Svenska myndigheter är ett skämt!

Jag förstår inte alls hur vissa myndigheter tänker och funkar, blir knäpp! Dom vill hjälpa asylsökande med körkort men inte svenska medborgare med boende!? Jag får inte ihop det. 
 
Det är ju ingen hemlighet att jag är arbetslös? Jag kämpar och söker men inte fått napp ännu. Och pga jag missade några möten på Competencia så fick jag inga pengar av försörjningsstöd och kan lägga till att jag givetvis hörde av mig ang förhinder. Dessutom hade Competencia sagt att det var okej att jag var borta pga omständigheterna men tydligen höll inte försörjningsstöd med.
 
Och pga detta ligger jag efter med en hyra och nu vet jag inte om jag kommer ha en lägenhet kvar eller inte, är jag vräkt eller inte? Det känns som om allting går emot mig och jag vet inte vart jag ska ta vägen snart... kommer seriöst bli deprimerad! Jag kämpar och kämpar men vad får jag för det? Ännu fler problem... jag är på gränsen att ge upp allt!!!
 Kommentarer
Postat av: kajsaa

vilken fin design! Har du gjort den själv? :) <3

2012-10-17 @ 10:24:14
URL: http://kajsasandberg.webblogg.se
Postat av: Princess Diana

~* TIPS PÅ BILLIGA KLÄDER, SMYCKEN & SMINK *~
http://www.tradera.com/auktioner/SmurfiisH

2012-10-17 @ 15:42:42
URL: http://nattstad.se/DiiiNooo
Postat av: Jilina.se

Baaaah! Jag håller med om att svenska myndiheter är ett skämt. Vad trist att du ligger efter med en hyra pga strulet. Men det brukar väl vara ett visst antal hyror man må ligga efter med innan man blir vräkt? iaf har jag legat efter med en hyra förut och det har gått bra , bara jag ringt och talat om varför det är så. Så är det iaf här där jag bor. Du ska inte oroa dig det kommer att lösa sig och jag tror inte att du är vräkt redan.

2012-10-17 @ 15:46:14
URL: http://www.jilina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackbackplusikassan.se