Lawless premiär 14 sept 2012!

 

"Franklin County, Virginia, under en tid då alkoholförbudet höll landet i sitt starkaste grepp. Brödratrion Bondurant försörjer sig på att langa hembränt i sina trakter. De äldsta, Forrest och Howard (Tom Hardy respektive Jason Clarke), har gått igenom krig och är enligt stadens sägner odödliga. Minstingen Jack (LaBeouf) gör sitt bästa för att visa sig värdig familjens företag och deras namn, men saknar storebrödernas fysiska pondus eller korta stubin. Ingen skulle våga bråka med Bondurants, men ingen har heller anledning till det. Vita, svarta, unga och gamla - alla har glädje av deras varor och till och med stadens sheriff ser mellan fingrarna på lagbrottet, så länge han också får en låda av finaste äppelbrandyn med jämna mellanrum.

Året är 1931 och det är en förändringens tid i det lilla samhället. Storstadens blodiga maffiakrig breder ut sig, och snart syns höjdare från båda sidor av lagen på byns dammiga grusvägar. Frågan är hur länge bröderna Bondurant kan hålla affärerna flytande när allt större aktörer vill in i leken. När korrumperade specialagenten Rakes knackar på dörren är det bara en tidsfråga innan skiten träffar fläkten och den annars lugna staden förvandlas till rena vilda västern."

 
 
 
 
 Jag är riktigt sugen på att se den här filmen faktiskt,  jag älskar verkligen sanna berättelser och det ger ju filmen en helt annan upplevelse än om det vore påhittat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Läs mer om Lawless



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback







plusikassan.se