Pics.

Marre, Jag och Bella @ Strömpis <3
Jag och Bella @ Strömpis <3


Det blev karate igår...

Varje ute kväll blir roligare och roligare. Onsdags = Strömpis för kul. Minnet är svagt, väldigt svagt men jag och Marre drog iaf dit och träffa Bella och Jonas, och styrde cash. Sen väldigt för mycket alkohol men vi träffade 2 riktigt heta killar från Hofors ( vart det nu ligger ), och då menar jag riktigt jävla heta. Sen styrdes det efterfest hos Marre men kommer i stort sett inte ihåg så mycket, lite vin och lite musik sen hemgång typ.

Och nu vill jag inte veta av några avsugninar på toaletterna!!!! Haha.

Midsommar var Kanon, förfest i BB sen fest hos jonte och jävla vilket humör jag var på, Ska vi dansa på borden? :)

OCH igår, haha finner inte riktigt några bra ord eller jo KAOS!!!

Förfest, Stället och sen hyrde vi rum på Scandic och festa vidare och bada skum bad :) Och jag drunkna typ 18 gånger.
Befann mig iaf mer under vattnet än över haha. Men det var kul :) Och skåningen :) blev nog lite små kär där tror jag faktiskt haha :)

Mitt öga är rött och mitt finger infekterat, har blåmärken över hela kroppen och jag borde bli nykterist!O så super vi!

Innan jag fyllnar till vill jag passa på att önska alla mina vänner, familj, grannar, sexuella förbindelser, de jag  druckit under bordet. de som druckit mig under bordet, de jag avvisat som sexpartners, alla sprit smugglare och allt annat lösaktigt folk EN RIKTIGT TREVLIG MIDSOMMAR!!!!!!

Party hos Jonte jao :)
Thanks for the memories!

Hade en så otroligt bra dag igår, kan inte ens komma ihåg när allt kändes så bra som igår och även idag. : )
Vaknade 03.30 och gick upp och börja diska och plocka lite. Men vart så enormt uttråkad efter att tag så jag tänkte prova att suga upp allt vatten i toaletten med dammsugaren bara för att se om det går hehe. Gjorde det dock inte, den går väl sönder då? dammsugaren alltså. Fast jag vet inte.

Tog iaf en promenad istället i ca 2 timmar, riktigt skönt faktiskt. Sen blev det en dusch och frukost.
Sen fick man sms från Jonas så drog och mötte honom vid universitet sen gick vi runt och snacka i flera timmar, vi hittade även en gömd lekpark i skogen som vi lekte lite i haha :)

Sen drog jag och boxades lite med biffen fett jobbigt men riktigt kul. Kan ju faktiskt erkänna att jag hade grym träningsvärk imorse haha.

Var faktiskt uppe rätt tidigt idag också, vid 7 :) Och då vare bara in i duschen och sedan fixa sig och dra iväg.
Gick ner till morsan och hämtade cykeln, cykla till försäkringsbolaget och lämna papper sedan en snabbis till polisen.
Efter det mötte jag Jensis och vi drog och käka på Liquid och diskuterade morgondagen. Är så jävla peppad inför matchen så det finns inga ord fan. Måste styra autografer igen och i år ska jag även ha Viktor elms autograf :) Så jävla dåligt att Elmander inte spelar imorgon :( blir nästan lite ledsen hehe. Men han kanske är där någonstans ändå och sitter och hejar :P (Hoppas) Fotboll och bärs det är fan livet :)


Jag och Bella utanför Satin :)

One night and one more time
Thanks for the memories
Even though they weren´t so great
He tastes like you only sweeter !jorå så att..

Hej svejs....
Kom nyss hem har varit och vittnat och fy fasen vad arg jag blev, hur i helvete kan idioten tro att vi fortfarande är vänner?

Dom övre skulpturerna har inga inre kretslopp! Och nej jag vet inte vad som menas med det, fråga mig igen när jag är full då vet jag säkert vad jag menar :Pplusikassan.se