Ensamma nätter..

Ja, många ensamma nätter har det blivit senaste tiden trots att jag har pojkvän men han är ju normal och sover på nätterna medans jag är vaken, har kommit in i sån där fas igen där sömnen och jag inte riktigt går ihop. Man kan nästan tro att min kropp producerar något slags ämne som tex koffein, haha. Men lär väl bli ändring på det snart får vi hoppas. Får fördriva nätterna med the sims, det går ju det med.


Idag så har vi varit duktiga och tagit en promenad till willys och hem, men mindre duktiga som stannade och käkade på Mc donalds, som jag var så snäll och bjöd älsklingen på :) hehe jomenvisst jag kan också vara snäll ibland. Bjöd även honom på 10 öl från systemet snäll som jag är, men drack dock inget själv utan blev helt spyfärdig av bara lukten. Och jag som älskar öl i vanliga fall, haha se så det kan bli. Så vi spenderade kvällen med tv tittande i form med Simpsons, Vampire daries, Criminal minds och Rena rama rolf och älsklingen drack öl och jag nöjde mig gott och väl med cola =)



ÅHHHH.. är helt kär i denna telefonen <3



















LYCKA <3

Jag är så förbannat överdrivet lycklig, allt är perfekt. Det är otroligt hur ens liv kan förändras så snabbt, så fort, men det är positivt, allt är positivt just nu. Idag har jag gått runt och bara varit hög av lycka och inte kunnat sluta le. Allt är så perfekt och precis som jag velat ha det så länge men det känns konstigt men på ett bra sätt och väldigt overkligt.


jag säger som jag brukar

"Varför drömma när
verkligheten överträffar allt annat?"


Konstigt, otroligt... att ens liv kan gå från ensamt,normalt och enormt mycket festande till PERFEKT på bara några månader.





Johnny Andersson jag älskar dig... det vi har är underbart och det kommer bara att bli bättre <3



Min förebild <3

Hon är inte bara otroligt vacker och sexig hon är även en grym skådespelerska och en väldigt generös och givmild människa. Hon stöder en massa organisationer som tex, Padres Contra El Cancer där hon är internationell taleskvinna, Evas heros som är en organisation som stödjer utvecklingstörda. Hon är underbar människa helt enkelt och ställer gärna upp för välgörenhet. Fler människor borde vara som hon då skulle världen vara en mycket bättre plats.


EVA LONGORIA PARKER!













Ohmy..

Förstår mig verkligen inte på vissa människor fan, Har man planerat att träffa någon och säger att man ska ringa vid en viss tid då ska man väl göra det också?! Om personen i fråga har fått förhinder så hör man i alla fall av sig och berättar det och med tanke på hur många sms jag drog iväg så borde ett svar inte varit för mycket begärt. För seriöst hur jobbigt är det att skriva ett sms?! Så trött på människor i allmänhet som inte kan hålla fast vid vad dom säger. Säger en sak och sedan gör en annan sak. Palla.


Men över till något annat, lite roligare. Idag var vi iväg och kikade på vår nya lägenhet , den var helt awsome, balkong och uteplats :D Helt underbart!! Så i Juli flyttar vi, kan livet bli bättre? Eller jo, vet en sak men det kommer med tiden. =) hihi.



Awesome <3




Tjiing!

Kanske dyker upp nya bilder i morgon för måste verkligen bättra mig med det alltså :) haha, men vi får se om jag har tid och lust.



Bläh.

Jag vet att jag är i stort sett sämst på att uppdatera bilder men det kommer så fort jag skaffat ny mobil :) plus jag har mått fruktansvärt illa det senaste dagarna och gör det fortfarande, tyvärr.


Just nu, sitter jag och väntar på att älslingen ska komma hem igen för ikväll blir det mys framför våran favorit serie Community <3





Hej Svejs!



Måndag!

Helgen är slut och nu är det återigen måndag men är fortfarande pank, det suger :´(

I fredags vart det som sagt lite öl här hemma med älsklingen sen drog vi mot Brickebacken och fortsatte att festa och självklart missade vi bussen hem men det gjorde inget för vi liftade hem =) Hann även med att göra illa både näsan och ena benet, så ett stort sår pryder mitt ena knä och min näsa är blå/grön, gud va snygg jag känner mig haha.

Lördagen blev lugn och var ju lika bra det eftersom jag var rätt så skadad haha, vi var bara hemma och kollade tv.


Jag mår för övrigt rätt så dåligt, min mage gör ont och känns konstig, men men det går väl över förhoppningsvis.


Fredag!! <3

Fredag, öl och fint väder, kan det bli bättre?  Sitter och softar och dricker bärs med älsklingen, såå myys <3
vi får väl se vad kvällen bjuder på =)







BLI MEDLEM OCH FÅ PRESENTKORT ! =)












http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=191175


På bla. Nelly, JC, H&M




Funderingar....

Sitter här och röker en cigg och funderar lite, är nämligen så att jag sparade ner en bild förut och visste inte var den hamna så jag fick kika efter den lite och kom in på massa annat men i alla fall så kunde jag inte sluta läsa när jag väl börjat nyfiken som jag är ( men ni vet hur det är ).  Och nu känner jag mig en aning osäker på ja i stort sett alltihopa. Det dyker upp en massa frågor i huvudet hela tiden...


  • Är detta äkta eller falskt?
  • Är det kanske bara jag som är dum och naiv?
  • Borde jag dra?


Vet att det är gamla saker jag hittade men ändå kan inte låta bli att undra... är det här verkligen på riktigt? Ärligt talat är jag riktigt förvirrad just nu :(





Kärlek <3




Tandläkarskräck!

Usch och fy, har sån jävla tandvärk så det är sjukt. Och i morgon ska jag till tandläkaren 07.30, är fett nervös. Tandläkare är en av mina största rädslor, det är hemskt.





Annars idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, kikat lite tv bara och nu är älsklingen iväg och jobbar och han slutar inte för ens 20.00 så jag får väl sysselsätta mig med ett bad och lite sims spelande antar jag.



Fredag..

Och nyktert, hm kors i taket?  Har typ inte gjort så jävla mycket idag faktiskt. Varit på bio med killen och kollat farsan som enligt mig är en för jävla rolig film, hade dock ett grymt irritationsobjekt bakom mig under hela filmen, hennes jävla skratt ekade i hela salongen och gjorde mig galen!!!!!






Nu sitter jag i alla fall hemma hos älsklingen som för övrigt är och jobbar och inte slutar för ens kl 4 inatt ( det suger)  och kör lite msn och funderar på att spela lite sims, hehe för att få tiden att gå lite fortare.



Shopping! <3

Idag har man då varit på stan och shoppat lite vart dock inte så mycket men får duga förtillfället.




Ögonfransböjare ( ett måste enligt mig) från kicks 48 kr!




En Pennvässare från Kicks 20 kr ! (prisvärt)

 

 

 

 

 

 

 


Maybellines Dream matte mouse från Kicks 135 kr! (Täcker så himla bra)

 

 

 

 

 

 



Och så var jag självklart tvungen att prova Maybellines nya Pulse perfektion för 185 kr! Får se hur det går :) Även denna är köpt på kicks!

 

 

 

 

 

 

 


Har även inhandlat Elvitals nya Total repair hårvårdserie, hoppas på ett bra resultat!

 

 

 

 

 


 

 

 

Hot and straight är en av mina favoriter, ett värme skydd för håret om man ska platta eller föna håret och kostar bara 48 kr, awesome!

Garnier Nutrisse hårfärg Guld blond 85 kr! :)

 


Och sist men absolut inte minst köpte jag öl, Soferio :) Gott Gott! <3

Så nu blir det att ta en bärs och fixa håret tror jag :)

 

 

 




Trött!

Är trött att det är sjukt. Sov bara några timmar inatt och sedan var jag tvungen att dra mot arbetförmedlingen och fixa lite och sedan blev det en promenad hem vilket egentligen inte är den smartaste idén med tanke på mitt hjärta men kände mig sugen på en promenad. Sen var jag duktig och städade och fixa lite hemma, för en gångs skull haha. Fyfan städning är verkligen inte min grej alltså.




Nu ska jag sätta mig o soffan hos älsklingen och mysa och försöka att inte somna, i alla fall inte än :)



Måndag! <3

 

Åh yeah, Ny vecka, nya tag och en av mina favorit serier Community, Så jävla rolig serie alltså. Varje Måndag kl 22.00 <3 En underbar halvtimme en måndagskväll!

 

 

 

 

 

 

 

I morgon ska jag iväg till arbetsförmedligen och göra upp en handlingsplan sedan ska jag väl ta mig i kragen ( fan hatar det uttrycket egentligen men i brist på annat så..) och dra iväg och kika lite utbildningar för ska ju börja plugga igen hade jag tänkt mig, har dock ej bestäm vad ännu det lutar mot antingen Socionomprogrammet, affärshögskolan, eller möjligtvis slutföra sjuksköterskeutbildningen.

Jag vet inte riktigt, är fruktansvärt osäkert faktiskt, jag är ju sugen på allting så får kika runt och göra lite grundligare efterforskningar samt skriva ner fördelar respektive nackdelar med varje utbildning, vi får helt enkelt se vad som händer.

 

 

 

Nu är det dags för Community + mys i soffan <3

 

cheeeriioos!




Kär, Kär, Kär...

Så jävla kär så att det känns overkligt. Jag mår så fruktansvärt jävla bra och är sådär överdrivet lycklig för första gången på flera flera år och dom som känner mig vet ju att jag har gått igenom en riktigt tuff och svår period, har ju som sagt mått riktigt jävla dåligt och känt att livet inte har varit värt att leva men den tiden är förbi, äntligen!

Och jag förtjänar fanimej lite lycka efter allt, jag är värd det här!




Sitter och har tråkigt för älsklingen ligger och sover nu, (så söt när han sover) men jag lyckas inte att somna, har legat och rullat runt i flera timmar,lite orättvist men men sånt som händer, ska väl ta mig en cigg samt lite vatten och sedan ge sängen ett nytt försök.






Är så sjukt att man kan känna såhär starkt för en annan människa alltså, det hela övergår mitt förstånd fast vet ju att det är möjligt, vet bara inte hur det går till. Varje gång jag ser honom så fylls jag med ett enormt lyckorus och det pirrar i hela kroppen, sedan sitter man där och ler hela tiden och ser ut som en idiot.... men vem bryr sig om man ser ut som en idiot...va fan är ju kär :)

Det sägs ju att kärleken är som ett pussel det finns aldrig en ensam bit utan finns alltid 2 som matchar och jag kanske har haft turen och hittat min matchande pusselbit?





Kärlek på hög nivå <3







Min super fina älskling, Du betyder allt för mig, Älskar dig! <3











plusikassan.se