FÖR ER SOM MISSAT..

SÅ HAR JAG NY BLOGG!!!


http://pennyliicious.blogspot.com/



JAG SLUTAR BLOGGA....



PÅ BLOGG.SE FÖR ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT TRÖTT PÅDENNA SIDA, FY! NUMERA HITTAR NI MIN BLOGG PÅ DENNA ADRESS  http://pennyliicious.blogspot.com/ NI ÄR VÄLKOMNA ATT FÖLJA MIG DÄR :) KOMMER SAKNAR DENNA BLOGG MASSOR, HAR SÅ MYCKET INLÄGG OCH BILDER HÄR SÅ DEN FÅR LIGGA UPPE ETT TAG TILL :)


HA EN TREVLIG HELG ALLESAMMANS <3



Fruktsallad med vit choklad mousse!

 



Vit chokladmousse:

200 gram vit choklad
2 dl grädde
2 dl kesella



Fruktsallad:

1 mango
2 st kiwi
1 korg physalis
ett par jordgubbar



Smält chokladen i ett vattenbad för er som inte vet vad det är så ska jag förklara det, man ställer bara en kastrull i kokhett vatten i diskhon med chokladen i och låter den smälta, det tycker jag är den bästa varianten för choklad är så himla lätta att bränna. Vispa upp grädden och blanda den smälta chokladen med grädden och ha sedan i kesella, häll över i olika små skålar och låt stå i kylskåpet i ca 3 timmar.

Skär upp frukten och lägg i skålen innan servering!









Överraska killen med mat :)




Sitter och väntar på att Johnny ska komma, har lagat Lasagne till honom samt gjort fruktsallad med vit chokladmousse men den är inte klar för ens halv 6 (därav ingen ordentlig bild men kommer sen). Hoppas han gillar det i alla fall. Men vart inte riktigt nöjd med lasangen :/


Fruktsalladen består av: Jordgubbar, mango, kiwi och physalis, och moussen: vit choklad, kesella och grädde!









Fortfarande ingen Tyson!! :´(


Vi har varit ute och letat och ropat men fortfarande ingen Tyson så när Johnny kommer hem fixar vi lappar och går ut och hänger upp, åh saknar dig lilla gubben! Jag är så rädd att jag aldrig någonsin kommer få se honom igen :´(




Jag håller på med mat & efterätt tills min älskling kommer hem och lilla Novah ligger och sover efter ha busat hela dagen haha, likaså Gizmo. han ligger och gottar sig på balkongen, sover som en stock. Han drömmer väl om Tyson och att han kommer hem kan jag tänka mig.



Novah stack iväg till leksakslådan och hämtade lite leksaker medans mamma diskade, haha söta unge! <3 Hon är "bara" 7 månader och har massvis med leksaker redan så jag var tvungen att ta en tillfällig låda att lägga alla hennes leksaker i och det går ju kanon bra hon kan ju till och med hämta dom själv, haha.









Help me?




 

Vilka skor tycker du är snyggast? Vilka ska jag köpa ?

 

Omröstningen Vilka skor är snyggast? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa snabba enkäter!

 

 

 

 

 

 

 

 




En energy drink så blir man pigg kanske?

God morgon :)





Ber om ursäkt för dålig uppdatering men har inte mått så bra och har även haft fullt upp med storstädning om möblering här hemma, vi är nämligen ute efter massa förändring här hemma och har kikat på saker att inhandla så blir säkerligen en massa före och efter bilder sedan skulle jag tro (om jag kommer ihåg). Det är så jävla kul att göra om sin lägenhet, för nya lite, man blir så glad det. Dessutom känns det bra att kunna sysselsätta sig med massivs när man är ledsen och orolig.





Vi vaknade halv 7 (kanske var tidigare till och med) idag då Johnny drog till jobbet och sen dess har vi legat och gosat i sängen . Jag, Novah och Gizmo har haft morgonmys men nu sitter Gizmo på balkongen och Novah har precis somnat igen.


Gizmo har blivit VÄLDIGT kelsjuk sen Tyson försvann, han springer runt i lägenheten och verkar leta efter honom och jamar hela tiden, han saknar sin bästis och han äter frutkansvärt dåligt också :( OH gud jag hoppas Tyson kommer hem snart, inte bara för min skulle utan för hans och Gizmos!


jag håller konstant koll på katthemmets hemsida (ifall någon skulle lämna dit honom) och när Johnny kommer hem ska jag prata med honom om att vi ska göra lappar och sätta upp i området så får vi om någon nappar, kan ju vara så att någon tagit hem honom och gett honom mat eftersom han inte har halsband då han inte är en utekatt.



 

 

 




NÅGON SOM SETT BULLEN TYSON ?

Älskade kisse, vi saknar dig kom hem nu!! Matte är jätte orolig och din far saknar dig och springer runt och jamar och letar efter dig! Åhh gud så vi saknar dig här hemma, ingen som drar i mitt täcke och ligger och gosar under täcket vid mina ben :(





Jag är så rädd att något hänt min lilla kisse, han smet ut igår morse (visst det är väl egentligen inte så länge) Men han har smitit många gånger förr och går aldrig längre än gården, han leker i buskarna här omkring med grannkatterna och kommer antingen när man öppnar balkongdörren eller ropar på honom men har inte sett skymten av honom och det oroar mig, tänk om någon tagit honom eller att han ligger skadad eller död någonstans, det är värsta av allt är ju om han är skadad och ligger och lider, åh så orolig jag är :(






Haft besök :)

 


Idag har mamma och Lasse vart här och hälsat på och dom köpte med nät och Lasse och Johnny satte upp det på balkongen så jävla bra. Mamma busa med Novah och dom drack kaffe och jag LOKA och så åt vi muffins och kakor. 

Just nu tar jag mig bara en pytte liten paus och dricket en Energy drink, ska fortsätta städa och ha mig för någon gång lär det ju bli ordning. Gud vad gärna jag vill åka till Ikea just nu och köpa lite nytt åhh!





!







Full fart här hemma :)


Novah har precis ätit lunch och nu ligger hon och sover middag och jag ska när som helst börja med mat till mig + Johnnys matlåda tills i morgon. Ska även storstäda och möblera om lite tänkte jag, för det är för jävla skoj och vädret är ju perfekt för detta ju, jag har redan hunnit diska och vikt in kläder och nu ska jag börja med maten :)

Vad ska ni göra idag ? :)







Dagens mat!


Idag blev det potatis, fisk och dillsås! Ja, jag vet att vi äter det ofta men vi gillar det! Jag gjorde även puré till Novah, fisk & potatis men det ska hon äta i morgon för idag blev det spaghette & köttfärssås för hennes del. Sen får jag klura ut vad fan jag ska käka i morgon men lutar nog mot korvstroganoff och ris men jag hinner säkerligen ångra mig många gånger innan dess och det slutar med att jag inte äter alls, tyvärr blir det så alltför ofta och jag MÅSTE bli jävligt mycket bättre med maten alltså.








Söndag = Storstädning!


Nu har vi varit och köpt ny tvbänk (yeah,äntligen) och vi är super nöjda, Novah har dock inte sett den än för hon sover middag , inte för att jag tror hon bryr sig så mycket haha men ändå :) Men det är så kul att förändra lägenheten lite ibland, tycker jag.

Idag har vi planerat att storstäda hela lägenheten och då menar jag verkligen storstäda varenda liten vrå, haha. Jag älskar när det är storstädat, luktar så gott och man blir så glad!








Lördagsmys!

Ikväll har jag och Novah gosat och vart ute och promenerat, vi är ju ensamma hemma (som vanligt) för Johnny är ute med vänner och dricker öl och gör vad fan han nu gör, han har egentid ikväll vilket han ofta har, för han är ju inte alls ofta hemma med oss, är det inte fotbollsträning så åker han och träffar kompisar eller åker och tittar på fotboll. Jag har haft egentid 1 kväll på 7 månader det är lite skillnad.


Alltså missförstå mig inte, jag älskar att vara mamma och umgås med Novah, det är det bästa jag vet. Undrar bara varför han ska ha massa egentid + göra det han vill medans jag ska sköta hemmet + Novah när det var vi båda 2 som valde att bo ihop och skaffa barn... Men är väl som jag alltid sagt jag har inget direkt förhållande utan jag har en rumskompis som kommer och går när han vill och jag och Novah bor ensamma men ibland ser vi någon liten typ som är här och äter + sover innan han försvinner igen (antingen ut eller in i datavärlden).


Men va fan, jag har insett att vi klarar oss alldeles utmärkt ensamma, det har vi gjort i 7 månader (i stort sett) och det kommer vi att fortsätta göra och ovasett vad som händer har vi ALLTID varandra!!!! <3









Mor & dotter dag! <3

Halloj!






Idag har jag inte bloggat något av flera anledningar, jag har inte haft någon att skriva om alls och dessutom har jag och Novah haft en mysdag med promenad, tv tittande och massa bus och mys, en helt underbar dag har vi haft! <3


Det är otroligt hur mycket man kan älska en människa, varje gång jag ser henne fylls hela min kropp av värme, kärlek och glädje, hon är perfekt och jag älskar hennes enorma tandlösa leende och det fnns inget bättre än att vakna på morgonen och det första man ser är hennes leende åh gud vad jag älskar det!
!










KÄRLEK <3









Mys <3

Igår blev det sent, vi var inbjudna till grannen och satt där väldigt länge och hade super trevligt nästan så att man inte vill flytta bara för de haha men vi måste ju ha större. Jag älskar verkligen när man har bra grannar som man kommer överens med, visst dom är bra mycket äldre än oss men åldern är ju bara en siffra! =)

 

Idag har jag och Novah mest gosat och busat och en promenad har vi även hunnit med, nu ligger hon och sover middag och fan vad glad jag blir över det för vi har verkligen kämpat med att få henne att sova lite på dagarna och hon har totalt vägrat och då kan ju tänkte er hur grinig och övertrött hon är vid 5-6 tiden , Jag och Novah hade ju världens bästa rutiner förut och då sov hon alltid middag runt 12-13 sen igen vid 15-16 och somna runt 21-22 på kvällen och sov hela natten och det funkade utmärkt fast egentligen vill jag ju att hon ska sova tidigare på kvällarna men då vaknar hon runt 2-3 och vill vara vaken resten av natten och ja det blir hel fel då.

 

Nu ska jag äta upp min brunch, ja brunch måste det bli eftersom jag missade frukosten och det inte är någon direkt lunch så då får det bli brunch :) Sen ska jag sortera tvätt för ska tvätta klockan 14.00 :)

 

 





Blir aldrig rent!

Nu har jag och Johnny dammsugit flera gånger + torkat golvet flera gånger  men jag tycker fan inte att det blir renare men det borde det ju faktiskt bli. Dessutom luktar vårat skurmedel så jävla gott men kommer inte på vad det heter just nu är ICAS skona sen medlet är lila iaf =)


Har busar lite med Novah och just nu äter ho välling och ska sova när hon är klar, jag sitter med världens jävla huvudvärk sam tandvärk och väntar på att treon ska bubbla klart och längtar till den 28e Juli då jag har tandläkartid igen och blir ca 3000kr fattigare men det är det ju värt när man slipper smärtan, men jag skulle ju få någon röntgen tid innan dess som jag ännu inte fått, får nog gå upp tidigt i morgon och ringa och höra hur det ligger till...








Novah fick paket på posten idag :)




Idag fick Novah ett paket från Goboken som kommer 1 gång i månaden med olika leksaker anpassade för hennes ålder. Idag fick hon 2 böcker som hon gillar rätt mycket redan =)

Lilla busungen lyckades riva ner pappas hörlurar förut så hon fick dom i huvudet och oj oj så ledsen hon blev, blev till och med lite röd men det har försvunnit nu och allt gick bra och dessutom väger ju inte hörlurarna speciellt mycket men klart hon blev rädd lilla stumpan och gjorde säkert lite ont också. Men som sagt nu är allt bra och hon busar för fullt och vi väntar på Johnny som är på willys och storhandlar :)







sol :)


Idag har jag och Novah varit ute en sväng, först träffade vi Jonas och Marie och stod och snacka lite sen tog vi oss en liten promenad runt i området och nu leker Novah med sina nya saker som hon fick på posten idag och jag täntke diska och dammsuga lite.


Novahs nya outfit :) Dock är klänningen/tunnikan uppvikt så det ser kortare ut än vad den är hehe men spela roll är inte lätt att hålla kläderna på plats när man rullar runt överallt som en liten boll ahaha.







Mousserande vin <3

 

Novah sover så jag sitter och kollar på DUM OCH DUMMARE och dricker lite rosé vin, otroligt gott och avkopplande, minns att jag ofta tog något glas vin på kvällen när jag bodde i brickebacken, ett glas vin + ett varmt bad + en bra bok, det var härligt. Nej ett glas vin sitter aldrig fel =) hehe..




Shopping :)

Idag har vi varit på stan och lämnat nycklarna till församlingshemmet och blev även lite shopping =) Bara till Novah dock :) Hon fick en liten klänning, tallrik + bestik och en mugg :)





1. Tallrik med lock och sked + gaffel från babyproffsen, 49 kr
2. Mugg från babyproffsen, 79kr
3. Klänning från kids, 300 kr






Det är skoj att plaska i badkaret :)

Ikväll har jag och Novah badat tillsammans för oftast när hon ska bada själv blir hon helt hysteriskt (vet inte varför) så jag tänkte att vi badar båda 2 istället och det ÄLSKAR hon verkligen, vi fyller upp vatten och hon ligger på min mage och plaskar med både armar och ben (ja, jag höll givetvis i henne också) och jävlar vad kul hon tycker det är, skrattar och härjar för fullt och jag tror faktiskt det blev mer vatten på golvet än i badkaret till slut.


Sen skulle hon äta lite välling men tänderna gjorde för ont och hon blev jätte ledsen så hon fick alvedon och efter ca 15 min så käka hon upp vällingen och somnade och nu sover hon som en stock! Och jag kollar på tv och sitter och äter lite mat för magen känns mycket bättre :)







Mer bilder från dopet!




En helt underbar dag, Novah var så himla duktig bara jobbigt att det var grymt varmt inne i kyrkan och att mina skor gjorde sjukt ont och att jag blödde på fötterna!

När vi fikade i församlingshemmet efter dop cermonin passade Novah på att ta sig en tupplur i vagnen, det är ju jobbigt att döpas!













Vart ute :)

Hej hej :)





Idag har jag och Novah vart ute och njutit av det fina vädret, suttit på baksidan och även tagit en 2 timmar lång promenad, sen gick vi in på Tempo och köpte puré och ägaren kom fram och fråga om han fick hålla Novah (ja vi handlar ofta där så han vet ju vilka vi är) han tyckte hon var jätte vacker och ja det är hon ju men hon börja gråta och ville tillbaka till mamma och det är enbart mamma som funkar när hon är trött eller har ont (oftast).


Vi fick med oss en lite chips påse hem också var någon Provsmaknigspåse och Novah skulle hålla i den tills hon somna och jag fick absolut inte ta den ifrån henne, men hon höll den ju bara och stoppade den inte i munnen så då var det ju ändå lugnt :)


'






Vatten + potatismjöl = Botar diarré


Men det funkade bara någon timme eller 2 , kanse bara hjälper om man har vanlig magsjuke diarré? Inte om man blivit sjuk av någon mat? Eller man kanske ska ta ett glas då och då? Eller så kanske jag tog för lite? Jag vet inte..



Vill må bra nu, har så ont i magen så vet knappt vart jag ska ta vägen, jävla dumma pizza!!!!



Inte så trevligt!


Ikväll tänkte vi lyxa till det med pizza och oj vad lyxigt det blev sen då. Jag åt 2 små bitar av pizzan och fick fruktansvärt ont i magen efter ett tag började det bubbla och ha sig i magen så var tvungen att springa på toa och sedan tänkte jag ta mig ett varmt bad och bara ligga och slappna av ett tag men icke, fick minsann springa upp ur badet 5 gånger för att gå på toa, aldrig mer pizza från solbaren!! Fast behöver ju inte heller ha varit pizzan det var fel på? Men blev ju dålig efter ha ätit den så känns som om det var pizzans fel... Anyway jag drack ett glas vatten med potatismjöl som är en gammal huskur mot diarré och magen har vart okej sen dess fortfarande ont och illamående men ändå okej!!


Så ett litet tips till alla, vatten + ca 1 matsked vid diarré funkar perfekt!










ONT I MAGEN!!!!!!!!!!


Fyfan vad ont i magen jag har, hatar verkligen mensvärk :( Men ska ändå ta och dammsuga och diska lite tänkte jag eller åtminstone försöka eftersom jag har så ont att jag knappt kan stå rakt :/


Novah vägrar sova middag, hon har inte sovit på hela dagen och blir helt hysterisk när hon ligger i sin säng men det funkar utmärkt på kvällarna haha, hon vill nog helt enkelt inte sova på dagen verkar det som, hon vill hellre vara vaken och busa med mamma och pappa och allt roligt som finns här hemma hah :)


Novah räknar dop pengarna och funderar på vad hon ska köpa ;)









Mer bilder från dopet 9/7 2011!













 

 






GOD MORGON!


Idag tog vi minsann sov morgon, vi sov till halv 12, så skönt! jag och Novah sov även från 5-9 i går kväll sen somna hon vid 11 igen och jag vid 2 tiden tror jag. Man blir trött av dop haha, för min del är det nog för att jag stressat så mycket sen nu när allt är över så slappnar jag av och då kommer tröttheten så det var riktigt skönt att få sova
ordentligt.


2 trötta tjejer efter gårdagens dop









GOD NATT!



Fyfan, jag och Johnny är verkligen helt jävla slut så vi tänkte gå och lägga oss nu, även Novah är helt jävla slut men har ju var en stor dag för henne idag och hon har varit så duktigt trots att dopet pågick under hennes vanliga sovtid, så idag har sovtiderna blivit lite huller om buller men ikväll somna hon vid 11 och sover som en stock.


även katterna är helt slut efter en natt + dag utomhus.








Bilder från dopet.



Bild 1: Novah med Elan (Min kusins dotter) utanför kyrkan
Bild 2: Novah sitter i soffan på församlingshemmet
Bild 3: Lilla familjen i kyrkan <3
Bild 4: Världens underbaraste, snällaste och skönaste präst Karolina









DOPDAGEN!


Idag har vår kära dotter blivit döpt, det har varit en underbar dag med underbara människor och super fint väder! Cermonin var jätte vacker men det var sjukt varmt i kyrkan. Det var så vackert så blev alldeles tårögd och Novah var jätte duktig och var tyst och lekte med mammas hår under hela cermonin, eftersom hon sovit dåligt och har ont i tänderna så trodde jag hon skulle vara sur och grinig under cermonin men icke dock tänkte hon välta ut dopvattnet haha.

 

Markus, Johnny, jag, Mia och lilla Novah i kyrkan =)  Markus och Mia är Novahs faddrar, 2 otroligt underbara människor och passar perfekt in som förebilder i Novahs liv. Jag ser dock ut som en kines för jag råka skratta samtidigt, haha.


Tyvärr kom inte alla som sagt att dom skulle komma så blev 2 tårtor över och jätte mycket bullar, muffins och kakor men men då har vi lite gott ett tag hehe och min mor fick ta med sig en tårta hem :)

 

Tusen tack till alla som kom och delade den här dagen med oss och tack för dom fina presenterna, jag hoppas ni hade det lika trevligt som oss!


Mer bilder kommer :)







ÄNTLIGEN !


Nu är det färdigbakat så jävla skönt, Dock vart jag inte alls nöjd med bullarna för dom ser helt missbildade ut men min släkt är inte så kräsen så dom bryr sig nog inte och trots allt är det ju smaken som räknas ;)  Så i morgon bjuds det alltså på dop fika som är bullar, muffins, colakakor och jordgubbstårta :) Jag hoppas folk tycker att det duger!






BUS :D <3






Förberedelserna är i full gång =)






ojoj så jag pysslar och har mig här hemma, bakar för fullt. Tårtorna är inte klara men grädde och jordgubbar görs i morgon så dom får stå som dom är och bli saftiga tills i morgon, Muffins gjorda (kanske behövs en sats till?) och bullar på jäsning och sedan blir det cola kakor :) phu ska bli skönt ikväll när allt är klart och man kan krypa ner i ett skönt härligt bad med en bra bok :)


Tårtorna är som sagt INTE klara utan ska göras klart i morgon :)







VARMT!


Fan vad varmt det är idag alltså, inte skön värme utan äckel värme, kvavt som fan!!  Men vi har i alla fall varit iväg och kollat på lokalen där vi ska ha dop fika och hämtat nyckeln samt betalat, super fint var det. Glömde dock bort att ta bilder där inne hehe. Men det gör jag ju när det är dopfika där (i morgon).


Sen direkt efter åkte vi till Willys och handlade alla ingredienser till tårtor,bullar och kakor som ska bakas idag. Men först blir det nog en dusch, det behövs haha. Vi fick stå utanför bilen en stund med dörrarna öppna för att den var alldeles för varm att sitta i, usch haha men nu blir det inga fler bilturer idag tack och lov!!








Dagens bästa!

 




Snart sovdags!


Nu sitter vi och väntar på att Gizmo ska komma hem, vi har varit ute och ropat några gånger men han är inte i närheten eftersom han inte kommer (han kommer jämt när man ropar) men han kommer väl snart :)


Jag och Novah har vikit tvätt ikväll eftersom igår när vi tvättat MASSOR så blev inget torrt för torktumlaren suger så vi var tvungna att hänga upp all tvätt lite här och där i lägenheten så tog ett tag innan det torka. Men nu är det äntligen torrt skönt och få undan allt eller ja några få plagg hänger kvar som fortfarande är lite fuktiga, ser så stökigt ut när man är tvungen att hänga upp all tvätt men men måste man så måste man....Fick i alla fall hjälp av Novah att vika den eller ja det fick jag väl inte egentligen eftersom jag vek och hon vek upp allt men hon höll mig sällskap i alla fall.








Slappar :)


Sorry för dålig uppdatering men har haft fullt upp, igår mådde jag skit dåligt pga en grej som hände här hemma, det var den värsta känslan jag någonsin upplevt och har nog aldrig varit så rädd som jag blev då, usch nej fy vill inte tänka på det och vill inte gå in på det för detaljerat för det får mig bara att må dåligt och känna mig hemsk trots att jag vet att det är jätte vanligt men som sagt känner inte för att berätta mer om det nu, jag kanske gör det i framtiden vi får se.


Idag har jag städat och pysslat hela dagen så har inte haft tid att blogga och ska fortsätta lite mer nu ojoj, det är jobbigt med storstädning men rent blir det i alla fall och visst mår man bättre när det är rent  och dessutom mår man bättre och blir gladare och lyckligare =) Imorgon är det också fullt upp med bakning och sista förberedelserna inför dopet men ska försöka att slänga in lite inlägg ändå :)



Nu ska jag bädda rent sängarna, natta Novah och diska upp efter maten sen tänker jag slänga mig i soffan och bara slappa resten av kvällen :)







God morgon!

 


Ja strumppor ska vara i munnen inte på fötterna, enligt Novah!


Nu har Novah ätit gröt och vi glor på våra bästa år och ska snart ut i tvättstugan igen, och idag blir det även stor städning, fy men måste göras det med hur tråkigt det än är.









Spenderat dagen på stan =)


Idag tog vi bussen upp på stan och äntligen hittade jag kläder till dopet och tack till den person som grundade butiken New yorker, jag är helt förälskad i den butiken för det är så jävla mycket snygga kläder och otroliga priser, jag tror inte att jag såg ett enda klädesplagg över 350 kr... och that´s sick.






Novah hittade en kompis vid busshållsplatsen när vi skulle hem som hon satt och snackade med, super sött <3 Vi köpte även Mc donalds med oss hem och fick 2 st colaglas så nu har vi 3 st gröna cola glas haha.











ÄR MED OCH TÄVLAR!


Jag är med och tävlar om ett tecknat porträtt, och vill verkligen vinna för denna tjej är grym, en riktig talang. Kolla in hennes blogg här http://lisbom.blogg.se




Tror inte vi behöver någon läkare.


Jag har försökt hela morgonen att boka läkar tid åt Novah men sen vakna hon och hade bajsat ner hela sig + sin säng så hon verkar inte längre vara förstoppad så vi är nog inte i behov av läkarkontakt längre fast man vet inte tänkte avvakta någon/några dagar och se hur magen är och blir hon förstoppad igen då ringer jag direkt. Men vi fortsätter givetvis med lactolusen + katrinplommonpuré.


Åhh Novah har ju börjat få sin första tand, hur gulligt som helst. Men hon är jätte trött hela tiden, febrig och gnällig men det är ju förståligt, tänk er själva, tandköttet spräcks ju när tanden kommer upp fy, ja ni som fått era visdomständer vet ju hur ont det kan göra. Men bebisar är ju små och kan inte hantera smärtan som oss vuxna.

Inte så jätte bra bild kanske, men ville inte hålla på med henne ifall hon skulle få ont så höll lite försiktigt och skyndade mig men om man kollar noga så ser man något litet vitt där på underkäken :)





SERIÖST?

 

 

Jag har pratat med BVC och deras barnläkare var ej där för ens nästa vecka så dom rekommenderade mig att ringa barnmottagningen och se om det fanns någon tid där och fanns det inte det så skulle jag ringa upp BVC igen och få komma till en allmänläkare på vårdcentralen, och hade BVC ingen telefontid skulle jag prata in ett röstmeddelande så skulle hon ringa upp.

Så jag ringer barnmottagningen och får sitta ca 1 timme i kö och när det äntligen är min tur säger dom "Just nu finns det inga lediga telefontider" och gissa om jag blev arg!! Så ringde upp BVC igen och ja där fanns inte heller några telefontider så väntade på att få spela in röstmeddelande MEN det fanns inget sådant alternativ!

 

 

VA FAN DRIVER NI MED MIG ELLER!!!!!????

 

 

 




Väntar .


Novah har precis ätit välling och fått medicin och nu ligger hon i sin säng och jag hoppas att hon somnar om en sväng för jag somna halv 6 och gick upp 6 för att hon vakna då så ni kan ju tänka er hur pigg jag känner mig just nu haha...


Jag sitter iaf och väntar på att klockan ska bli 7 så jag kan ringa BVC ang Novahs mage, för att den börja krångla igen i lördags och lactulosen verkar inte funka sådär jätte bra, kanskle behöver höja dosen ännu mer? Vi får se vad dom säger där borta...ska höra med dom om dom har läkaren tillgänglig och vi kan få träffa honom...


 

 

 

 




Tacomys framför tvn.


Tyvärr har Novahs mage börjat krångla igen så har varit en jobbig kväll för henne :( Vi trodde den skulle bli bra nu efter att vi höjt dosen men det var bra i några dagar sen började det igen så i morgon ska jag upp tidigt och ringa BVC och boka träff med barnläkare.

Annars ikväll har vi inte gjort mycket käkat tacos och kollat tv typ :)








Novah busar med sin pappa <3








Det finns en första gång för allting :)


Idag gjorde jag min första jordgubbstårta någonsin and guess what? Jag lyckades haha :) Killen älskade den och det var ju bra det och jag tyckte också om den fast jag inte är så jätte förtjust i grädde hehe.









Lördagsmys! <3


Nu ska jag ta mig ett bad och sen ska jag mysa ner mig i soffan med en choklad milkshake som jag gjorde i ordning nyss! Den ser dock inte så chokladig (är det ett ord?) ut på bilden.





Gulllunge <3



Jag håller på och städar och diskar och Novah har legat på täcket på golvet och lekt, och nu har jag i ett par minuter letat som en tok efter min älskade lilla dotter men hittade henne ganska snabbt, hon låg vid babysittern (som jag slängt massa påslakan på nu när jag håller på att städa för dom ska vikas in i garderoben) ungefär bakom dörren i vardagsrummet och sov så himla gott, söta unge <3








Kanon


Idag har killen hjälpt sin syrra att flytta och då fick han tag på en sån här matberedare som är från hans faster egentligen som han tog med sig hem och den kommer vi ha mycket nytta av kan jag lova, nu blir det lättare att göra puré till Novah också.
Sen måste jag ju bara berätta att Novahs första tand har tittat fram, åh hennes första tand så stor hon börjar bli det är helt otroligt alltså vad fort tiden går.








YEAH!

Jag rotade igenom stora garderoben och hittade 1 av mina favorit skor och jävla vad glad jag blev, har haft dessa sen år 2000 eller nåt svin gamla är dom i alla fall men jag älskar dom lika mycket för det :) Dom är så jävla sköna att gå i så et är sjukt :)







Dagens shopping :)

 

Idag åkte jag, Novah och mamma till rusta för att köpa ett parasol men dom hade bara skit fula och utan fot så jag sket i det och köper det någon annanstans någon annan dag men fick med mig 2 andra saker hem.


Hitta en hårinpackning för 20 kr men kanske inte så bra men var så billigt så tänkte why not :) Det kan ju vara bra också det vet man ju inte det luktar ju i alla fall gott, vanilj.. mums!


Jag kände att ska jag ha det måste ju Novah få något så jag hittade ett gosedjur till henne det enda som passa hennes ålder utan var bara för äldre barn men hon gillade gosedjur hon fick i alla fall.  En rosa liten kissemiss fick hon och hon älskade svansen haha.

 

 

 




Kan folk hålla reda på sina katter??


Fy fan vad jag är förbannad just nu, jag skulle öppna balkong dörren för vi typ dör av värmeslag här inne och då kommer en stor orange katt in springandes och det blir världens kattbråk och jag springer så fort jag kan och rycker upp Novah från golvet för vart livrädd att hon skulle bli skadad och hon blev livrädd för katterna bråkade och skrek hysterisk men nu har mamma lugnat ner sin lilla tjej <3


Fick lägg ner Novah i sin säng sen springa och hämta vatten och hälla på katten och alla 3 sprang ut :/ Gizmo ligger dock på uteplatsen men Tyson blev uppjagad i trädet av den orangea katten. En livsfarlig katt alltså, jag undrar vems det är? Ska man inte kunna ha öppet utan en ilsken katt ska komma in och bråka, fyfan säger jag bara!!









Inväntar mor..


Sitter och väntar på att mamma ska komma och vara hos Novah medans jag åker till tandläkaren ett par timmar eller 1,5 timme exakt skulle det ta där borta, blä känner illamåendet komma smygandes, inte okej!















plusikassan.se