Absolutley Greeeaaat :)

Hejsan Hejsan : )

Fyllde 21 år i tisdags, en otroligt rolig dag/kväll. Vakna runt 10.00 och började fixa och sådana saker, vid 14 kom familjen samt en del av släkten men ville dock bara bli av med alla för det är extremt påfrestande att gå runt och vara super trevligt i flera timmar, fick en fruktansvärd huvudvärk.
Senare på kvällen så tog jag bussen hem till Fredrik, där vi satt och festade lite grann. efter några timmar joinade även Emilie och sedan Jonte, Adde, och Tomas. Fredrik segade som vanligt så jag och Emilie drog iväg före till Satin. Och där var det fett med folk och fett kul : ) Träffade Simon och en massa annat skojigt folk.

I Fredags var jag ute med Micke på Stället, rätt okej faktiskt.  Träffade ju Jerry , grymt längsen. ; )
Efter krogen hängde vi med hem till Joen på efterfest : ) as nice.

" Jag har aldrig mått såhär dåligt, Ingen förstår hur dåligt jag mår " haha så jävla kul : )

och även igår var en otroligt lyckad kväll. Drog med Jeans och älsklings Danne till BB restaurang/bar för att titta på Mickes uppträdande, som för övrigt var helt jävla fantastiskt ; )


Hehe, jag inne på toan med Danne som fotograf haha :)

Danne min Favorit : ) dock bara bakdelen men den är ju riktigt nice den också : )Underbar dag! <3

Helt jävla underbar dag trots det risiga vädret : )

Vakna vid 7 imorse av att Zandra skickade sms och ville ut och gå, vilket vi gjorde.
Det var ju faktiskt soligt och fint imorse till skillnad från nu. Vi gick hela markaspåret och det tog sin lilla tid.
När vi kom hem drack vi te och käka frukost samt kollade på Montel show, vilket var otroligt intressant.
Handlade om människor som plastik opererade sig pga att dom inte trivdes med sitt ursprung, b.la en asiat som skämdes för att vara en asiat, och en mörkhyad kvinna som tyckte att alla svarta var smutsiga, äckliga, fula och liknade apor. Så hon blekte sin hy med hjälp av mediciner och operationer i stil med Michael Jacksson. hehe,

Sen har jag väl i stort sett suttit i telefonen hela dagen. Conny från brottsoffer jouren ringde, och nu är det äntligen på gång med mina pengar  =) äntligen!!!!

Även Monica ringde ang. arbetsträningen och rehab, vilket jag börjar med nästa vecka. Soft!
Det ska faktiskt bli riktigt kul :)

Just nu sitter jag hos Zandra och ja, gör absolut ingeting, Vi ska snart dra upp på stan och käka på Palette sedan inhandla lite alkohol till fotbollen ikväll, Sverige - Holland. Tyvärr är ju Elmander inte med otroligt ledsamt. Men det hela kan mycket väl funka ändå.Jag saknar dig <3Sweeet dude!

Imorse när jag vakna så hade jag den där härliga känslan att idag kommer bli en toppen dag, Trots att hela kroppen värkte efter gårdagens händelse så var jag på strålande humör vilket jag fortfarande är.  :)

Runt ett tiden ringde Öbo som hade helt underbara nyheter, det visa sig att jag tydligen inte är vräkt längre utan dom har dragit tillbaka vräkningen på något sätt så jag får bor kvar om jag nu vill det :) Skit bra!

Igår så vakna jag runt halv 5 efter att ha sovit i 17 timmar, helt otroligt.
Jag var sådär jobbigt seg och trött efter att ha sovit alldeles för mycket men hoppade in i badet och gjorde mig klar för att dra hem till Mia.

Vi hade skit kul till en början, drack cola och käkade thai mat och snackade om det mesta.
Sen fick vi för oss att vi skulle göra ansiktsmasker eftersom det är ju faktiskt bra för huden, så det gjorde vi.
Den skulle sitta på i 20 min och självklart glömde jag bort att jag hade den på mig, när vi gick upp för trappan till övervåningen så vart det totalt svart där uppe och jag började fumla runt i hopp om att hitta en lysknapp men det jag inte visste var att de hängde en spegel på höger sida om trappan och när jag såg en vit läskig mask (som påminde lite om Jason masken i fredag den 13:e) i spegeln blev jag livrädd och hoppa till och trampa snett och ramla rakt ner för trappan.

Som tur var klarade jag mig med lite smärta och hjärnskakning, för övrigt så är det rätt kul när man tänker efter : ) haha


Och något helt chockerande är att jag har varit helt jävla nykter hela helgen, wow! =)
Men ärligt talat så var det faktiskt riktigt skönt. Har ju faktiskt varit en hel del festande den senaste tiden med b.la Marre,mogli, Micke, Mr sky, Tomas, Amin, Stellan och Jenza =)
Men blir väl mer sånt snart med tanke på att jag fyller år nästa vecka :) Jippi!


Dude, where´s my car ?  haha


Pain is a part off my life.

4 sömnlösa nätter kan leda till mycket tankar och enorm ångest. Har i stort sett legat och tänkt på exakt allt mellan himmel och jord. Bland annat har jag tänkt en hel del på döden och vad som händer efter döden.

Egentligen vart tar man vägen när man har dött?
Kristna tror ju på himmlen och helvetet, men vad krävs då för att hamna i himmlen respektive helvetet? och va fan händer där? Sitter man på ett fluffigt rosa moln och dricker fina drinkar? Brinner man upp inifrån?
Eller man kanske bara upphör att existera? eller vandrar omkring som en vilsen själv här på jorden?
Jag vet faktiskt inte men är otroligt nyfiken.

Och jag är definitivt inte rädd för att dö, jag är snarare rädd för tiden, att jag inte ska ha tillräckligt med tid att uppfylla mina drömmar och mål innan jag tvingas att lämna världen. Men å andra sidan har jag varken drömmar eller mål att eftersträva, inte heller någon passion eller något hopp. Det var så en gång i tiden, då jag var den där flickan fylld av engeri, glädje, passion och lycka. Min stora passion var handbollen och det var hela mitt liv, mina drömmar och mål var att någon gång i framtiden få spela i elitserien, inte bara ösk. Men som kom skadan som grusade hela den drömmen och att återigen få spela på topp är något som inte kommer att hända i mitt liv. Men positiv som jag då var ersattes drömmen med någon annan, men nu spelar inget någon roll längre. För har jag något som helst hopp eller någon form av dröm inför framtiden så förstörs det ändå. Och nu har jag även insett att varje gång jag kommer ett steg närmre lycka och framgång händer något som drar ner mig till skiten igen. Det är som om att mitt öde redan är bestämt, det är inte meningen att jag ska finna lycka vare sig med någon annan eller själv. Det kanske är meningen att jag ska dö som en ensam olyckling liten tant?

Jag ställer mig samma frågor varenda dag, vem är jag egentligen? vem har jag blivit? och vem kommer jag att bli?
Jag är något jag absolut inte vill vara, jag är apatisk, känslokall, hänsynslös och olycklig. Jag har blivit någon som är totalt iskall vad gäller allt, jag bryr mig helt enkelt inte om någon/något. Men vill bli den jag var, fast det vet jag att det är omöjligt. Jag kan inte bli något som jag var efter allt jag har varit med om, men frågan är kan jag någonsin bli sådär överdrivet glad och lycklig igen? och en ännu större fråga är kommer jag någonsin kunna älska eller bli älskad?

Jag vill kunna älska någon sådär äckligt mycket att man skulle kunna dö för personen, men det går bara inte.
Om jag mot all förmodan börjar tycka om någon kille så försvinner dom känslorna efter 3-4 dagar, max en vecka.

Det känns som om jag har förlorat en massa tid, som om tiden bara flyger förbi och jag bara hänger med utan att något händer. Jag vill inte vakna upp när jag är 60 år och sitta i fönstret med en kaffe i ena handen och cigg i andra och titta ner på allt folk som springer omkring nere på gatan, dom som har någon att komma hem till eller något annat meningsfullt i sitt liv. Och inse att den ända kärleken i mitt liv är min katt och höjdpunkten är bridgekvällarna på söndagar på pensionär hemmet. Nej sån vill jag absolut inte bli.
Jag vill kunna vakna upp när jag är 60 och tycka att mitt liv har varit underbart.


Har  väldigt fina hotpants :)
dom är dock snyggare på :)plusikassan.se