Dags och sova kanske ?

 

 

 





God natt!







Så jävla skön polis haha.











Vecka 19...

Och exakt en vecka kvar tills vi får se vår lilla älskling igen plus veta könet :) Längtar något enormt. Jag vet i alla fall att h*n är riktigt livlig för det knuffas i magen hela tiden men det är så himla mysigt och då vet man verkligen att det finns någon där inne <3 åh det är så underbart.


Igår var jag som sagt upp på stan en sväng, åkte först upp med syrran och följde henne till arbetsförmedlingen, skatteverket samt banken sen åkte hon hem och älsklingen kom, och vi gick runt och kika lite och jag köpte äntligen min efterlängtade ögondroppar, kändes så skönt att droppa i ögonen för dom har varit så grymt torra.
Köpte mig även en ny bh men uppenbarligen vet jag inte vilken storlek jag har, haha. Jag köpte nämligen en C-kupa och det gick ju bra, knappt halva brösten fick plats. Jag borde ju veta för på mina andra bh:ar har jag ju D- kupa så vet ärligt talat inte varför jag gick och köpte en mindre?! Men älsklingen skulle iaf lämna tillbaka den idag efter jobbet så får nog förmodligen pengarna tillbaka för H&M har nästan aldrig snygga Bh:ar i D-kupa, vilket dom borde ha med tänkte på att nästan varenda brud har silikon... inte jag för jag gillar inte sillikon och skulle aldrig någonsin sätta in det, jag är inte mycket för bröst och tycker dom mest bara är i vägen ändåså.

Vi  gick även in på barnavdelningen och hitta en super gullig liten body plus byxor som man fick med på köpet. Det är så litet och så sött, kan fortfarande inte riktigt förstå att jag ska få en sån där liten, dom är ju så små.



Äntligen har jag mina ögondroppar <3







Barbapappa kläder <3 så litet och så sött <3













Kan inte kl bli 4?


För då ska jag upp på stan och träffa älsklingen och handla lite. Vet inte exakt vad jag ska handla men måste ha ögondroppar för mina ögon är helt paj, en ny bh är jag i stort behov av och sen självklart babykläder <3
åh gud vad jag älskar att shoppa, haha <3


Men berättar mer senare om det, när jag kommer hem för nu ska jag fixa lite.










cya







Artikel från Aftonbladet..

Lockades in i bilen vid skogsområde

En åttaårig flicka utsattes vid lunchtid för en våldtäkt av en okänd man i Sollentuna norr om Stockholm.

– Hon har berättat för sin mamma att hon blivit indragen i en bil av en man som förgrep sig på henne, säger polisens informatör Diana Sundin.

Larmet kom till polisen strax efter klockan 13. Enligt Diana Sundin på Stockholmspolisen har flickan utsatts för sexuella övergrepp och därefter förts till ett skogsområde mellan Danderydsvägen och Edsviken där hon lyckades fly.

Efter att hon lyckats fly sprang flickan hem till sina föräldrar och berättade om övergreppet. Flickan har nu förts till sjukhus för undersökning.

– Hon har inte sagt så mycket. Hon var svårt chockad och vi har bara en första version från mamman, säger Diana Sundin till Aftonbladet.

Poliserna på plats ville inte pressa flickan utan väntar nu på att specialister på förhör av barn ska försöka få fram fler uppgifter.

Eftersom uppgifterna än så länge är knapphändiga vill polisen inte gå ut med något signalement men Diana Sundin efterlyser uppgifter om en mörk bil som rört sig i området.

Tillvägagångssättet stämmer inte överens med den pedofil som det senaste året sexuellt ofredat ett 20-tal barn i Stockholm och som ännu inte gripits.

 

 

 

 

Åhh, det är så sjukt och man blir så arg av att läsa sånt här, hoppas dom griper den jävel och hugger kuken av honom!!!!!!!!

 




Macaroons?!






Någon som vet om det går att köpa Macaroons i Örebro??
Skriv i så fall det skulle verkligen uppskattas.
Vill så gärna smaka dom och dom ser ju så söta ut också :)






Lite piggare, Lite friskare..

Halloj..

nu orkar jag äntligen skriva lite efter att ha legat sjuk hela helgen, usch och fy hatar verkligen att vara sjuk på sommaren fast är ju ingen höjdare annars heller direkt men anyway nu mår jag i alla fall bättre =)

Så har inte gjort något speciellt i helgen heller (som vanligt) mest bara legat hemma och kollat film och sovit, har lyckas sova massa denna helg och det har varit riktigt skönt.

I morgon däremot blir det att städa och tvätta, för det måste också göras, hehe.




Tyson har funnit ännu ett ställe att sova på :)








Ingen rubrik!

 

Har varit väldigt dålig uppdatering här senaste tiden men har helt enkelt inte orkat pga värmen, graviditeten och en djävulsk huvudvärk men nu är jag på bättringsvägen så ska väl få till några inlägg lite oftare :)

 

 

Bebismagen <3 Vecka 18 <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Är lite uttråkad för jag är ensam hemma, älsklingen är nämligen på fest ända borta i Norrabro... Men jag överlever :)





Hur söta är dom inte :-O






Töttis <3






Tyson vill absolut sova på min Vibration/pilates/träningsgrej! haah <3







Längtar <3


Den 5:e Augusti så ska vi på ultraljud igen, en rutinkoll för att se att barnet mår bra men dessutom får vi veta könet, så himla spännande =) Då kan man äntligen börja inhandla lite kläder, ska bli riktigt kul att shoppa babykläder :)












Så jävla uttråkad..

så det är sjukt :/ Så himla rastlös och det kryper i hela kroppen, vet inte alls vad jag ska göra så spelar Super Mario på internet, fast lite roligt är det eller iaf tidsfördrivande... S Men men vad ska man annars göra när hela örebro är ute och super :/









Det här borde vara en lycklig period i mitt liv



Men ändå känner jag mig alldeles för ofta ensam, värdelös och ledsen. Och jag vet inte ens varför jag känner såhär jag bara fortsätter att gråta. Visst har jag dagar när jag känner mig överlycklig men dom blir allt färre och färre.


  • Jag gör inget på dagarna, ingen vill ju anställa en gravid kvinna.
  • Ingen vill umgås med mig sen jag blev gravid alla vill bara supa, känner mig ensam.
  • Sover fruktansvärt dåligt.
  • Känns som jag inte duger till något...
  • Känner mig ful, fet och äcklig.. ( har knappat kollat mig själv i spegeln på flera dagar för jag tål inte min egen spegelbild)

Det ska inte vara såhär....












Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd

Det kanske var pundigt, det kanske var bra





Dåligt med sömn...



Inatt har jag knappt sovit alls så är rätt seg just nu, men lyckades i alla fall somna till slut, runt halv 6 imorse  men vaknade dock vi halv 8 igen men låg kvar och vilade några timmar för hade riktigt ont i magen.










Somnade in till ljudet av Tysons kurrande <3





Städning + besök!

Halloj!


Idag har det varit en mycket trevlig dag dock väldigt kvavt men vi överlevde. Blev lite städning och det var riktigt svettigt kan jag lova, haha.

Men sedan fick vi besök av Johnnys mamma, farmor och farfar vilket var jätte trevligt så det blev lite fika och kaffe och cola för min del hehe, Även Yatzi var med :)







Johnnys farfar hjälpte även oss att sätta upp ett vitrinskåp som vi fått av Johnnys mamma :)






Nu råkade lamporna spegla sig lite eller ganska mycket och bilden blev rätt suddig men orkade inte ta ny så denna får duga :)



Dom blev kvar till halv 9 ungefär, sen blev det tv-mys i soffan ett tag och några mackor  innan älsklingen gick och la sig :) Och jag ska väl krypa ner bredvid honom när som helst :)



God natt!




Seg och jobbig dag!

 

 



Sängen är oftast upptagen av dessa tre, haha <3



Idag har varit en väldigt seg och jobbig dag, jag har mått dåligt pga huvudvärk,ryggvärk och ont i magen så jag har knappt orkat röra mig :/ Men hoppas det blir bättre i morgon i alla fall för då måste det städas här hemma.

Men nu ska jag ta mig ett bad sen krypa ner i sängen och försöka sova lite.




God natt!






Detta fick jag av min morbror <3



4 Lip effect från labello, 2 lipsyl från labello, 2 Nivea raklödder for men (hehe det funkar ju till benen det med) 2 ansiktsvatten, 2 bodylotion och denivit 2 blekningspennor :)

TACK MORBROR <3









Usssch

 

Förbannade mygg, hela foten är ju svullen och kliar som satan :/

 

 






Det är inte bara jag som är rädd för åskan...

 

 

 

 












Även min små killar är livrädda för åskan!





Bara för att..



Har du pojkvän/flickvän? ja, världens bästa <3
Är du kär? Otroligt kär.
Hur tidigt stiger du upp? olika..
Vad ska du göra ikväll? Umgås med älsklingen <3
När var du senast full? hum, ca 5 månader sen.
Har du utländska föräldrar? Nej.
Var har du ont? fötterna,benen och ryggen.
Är du bra på att måla? No.
Vem kramade du senast? Älsklingen.
Vad längtar du till? Tills 5:e augusti och självklart tills dec <3
Vad heter dina husdjur? Gizmo,Nikki och Tyson. <3
Har du körkort? Nej.. int än
Favoritgodis? hm.. vet ej.
Morgon- eller nattmänniska? Natt tror jag.
Sparare eller slösare? Slösare
Har du några homosexuella vänner? Japp.
Bio eller promenad? Bio! Supermysigt :)
Är du kittlig? nej inte speciellt.
Rädd för insekter? yes.




TJOCKIS <3

 

 

 







Sommar!


Shit, vilken sommar, det är så varmtoch vanliga fall skulle jag inte ha klagat för jag älskar verkligen sommaren men den här sommaren tänker jag faktiskt klaga lite.

Det är FÖR varmt för mig, Jag är gravid så min kropp har ju redan förhöjd kroppstemperatur, jag svullnar i benen och fötterna när det är varmt och får så ont att jag inte orkar gå. Jag blir yr, kanske pga vätske brist kombinerat med dåligt blodvärde. Men kan ju inte heller dricka vatten för då spyr jag så jo jag klagar lite och säger att det är för varmt.















Lördag, 5 månader med älskling <3


Idag sov jag riktigt länge faktiskt men det behövdes verkligen. Sen blev det bara att göra sig i ordning och dra upp på stan för att käka. Vi tänkte ju först käka på kinamuren eller något liknade för att vi firar ju 5 månader ihop idag men tiden räckte inte riktigt till så blev Lokus istället men det var gott det med, dock lite för feta pizzor för min smak men var så jävla hungrig så fick gå endå.

 

 


Var så jävla varmt så vi satt på uteserveringen, helt ensamma.


 

 

 

 

Efter maten blev det att vandra iväg till Filmstaden för lite bio, med cola och varma chips, mums <3

Och filmen var riktigt rolig så det var ju bra.


 

 

 

 

 

5 månader idag med min Johnny, så himla underbart känns det och är så jävla lycklig, livet är perfekt <3

Är i stort sett osminkad på bilderna för hann inte sminka mig, haha.

 

 

 

 




Fredag !


Vi gjorde oss i ordning och drog upp på stan köpte lite öl till Lasse och åkte hem till honom och mamma för att fira honom och det var väldigt trevligt och roligt, jag skrattade så mycket att jag nästan trodde att värkarna skulle gå igång haha. Vi kom hem sent, runt halv 12 och somnade direkt.





Födelsedagsbarnet i all sin glans :)















 

Älskar dig bejbi <3

 






FRUKOST! <3

 





Här sitter jag och äter frukost bredvid datan..normalt? Nej. Men har inte börjat något bra på tv ännu så vad gör man.  Blir i alla fall lite Persikoyoughurt med flingor och banan, mums! Fast nu är yougurten slut så möste köpa mer sen. Det får jag inte glömma bort:D



Thank joo komm again!






1 2 3 Fanta och Rosé!

 

 




Är det bara jag som tycker det är en fjortislåt med ett beat som låter som en rysk folkdans?







Hårfärg..


Nu är jag blond igen efter någon månad som brunett, hehe. Men trivs verkligen inte som brunett, jag känner mig smutsig och ful men trivs sjukt bra som blondin, så jag håller mig nog till det i fortsättningen.


Nu säger jag ju inte att det är fult att vara brunett, det är fint men det passar helt enkelt inte mig :)










Måndag!

Så gott <3 åt det igår kväll <3





Nu är det måndag igen, det är sjukt hur fort helgerna går alltså. Vill ha helg igen så man har killen hemma hela dagarna hehe. Men men lika bra att han håller sig borta idag för jag har tänkt att städa så då behöver han ju ändå inte vara här :) och så är det fint när han kommer hem :)




Thank joo komm again!




Myysisar <3


Tyson har däckat i värmen hehe <3







Gizmo, min lilla tuffing <3












Seg dag.

Idag är jag så sjukt jävla seg och rastlös, hela kroppen värker och orkar knappt stå upp, vill bara ha kväll och gå och lägga mig och sova. Men men är ju ett tag kvar tills det är dags att sova så får väl stå ut.

Igår vart det städning och tvättning i värmen och det var riktigt jobbigt speciellt med svullna ben och fötter men det måste ju göras så. Men kvällen blev mysig med glass och jordgubbar samt Scary movie 2 och The Grudge 2. =)


Just nu vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, älsklingen har somnat i soffan framför Simpsons men jag får väl hitta på något, kanske gå och köpa en Cola?









Thank joo komm again!





Really ?


Hittade den här artikeln på aftonbladet, så jävla sjukt. Blev riktigt förbannad när jag läste den, det är helt jävla sjukt att man ska kunna döda små försvarslösa barn och sedan FRIKÄNNAS!!!! Blir så arg, spelar ingen roll om hon var deprimerad hon borde endå få ett straff, ett brutalt straff!!! Så om jag skulle gå ut och hugga halsen av någon sen uppsöka en psykiatiker och lyckas få diagnosen "deprimerad" så är det liksom detta mordet acceptabelt?? SJUKA JÄVLA VÄRLD!

 

"Hon halshögg sin bebis och skyllde på djävulen.

Nu frikänns den 33-åriga mamman.

Anledningen: Hon är sinnessjuk.

Lille Scott Wesley Buchholz-Sanchez från San Antonio i Texas blev bara tre veckor gammal.

Hans mamma, Otty Sanchez, tog livet av honom.

Mordet inträffade den 26 juli förra året. En förtvivlad kvinna ringde till polisen i San Antonio och sa att hon hade hittat sin systers bebis halshuggen och skuren i bitar. I bakgrunden hörde polisen hur mamman Otty Sanchez, skrek att djävulen hade sagt åt henne att döda sonen.

Kräver dödsstraff

Mordet har upprört en hel värld och flera röster har höjts för att straffa Otty Sanchez med döden. Andra har yrkat på livstids fängelse.

Men mamman får varken eller, skriver nyhetsbyrån AP.

I går fick Otty Sanchez sin dom: hon dömdes till rättspsykiatrisk vård eftersom rätten ansåg att hon i gärningsögonblicket hade drabbats av en sinnessjukdom.

Domslutet grundade de på undersökningar från tre av varandra oberoende läkare.

Sökt hjälp

Åklagaren i San Antonio, Susan Reed, sa under rättegången att hon var förfärad över mordet. Hon sa samtidigt att Otty Sanchez hade sökt hjälp för sina psykiska problem utan att få den hjälp hon behövde.

Försvararen, Ed Camara, sa att hans klient hade fått utskrivet antidepressiv medicin efter födseln av lille Scott, men att hon inte hade tagit tabletterna förrän dagen för dråpet. Och det kan ta veckor innan antidepressiva tabletter verkar.

I veckan frigav Jönköpings tingsrätt en man i 40-årsåldern efter att ha knivhuggit sin fru i bröstet. Och precis som i fallet med mordet på bebisen Scott, frigavs mannen på grund av sinnessjukdom.

Tingsrätten menade att han inte hade varit medveten om vad han gjort"






Sorry, men var tvungen att få ur mig lite ilska.. *arrghh*




Cuute <3




Gizmo vill ut :) hehe.









Tyson vill ha tillbaka sin plats i sängen, han är riktigt arg , såå sööt <3










Aldrig ska jag sluta älska dig...



Jag vet att jag inte är någon skönhet eller så
om du lämnar mig kan jag väl det förstå
för vad har jag ge dig som ingen annan har
jag är ingen särskild medans du är underbar

Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där för mig som jag är där för dig
ge inte upp

Livet är en gåta du är gåtans svar
allt annat må försvinna om du blott stannar kvar
för också när jag tvivlar det känns som allt är slut
jag sjunker ner i hjälplöshet och inte hittar ut

Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där för mig som jag är där för dig
ge inte upp

När jag klantar mig
när jag sviker dig
när jag sabbar och förstör
var kvar ändå
tro för oss två för du vet vad jag än gör
ja vad jag än gör

Så aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där för mig  som jag är där för dig
ja jag är där för dig


Ge aldrig upp
Älskar dig så










God kväll :)

Nu sitter man helt ensam eftersom älsklingen precis drog iväg på LAN eller något i den stilen och kommer inte hem förens i morgon så blir till att sova ensam inatt, trist.



Ikväll så har jag och Gizmo mumsat vatten melon och haft det trevligt och snart blir det att färga håret och sen får man väl se vad man hittar på, hehe.


Och tabletterna på bilden är FOLSYRA ( ett kosttillskott) för dom som undrar :)





Så gott med melon, var ju evigheter sen man åt det faktiskt, hehe.








Thank joo, komm again!







Sol, jordgubbar och en konstig katt!

En perfekt morgon med andra ord.. haha. Jag sitter iaf här och käkar jordgubbar och lyssnar på Suit up med Barney från how i met your mother ( kommer jag någonsin tröttna på denna låt?) medans Tyson vaktar sängen, tror han har gått in någo slags fas där han tror att han är en vakthund och ibland en spårhund men just nu kör han vakthunds stilen. Försökte bädda sängen förut men det fick jag inte haha, men han är så söt som går fram och tillbaka i sängen och piper lite då och då.

Vid kl ett ska mamma komma, vi tänkte åka ut och handla lite mat sen kanske köra förbi apoteket om hon har lust, jag behöver ju lite grejer därifrån, hehe.  Fast det jag behöver mest av allt just nu är en hårfärg, råkade nämligen ut för en "olycka" igår *host* hårkatastrof, så ska försöka åtgärda det idag, wish me luck!


 

 

 


Thank joo, komm again!




Kan inte sova...som vanligt!

 

 





LETS DO THIS:

Vad tycker du om kärlek? Underbart, helt jävla awesome <3

När kramade du någon sist? hm, ett litet tag sedan.

Är du singel? Nepp

När fick du senast en komplimang? Idag


HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: hm, jadå

Gjort något riktigt dumt? oh ja.

Gjort något du verkligen ångrar? I guess....

Fått din mamma att gråta? ja fan, för många gånger tyvärr.

Slagit ner någon? Nja.

Skämts över dina föräldrar? Ibland, haha.

Sagt jag älskar dig och menat det? Absolut.

Tar du droger? Nej.

Dricker du? Javisst, men inte förtillfället pga graviditet.

Vilka kläder sover du i? Det är olika.

Vad hatar du verkligen? hmm.. Falska människor och folk som inte kan hålla det dom lovar.

Är du ensam nu? Mjaa, lite kanske.

Vill du gifta dig? Någon gång, tror jag.

Vill du ha barn? Hehe absolut, ett på G :)


SENASTE PERSONEN SOM:

Såg dig gråta? Älskling

Fick dig att gråta? Gråter för allt nu förtiden så kommer inte ihåg, kan ha varit skon, byxorna eller kanske slut på colan? Som sagt kommer inte ihåg det händer för ofta, haha.

Du delade en dricka med? Syrran

Du gick på bio med? Älskling, (såg farsan)

Skällde på dig? Älsklingen, när jag spillde cola i halva sängen och hela golvet typ.

Sa någonting till dig och vad var det? Älskling  - "Älskar dig hjärtat!"

 

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? haha ja 48 gånger typ :)

Kramat någon? Japp

Pussat någon? Absolut

Köpt någonting? hm jaa.

Sjungit? Jo, Suit song.

Saknat någon? Jepp.

 

 

 













plusikassan.se