Dags att byta yrke?

Alltså en sak jag verkligen avskyr är när man kommer till ett ställe där personalen är till för att hjälpa, som tex försäkringskassan där vi var idag och möttes av en gapande jävla kossa som var så sjukt otrevlig och inte ett dugg hjälpsam, såna människor borde verkligen tänka över sitt yrkesval!! Liksom varför välja att jobba inom ett yrke där det ingår kontakt med människor när man varken kan vara trevlig, hjälpsam eller funka ihop med andra människor?
 
 
 



Kommentarer
Postat av: Anne

Det där funderar jag ofta på också. De allra otrevligare människorna jobbar oftast på kommunen. Socialsekreterare tex... Eller dom som jobbar med kommunens hyresbostäder.. Men också inom vården. Sköterskor är 99,9% av gångerna trevliga, men överläkarna, som har en månadslön på typ 60-70 000 kr är alltid rena rama svin... Jävla konstigt det där! Hur man kan välja att jobba med människor, till och med människors LIV, och vara så oengagerade och kalla. Fy fan!

Svar: Jaa det är himla konstigt, dom ska väl vara riktigt trevliga och hjälpsamma kan man tycka men icke. Ja det förstår jag inte heller och varje gång jag besökt ett sådant ställe vill jag bara be dom byta jobb.
Penny

2012-07-13 @ 22:48:55
Postat av: jessica

haha, den ser god ut eftersom den är så fin tycker iallafall jag :D

jag vet inte vad som var fel, såret på foten är kvar men jag har inte ont i benet nu :) någon infektion kanske genom såret, som jag slarvade med att ha plåster på och rengöra.

2012-07-14 @ 13:11:48
URL: http://jessicahagstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback







plusikassan.se