Såhär ser jag ut när jag är sjuk!

 
Tänkte ta mig ett bad för fryser ihjäl sen ugnspizza och mysa framför någon bra film :) Hoppas ni alla har en riktigt bra fredagskväll  :)



Vem snodde sommaren?

Alltså seriöst vart fan har sommaren tagit vägen? Jag måste erkänna att denna sommar har inte vart någon höjdare nästan bara massa regn och nu är hösten här typ och kolsvart ute, Nu är det snart jul igen haha :) Fast ska bli mysigt att fira våran första jul i nya lägenheten, köpa julsaker och göra det julmysigt  fast nu är det ju faktiskt bara Augsti haha och vi har ju 2 födelsedagar att fira innan jul också :) min 25-års dag och Novahs 2-årsdag :) 
 
 
Anyway, kom precis in var uppe en snabbis till affären och som sagt är jätte mörkt ute och jag gillar inte mörkret så har alltid med mig min försvarssprat just in case, man kan aldrig vara för försiktig right? =) Tror febern har kommit tillbaka också för är alldeles svettig och fryser och mår inte helt okey.
 
 
 
 



Hahahha




Good niight sleep thight!

Jag har tagit sömntablett som är riktigt seg på att börja verka men blir väl snart sängen för mig ändå :) längtar tilld imorgon då mitt lilla hjärta kommer hem, gud jag pussa och krama henne till shon blir sur på mig haha.
 
 
Anyway, god natt på er :)
 
 




Stor diss!

Jag fick hem mitt löshår idag och det matchade inte alls tyvärr ochj jag tänker inte heller hålla på färga och slösa pengar så jag skiter helt enkelt i det, mitt hår växer ju ut någon gång och min frisyr är ändå rätt frän :)
 
Löshåret är mycket ljusare i verkligheten än på bilden så skiljer sig massor!
 
 


 
 
 
 



Mot affären!

 

 



Myys

Idag mår jag uselt IGEN, så har blivit en jätte lugn kväll vi har legat i sängen och gosat massor <3

 




Ny dag nytt dagis!

Idag började Novah på nytt dagis och hon verkade älska det så då blir jag super glad. Dessutom är jag även glad över att jag ÄNTLIGEN fått en läkartid ang min näsa den 13/9! Längtar ihjäl mig! hihi
 
Jag är fortfarande inte helt frisk men ska försöka städa iordning lite samt till Tempo ochy köpa Ice tea och posta brev, så ha en bra dag så hörs vi senare  =)
 
 



Trött tjej <3




En dag på stan!




Då drar vi mot stan




ÄNTLIGEN!!!

åäh Gud så jag har väntat på det där badat, det var helt jävla gudomligt skönt, rena lyxen må jag säga! Ett varmt bad med tända ljus och en bra bok är ett perfekt avslut på kvällen =) Brukar ni läsa när ni badar?
 



Mys & Bus




Söndag!

Idag har vi fan inte gjort så mycket, jag är ju fortfarande sjuk men på bättringsvägen dock. Vi tog oss iaf en promenad till Tempo sen hem till Alex för lite fika och skitsnack och efter det lekte vi en stund på gården. 
 
Ikväll hoppas jag fan på att Novah somnar tidigigare än 12 för jag längtar ihjäl mig efter ett långt varmt bad haha hon är trött, men envisas ändå med att inte sova :)
 



Snaart så!

Den 15:e September får vi äntligen hem våran lilla Fiffi, gud så vi har längtat,kommer bli lovley <3
 



Mys dag!

Idag har vi inte gjort alltför mycket, jag är fortfarande JÄTTE sjuk men vi tog oss ändå en promenad, eller jag tog en promenad och Novah åkte sin bil till Tempo och köpte treo och cola och gubben som jobbar där gav oss vindruvor på köpet, jag älskar honom han är så schysst! :)
 
Nu ska jag (OM JAG ORKAR) städa lite, jag har dock inte mycket enegi och ork i kroppen men diska ska jag nog åtminstone klara av :) Annars blir det bara mys idag, hoppas ni får en bra lördag <3
 
 



Kvällsbus<3

Nu är kl ca 23.00 och Novah somna precis, jag nattade henne första gången vid 19:30 så ni kan ju tänka er hur mycket jag försökt men sen tänkte jag aja hon får väl vara uppe och busa ett tag till och tror ni inte hon gick in la sig i sin säng och somna direkt, jooo! Hon kanske inte gillar att bli nattad? Kan det vara så tro? För ju mer man försöker natta henne ju mer bråkar och trotsar hon, låter man henne vara går hon in självmant och lägger sig och sover utan några som helst problem.
 
Alltid när hon gjort så tidigare så har jag tänkt att hon blivit trött efter allt och kl är mycket osv men det kanske bara är det att hon inte vill bli nattad utan lägga sig själv?! Jag vet inte, är ju inte direkt någon expert men det var en teori som kanske är värd att testa.
 



.




God morgon :)

Idag var vi uppe vid 6-tiden och jag har sovit uruselt, vaknat flera gånger under natten pga att jag är täppt i näsan samt att jag fryser och svettas.. brr! Jag hatar verkligen att vara sjuk och vill verkligen inte det just nu!
 
Men men inte mycket mer att göra än att hålla sig inne, försöka sova mycket och knarka treo haha. Nej nu ska vi väl ta och äta frukost här snart börjar bli hungrig heeh. Hoppas alla får en bra dag trots regnet <3
 



kvällsgott!

Tidigare ikväll lyxade vi till det lite här hemma med hemmagjord pizza, Novah tyckte det var riktigt gott och sa "mmmm" efter varje tugga, själv så kände jag knappt smaken... fy för att vara sjuk :/ 
 
Nu har jag precis lagt henne henne för 100e gången och ännu har hon inte kommit upp så denna gång kanske fröken envis somnar men jag vet en liten tjej som kommer vara väldigt trött i morgon bitti när det är dagisdags dessutom sista dagen i dom lokalerna för nästa vecka flyttar dom till varbergaskolan.
 
 
 



Orkar inte vänta på maten




Tror jag börjar bli sjuk

Fy fan idag mår jag inte bra alltså, ont i halsen och känner mig allmänt hängig och febrig men har lovat Novah en myskväll så myskväll it is! :)
 



Tvättar.

God kväll =)
 
Vad gör ni ikväll? Jag håller på och tvättar, har tvätttid fram till 12 haha... segt men får passa på med Novah är hos sin pappa. 
 
Alltså fy fan vad mörkt det är ute, är det mörkare än vanligt eller är det något jag bara inbillar mig? 
 
 



Saknar mitt hjärta<3

Gud, vad jag saknar min lilla busunge, det är helt otroligt!! 2a natten hon sover hos sin pappa nu och jag saknar henne sjukt mycket även fast jag träffa henne förut. Jag känner mig inte hel utan henne så fort hon inte är hos mig så känns det som om en del av mig fattas och ja det gör det ju faktiskt men i morgon kommer hon hem och då blir det massa mys hade jag tänkt och funderar på om vi ska ta och lyxa till det med hemgjord pizza kanske :)
 
 
 



Im still inlove <3




Antar att vi säger god natt nu =)




Måndag!

Tjoho :)
 
Idag har jag varit dödligt trött men ändå lyckats ta mig igenom dagen och kvällen, nästan så jag blir lite stolt över mig själv, hihi. Vi gick en lång promenad till Lidl för jag vart sjukt sugen på deras iste och givetvis slutade de med att jag handlar massor av annat med haha, men behövde dock det mesta i alla fall. 
 
På vägen hem började det regna massor vilket inte är det roligaste när man är ute och går men men gick ju bra ändå och som tur är regnade det inte massor.
 
Och ikväll har vi varit på föräldra möte eftersom nästa vecka flyttas barnen på dagis till en annan avdelning då dom är för få barn så det måste stängas igen men det blir nog bra, det nya stället låter helt okej dessutom har ju Novah sina kompisar med sig + fröknar. Jag tänkte gå dit och hälsa på och kika in stället antingen i morgon eller på onsdag :)
 



Tröttast i landet

Idag är jag så jävla trött!! Novah somna inte för ens halv 7 imorse då hon däcka i min säng men hon sov bara 2 timmar :/ så jag känner mig halvt död och fattar inte var hon får energi ifrån haha.
 
Men men tänker ändå trotsa tröttheten och bege oss ut på en promenad till Lidl och köpa iste =) 
 



Disturbia!

"Efter att hans far gått bort blir Kale tillbakadragen och hamnar i trubbel med domstolsbeordrad rumsarrest som påföljd. Hans mor, Julie arbetar natt och dag för att försörja sig och sin son men får bara ett likgiltigt bemötande. När det känns som om huset krymper börjar Kale ägna sig åt voyeurism och börjar hålla reda på vad hans grannar sysslar med. Detta leder till misstankar om att en av dem är en seriemördare. Är det så eller är det bara Kales vilda fantasier efter att ha suttit inspärrad så länge?"
 
Jag tycker personligen den här filmen är AS BRA och absolut sevärd, har själv sett den 3 gånger haha =)
 
 



Vi pysslar och pusslar lite!




God natt!




TRÖTT

Alltså, nu är jag sjukligt trött alltså men måste se klart på Criminal minds annars somnar jag aldrig om jag lägger mig utan att se klart haha.
 
Har Jens på besök ikväll och han sover kvar, trevligt med lite sällskap ibland =)
 
" Att lära känna mig är som att böka sig själv i röven, det kan inte komma ut något gott av det./Jens Von Stinkel"
 
 



Det finns ingen som du<3

 
 
Jag älskar dig så mycket, du är hela mitt liv och du gör min dag,varje dag <3
 
Jag kommer alltid finnas vid din sida dag som natt för alltid, jag önskar och hoppas vi alltid kommer att ha ett sjukt bra mor-dotter förhållande även när du blir tonåring, jag vill at du ska kunna berätta allt för mig, komma till mig när du har problem eller behöver hjälp.. jag kommer alltid ställa upp vad det än gäller<3
 
 
 
 



Mys på hög nivå

idag fick ja hem mitt goshjärta så vi har gosat massor och badat skumbad och haft det allmänt mysigt, vad har ni gjort ikväll?
 



BAKIS!




Thanks ICA =)

Alltid lika välkommet när en check från ica trillar ner i brevlådan :)
 
 
 
 



Mammas busunge <3




Dagens mat!




ska nog unna mig lite,,

Jag funderar på att fixa till naglarna lite, eller ja jag SKA minsann unna mig det. Min kusin har nyligen börjat pyssla med sånt så hon ska få öva lite mig tänkte jag :) Hon tar 200 kr och ja det är ju inte farligt :D
 



Cv :/

Sitter och skriver cv just nu.. fan vad jag hatar det! Och allt skiter sig just nu.. känner att jag kommer hamna i en riktig kris snart... detta är inte okej!!!
 



Behöver inget alarm

Jag skulle som sagt vila en timme men behövde dock inte ställa klockan för Gizmo väckte mig nämligen precis efter 1 timme, han stod där och glodde på mig tills jag vakna haha. Jag mår lite bättre nu faktiskt :)
 



A really bad fuckin day!

Idag har jag haft en urusel dag! Mitt humör suger och jag är sjukligt trött. Jag bråkade med en kompis igår kväll/natt, vi är så jävla osams och personen har svikit, utnyttjat och sårat mig enormt så vi kommer nog faktiskt aldrig att bli vänner igen, det gör ont nu men en vacker dag kommer jag vara glad över detta för vem vill ha falska vänner? i know i don´t!
 
I morse ringde även min bästa väns brors flickvän till mig ang begravningen av Jens och det är sjukt jobbigt, för den personen var en riktig vän, han ställde alltid upp han var verkligen den perfekta vännen och livet kommer alödrig bli detsamma utan honom. Jag har fortfarande inte accepterat att han är borta ännu och kommer nog ta ett jävla tag innan jag gör det :´(
 
 
Det tar på en vill jag lova så Novah är hemma hos sin pappa nån timme så jag kan vila lite eller ja, inte BARA därför utan han vill ju ha henne nån/några timmar med hah.
 
(Ja, ni ser ju själva vad glad jag ser ut just nu?! )
 



BUSUNGE!

Jag förstår inte hur den här lilla tösen lyckas hitta och nå precis ALLT, på något sätt hitta hon mitt smink uppe i skåpet(hm?) Hur hon fick tag i det har jag inte en jävla aning om alltså eftersom hon smyger upp på nätterna eller tidigt tidigt på morgenen och leker väldigt tyst så jag inte ska vakna, och då gör hon något bus sen börjar hon härja när hon tycker det är okej att mamma vaknar hahha.
 



Lagar mat!




Min mus är ju faktiskt liite frän!




Gizmo kan också skruva!




I fuckin love my hair <3




Fredag

Alltså är det bara jag som tycker att denna dag gått sjukt fort? Jag tycker för fan att jag nyss steg upp ur sängen haha fast har ju städat hela dagen sen haft min mamma på besök, supertrevligt som vanligt.
 
Nu tror jag Novah äntligen har somnat, hon var så övertrött att hon gick och blunda, stackars lilla stumpan. Jag ska dock inte sova än, jag tänker glo någon film kanske ta mig ett glas cider och koppla av :)
 
 



<3




Bevis på att man sovit gott?

 
 
 
 
 
 
 
Inatt har jag sovit som en kung/drottning/gud eller vad fan man nu säger, jag har i alla fall sovit sjukt jävla bra, bästa natten på länge dessutom en riktigt härlig sovmorgon... till kl 11 och låg kvar i sängen tills 12 , helt otroligt! Det är verkligen riktig lyx.
 
 



Trött som ett as

GOD NATT!
 



Knäppa katt!

Tyson är så knäpp, han får sin mat då vägrar han äta den men när Gizmo börjar äta sin då ska han också äta gizmos haha.
 



SOL !

Wow, första dagen på rätt länge nu som det faktiskt inte regnar så då passa vi på att vara ute och leka lite men eftersom Johnny har Novah tills i morgon så ville han gå in så då gick jag hem, haha.
 
 
 
Det är så fruktansvärt jobbigt att lämna Novah där, varje gång blir hon så himla ledsen och står och gråter och säger mamma mamma mamma och klänger sig fast i mig men när han hämtar henne här så är det inga problem så vi får nog göra så i fortsättningen, får en klump i magen :/
 
 
 



Äkta kärlek <3

 



Tror jag är nöjd?!




Redhead?

Jag som ni kanske märkt är jag ju inte den som behåller en och samma hårfärg alltför länge haha, sitter nu med ännu en färg i håret, alltså stackars mitt hår!!! Men är fett nervös för detta är en färg jag aldrig någonsin haft förr ....
 
 



Ber om ursäkt

Jag ville väldigt gärna be om ursäkt för att jag är så jävla dålig på att besvara era kommentarer men är något fel så antar att det är blogg.se som strular varje gång :/ Men jag försöker hela tiden så ni kommer få era svar det lovar jag er....
 
 

Jag sitter även och funderar på om jag ska ha en frågestund, aldrig haft det förut så det kanske vore skoj eller vad säger ni ?Ni får väl kommentera ett ja eller nej så får vi väl se om det ens är värt att ha en frågestund :) Ni bestämmer om jag ska ha det eller ej!
 
 
 
'
 
 



Säger väl godnatt

Nu tänkte jag åtminstone försöka sova lite eller ja snart, jag tänkte kolla klart på The big bang theory först men sen blire definitivt sova,
 
Busan har ju dagis i morgon igen 09.00-14.00 så då ska jag nog passa på med en långpromenad och lite städning. Sedan när hon kommer hem blir det massa masssa mys, gos och bus... som vanligt! Älskar dig min lilla busfis
<3
 
 



!

 



WTF?

Imorse vaknade jag med detta märke på halsen, ser lite ut som ett vampyrbett kanske? Det komiska är att jag faktiskt drömde att jag blev biten av en vampyr haha
 
 



Alla ska "potttränas"




Nu är sommarlovet slut!

Nu är det slut på sommarlovet  och första dagen tillbaka på dagis för Novah, det blev lite mammigt och ledsamt men jag tror det gick över lika fort igen, åtminstone hoppas jag på det.
 
Jag tänkte mig nog att vila en timme sen pyssla lite här hemma och kanske en promenad också... vi får se vad som hinns med.
 
 
 



Naiv, korkad och lär mig aldrig!

Ibland blir jag för jävla trött på mig själv och jag måste nog erkänna att i vissa fall är jag en aning, korkad,http://publishdev.se/pennylicious.blogg.se/entry/ naiv och alldeles för snäll. Jag är den som gärna vill ställa upp för folk när dom behöver det och JUST du duger jag men när dom fått sin hjälp är jag inte längre värd ett "hej"  eller ett "tack".. mennu har jag fått nog och tänker inte ställa upp på någon igen eller jo ett fåtal som jag VET betalar tillbaka pengar eller ställer upp när jag behöver hjälp.'
 
 
 
 
 
För er som inte vet så handlar vänskap om att ge och ta inte enbart ta. Jag hoppas nu för min egenskull att jag slipper dessa människor i mitt liv samt allt skitsnack och drama, det är tråkigt när man är snäll och ställer upp och enbart får skit för det..... men nu mborde jag fan i mig lärt mig min läxa!



Städ, bus och nya tavlor :)




God morgon! =)

Vart inte så mycket sömn inatt för min del ,drömde mardrömmar så vaknade upp hela tiden så kom aldrig in i någon riktig sömn men  men sånt som händer men vi få väl se om lilla fröken vill sova midddag idag för då kan kan jag med göra de :)
 
Morgonmys <3
 
 
 
 
 



tilll slut såå...

 
 
Nu äntligen sover lillfisen så nu kryper jag ner i sängen.. åhh så jag längtat! God natt <3



Datanörden!

Ja men visst är det roligare att ligga framför datorn och pyssla än att sova...kan hålla med med om det men när man är 1 år och 8 månader på man väl sova klockan 11 en söndagskväll? hahah fast Novah verkar vara av en helt annan åsikt dock.
 
Nu har jag provat lagt henne igen och hoppas verkligen hon somnar nu har lite svårt att tro det men vi får se...Hon har blivit så himla trotsig och har världen jävla humör, får hon inte som hon vill bli hon tokig, men  är väl tur att jag är minst lika envis om inte mer.
 
 



Herregud så enivs!

Nu har jag kämpat i flera timmar med att få Novah att sova men tror ni hon sover eller? .... NEJ! För jävla envis alltså haha.... Klockan är ju as mycket och på tisdag börjar dagis igen.. hm hur ska de gå tro... kommer vara en jävligt trött Novah.
 
 
 



Gillar inte allt hammrande?

Tyson verkar inte så förtjust i allt mitt hammrande haha.
 



Playdate

Idag har vi haft en liten playdate med Philip och hans son Liam som också bor på våran gård, det var jätte trevligt ända tills Liam vart getingstucken och då blev båda barnen hysteriska , Liam pga att det gjorde ont och att han blev rädd, Novah blev nog rädd hon med hehe efter det så bestämde vi oss att gå in och käka lunch och nu inväntar vi besök från Lasse och brorsan :)
 



KLADDIG LUNCH!




Guten morgen

Idag är vi uppe tidigt, gissa om jag är trött och det blir nog att sova middag för mig sen med när Novah gör det, fyfan jag börjar bli gammal haha, 24 år och sover middag..... normalt?  Yäyä inte för att jag bryr mig om jag är normal (vad det nu exakt innebär vet jag inte) eller som alla andra, det är liksom inget jag vill ändå... jag är jag, that´s it!
 
 
 
Men nu ska vi leka lite i Novahs tält, hon står nämligen här och tjatar "mamma mamma täät, täät" så det är bäst jag avslutar här :) Ha en bra dag <3
 
 
 



Kvällsmys <3

Ikväll har jag haft lite kvällsmys i min ensamhet, hehe. Jag unnade mig ett glas cola och en ugnspizza och det var fan riktigt gott måste jag erkänna. Nu ska jag nog kika lite mer tv innan jag kryper ner i sängen och hoppas på lite sömn :)
 
 
 
God natt och hoppas ni sover så gott <3



Full fart hela dagen

Halloj :) Idag har mitt internet strulat hela dagen, så dåligt! Men nu ikväll kom jag på att jag faktiskt kan koppla in mobilen i datorn och Wi-Fi surfpunkt, inte världens snabbaste internet men inte heller världens segaste och det duger absolut när inget annat funkar haha :) Jag tror seriöst mänskligheten skulle dö ut utan internet haha vi är för beroende!
 
 
Idag har vi busat MASSOR, och jag upptäckte idag att Novah typ älskar rå lök...euuw men vi alla gillar olika saker men just rå lök trodde jag verkligen inte var något som barn gillade men alla är som sagt olika och tur är väl det :)
 
Vi har verkligen haft en underbar dag, hennes humör har vart toppen idag och inget trots och bråk alls, lite kanske men inget märkvärdigt. Dock så busa hon massa när hon skulle sova, varje gång jag sa sovdags så hoppa hon upp i soffan och höll för ögonen, haha söta unge <3
 
Och detta är väl inte så intressant för er skulle jag tro men jag är stolt så tänker ändå dela med mig utav detta, min lilla busunge har börjat gå på pottan hon har både bajsat och kissat i pottan och till och med försökt torka sig efter också, så himla duktig!! Jag är en riktigt stolt mamma <3
 
 











plusikassan.se