägg igen då jag fått frågor om förlossningen och inlägget verkar ha försvunnit, hoppas ni blir nöjda:)

 





Allting började med att jag vaknade vid 7 tiden i fredagen den 17e dec, med vad jag först trodde var förvärkar men dom kom tätatare och det tryckte på mer och mer så var ju förlossningsvärkar. Jag ringde in till förlossningen och berättade läget och att det inte ens var 10 min mellan värkarna men dom sa åt mig att avvakta i 3-4 timmar.

Jag ringde Johnny och han kom hem från jobbet direkt och han hann vara hemma ca 10 min sen gick mitt vatten så ringde förlossningen igen och sedan åkte vi in. Om jag hade väntat dom där timmarna som dom sa först så hade jag fått föda hemma, haha.

Vi kom in till förlossningen ca 11.15 och då skulle jag lämna urin prov och mäta värkarna och massa sånt när jag egentligen bara ville krysta för det tryckte på ordentligt vid det här laget och inte så konstigt det heller för jag var helt öppen så fanns ingen chans till smärtlindring förutom lustgas som jag tog ett andetag av sen slängde iväg skiten. Förlossningen gick snabbt för kl 12:02 var min lilla prinsessa född <3




Jag hade förväntat mig mer smärta faktiskt och tyckte inte alls det var så farligt. Missförstå mig inte självklart gjorde det ont men inte så ont som jag förväntat mig.  Jag tyckte inte heller det var en sån där jobbig smärta, jag ska väl inte säga skön smärta men en annorlunda smärta som är för svår att förklara utan det måste faktiskt upplevas för att man sa förstå. Men det var trycket i magen (som kom med värken)som var jobbigast för kändes som om man höll på att skita på sig och då började man ju automatiskt att krysta. Och det som enligt mig gjorde ondast var när huvudet var halvt ute för det sved och spände som fan.




På bb fick vi stanna från fredagen tills måndag förmiddag pga mitt höga blodtryck.
Personalen var underbar eller i alla fall största delen av den sen finns det ju alltid någon enstaka otrevlig surkärring men det får man räkna med.

Jag gillade dock inte att ligga kvar, istället för att vila ut som alla andra verkade få göra på bb så var jag vaken i stort sett hela tiden förutom 5 timmar sammanlagt som jag lyckades somna. Emellanåt var jag så trött att jag såg dubbelt men Novah ville inte sova och bara skrek och skrek och då kan ju inte jag gå och lägga mig och dessutom är sängarna hemska, man sjönk fan ner i dom och sen tog det evigheter att ta sig upp och hade ont i nacken och ryggen i flera dagar efteråt.

Det fanns till och med ett tillfälle då jag bröt ihop. Jag hade nyss blivit mamma och visste inget om hur man tar hand om ett barn och jag låg över natten ensam och Novah ville inte sluta gråta och jag visste inte vad som var fel och jag var så trött så jag såg dubbelt som jag nämnde tidigare så jag satte mig i sängenoch bara grät ett tag tills det kändes lite bättre.




Tror det var allt, men om det är någon som undrar något så är det bara att ställa frågor:)














Inte haft tid att blogga idag...


Halloj :)

Idag har jag inte alls haft tid att blogga pga att vi knappt varit hemma och när vi väl kom hem fick vi direkt besök av Hubbe och sedan har jag tillbringat tid med min lilla tjej.



Dagen började med att vi åkte till familjerätten för att intyga och skriva under ang faderskapet, för att det ska kunna registreras att Johnny är Novahs pappa vilket han självklart är :)

Sedan drog vi upp på stan till Kicks och handlade lite smink till mig, köpte en foundation och ett puder jag aldrig använt förut så får hoppas att det är något att ha.





Sedan skulle vi ta bussen hem till Johnnys mamma men kunde inte åka med bussen för barnvagnsplatsen var full och vi orkade inte vänta på nästa så vi gick dit, dock var vi tvungna att gå in på MAX för Novah var hungrig och jag kunde ju inte amma henne ute i kylan och det var MAX som låg närmast, så vi fick köpa nåt litet och sitta där inne och amma henne och sen spydde hon ner hela bänken, haha så mycket gilla hon det stället.

När vi väl kom fram var Novah inte alls på bra humör och skrek och sura i stort sett hela tiden vi var där men dom har ju hund och den skällde lite då och då så han kanske blev lite rädd också. Jag fick även världens snyggaste skor av Jenny (Johnnys syrra) Jag är redan helt förälskad i skorna.






Vi skulle egentligen en sväng till min mor också men vi tyckte det var bäst att åka hem när Novah var på det humöret men vi var tvungna att hoppa av vid sjukhuset för Johnny skulle hämta ut sin medicin och vi skulle köpa saker till Novah också, nya filter till nässugen + koksaltlösning. Hon är ju förkyld stackarn.


När vi kom hem såg jag att jag fått brev från farmor, vad exakt det stod tänker jag inte gå in på men hon tackade i alla fall så mycket för kortet på Novah, hon fick också 200 kr, Novah alltså av min farmor. Och allt blir som tänkt så blir det en bil resa till Söderhamn i sommar :)

Men nu tänkte jag ta mig ett bad <3









Våra bästa år+ frukost = en bra start på dagen!



Efter frukosten blir det att göra sig i ordning för att åka upp på stan och besöka familjerätten för att bekräfta  faderskapet. Men det går ju fort vi ska bara skriva under några papper sen är det klart. Och då kanske vi tar en sväng på stan också får se :)







Mamma <3 Novah












Jag Älskar dig Novah Janet Christine Blomgren, du är mitt allt mitt lilla hjärta <3 Utan dig går min värld under, utan dig har livet inte någon mening, utan dig är livet inte värt att leva. Du betyder allt för mig <3


Mamma <3 Novah






Varit på hindersmässan + apoteket !














Idag har vi spenderat dagen på stan och vandrat omkring på marknaden, det enda vi köpte var marknadsgodis dock äter jag jag bara marknadsnougat men det duger och är i stort sett det enda godiset jag äter. Jag har aldrig varit mycket för godis och äter det nästan aldrig. Vi köpte också en fin stor ballong till Novah =)

Vi gick även till apoteket och köpte lite nödvändigheter, Bisolvon till Johnny och minifom droppar + Nässug åt Novah för hon är nämligen förkyld stackarn.

Just nu är Johnny iväg och stohandlar, så vi får hem massa mat och sånt. Novah sover och jag sitter här och tar det lugnt men fryser som fan så när han kommer hem ska jag ta mig ett mysigt skumbad tror jag <3











sitter och funderar..

åka till hindersmässan eller inte...?




Jackan jag fick av min syster igår, dock är den lite stor men så mysig.
Det syns väl inte så mycket men har färgat underhåret brunt också :)







Min nya Dolce & Gabbana väska, den var mycket större i verkligheten men men får använda den som badväska eller nåt haha :) Nejdå, går väl ändå. Jag kan ju i alla fall inte klaga på att mina saker inte får plats i väskan som jag alltid brukar göra. Men nu ska jag ta och väcka killen så vi kan bestämma hur vi ska göra idag.



Hoppas alla får en bra dag <3













Dum, dummare!


Sitter och kollar på filmen Dum, dummare och Novah har precis somnat, jag är också svin trött så tror inte orkar jag kolla klart på filmen :/
Det skulle var otroligt skönt att byta om och krypa ner under täcket.






Idag fick vi besök från trygg hansa och massa information om barnförsäkringar och vi tror vi bestämt oss, men ska diskuteradet lite mer och gå igenom det mer.

Sedan har vi var hemma hos min mor och hälsade på, där var även syrran och hälsade på och jag fick en jacka av henne, super snäll!


Nej fy, nu orkar jag inte skriva mer, så god natt allihopa :)








min mage mådde inte bra.... inte alls




Gårdagens mat, fick MVG av Johnny och det var ju bra.
Jag själv tyckte ju också det var skit gott men tänkte inte så jävla långt när jag gjorde maten Det är ju creme fraiche i maten och jag är ju lakotsintolerant så min mage mådde inte alls bra igår kan jag lova.


Just nu sitter vi och väntar på personen från trygg hansa hon ringde och sa att hon skulle bli lite sen men vet inte hur sen förmodligen bara max 30 min eller nåt.

Nu ska jag fortsätta kolla på barnkanalen med Novah till trygg hansa bruden kommer :)







Matlagning!


Nu står maten jag har lagat i ungen, Pastagratäng med bacon. Jag håller tummarna på att det blir gott annars blir det ju lite trist och pinsamt när man har en pojkvän som är utbildad kock, men å andra sidan så erkänner jag ju att jag inte är någon mäster kock men tycker det är skoj att laga mat och denna maträtt har jag aldrig någonsin gjort så ska bli skoj och se hur det smakar och förhppningsvis smakar det bra.









Varit på en liten promenad.

 


Nu kom vi nyss in, jag och Novah för Johnny sover nämligen fortfarande eller ja igen,
han var uppe i 10 min sen gick han och sov igen haha.

Vi har i alla fall tagit en liten promenad till Ica för att inhandla ingredienser till dagens lunch. Jag tänkte prova att göra pastagratäng med bacon, har aldrig gjort det förut så vi får se hur detta går men får hoppas det blir ätbart i alla fall. Wish me luck =)

Men nu ska jag först och främst kolla på våra bästa år sedan diska upp disken som jag inte hunnit klart med ännu för Novah vaknade och var hungrig.









Frukosten är uppäten!






Det blev mannagrynsgröt till frukost, mums!

Nu sover Novah så ska passa på att diska upp disken från igår och ta mig ett bad för jag fryser, brr.
Sen blir det att sätta igång med städningen så det blir gjort, tycker att även om jag dammsuger så ser det ändå likadant ut när jag är klar, hahah hur går det till egentligen ?

Det måste ju va rent och fint tills i morgn då vi får beök av Lena från trygg hansa som ska hjälpa oss välja barnförsäkring :)









Uppe före tuppen !

 




Idag vakna vi tidigt, Novah väckte mig vid 4 och var hungrig och sedan dess har jag och hon varit vakna. vi har legat och kollat på film,  nu sitter hon här bredvid mig men jag är hungrig så ska fixa mig frukost om jag får chans annars får jag vänta tills hon somnar, funderar på gröt för det är ju nyttigt nu när vi ska ner i vikt.
Både jag och Johnny ska gå ner i vikt, jag har ju massa extra kg sen graviditeten och ja Johnny vill gå ner han med så det är ju bra då kan man peppa varandra :)


Sen ska jag försöka diska, duscha och fortsätta städningen sen igår och även trycka in matlagning någonstans i dagens pressade schema, stress stress stress.









hahaha

 

 

 

 

 

 




Diskat och lagat mat

Så nu måste jag diska igen.. haha bra där.
Jag gjorde iordning stuvade makaroner och köttbullar förut
för det går ju snabbt för idag har jag inte tid att laga mat
som tar lång tid för jag måste storstäda hela lägenheten.





Nu sover lilltjeje igen så ska försöka hinna med så mycket som möjligt innan hon vaknar. Det ska diskas igen, dammsugas, torka golv osv.  Sen hade jag tänkt att försöka hinna med en promenad också vi får se vad som hinns med helt enkelt. =)










Färga håret!



Nu medans alla ligger och sover tänkte jag passa på att färga håret :) Egentligen borde jag försöka sova mer för har knappt sovit men har alldeles för ont i huvudet och världens tandvärk :/ Och jag har inte tandläkartid för ens den 7e feb och har bitit av halva tanden plus spytt hela graviditeten så tanden mår inte bra alls, eller ja 2 tänder som måste fixas faktiskt men har nog inte råd med båda samtidigt för är ju så jävla dyrt.










Chips, dipp och julmust <3

 

 



 

Jag sitter och myser i soffan med lite gott och har tittat på One three hill med lilltjejen i knät, hon har magknip och minifom dropparna är slut så Johnny har åkt iväg och ska köpa nya så hon blir bättre i magen, stackars liten.


Idag var vi ute på promnad och träffade ett par från föräldragruppen, så vi stod och snacka med dom en stund och dom hade också fått en liten tös, en liten tös vid namn Stina




 

 




En arg liten Novah..

 

 

 

Ikväll har Novah varit en riktig liten surpuppa, hon var nog en aning övertrött för hon bara skrek och inget dög åt henne så hon fick sig ett litet bad och sen kröp jag ner i sängen med henne och ammade henne  och till slut somna vi båda 2, och Gizmo ville ju självklart också vara med och mysa.


Idag på dagen slog vi rekord eller ja Novah gjorde det, för första gången någonsin sov hon i 2 timmar och 10 minuter i sin egen säng, helt otroligt. Hon är så duktig och är så stolt över min lilla tös <3









Viker tvätt och njuter av familjelivet <3



Jag håller på vika och lägga in ren tvätten,fan vad jag älskar lukten av nytvättade kläder. Och efter det blir det att  diska, för nu är det bara att passa på medans lilltjejen sitter och myser i sin nya babysitter, hon älskar den verkligen.





Jag trivs så otroligt bra med familjelivet och jag älskar verkligen att vara mamma, det är så jävla underbart och kärleken är obeskrivlig. Varje gång jag ser min älskade dotter ler jag och blir varm av lycka i hela kroppen.
Jag kommer göra allt jag kan och lite till för att hon ska få det så bra som möjligt men för tillfället tror jag hon stortrivs med livet :) Mamma älskar dig snuttan <3









Jag glömde....

 

 



Novah fick ju även en nalle av sin morfar igår :)
Och som jag nämnt någon gång förut så har hon ju totalvägrat
att sova i sin egen säng och för någon vecka sen sov
hon hela 40 minuter i sin säng och idag sover hon i sin säng också,
hon har legat där och sovit i en timme nu, helt underbart. Så duktig hon är <3










Novahs nya saker :) <3



  1. En säng mobil
  2. Pippi långstrump sängkläder
  3. Rosa babysitter som spelar melodi och vibrerar












Hon älskar sin nya babysitter, hon satt i den nyss och somnade så fick bära in henne i sin säng och se på fan hon sover i sin säng just nu dock bar ai 5 minuter än så länge men hoppas hon ligger ett tag, det längsta hon sovit  i sin säng är 40 min så får se om det blir längre nu :)









Trött som fan.

 

 

 

 

 

 

Idag har vi som sag varit hemma hos min pappa och hälsat på, var riktigt trevligt fast jag var riktigt trött jag kunde knappt hålla mig vaken på bussen hem utan slumrade till hela tiden men nu har jag vaknat till lite men snart dags för sängen, sweet.


Novah älskade verkligen pappas takfläkt, hon tyckte den var enormt intressant =)





Novah är 5 veckor idag <3






Nu har vi precis ätit mat, vi lyxa till det lite med pizza från Rulles.
Och nu ska jag hoppa in badet sen göra mig i ordning och även göra Novah
i ordning för vi ska hem till min far och hälsa på, det blir första gången han ser min dotter
och är 5 veckor idag, det är dåligt av honom men ändå vill jag åka dit.





Jag är så himla stolt över min lilla flicka och det är så kul att se att hon börjar lära sig nya saker hela tiden.
Och hon är så duktig så, väldigt stark i nacken och hon kan hålla upp huvudet ett bra tag :) Barnmorskan har ju sagt att hon verkar vara lite före i utveckligen och det är ju roligt.




Hon är nu väldigt duktig på att:

  • Lyfta huvudet och hålla det uppe
  • Vrida på huvuder åt sidorna
  • fokusera blicken samt följa med blicken
  • Börja vända sig lite, och det är för tidigt än egentligen men hon är på god väg. Om man lägger henne på rygg så vänder hon på överkroppen och sparkar till lite med benen och woops så ligger hon på sidan, det händer inte ofta men har hänt ca 1-3 gånger :)












Barnbidrag och barnförsäkringar





I morse tog jag och Novah en promenad till ica för att köpa blöjor men fanns inte ett jävla skit, bra affär! Tur vi hade några kvar hemma men får dra och köpa någon annanstans när vi blir klara med tvätt + städning.
Tvätten är  färdig om en 30 min sen blir det diska och städa och senare funderar vi på att lyxa till det med en pizza.  Nu har jag även beställt mammas present och tror hon kommer bli super glad dock kan jag inte berätta vad det är eftersom hon läser min blogg, hon hoppas säkert på att jag glömt det och ska skriva ut det i bloggen men det har jag minsann inte glömt så du får allt vänta och gå runt och vara nyfiken ett tag till :)

Idag har jag fått barnbidrag för första gången,fan konstigt det känns, men är ju bara för man aldrig fått det förut.
På onsdag får vi besök av Lena från trygg hansa barnförsäkringar som ska hjälpa oss gå igenom alla försäkringsbolag, deras barnförsäkringar, priser och vad alla innehåller. Oerhört snällt att dom kommer hem till en och hjälper till med sånt för det är fan inte lätt.







Hon är inte ens stilla när hon sover <3

 

 









Stora tjejen :) <3

 


Idag har jag och Novah varit iväg till BVC medans Johnny låg och sov vilket han fortfarande gör (får väcka honom snart) Anyway, vi vägde bara henne denna gång och nu väger hon 3610g så hon har gått upp 200g, skit bra <3 Nu ska vi inte gå varje vecka längre utan varannan och det är ju lite trist jag gillar ju BVC besöken men det är väl inte hela världen. Och jag ska även få en kallelse hem om återkoll, äntligen! Jag vill ju gärna veta om allting läkt som det ska där nertill =)





Jag vill faktiskt att Johnny vaknar nu men vill inte väcka honom men vill väldigt gärna prata med honom om en sak, har hittat en sak jag vill köpa men inte till mig utan till Novah, men det är så fint så hon måste få det. Så han kan ju inte säga nej liksom och gör han det så köper jag ändå, ja så envis är jag =) aja får vänta tills han vaknar...


Nej nu ska jag krypa ner i sängen och glo på Yesman med Jim carry och äta frukost.










BILDER!










 

 

 

 

 




Vi säger god natt allesammans. <3

 

 



Nu har jag laddat ner massvis med filmer till lillstumpan,  fast nu har hon ju redan somnat men är bra att ha i beredskap ifall hon vaknar i natt och är lite grinig så blir hon ju lite lugnare om jag sätter på en film åt henne.

På tal om filmer så måste jag berätta en sak, förut när hon låg och kikade på "ett småkryps liv" så lyfte Johnny upp henne för dom skulle ut på promenad och jävlar arg hon blev sen la han ner henne igen så hon kunde se på skärmen och då såg hon filmen och vart tyst och pressade fram ett skrattliknande ljud :) Så underbart söt är hon vår lilla tös <3












Spenderat dagen + kvällen i sängen.



Halloj :)







Idag har jag och lilltjejen legat i sängen stort sett hela dagen samt kvällen
och glott på film, super mysigt <3 Nu håller jag på överför ännu fler från andra datan
till laptopen så vi kan krypa ner i sängen sen igen och glo lite mer :)


Idag var Novah ute på promenad med sin pappa och även om det bara var max en timme höll jag på att sakna ihjäl mig, tror jag lider av seperationsångest eller nåt. Vi kommer ju aldrig kunna ha barnvakt, skulle dö av längtan och hela tiden undra hur hon har det och va hon gör, om hon ätit, om hon sovit och om hon är ledsen. Och ska man ändå gå runt och tänka på allt det där, varför ens skaffa barnvakt? Så det kommer vi nog aldrig ha i alla fall inte som jag känner nu men vem vet när hon är 2-3 år kanske man vill ha en barnvakt en kväll
men blir ju inte innan dess i alla fall.









God morgon:)


Igår glömde jag helt bort att blogga eller rättare sagt jag hade inte tid eller ork.
Vi åkte till sjukhuset vid 9 för att träffa audiologen och kolla Novahs hörsel
som var bra på båda öronen. Sedan gick vi upp mot stan där jag köpte mig en skjorta samt ett par strumpbyxor (utan fot) för hittade inga leggings.




Sedan mötte vi upp Sofia med hennes lilla Nova och stod och snacka ett tag och sen vänta vi in Fredrik och hängde med honom ett tag innan vi drog till Mc donalds och käkade. Novah blev ledsen för alla barn fick ballong utom hon, stackars liten. Så jag lovade henne att jag skulle köpa en jätte fin ballong till henne på hindersmässan  ;)

Vi åkte sedan hem till min mamma men vi stannade inte lika länge som vanligt för det var någon som var väldigt skrikig som vanligt på dagen, men det är bara för att hon blir som himla övertrött eftersom hon vägrar sova på dagarna och kämpar för att hålla sig vaken och vara med i allt man gör, från 7 på morgonen till 9 på kvällen sov hon max 2 timmar sammanlagt men efter sitt kvällsbad och lite mys med sin mamma somna hon och sov så gott så :)





Vid 4 inatt ville hon börja vara vaken igen men jag läste en saga för henne "Jul i Bullerbyn" ur " De vackraste julsagorna". Det var den enda barnbok jag hittade hemma så jag får ta mig till bibblan och skaffa mig ett lånekort så jag kan läsa massa för det gillade hon, hon blev så koncentrerad och man riktigt såg ur hon lyssnade på mina ord :)


Just nu sitter jag och kikar runt  efter lite saker jag ska inhandla till Novah på Jellyroom, sen kikar jag lite på Tradera också för skojs skull.






God morgon :)


I
natt har det blivit rätt bra sömn, jag och Novah somnade någon gång vid 1-2 i natt och vaknade vid 6 om man bortser från gångerna hon vaknat och ätit då förstås. Så nu har vi legat i sängen och gosat massa innan hon somna om igen och då passa jag på att gå upp och få i mig lite frukost, Jordgubbste och ostmacka.






Efter frukosten ska jag göra mig och Novah iordning sedan väcka killen för idag ska vi ju til sjukhuset och träffa audiologen så får hoppas gullungen är lugn för annars kan dom ju inte utföra hörsel testet.

Efter sjukhusbesöket ska vi springa runt på stan lite och se om jag hittar några kläder och sedan bär det av hem till min mor för att hämta cash :)











Dagens outfit :)

 

 

 

Det ser verkligen som om jag försöker trycka upp brösten haha men så är inte fallet försöker bara böja bak huvudet sen är det väl kanske en konstig vinkel.


Anyway, nu börjar extrakilona försvinna och man börjar få på sig lite gamla kläder men som sagt är det en hel del fett kvar som måste bort =)

 

Snart blir det att sova för ska upp tidigt imorgon och iväg till audiologen men först ska jag nog försöka käka något är as hungrig.

 







Lite skillnad?


 


Min mage i vecka 38 och min mage 1 månad efter förlossningen.
Det är visserligen många extrakilon kvar men är på god väg med tanke på att jag inte ens börjat träna ännu. Det är skönt att se att går framåt eller ja neråt kanske man säger =)

Nej, nu ska jag käka frulle sen ska jag och stumpan ut på en promenad.






Natt mys med killen <3


Inatt har Novah sovit enormt bra och självfallet är inte jag trött inatt,
det behövde hon verkligen min lilla sötnos, min kärlek till henne är av en annan värld
och den är omöjlig att beskriva, denna lilla tös är verkligen mitt allt ,
jag kan ligga och titta på henne i evigheter och ibland kommer jag på mig själv att gråta av lycka <3





Men nu inatt för första gången sen förlossningen har jag och killen kunnat legat i soffan
och gosa lite framför en film, det var härligt att kunna få slappna av och pussas och kramas och bara få hålla om varandra lite för det är inte så ofta man har tid för sånt nu i början.



 

 

Just nu sitter jag och mumsar i mig lite ananas och ska väl snart diska upp disken från igår
samt krypa ner i badet en sväng innan lilltjejen vaknar igen, alla mina älsklingar sover nu
så är helt ensam haha men jag har ju lite att göra så överlever nog ;)









 




Film, mat och trevligt besök =)

 

 




Ikväll har vi haft besök av Hubbe, mycket trevligt.
Vi har lagat god mat, Nudlar med wookade grönskar samt köttbitar och kollat film,
vi såg på fra fra frää eller även Fragile som den också kallas :)

Och enligt mig är det en bra film och det är ju en skräckis och såna älskar ju jag.


 


Tyson utsedde sig själv till ölväktare för kvällen,
så där låg han och vaktade Johnnys och Hubbes öl
förutom när någon öppnade ytterdörren
för då skulle han ut i trapphuset som vanligt
och under trappan och lägga sig ner och rulla runt i full fart,
ja jo han är en liten knäppis men en otroligt söt sådan.






Och min lilla busunge totalvägrade sova fast hon var svin trött
men till slut så gav hon upp och somna så nu sover hon så sött mitt lilla hjärta hon,
dock somnade hon vid 22.30 men vaknat några gånger och ville käka
men sedan har hon somnat om och det är bra för hon har en del sömn att ta igen busungen.

Och på tisdag är det dags för ett besök på sjukhuset hos audiologen
för att ta ett hörseltest på henne och sedan blir det en sväng på stan
och kika på kläder och får väl hoppas jag får med mig något hem.
Sen på eftermiddagen ska vi hem till min mor och hämta 1000 kr, nice nice :)










Sovit gott inatt men börjar ändå bli trött..


Hej Svejs !



Inatt sov vi riktigt bra, jag och Novah somnade vid 3 inatt och vaknade vi 6 ammade lite sedan somnade vi om , vaknade och ammade lite igen och somnade om och gick upp vid 10 och det anser jag vara riktigt bra sömn nu för tiden men ändå börjar jag redan bli trött igen :O



 

Tyson och Gizmos lite försenade julklapp, dom älskar den <3



Jag känner mig trött efter i stort sett ha städat hela köket, diskat, torkat och dammat, nu ska jag bara dammsuga och torka golven sen finns det ju några rum kvar också men tror jag behöver vila en timme först för att återfå lite energi.
Man får ju helt enkelt passa på att sova lite då och då när lilltjejen sover.










Novah vaknade på fel sida idag igen..





 

Igår kom mitt nya bankomatkort med posten, i love it <3



Imorse vaknade Novah kl 4 och skrek hysteriskt fram till ca 6 på kvällen, sen sov vi ca 2 timmar. Ikväll har hon även tagit ett bad med pappa och vi bestämde oss för att göra kvällsbadet till en rutin innan hon ska sova.


Fyfan vilken jävla tandvärk jag har, har fan 2 tänder som är hål i så måste ringa tandläkaren på måndag men hatar verkligen att det ska vara så jävla äckligt dyrt.









Busungen <3

 

 

Jag älskar dig min lilla Hasselmus <3

(Vi kallar henne hasselmusen för hon låter som en)

 

 



Nu har min lilla stumpa somnat igen efter att ha boxas och sparkas en hel del, haha. Så nu sover båda mina älsklingar och jag kan inte sova alls så sitter och tittar på After Life med Keeanu Reeves  och Christina Rice. Den verkar helt okej faktiskt.











4 veckor = 1 månad eller?



Jag är lite virrig just nu för jag förstår inte riktigt en grej. Idag är det 4 veckor sen min sötnos föddes och 4 veckor är 1 månad, men hon borde väl vara en månad den 17e januari eftersom hon föddes den 17 december?  Jag får det inte riktigt att gå ihop :/ 







Idag har vi egentligen inte gjort så mycket bara tagit det lugnt och tagit en promenad, fick även hem korten som vi framkallde på Novah idag, vi provade bafra framkalla 2 st digitala bilder från www.fujidirekt.se för att se kvalitén men den var ju kanon så nu blir det att framkalla fler bilder hos dom :)



Vi har även diskuterat lite om Vilka vi ska ha som Novahs gudmor/gudfar och fasen vad svårt det är men tror vi har bestämt oss :) Dock är det ju ett tag kvar tills det är dags att döpas så vi har ju lite mer betänketid.










Snart dags att krypa under täcket och mysa med min lilla tös <3



Idag/ikväll har det varit full fart här hemma, vi har haft besök av Jenny, Milka och hubbe och det har varit riktigt trevligt. Vi har suttit och pratat massa och fikat, rulltårta,kaffe och julmust till mig som inte dricker kaffe. Förstår inte hur folk kan dricka den skiten alltså för det smakar ju helvete, usch och blä.





Faster Jenny,Novah och så pappa Johnny <3




Efter att ha varit på riktigt dåligt humör hela dagen så har hon under kvällen varit riktigt  lugn och på bra humör vilket givetvis är kanon. humöret vände efter att hon fick bajsa på sin pappa då blev hon nöjd och somnade haha.
Jag hoppas verkligen på lite sömn inatt, för idag har jag knappt sovit alls och hållit på städat som en tok sen haft besök tills nu så lite sömn vore underbart och det är bara hoppas att Novah håller med.










Novah använder mig som napp :O

 


Idag var vi hos barnläkaren och nu väger våran tjej 3400g och är 50 cm lång eller ja kort då :) Och ja allting var bra. Jag har nu legat och ammat Novah sen kl 12 tills nu och hon vill inte äta hela tiden för hon släpper "sugtaget" och ligger bara och snuttar på bröstet så ja nu har jag blivit hennes napp, och vanlig napp duger ju inte åt henne haha.













Det vart ett bad ändå...

 

Tog mig nyss ett varmt bad och gud så skönt det var =)

 



Det blev dock ett snabbt bad eftersom lilltjejen var vaken och Johnny ville sova.
Jag föredrar långa skummbad med tända ljus och en bra bok men man får inte alltid som man vill.





Novah vill inte sova och vi ska upp om 2 timmar för idag ska vi till barnläkaren och denna gånge har jag inte blandat ihop tiderna, haha. Vi ska träffa barnläkaren 10:15 för en rutinkoll, en sådan som dom gjorde på bb innan man skulle åka hem och då var ju allting bra så får hålla tummarna att det är det nu med. Men nu börjar gullungen bli hungrig så nu är det matdags :)






Halloj :)



Fasen, jag skulle ju ha diskat i morse men Novah vaknade och var hungrig så ammade henne se somnade jag med så disken blev ståendes, men nu har jag minsann diskat.



Sen vi fick barn är våran dygnsrytm helt off, vi sover oftast på dagen några timmar och är vakna på nätterna men det kan bli så ibland när man har en liten som är vaken på nätterna hehe. Men när hon blir lite större och sover bättre på nätter så kan man börja vända tillbaka dygnet igen men så länge vi får lite sömn så är det ju bra.


Jag känner mig riktigt sugen på ett varmt mysigt bad just nu men klockan är ju så mycket, törs man krypa ner i ett bad vid den här tidenpunkten?












Film.

 

 





Novah sover så sött och Johnny spelar dataspel  så jag har mysit ner mig i soffan med en filt, julmust och dillchips. och jag skulle gå ner i vikt hmm..men till mitt försvar så äter jag ju bara runt 10-20 chips så är nog inte så farligt. Jag kollar på filmen "blondiner har roligare" har dock sett den förut men den är rätt så okej faktiskt så det går att se igen.










Är fortfarande pigg..


Vilket inte alls är bra för borde passa på och sova när Novah sover men kan man inte så kan man inte, hehe.


Så jag passar på att fixa disken så länge sen är det snart dags för amning igen och efter det kanske jag blir trött?! :)




Vi har ju haft Gizmo i vardagsrummet och Tyson i resten av lägenheten hela dagen samt kvällen/natten för att Gizmo ska få vara i fred efter kastreringen men nu fick han nog och hoppade upp på handtaget så dörren öppnades och vandrade ut. Men jag hoppas verkligen inte dom börjar bråka igen för dom har nästan precis blivit sams men just nu sitter dom och fräser åt varann :/












BILDER!



Lite bilder, gamla och nya =)























Nu är Gizmo kastrerad och nyvaken!


Vart ingen vidare bra kvalité, väldigt mörkt men men.


 

 

Jag tycker så synd om min lilla Gizmo när han vinglar runt men det går ju över, thank god! Så sen får vi väl se om han slutar att kissa inomhus och allt han håller på med hehe men förmodligen blir det bättre, stackarn har även spytt 3 gånger också.

 

 

Just nu kan vi inte ha Novah i vardagsrummet pga lukten från Gizmo, vet inte exakt varför det luktar så starkt nu men det gjorde det när vi kastrera Tyson också. Det luktar typ kattpiss blandat med blod och amoniak eller nåt. Men vi har lite öppet här inne i vardagsrummet så det ska luftas ur.

 

 





Så trött att det snurrar i hela huvudet






Nu har Novah äntligen somnat men tyvärr kan ju inte jag gå och lägga mig nu trots att jag är dödstrött för ska ju ändå upp vid sju för att hinna fixa iordning mig samt Novah. Vi ska ju till sjukhuset och träffa audiologen vid halv tio så jag antar att jag får sova när vi kommer hem.



Helt sjukt vad trött jag är, jag vandrar ärligt talat runt som en zombie och skulle säkerligen kunna somna stående så tror nog jag ska gå ut och sätta mig en stund på balkongen i friska luften så man vaknar till lite.
Fan i såna här lägen är det så jävla synd att man inte gillar kaffe för nu hade jag verkligen behövt en rejäl dos koffein.















Jag älskar dig min gullunge <3

 

Fan fet jag ser ut!


Fast var ju inte direkt det jag skulle skriva om men kunde inte låta bli att vräka ur mig det.
Och jag ska verkligen kämpa med att gå ner i vikt nu men har inte riktigt haft tid att springa på gym eller så ännu så viktminskningen får helt enkelt ta den tid det tar..


Imorgon ska vi till USÖ och träffa en audiolog som ska kolla Novahs hörsel på vänster öra för det blev aldrig gjort på bb, bara höger öra för i vänster öra hade hon fortfarande fosterfett i örat så nu får vi bara hoppas hon är lugn imorgon så dom kan slutföra hörseltestet :)



Just nu sover min älskade lilla flicka så sött och vi kollar på Next friday, haha gillar verkligen Friday filmerna.
Men blir nopg snart sängen för imorrn har vi en del att göra :)














BVC besök + sjukhuset.

 

 

 




Dagen började med ett BVC besök och slutade med en akut tid på kvinnokliniken.


I dag var vi på BVC och vägde Novah och nu väger hon 3290g , stora tjejen <3
Jag pratade lite med barnmorskan och dom tog lite prover på mig och gjorde en gynundersökning, hon tyckte jag blödde för mycket och trodde att jag kanske fått infektion i livmodern så jag fick en akut tid på kvinnokliniken.


På kvinnokliniken gjordes även där en gynundersökning, ultraljud för att kolla livmodern, odlingar och lite andra prover. Dom såg inget som var fel eller tydde på infektion förutom febern (visste inte ens att jag hade det) som låg på 38,5. Så nu är det bara att invänta provsvaren och om jag börjar få ont eller febern stiger måste jag ringa till dom.


Nu sitter vi och äter resterna av tårtan från igår och dricker julmust sen ska jag mata lilltjejen och hoppas på att få sova lite för blev ingen sömn inatt bara 1 timme innan BVC besöket så behöver lite vila.










Spenderat dagen hos morfar <3






Idag har vi varit borta hela dagen/kvällen, vi åkte hemifrån 13:20 och kom hem runt 22.00, men har varit riktigt trevligt måste jag erkänna dock fick Novah all uppmärksamhet istället för Lollo (var ju henne vi var där för att fira) men så blir det lätt när man har en liten, alla vill gosa och klämma men Novah sov i stort sett hela tiden  och är vaken nu istället.








Novah
ligger och myser lite hos sin moster för första gången, Även moster Lollo som är födelsedagsbarnet, hela 20 år, dock fyller hon på tisdag men det fanns inte så mycket tid till att fira då för alla kunde inte så det blev idag istället men vad gör det? 






Här är vi allihopa, och där ligger gullungen hos sin gammelmorfar och sover så sött <3


När jag ser dom mig själv på dessa bilder sjunker mitt självförtroende i botten och samma sak när jag försöker hitta kläder, känner mig så fet i dessa stunder och då blir jag ledsen, men försöker intala mig själv att det faktiskt bara gått ca 3 veckor sedan jag födde barn och jag kommer att gå ner i vikt och har ju redan gått ner 11-12 kg men man får det som det kommer men är jobbigt när självförtroendet sviktar :/







Kvällsmys som vanligt <3


Jag har precis beställt lite foton som ska framkallas på Novah, beställde bara 2st för tillfället för så svårt att välja haha. Men ett jätte stort till oss och sedan ett till farmor som jag ska skicka iväg till henne på posten tänkte jag :) Jag kommer nog bli en trogen kund på den sidan nu, framkalla kort hela tiden :)


Annars har jag inte gjort så mycket ikväll , gosat med min lilla älskling och sovit. Hon är så underbar och den vackraste lilla människa jag någonsin sett <3



Kvällsmys <3













På Tisdag ska han kastreras!



Inatt / idag har Gizmo varit så fruktansvärt jobbig, han har gått runt och jamat hela tiden och stått och slagit i brevinkastet. Jag höll seriöst på att bli tokig, Novah gallskrek och Gizmo försökte låta ännu högre och så har dm hållit på från 4 inatt tills nu dock var det tyst mellan 9-10 imorse så då slumra jag till en stund, underbart.







Jag är fruktansvärt rastlös just nu vet inte alls vad jag ska göra, usch det är inte kul alls. Kolla på film har jag verkligen tröttnat på men en promenad skulle va trevligt men regnar ju :(






BILDER!


Gick igenom massa bilder nu så bjuder på några, gamla och nyare :)












Dom får räcka så länge har några fler att bjuda på men det får komma i ett annat inlägg :)

God natt på er :) <3







Idag blev min lilla tjej 3 veckor :)



Det är helt otroligt hur jävla fort tiden går alltså, känns som om jag nyss var gravid och nu är hon 3 veckor ,shit alltså! Min fina flicka <3



Idag har vi haft städ dag, samt tagit en promenad. Novah älskar att åka i vagnen hon sovetr alltid så gott då och bra är väl det =) Vi tog även en sväng förbi Tempo för att köpa Skurmedel till golven, blev Ajax lemon. Vi blev kvar ett tag och diskuterade med kassören, haha ,

Kassören - åh ni fått bebisen, vad blev den?
Jag - En flicka.
Kassören - oh vad fint hon är , vad namn?
Jag - hon heter Novah
Kassören - Lova?
Jag - nej Novah
Kassören - Lova?
Jag - Nej Novah



Och så höll det på ett bra tag och han tror fortfarande hon heter lova, haha. Men han var snäll och bjöd på en Marabou choklad och en annans och det var ju snällt :)














Kan fortfarande inte somna men börjar bli lite små trött så snart så..





Men just nu sitter jag och kikar runt på lite kläder på olika sidor och käkar glass för det finns inte så mycket annat att göra såhär mitt inatten faktiskt. Sitter och längtar tills söndag då vi ska åka hem till min morfar och både han och min syster får träffa Novah för första gången =)





I morgon ska jag fan skriva en lapp och sätta upp i trappuppgången för börjar få nog av alla som springer upp och ner i trappan och dunkar hela natten och hjälper inte det då ringer jag bovärden, för blir tokig. Vi har ju vårat sovrum vägg i vägg med trappuppgången så hörs så jävla väl in när dom dunkar och har sig där ute och Novah har vaknat flera gånger pga det.



Nej nu ska jag åtminstone försöka sova lite :) Natti <3









Kan inte sova..



Det är så typiskt att när Novah väl somnar tidigt inatt så kan inte jag sova så nu sitter jag här själv medans alla andra sover till och med katterna så jag sitter här ensam, jag och tystnaden. Jag gillar det inte.

 




Men idag har jag ju sovit en del men det behövdes verkligen så det var skönt.
Ja, annars har jag inte gjort speciellt mycket idag faktiskt, vi kollade på filmen dumpad förut men vi båda har sett den förut och jag ammade lilltjejen från filmen börja tills den var slut vilket vad 2 timmar och 10 min, gud så törstig jag blev haha.





Nattmys <3


Min kärlek till dig är obeskrivlig gumman, kommer alltid finns här för dig, jag älskar dig för evigt mitt hjärta <3







Det som inte dödar oss gör oss starkare!

 





Igår kväll satt jag och pratade med min mamma över msn, och hon berättade hur stolt hon är över mig för att jag är så stark och har hittat tillbaka till livet igen, att jag blivit mig själv igen.

Dom som har följt min blogg länge vet att jag ofta är öppen vad gäller min känslor och hur jag mår, och dom flesta vet även att mitt liv inte varit alltför lätt. Uppväxt med en konstant alkoholiserad far, en mor som kämpar med att ta hand om både mig, min syster och min far och samtidigt sköta sitt jobb. Jag har alltid önskat mig en lite annorlunda barndom med en nykter pappa men när jag idag tänker efter så kanske det var så att min uppväxt hjälpte mig att bygga upp min styrka, jag lärde mig hantera sånt som inte barn borde och som andra barn inte lärde sig.


Livet blev dock inte lättare när jag blev äldre, jag har som vuxen blivit våldtagen 2 gånger varav en fick fängelse och den andra är fortfarande på fri fot, detta var även visd helt olika tillfällen. Den första gången var det en svensk äldre man, min dåvarande pojkväns granne och han blev gripen och det var en väldigt svårt period i mitt liv och det absolut jobbigaste jag varit med om. Själva övergreppet var ju svårt i sig men sedan alla följder av gripandet gjorde så att man kände sig ständigt våldtagen, man återupplevde allting hela gången och det verkade aldrig ta slutr

Som tur är var min dåvarande pojkvän ett underbart stöd tills efter rättegången då han bestämde sig för att lämna mig och då föll jag ännu lite djupare ner i skiten och kände mig så totalt ensam och vågade knappt ta mig till affären. Och det var då alla känslor bubblade över och det blev för mycket, jag kände mig äcklig, jag skämde och jag ville dö! Och jag försökte många gånger ta mitt liv men det resulterade bara i djupa ärr på armar och ett antal dagar på psykavdelningen samt massa mediciner och träffar med olika pyskologer.


Men medicinerna gjorde mig sämre, jag stängde totalt in mig i en bubbla fylld av mitt eget elände och mådde sämre och sämre och jag hade ärligt talat dödslängtan. Jag var ständigt medicerad, antidepressiva medel, narkotika klassade lugnande + sömntabletter. Jag tappade livglöden helt, jag brydde mig inte om något och orkade inte göra något, jag var helt apatiskt och såhär håll det på ett tag.

Jag fick träffa massvis med psykologer och den ena var mer idiotisk än den andra men till slut tipsade min advokat om en bra kurator och henne fick jag företroende för fort och väldigt sakta började jag ta mig tillbaka till verkligheten och livet med hennes hjälp, Tusen tack Maria <3


Han vart dömd till 2 år och 6 månader men var dock ute efter 1 år.



Den andra personen var en utländsk kille i 20-30 års åldern som överföll mig när jag var på väg till taxin. EFter att svinet lämnat mig där liggandes på marken kom tre killar och hjälpte mig och ringde polisen fast jag bett dom att låta bli. Polisen var snabbt på plats och jagf var fast besluten att inte säga ett ord och dom enda tankarna som flög runt i min skalle var " vad hände?" och  "inte igen, jag går inte igenom skiten igen".  Jag gjorde många försök att springa ifrån polisen men lyckades aldrig och allt dom ville var att hjälpa mig, men jag var så skadad av första gången och alla förhör därefter samt 2 rättegångar att jag bara ville hem och sova och vakna upp och hoppas att det aldrig hade hänt.

Jag ville ju att dom skulle få fast killen menå andra sidan var jag lika rädd för att dom skulle få fast honom för jag orkade inte gå igenom allt, men nu önskar jag verkligen att dom hade fått tag i honom för han ahr fortfarande inte fått sitt straff och det är orättvist. Denna gång reagerade jag inte på vad som hänt utan livet flöt på som vanligt och än idag har jag knappt reagerat på det som hände den kvällen. Jag var så avstängd känslomässigt att jag inte tog in vad som hände andra gången utan det bara rann av mig och jag förträngde det.


Idag är jag lycklig, mår bra och är starkare än någonsin dock har jag fortfarande lite problem med vissa saker som tex vistas ensam i folkmassor men det går bra så länge jag inte är själv, jag är väldigt avvaktande mot äldre män och utländska killar mellan 20-30 och allt detta pga det jag har varit med om.

Men jag vart riktigt glad när mamma sa att hon var så stolt över mig för att jag klarat av att resa mig upp igen efter allting och leva ett normalt liv :) Och jag är faktiskt stolt över mig själv <3



Och frågan kanske är, varför skriver jag detta egentligen?

Jo, för jag har nästan aldrig pratat om det så noga och det var skönt att få ur sig det mesta men dock inga detaljer för det klarar jag inte av att tänka på.  Att få skriva av sig såhär är terapi för mig!









BVC + 5 timmar sömn! =)


En trött Novah med röda och svullna ögon efter ha gråtit hysteriskt i flera timmar.

 




I förmiddags var vi på BVC och kollat Novahs längd och vikt som var 3160g och 49,5 cm lång :) passade även på att kolla mitt blodtryck som låg på 155/60 vilket är perfekt, är skönt att slippa huvudvärken.


Jag känner mig som en helt ny människa, fick sova 5 timmar efter vi varit på BVC idag, dock vakna till lite och amma lilltjejen men somna vi båda om. Msan blir så glad och nöjd över dom få timmar sömn man lyckas få nu förtiden och dessutom hinner man återhämta sig och samla på sig massa ny energi trots den lilla sömn.




Jag fick ett tips förut, att man kan äta glass så blir man piggare pga den är så kall så vaknar man till lite så ska nog ta mig till affären och köpa mig lite glass just in case, men sen är det ju gott med.







Sliten mamma!




Novah har skrikigt hela natten så jag fick ta in vagnen och köra den fram och tillbaka över tröskeln då blir hon lugn men så fort man slutar köra vagnen så sätter hon igån och skriker.  Jag är så fruktansvärt sliten och trött så det går inte förklara men har lyckats få en timmes sömn under 2 dygn och det är inte mycket men bättre än ingen sömn alls.






GUD, så skönt det skulll vara om Novah kunde sova i alla fall 2 timmar så man kunde krypa ner i sängen och återhämta lite energi för man vill ju inte gärna komma till BVC i morgon och vara som en zombie. Synd att jag hatar kaffe så jävla mycket för känner verkligen att jag skulle behöva en rejäl dos koffein för att orka med resten av natten.







Sliten och psykiskt samt fysiskt utmattad till max!
Ögonlocken känns som om dom väger minst ett ton,
kroppen och hjärnan går på autopilot nu för tiden.






=)




Min mage i vecka 38 och min mage efter 2 veckor och 4 dagar, den är inte helt borta helt ännu men det är på gång =)


Men faktiskt saknar jag den, ingen som sparkar där inne längre och det känns lite tomt. Men nu kan jag ju hålla min lilla tös i famnen och det är en helt otrolig känsla <3















Trött och kall!



Jag börjar bli riktigt less på det är vädret alltså, usch och fy man fryser ju konstant. Jag är lite avis på Novah som får ligga en varm åkpåse, det vill jag också. =)


Vi gck runt i evigheter på stan och försökte hitta en jacka åt mig men fanns fan inte ett skit så jävla typiskt, så jag antar att jag får gå runt i min tunna vårjacka och frysa arslet av mig ett tag till :( Jag köpte i alla fall Minifom droppar åt Novah 100ml för 200 kr lite dyrt men är ju värt pengarna eftersom hennes mage blir bättre av dom. Och köpte även en almenacka till mig själv.


En rosa har jag alltid velat haft men aldrig hittat men idag äntligen hitta jag en rosa på Gallerix för 129 kr.









Nu ska jag ta mig ett varmt skumbad <3





Dags att vakna och dra mot stan :)


Nu ska jag fanimej väcka killen så vi kan åka upp på stan och fixa lite, måste köpa lite saker bland annat en jacka för jag har ju fan ingen vinterjacka för min vanliga passar inte än :/ och kan ju inte gå med uppknäppt jacka hela tiden blir ju kallt.



Måste även köpa nya droppar till lilltjejen, nytt smink för mitt är slut samt en födelsedagspresent men vad ska man köpa till någon som bara vill ha alkohol och en dator? En dator har jag fan inte råd att köpa så alkohol? Någon flaska god likör eller liknande? Det känns så fel att köpa men egentligen vad gör man när det är det enda personen önskar sig? Får väl bli en flaska Tequila rose eller Tequila baja för det älskar personen, blommor och ett skojigt kort. det får nog duga.






Så gudomligt söt hon är sin fina mössa ;)









Hamburgare mitt i natten är ej bra om man vill loosa vikt!




Men är fruktansvärt sugen så funderar på att kika om det finns i frysen och om det finns så blir det nog att äta det, smaskens. Ibland får man unna sig lite gott vid fel tidpunkter och eftersom våran dygnsrytm är helt ur balans sen vi fick barn så får vi lov att äta på lite konstiga tider, haha. Men det gör inte mig något och att få barn är det bästa som någonsin hänt mig, det är en obeskrivlig lycka <3

Just nu är det väldigt lugnt och tyst här hemma förutom tvn då, Katterna sover och lilltjejen sover, och det är lite skönt när det är så här tyst om jag ska vara ärlig dock älskar jag när hon låter och ger i från sig massa ljud men inte när hon skriker hysteriskt för då tycker jag så synd om henne men nu så sover hon så sött .






Nej, nu ska jag kolla om det finns hamburgare, mmmm mums!







Idag har man allt rört på fläsket :)


Idag/ikväll har det blivit en del promenader en del kortare och en lite längre och fan vad underbart det känns att kunna röra på sig igen utan att känna smärta och nu går de mycket fortare och smidigare :) haha





Förut när vi skulle gå till ICA och var ute i trapphuset så såg Johnny att Tyson låg under vagnen i facket eller vad det nu kallas, haha tänk om vi inte hade stt honom då hade han fått följa med till affären, det hade varit lite skoj faktiskt hehe.







Idag och ikväll har gullungen sovit jätte mycket, hon har varit riktigt trött men det är kanske pga att hon inte sov något inatt nästan men huvudsaken är ju att hon får sömn, jag har visserligen fått väcka henne när hon ska äta hela tiden men vad gör det får bara hoppas hon vill sova lite inatt också för det vill minsann jag =)






Fryser ihjäl..



Usch sitter med 2 tjocka tröjor och fryser som satan :/ Men kanske inte så kontigt efter ha varit ute så mycket idag med väldigt lite kläder.


Nu har lilltjejen ätit så nu sitter jag här och har gjort mig en baugette och dricker ett glas cola medans gullungen ligger i vagnen och lyssnar på barnmusik =)






Ingen bra dag !

 



Dagen börjar med att Gizmo kissar i barnvagnen så den är bara och slänga åt helvete, och köpa en ny! Så när är det kastrering för honom som gäller så fort som möjligt ska ringa och boka tid, fattar inte såhär har han inte hållit på förut men Tyson var likadan - rumsren sen börja kissa inne ibland sen kastrera vi honom och han har inte kissat inne sen dess så får hoppas det blir likadant för Gizmo.


Och det andra som hänt idag känner jag inte för att gå in på i detalj men säger bara...
Jag älskar dig något otroligt och du är mitt livs kärlek men vet inte om jag kan förlåta dig och kan jag det kommer det nog ta ett tag... för det du gjorde var inte okej och det gjorde mig både väldigt arg och ledsen!


Kan ju tillägga att han inte varit otrogen i alla fall.







Fasen vad jag läcker alltså...


Imorse när jag vakna hade jag läckt IGEN som fan men denna gång hade jag amingsinläggen i men läckte uppenbarligen igenom, haha. Det var blött och fläckigt i hela sängen men så kan det ju bli.


Idag har vi varit ute på en promenad, det är riktigt skönt nu när det inte är så kallt ute.
Jag älskar ju att gå och Novah älskar att åka vagn, hon sover så skönt då.












Just nu, sitter vi och kollar på Tjenare Kungen på tv, sen blir det att fixa disken och lite sånt sen sova tidigt förhoppningsvis, vi håller tummarna för det.





Mys på hög nivå <3


Förut tog vi oss ett bad, jag och gullungen, så mysigt <3

Dock tyckte inte hon att det var alltför kul denna gång.

 

 





 


Fotograf är pappa Johnny <3









2011

 

 

*

 

 

Wow, inatt fick vi verkligen en bra sömn, helt underbart <3

 

Det nya året inleder vi med ett nytt liv, ett liv som föräldrar - ett fantastiskt liv! <3

 

 

 

 




Gott nytt år !


Hoppas alla haft en trevlig kväll, för det har verkligen jag haft <3 En helt underbar nyårsafton!



 

 

 

Vi skålar in det nya året med herrljunga äppelcider (alkoholfri givetvis).

 

 

 

 


Living the dream <3

 

 

 

 












plusikassan.se