Be careful what you wish for

Som jag nämnde tidigare har ju Novah haft hög feber och jag tyckte som jävla synd om henne så igår kväll sa jag till Johnny " Åhh tycker så synd om henne, önskar det var jag som var sjuk istället för henne" och vad tror ni hände? Jo idag är Novah feberfri och jag har 39,9 i feber hahaha.
 
 



=)




Varför känner jag såhär?!

Jag går hela tiden runt med massvis med skuldkänslor och ett grymt dåligt samvete över separationen, jag tycker så synd om Novah och jag ville ge henne ett perfekt liv med 2 föräldrar som var ihop och hela familjen under samma tak men nu blev det inte så och det känns som om jag förstört hennes liv även fast detta faktiskt inte var mit val men jag har sånt fruktansvärt dåligt samvete. Och jag hoppas jag kan lyckas ge henne ett jätte bra liv ändå även fast det inte blev som planerat.
 
Om jag nu ska vara helt ärlig så är jag rädd att hon och Johnny ska glida ifrån varandra ännu mer eftersom han är en person som väldigt gärna och ofta väljer att skjuta upp saker och ting så är jag lite rädd för att när han ska ha Novah att han kommer säga saker som "jag kan inte idag jag ska ut med en kompis som jag inte träffat as länge, jag tar henne i morgon istället" och sen att blir likadant dagen efter men vi får hoppas att jag har fel
 
 
En kompis sa precis till mig " fan jenny du är en grym mamma tro inget annat, din dotter har feber och du sitter uppe hela natten för att vaka över henne, du är grym" och jag kan ju säga att det värmde något enromt, man blir ju alltid glad av att höra att man är en bra mamma :)



Do you know?

Fan jag letar,letar och letar som en jävla galning men jag kan verkligen inte hitta sittpuffar någonstans, får dampryck... really! Jag vill verkligen ha 2 st sittpuffar i mitt vardagsrum men jag vet inte vart man kan köpa dom till rimligt pris, snälla är det någon som vet vart man köper dom??? Jag har kikat på Ikea men där var dom dyra.
 



BLÖT!

Nu kom lilla Gizmo hem efter 2 dagars äventyr, hatar när mina grabbar smiter ut för jag blir så himla orolig dom är ju egentligen innekatter och folk här omkring är inte alls snälla mot katter när dom är ute.
 
 
Gizmo kom i alla fall hem nu alldeles blöt eftersom det spöregnar ute, lilla gubben då. Tyvärr är Tyson fortfarande ute och jag gillar det inte alls men nu när jag flyttar blir det skönt med nät på balkongen så kan grabbarna sitta där ute och jag behöver inte oroa mig att dom sticker :)



Mammas hjärta är sjukt.

Sorry för min extremt dåliga uppdatering idag men Novah är sjuk, hon har haft 39,3 i feber hela dagen och nu på kvällen steg helt plötsligt till 40,8 och jag vart givetvis sjukt orolig men lyckades få ner den till 39,6 så nu sover lilla stumpan men vi får allt ha koll inatt på feber så den inte stiger mer för då blir det akuten.
 
 
 
 



TIPS TIPS

 
Jag vill tipsa er om en super bra produkt som jag själv blev tipsad av utav en kompis som är frisör, PHC silk serum (silkesdroppar), jag har bara använt detta i ett par dagar men upplever redan nu att mitt hår känns mjukare, lenare, luftigare och fylligare så detta rekommenderar jag starkt dessutom var det extra pris på just denna produkt nu, endast 70 kr på Åhlens just nu.
 
Det är en dryg produkt så räcker länge då man endast behöver ett par droppar som man sedan gnuggar i händerna och har i håret där det är slitet , typ överhåret och topparna och det ska ej sköljas ur utan det är en leave-in produkt. =)
 
 



Nu får ni se lite bättre :) Hiss eller diss?

 
 
 



Vad är det som är svårt att förstå?

Jag börjar seriöst bli väldigt irriterad på alla killar som plötsligt börjat höra av sig och vill "umgås" så fort jag har blivit singel och jag vet att jag sagt ett förr ett antal gånger men snälla jag har nyss blivit singel, har inte ens flyttat ut ännu... vad får er att tro att jag är redo för något nytt förhållande eller att överhuvudtaget träffa killar på det sättet?
 
Usch blir så arg på sånt här, låt mig vara och visa mig lite respekt, jag är inte redo!! 
 
 



.




Dagens mat

För att fira mina nya lägenhet så lyxade vi till det med lite pizza, mums!
 



Vill ni veta nåt kul?

Idag är jag SUPER GLAD, fick nämligen ett mejl från Öbo där det står att jag blivit erbjuden en lägenhet, dock bara en 2a men när man har förtur måsta man ta det man får och jag är ändå skit glad:) Jag fick som sagt en 2a här i varberga så ska på visning på tisdag klockan 10 sen är det bara att tacka ja, så är lägenheten min och inflytt är redan 15e juli, sjukt va? Nu kommer verkligheten ifatt en, really men det gör inget för det här är bra :D
 
 



God morgon ?

Ja blev ett sent morgon inlägg idag haha, Men vad gör de? :) Idag är regnar det inte utan solen lyser faktiskt, otroligt va? :) haha 
 
Novah är på dagis och jag har precis kommit in från en promenad, gick även förbi ICA och köpte jordgubbar och grädde, mumsigt. Nu ska jag ta mig ett bad sen blir det nog att diska lite, eller ja frukost först kanske... hade visst glömt det :)
 
 



awesome

 



Jag lider

Alltså damn, shit fick världens jävla tandvärk det bara dunkar i halva ansiktet och typ totalt omöjligt att få tag i en tandläkare vid den här tiden, fuck asså. Jag verkligen hatar tandvärk det är så jävla äckligt hemskt att ha. usch tyck synd om mig! :) haha
 
 
 
 



mums!

Mammas glass är godare eller ? =)
 



<3

 



Ops...

Jag skulle gå ut på baksidan och då kommer min älskade kisse Tyson och fäller mig så jag ramlar ner i trappan, tack älskade kisse =) Nu är mitt finger svullet och blått och jag kan dessutom inte röra det, hmm en rejäl stukning? 
 
 



Härligt

Idag fick jag hem ett papper på att jag är godkänd för förtur hos öbo och att dom kommer att kontakta mig så fort dom hittar en lämplig lägenhet, dock visste ju jag redan att jag skulle bli godkänd för Kristofer sa det ju till mig när jag var där men känns ändå bra och mer verkligt att ha det på papper.

Så ikväll tror jag att jag tar och firar med ett glas vin för det är jag fanimej värd =)



Mammas älskade busunge

 



My new hair!

Inte världen bästa bild och inte helt fixat hår men bilden får dock duga så länge :)



Midsommar 2012!




Nu är vi redo!

Nu är allt packat och klart så nu väntar vi bara på bussen mot tybble sen är midsommarfirandet igång, och återigen glad midsommar till er alla =)




MIDSOMMAR!


Jag och Novah vill önska er alla en riktigt jävla bra midsommar <3



irriterad!


Som dom flesta kanske redan vet så är jag en person som gillar att ha koll på saker och ting och planera i förväg, så för ca en vecka sedan frågade Johnny vad han tänkt sig inför midsommar och då sa han att han skulle till sin mamma och äta och dricka lite och då svarade jag honom okej då får väl jag och Novah göa nåogt själv och då svarade han japp.

Så jag tog tag i det och planerade in våran midsommar som ska firas med mor(mor), vänner, novah och hennes vän, och med massa goda mat och jordgubbar och sådant.

Och detta var bestämt redan för flera dagar sen och så kommer han och tjaffsar om han ska ta med novah till sin mamma nu helt plötsligt, jag hatar sånt. Vi hade pratade om det och midsommar var planera och nu vill han att jag ska skita i allt jag planera för han vill nu ta med henne till sin mamma och det nämnde han idag för färsta gången.....krångel!

När det var bestämt att jag och novah skulle fira själva eftersom han skulle bort, så är det väl lite fel att börja bråka om det och försöka få mig att ändra allt precis dagen innan...
Vad tycker ni?



lovley




<3

Regrets collect like old friends
Here to relive your darkest moments
I can see no way, I can see no way
And all of the ghouls come out to play

Every demon wants his pound of flesh
But I like to keep some things to myself
I like to keep my issues drawn
It’s always darkest before the dawn

And I’ve been a fool and I’ve been blind
I can never leave the past behind
I can see no way, I can see no way
I’m always dragging that horse around

All of these questions’ such a mournful sound
Tonight I’m gonna bury that horse in the ground
So I like to keep my issues drawn
But it’s always darkest before the dawn

Shake it out, shake it out
Shake it out, shake it out, oh woah
Shake it out, shake it out
Shake it out, shake it out, oh woah
And it’s hard to dance with a devil on your back
So shake him off, oh woah

And I am done with my graceless heart
So tonight I’m gonna cut it out and then restart
Cause I like to keep my issues drawn
It’s always darkest before the dawn

Shake it out, shake it out
Shake it out, shake it out, oh woah
Shake it out, shake it out
Shake it out, shake it out, oh woah
And it’s hard to dance with a devil on your back
So shake him off, oh woah

And it’s hard to dance with a devil on your back
And given half the chance would I take any of it back
It’s a fine romance but it’s left me so undone
It’s always darkest before the dawn

And I’m damned if I do and I’m damned if I don’t
So here’s to drinks in the dark at the end of my road
And I’m ready to suffer and I’m ready to hope
It’s a shot in the dark and right at my throat
Cause looking for heaven, found the devil in me
Looking for heaven, found the devil in me
But what the hell I’m gonna let it happen to me

Shake it out, shake it out
Shake it out, shake it out, oh woah
Shake it out, shake it out
Shake it out, shake it out, oh woah
And it’s hard to dance with a devil on your back
So shake him off, oh woah
So shake him off

Shake it out, shake it out
Shake it out, shake it out, oh woah
Shake it out, shake it out
Shake it out, shake it out, oh woah
And it’s hard to dance with a devil on your back
So shake him off, oh woah






Precis!




Fy fan vad läckert!

Jag tänkte klippa mig på fredag, tänkte enbart toppa mig lite men nu när man är singel och ska starta ett helt nytt liv funderar jag på en riktig förändring... hm hitta en sjukt läcker frisyr men frågan är törs man?



!!




Vad hände med min toffs?

Hahah mitt hår ser så jävla roligt ut, hade tappat min toffs haha.  :)



Nicki Minaj

Nu har vi precis kommit hem från dagisavslutningen och Novah poppar musik och dansar för fullt, själv så ska jag snart ut i tvättstugan igen, det suger verkligen att tvättmaskinen är trasig alltså!






Tidig natt




VANN!!

Jag vann ännu en billig grej på tradera , helt sjukt vad grejer man kan hitta där, jag hittade denna till våran toalettdörr :)




Overkligt!

Jag antar att en del av er har väntat med spänning på hur det gick för mig idag med allt och jag kan glädja alla att ALLT kommer ordna sig för mig och Novah, dom på Örebro bostäder var så jävla bra, så snälla och hjälpsamma och är så oerhört tacksam för deras hjälp.

Min mor betalade in delen av hyresskulden som behövdes, jag behövde ju inte betala in allt för dom gjorde ett undantag pga situationen så nu har jag blivit godkänd för förtur och för er som inte riktigt vet vad det innebär så är det alltså så att den här killen som jobbar på ÖBO går in och skapar en profil i mitt namn med falskt personnr med så pass höga poäng att jag hamnar först i kön på den lägenhet han söker åt mig eftersom han kommer att söka en passande lägenhet åt mig sen meddela mig om detta.

Jag tyckte dock det med falskt personnr lät lite olagligt men det bara låter så tydligen och det är ju deras så system så vad vet jag :) Anyway nu i månadsskiftet kommer det att komma in massa nya lägenheter så med lite tur kanske jag har flyttat i Augusti! :)

Jag vill tacka ALLA er läsare som stöttat mig under denna period, era fina ord har betytt massor, ni är underbara <3




nervöst nu!

God morgon

eller ja för dom flesta i alla fall, själv har jag varit vaken sen kl 03 inatt :/ mår smått illa av nervositet usch och fy men nu är Novah på dagis och jag inväntar min mamma som ska köra mig till Öbo sen banken sen skatteverket sen tillbaka till Öbo, phu full fart med andra ord!





Det kanske löser sig ändå

phu, jag är nervös så det skriker om det, i morgon beger jag mig till Öbos huvudkontor för att diskutera lägenhet samt betala min hyresskuld, utan mamma och "pappa" hade nog detta inte varit möjligt så kan inte tacka er nog för er hjälp.

Jag har hittat en lägenhet som jag och Novah vill ha men ansökningstiden gick ut idag och pga min hyresskuld kunde ej söka den men om jag kan få dom att godkänna min förtursansökan redan i morgon kanske jag ändå kan ha en chans och det hoppas jag innerligt eftersom inflytt är redan 1a juli så nu ber jag er alla att hålla tummarna för mig i morgon :)





YÄH!

Min och Novahs nya toasits haha :D jag älskar den, så sööt =)





Här ska det inte sovas inte


Jag kämpar som en galning med att få lilla fröken att sova och ikväll är hon envisare än vanligt, haha jobbigt när man är hungrig och allmänt seg , har ju vart stressad som fan men kan berätta mer om det sen för nu är hon uppe igen så måste gå och stoppa om henne igen haha =)



Lika bra att börja i tid.

Jag har börjat införskaffa lite smått till det är dags att flytta, lika bra att börja i tid ju?! Jag hittade i alla fall en fin liten tavla åt Novah som hon vart super glad av att se på bilden, och som tur var vann jag den med :) Jag älskar tradera verkligen, Vann den för 11 kr haha det är ju som hittat =)








jag hjärta skum




.,

Mitt lilla hjärta <3



Just sayin




regn regn regn...

Idag är det super dåligt väder massa regn men vi ska nog trotsa vädret och ta en liten promenix till affären, annars har vi inte gjort något speciellt idag än.

Igår hade vi dock massa mys men otroligt tråkigt att Sverige redan är ute ur Em, hur i helvete gick det till ?? grrr





myspys

Ikväll har jag, novah och mamma haft en riktigt mysig och trevlig kväll, med massa gott och novah var super nöjd






Willys!

Nu har vi varit på Willys och handlat lite gott och tänkte se fotbollen men va fan tv 4 dampar juuu! grr
Anyway så är jag och Novah hemma hos min mor i Tybble över helgen och blir alldeles bortskämda med massa gott, mums, jag älskar verkligen min mamma vet inte hur jag skulle överleva utan henne <3





Dålig update


Jag ber om ursäkt för en ganska dålig uppdatering men hoppas ni har förståelse med detta för jag har rätt mycket att göra just nu med att försöka fixa egen bostad och måste ringa runt överallt till varenda myndighet och ja överallt.

Har idag ringt massor men dom säger bara att dom ska ringa upp, vilket dom aldrig gör och jag får panik, vad i ordet akut, bråttom är det dom inte förstår?



bäst!




ere fest?




It's always darkest before the dawn




För skön snubbe!




Hiss eller diss?

Nu ska Alexandra Nilsson eller mer känd som Kissie lansera en parfym, undra hur det går med det, ska bli kul och så. Som vi alla vet lyckades hon ju inte direkt så bra inom musikbranschen och låten Sucess vart inte direkt någon sucess men alla kan inte vara bra på allt så hon kanske lyckas nu med parfymen
Vad tror ni om detta? Kommer hon lyckas?



Bilden är tagen från www.kissies.se



Känner mig lite fräschare nu!

Nu är jag inte alls lika svullen i ansiktet eller ögonen heller för den delen och jag ser inte lika söndergråten ut som jag gjorde igår, det är skönt.

Nu har Johnny åkt iväg till träningen och jag natta precis Novah så får väl se om hon somnar eller kommer upp 150 gånger först haha =) Så fort hon har somnat tänker jag i alla fall ta mig en cider och koppla av lite, im so worth it.



!




Really?!

Alltså this is sick, helt jävla sjukt! Jag hinner knappt ändra min relationsstatus innan både datorn och mobilen blir överhettad av i stort sett bara killar som undrar om jag vill hitta på något eller ligga?


Sjukt att det sprider sig så hela Örebro vet att jag är singel på någon dag och att faktiskt tro att jag vill komma över och ligga med någon jag inte träffat på möjligen 3 år.. asså jag har vart i singel i 3-4 dagar typ, tror ni jag verkligen är redo för att börja träffa andra?? Seriöst? Jag har inte ens flyttat från mitt ex ännu så lugna ner er.... tänka sig att jag var eftertraktad haha.






Kärleken i mitt liv!


Mammas lilla älskling <3

Du är min hela min värld, utan dig vet jag inte vad jag skulle gjort, jag lovar dig att vi kommer att ge dig den bästa möjliga uppväxt! Jag gör vad som helst för dig, jag skulle kunna offra mitt liv för dig, du är den vackraste jag någonsin sett och jag älskade dig från första stund och kommer aldrig sluta vad du än gör, Nu är allt fokus på dig hjärtat <3

Jag håller verkligen tummarna för det här med lägenheten, jag vill ha en trea men misstänker att jag kanske får en två om jag får någon överhuvudtaget isåfall är det väl bara att gilla läget men skulle helst haft en trea så vi får varsitt rum men annars får väl Novah ta sovrummet och jag sova i vardagasrummet eller något, äh det löser sig, den dagen är ju inte riktitg här ännu :)



Better? yeah better

Nu har jag gråtit färdigt, jag har inga mer tårar kvar men jag behövde gråta och må sådär dåligt för att må bättre nu, det här kommer nog bli jätte bra jag ser nästan fram emot det,  inte att komma ifrån Johnny utan att handla möbler och inredning och allt sådant, gör fint i min och Novahs lägenhet, mysigt =)

Dock känns det ledsamt och jobbigt att inte bo med johnny längre men har en känsla av att vi kommer vara bästa vänner som innan vi vart ihop ungefär och vem vet vi kanske till och med försöker igen i framtiden men det återstår att se, vänner kommer vi alltid vara i alla fall. Och jag kan inte förneka att detta inte gör ont för det gör det men jag känner mig inte lika ledsen, arg och sviken längre utan vi behöver nog vara ifrån varandra och som sagt vi kanske hittar tillbaka.

Vårat förhållande har varit väldigt intensivt och allt gick så snabbt, jag vart gravid efter en månad och vi flytta ihop efter 2, det gick väl lite för snabbt så men men. Och bli inte förvånade om detta kommer att bli lite av en "jag hatar killar blogg" ett tag framöver haha =)






Hejja Hejjja

Nu har vi bänkat oss framför tvn och ska kolla fotbollen, Sverige - Ukraina, hejja hejja!






:(




Kan inte andas!

Nej men jag är säkerp å att du får imorgon
annars had ejag inte tagit risk att låna om jai nte kan betala tillbaka
Den här smärtan är så intensiv att jag inte kan andas, vet snart inte vart jag ska ta vägen... allt jag gör är att gråta, har knappt sovit på 2 dygn och inte heller ätit något. När han inte är hemma är det jobbigt men ändå hanterbart men när han är hemma så gråter jag så fort jag ser honom.

Ena stunden tänker jag på allt vi hade och fortfarande skulle kunna ha och då börjar gråta så hysteriskt att jag tappar andan men sen kommer det väld få små snabba tankar där de ändå känns som om jag och Novah kan få det bra ändå.



Alltså vad är med folk, jag blir lämnad av den jag älskar, jag har ingenstans att bo och får ingen hjälp med bostad, jag kommer att få bo på gatan och även förlora vårdnaden om dotter så kom för fan inte till mig och säg att jag inte får vad ledsen eller tycka synd om mig själv och va ni nu säger, jag har ALL RÄTT i världen att vara ledsen!


Dessutom kan ni ta reda på fakta innan ni säger saker till mig men jag ska göra det klart och tydligt igen, jag har inte lämnat johnny och detta är inte mitt val, det är Johnnys så nu vill jag inte se dessa meddelande mer på vare sig fb, bloggen, msn eller någon annanstans.



När allt rasar samman

Vart tar man vägen då? Vad gör man?


Jag känner mig så vilsen, förvirrad och så oerhört sårad, hela mitt inre värker av smärta och tankarna susar i huvudet, jag kan inte fatta att allt jag kämpat för är över och jag nu måste starta ett nytt liv som ensamstående mamma.... jag kan inte fatta att vårat liv tillsammans är över!

Det sjuka är att vi älskar varandra fortfarande så oerhört mycket men vi kan inte vara tillsammans pga andra människor som förstör så mycket, mer än dom inser. Dom har precis förstört en familj, 3 liv. Jag hoppas ni är jävligt stolta över er själva och jag önskar er all olycka här i världen.

Jag vet att jag inte borde sänka mig till deras nivå men jag besitter sån mäktig information och jag har sån god lust att förstöra för dom med, men är jag så elak? Jag vet inte... men jag känner för hämnd och va fan dom har förstört vårat liv så vad säger att jag inte har rätten att förstöra deras?!






hahah <3




plask plask

God morgon :)

Ett lite sent morgon inlägg då jag och Novah vaknade vid 6 i morse haha, vi lät dock Johnny sova till 8 eftersom han hade match vid 11. Så jag och Novah gosade och busade lite. Finns det något bättre än att ligga i sängen när man är svin trött och gosa med sin älskade lilla flicka? Neee jag tror fan inte det finns något bättre än det alltså!!

Nu har vi nyss tagit ett långt och skönt bad så nu tänkte jag börja med lunchen :)





s




Just sayin




Piller piller piller!


Vårdcentralen ringde upp mig förut idag vid 15.00 och jag fick en akut tid vid 15:30, och väl där så fick jag veta att jag hade svinkoppor och inflammation i nerverna i högra delen av ansiktet därav svullanden och bortdomningen, så tur jag fick veta det :) Fick antibiotika + salva så nu får vi hoppas det blir bättre men om jag inte får tillbaka känseln i ansiktet inom 1-2 dagar måste jag kontakta dom igen och det får vi väl hoppas att jag slipper =)
Ha en trevlig fredagskväll :D


Apoteket Universitetssjukhuset EA
Det är alltid överdrivet mycket folk på detta apotek, dock går det ändå relativt snabbt men många gånger har dom inte heller medicinen inne som man behöver och en del ganska så sur personal.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta



STUDENTER!

Jag vill bara gratulera alla som tar studenten idag, hoppas ni får en riktigt underbar och rolig dag!!

Minns min studentdag som om det vore igår, riktigt underbar dag med underbara vänner. Dagen började med champagne frukost hos Anna och även lärarna var där och drog tequila shots haha, riktigt nice var det. Vi fotades utanför Örebro slott men många var redan lite berusade som alla fnissade och garvade så det tog så jävla lång tid och varmt var det dock hade vi fruktansvärt kul. Vi tog ju studenten vid slottet också och jag och den jag skulle gå ut med stod och babblade så vi hörde inte när dom ropade våra namn trots mikrofon haha, jaja vi kom ut till slut i alla fall haha :)

Sedan firades det med smörgåstårta och massa gott hemma hos mor, där brorsan var fullast av alla haha, och vi hade smörgåstårtskrig ja men det var skit kul haha :D sedan blev det party med vänner på frimis :) Ska försöka hitta några bilder från min student och lägga upp.

Minns du din student?







Frimis
Skit bra party ställe, stort med 3 dansgolv med olika musik och en stor trädgård, bra vakter och bartenders!

Dock bara öppet till klockan 02.00.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta



Världens längsta man?




God, im beautiful!

Jag får väl säga god morgon nu eftersom jag inte haft tid att blogga idag eftersom jag försökt att få tag i läkare hela morgonen, dom är inte dom lättaste att få tag på vill jag lova.

Jag har nämligen fått något slags utslag/sår i ansiktet och när jag vakna så var hela kinden svullen och det känns lite som om jag skulle haft tandläkarbedövning samtidigt som det gör ont i bland, make sense?

Jag har inte en aning om vad detta kan vara, om det finns någon som vet eller tror sig veta så får ni gärna tala om det för mig =)


utslagen syns inte men svullnaden tycker jag syns! haha




Sleeping beauty

Idag somna Novah hos pappa men hon vaknade dock till då vi skulle lägga över henne i sin säng men somnade snabbt om igen så det är ju bra för det behöver hon då hon inte sovit någon middag alls idag och dessutom somna sent igår kväll ca 22.00 och sedan vaknade vid 4 tiden i natt.

Johnny är på fotbollsträning så jag sitter här i min ensamhet och gör absolut ingeting, kul va? Men vet inte heller vad jag ska ta och hitta på för något :/ Hade haft lust att åka upp på stan eftersom det är marknadsafton men ja Novah behövde ju sova och dessutom har hon varit grinig hela dagen och då är det ju inte så kul heller.



Mitt humör är inte på topp idag!

Idag är mitt humör inte alls på topp, inte alls! Inget går som jag vill, Novah är tjurig och bråkig och Johnny likaså. Novah bråkar, skriker och springer runt och drar Tyson i svansen så han stack ut vilket är förståligt. Och Johnny totalt ignonerar allt jag säger och gör precis som han tycker och vill och tänker inte alls på vad jag vill/tyckker.

Jag menar liksom vi är sambos, vi borde kommunicera men nej bara han får som han vill så är allt okej, det går ju inte heller att prata med honom för sitter han inte vid datorn med hörlurar på sig och blir förbannad så fort man säger något så springer han till affären med kompisar.


Just nu och även andra gånger så känner jag mig som en ensamstående mamma med 2 barn, ett litet, trotsigt och envist barn och en lika trotsig och envis tonåring, Novah är liten så barn är ju barn och jag är ju faktiskt hennes mamma men jag är fan inte Johnnys morsa även om jag får tjata på honom som om jag vore det. Det är otroligt tröttsamt ibland.

Typ såhär känner jag mig nu!!




Trafikfara men ändå ganska skön snubbe!




Stor tjej + spruta!


Idag var vi på BVC för 18-månaders kontroll + vaccinering, det gick super bra! vägningen gick jätte bra och hon satt stilla och snacka annars brukar hon aldrig vara still på vågen haha. Vaccineringen gick bättre än vad jag trott, det kom ett par tårar vid sticket men det gick över snabbt , en sån duktig liten tjej jag har =)

Hon är 78 cm lång och väger 9750g så hon har ju kommit ikapp med vikten nu vilket känns helt underbart för ett tag gick hon knappt upp något överhuvudtaget.

10 mån - 7700g
12 mån - 7960g
15 mån - 8480g
18 mån - 9750g

Ja, ni ser ju själva hur mycket hon ökat i vikt sista månanderna så det är vi nöjda med, väldigt nöjda. =)

Ni får ha en underbart bra dag i solen :D



hahahhha

Jag vet att det finns rymdvarelser. E.T. och Roger Pontare och Raptur RX2. Men de är snälla.
(Filip, 7 år)

Jag tycker om att slå min syster. Inte medvetslös, bara så att hon förstår allvaret.
(Jörgen, 7 år)

En vibration är en rörelse som inte vet åt vilket håll den ska gå.
(Rune, 8 år)


Äldreomsorg är att dela sina sorger med de äldre.
(Anton, 7 år)

Så flög Jesus upp till himlen, och där träffade han Jesus och sitter nu på sin egen högra sida. Det är helt omöjligt att begripa och ingenting att bry sig om.
(Stina, 8 år)

Kroppen består av 90% vatten, 2% ben och kött, och naglar efter behov
(Erik, 9 år)

Om man öppnar ögonen och det är alldeles svart, då är man medvetslös.
(Hilda, 7 år)



aj

Förut tog vi oss en liten promenad till ICA EKO och köpte treo för jag har sån fruktansvärd huvudvärk + tandvärk
och jag tycker treo är mycket bättre än alvedon, alvedon funkar inte ens på mig?! weird...

Vad tycker ni är det bästa receptfria smärtstillande läkemedlet?






men vill alltid handla mer när jag är där... för dom har så jävla många erbjudanen där borta haha just love it! <3 Men idag gjorde jag inte det i alla fall... köpte enbart treo! :) Men kom jag dock på att jag skulle behövt köpa bröd och smör också haha.


ICA Eko i Mellringe
Handlar ofta i denna affär, otroligt trevlig och hjälpsam personal. Det är en jätte bra affär, mycket erbjudanden och billiga priser.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta



Nybadad tjej =)

Jag nattade Novah första gången vid 6 eftersom hon var så otroligt trött men sen skedde en liten olycka så var tvungen att duscha av henne och sen fick hon ta sig ett litet skumbad som verkligen uppskattades då älskar skumbad hehe :) Barn kan bli överlyckliga över så små saker men känslan man får när man ser deras stora leende och lyckan som lyser i ögonen är totalt oslagbar!

Nu hoppas jag att hon somnar för hon har ingen rolig morgon framför sig imorgon, vi ska till BVC och hon ska få sitt 18-månaders vaccin samt vägas och mätas och hon hatar alltihopa så jag bestämde mig för att komma senare till Competencia (dom är givetvis medvetna om detta) i morgon för att följa med dit, usch hatar att se henne så ledsen, lilla stumpan.





SHIIT!




För trött!

Idag är jag nog världens tröttaste människa, somnade vid 3 tiden inatt och blev väckt av Novah 04:30 som ville leka, men vi låg och gosade och busade en stund i sängen tills jag var tvungen att gå ut till tvättstugan vid 7, Nu busar lilla fröken runt för fullt och jag ska nog vila en stund så får Johnny ta över tvättningen =D



Godnatt!




Pizzeria Elvis

Elvis Restaurang & Pizzeria
Jag tycker detta ställe är super, dom har öppet till 03.00, har jätte trevlig och rolig personal och kanon service, och maten är väldigt god :D
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta



VAD FAN?

Någon som såg det sista avsnittet av Desparate housewives ikväll?

Alltså, vad fan var det för jävla slut? Sådär kan det ju inte sluta, jag vill ju veta vad som finns i lådan!! Nej, det där går inte... det kan omöjligt ha varit sista avsnittet?!



Coolaste hunden =D




Sverige - Serbien!


Mjo, Novah vägrar sova , ovanligt? njee egentligen inte.. men idag är hon sjukt trött men hon älskar ju fotbollar så jag lär väl inte få henne att sova för ens fotbollen är slut haha ;) Mammas lilla fotbollstjej <3





mums!

Idag blev det en utav mina favoriträtter, köttfärssås med gräddstuvad vitkål, mums.


Gräddstuvad vitkål 4 port (Lchf)
1/2 vitkålshuvud
3 msk smör
3 dl vispgrädde
salt
nymald svartpeppar

Gör så här:
Strimla och skölj vitkålen.

Hetta upp smör i en stekpanna och stek vitkålen mjuk.

Tillsätt grädden och koka in några minuter.

Smaka av med salt och peppar.





Jävla skit


Det blir ju inte direkt något vilande här idag trots min hemska huvudvärk, nänä. Våran tvättmaskin har nämligen gått sönder så måste tvätta i tvättstugan, känner verkligen att jag inte orkar detta men vad gör man? Jag vill ju faktiskt ha rena kläder på mig haha :)

Och detta var fan nog första gången det fanns lediga tider samma vecka som man bokar, det har aldrig hänt mig förr utan jag har alltid varit tvungen att boka tid 1-2 veckor före som jag hade väl tur denna gång hehe.



Godmorgon!

eller god och god vet jag inte om jag skulle kalla denna morgon, jag stannade hemma från competencia idag då jag vaknade upp med en migrän liknande huvudvärk, dock har vi bara halv dag och jag har redan hört föreläsningen så missar ju direkt inget.




Rekommenderar..

Anger management


Den mycket blyga husdjursdesignern Dave Buznik (Adam Sandler) blir efter en flygresa falskt anklagad för att ha misshandlat en flygvärdinna och dömd till 10 timmars terapi för att få bukt med sin vrede . Ledare för gruppterapin är den instabile Dr Buddy Rydell (Jack Nicholson), som ständigt försöker provocera Dave och därför placerar honom med den aggressive Chuck (John Turturro). Chuck drar in Dave i ett slagsmål, vilket leder till att Dave hotas med ett år i fängelse, eller en hel månad tillsammans med Buddy. Under den månaden lyckas Buddy få Dave att misshandla en munk, kalla en bulimiker för tjockis, och misstänka att hans flickvän är intresserad av hennes extremt välutrustade killkompis - och som grädde på moset stjäl han Daves flickvän.






Så jävla trött

Nu börjar huvudet dunka och jag känner hur tröttheten snart tar över hela mig men klockan är trots allt snart halv 8 så inte jätte länge kvar tills sov dags hoppas jag, beror ju helt och hållet på Novah och när hon somnar hehe. Jag längtar bara till sängen nu, att få krypa under täcket och somna :)

Jag har en känsla av att jag kommer ha en grym träningsvärk i morgon, haha men vad gör de? Det ska kännas att man kämpat... är det inte så? ;)

Nu har Novah verkligen fått nojja på att säga ordet "titta" och givetvis vill hon ju att mamma och pappa ska vara med och titta på allt hon pekar på och är man inte det så blir hon lite små arg, haha.


Novah: titta titta
Jag: ja titta
Novah höjer rösten : titta titta
Jag: Jag tittar gumman
Novah skriker: MAMMA TITTA MAMMA TITTA




Busfia!

Oj oj, vilken fart det är här hemma, Novah far runt överallt, både högt och lågt haha. Men är ju bra att hon är en pigg och glad tjej i alla fall :) Dessutom är hon världens sötaste unge och för jävla rolig haha.




Just sayin




Helt slut..



Idag körde jag hårt som fan på gymmet alltså, är helt slut i kroppen efter detta pass. Det var nog mycket för att jag idag drog ensam till gymmet för mickis jobbade och fanny och emelie hade inte kommit ännu så blev ju inget prat som det brukar bli utan jag körde bara på.... det borde ju kännas i morgon =)




Älskar den!




Dagens historia




Home sweet home :D

Nu har vi precis kommit hem från stan, väldigt skönt eftersom Novah blev gnällig och det blåste något fruktansvärt, jag är ju smart som få så jag gav Novah sin dockvagn som jag köpte på stan och hon älskade den givetvis, sen lägger jag henne för att sova middag.... tror ni hon vill sova middag efter ha sett sin nya dockvagn?? NEJ!





Mot stan!

Nu är vi redo för stan, Jag och Novah tänkte åka upp och shoppa loss medans johnny har fotbollsmatch haha :) Nej inte riktigt kanske, vi ska väl mest kika runt lite, jag ska bara köpa mig en tillfällig mascara tills den som jag beställt behagar att komma haha :D Men jag köper alltid mer än vad jag bestämt så Johnny vill nog inte släppa iväg oss egentligen haha.



Competencia


Just nu sitter vi och skriver cvoch sådant skit, men om ett litet tag är det dags för friskvård så då drar vi och gymmar:D Hejja! Hoppas bara jag kommer ihåg koden till gymmet ah men det löser sig ;)

Hörs sen ;)



Fix

Nu har vi käkat frukost och är redo för dagen, Novah ska vara hemma med pappa och jag ska till Competencia sedan motionsform och träna :)



God morgon, Frukost dags




God natt! <3


Efter mycket om och men somnade novah nyligen och Johnny också så jag får nog krypa ner nu jag med, det behöver jag och är så värd det! så sov så gott för det ska jag minsann göra :D



En Mamma












plusikassan.se