Klätterapan!




Dagens historia





Bussjävlar!




Jag hatar bussarna i Örebro, jag hatar att det inte längre går att betala kontant på bussen, riktigt jobbigt.... så Nu var johnny tvungen att åka upp och växla sen måste jag gå till centrum vilket gör att jag missar min vanliga buss och förmodligen kommer att komma för sent.... suck!



GUTEN MORGEN





FY satan så trött

Ikväll är vi trötta, Novah och Johnny sommnade för längesen så det är väl min tur nu :D sov s¨å gott :)



Novah <3




.,




SÖKT MASSOR!

Nu har jag sökt till många utbildningar så någonstans borde jag komma in, bara hålla tummarna och hoppas på det bästa, wish me luck =)





God natt! <3




Ute dag :)

Vi har haft en otroligt umdernardag idag med 30 graders värme, så skönt. men tyvärr fick jag inte till några bra bilder så dessa fick duga :)



Mamma <3 Novah




Snabb som fan..

Jag hinner knappt in på toan innan Novah klättrat upp på datastolen och på något sett fått igång Counter strike och står och spelar för fullt och är överlycklig, haha nu har jag två datanördar här hemma haha.



Morsdag fika<3




Glad tjej =)


Nu har vi percis käkat mellis på baksidan och Novah har badat lite i sin nya pool, den var värsta mini men ja vi ska köpa en större sen så jag och Johnny också doppa oss i bland hehe =) Nu ska vi försöka få henne att sova lite middag men får se hur det går.


Vad gör ni i värmen då ?



Nu ska jag lägga mig.




GRATTIS!




VEM TROR NI VINNER??

Vi sitter och kollar på Eurovision contest, spännande! Vem tycker ni ska vinna?

Jag tycker givetvis att Sverige ska vinna, men gillade även Grekland och Tyskland så hoppas dom kommer 2-3 iaf :)




Fått lite färg idag =)




Novah på promenad idag :D




Ny favorit :D

Jag har hittat mig ett nytt favorit schampoo + balsam, Gliss ultimate repair för extremt skadat hår, och ärligt jag kände fan redan när jag masserade in schampoot att håret blev mjukare, bästa jag någonsin provat så det rekommenderar jag verkligen. Jag ska försöka hitta inpackningen också för den måste jag fan också ha :D







AJ?

Alltså jag är ju ganska så jävla smidigt... eller? Jag var hemma hos Marie igår och tro på fan att jag snubblar och rullar ner för hela jävla trappan i hennes trapphus hahah... slog i knölen på armbågen så är svullen, blå och har svin ont! Och inte nog med det så stukade jag foten lite halvt när jag skulle gå ut på baksidan förut haha.
Klantigast i Sverige? .... jaaa tror de!




.




=)




Novah har tagit helg

Och det firar hon med att dansa loss :) Gullfia <3





Nostalgi <3




Fotbollstjejen vilar


Efter ha varit ute en hel dag, både på dagis och hemma så är Novah rätt så trött och ligger nu och vilar sig lite, här hemma har vi vart ute på baksidan eftersom jag fortfarande är dålig och har varit hemma från competencia så orkade jag inte gå ut på gården eller något och leka så vi har lekt på baksidan istället och Novah har spelat fotboll eller handboll eller ja någon blandning av dom båda haha :)



Hör och häpna

Jag måste faktiskt erkänna att för första gången på evigheter (någonsin?) så är jag faktiskt riktigt nöjd med min hårfärg, helt ärligt så älskar jag den nog =)





Morrn




Natti






Ikväll är jag trött dock tagit en sömnis också men bara för att jag ska somna tidigare än vanligt och orka upp i morgon, börjar ju kl 9 sen ska det ju gymmas vid 10 också, tror ni jag längtar eller? haha.

Tyson kom hem men Gizmo är fortfarande ute och känner jag honom rätt kommer han inte för ens i morgon bitti men helst vill jag ha hem honom nu, gillar inte att han är ute på nätter men inte mycket jag kan göra nu när han redan är ute för att springa runt hela varberga och leta efter honom har jag ingen ork till, inte alls.




!!




Lovley dag <3




.




Sov gott <3




Novah <3




Tyson<3

Det är inte bara jag som älskar sallad även Tyson älskar det haha :)





SJUK!

Fy, fan nu är hela familjen sjuk, känns inte alls bra :(



haha dör lite




Måndag!




God natt! <3




NÖTTER!

Passar på och unnar mig lite gott när jag mår dåligt, det är jag värd =)





Mysisen!




!!




Vart ute en sväng

Vi tog oss en liten promenix förut och gick även förbi ICA och köpte lite sallad som jag ska ha till matlåda i morgon, jag verkligen älskar sallad och äter det jämt på sommaren, mums! Och Novah ville ju givetvis också ha nåt i affären så hon fick lite jucie, som hon älskar.

Det blev dock ingen lång promenad eftersom Novah inte är helt frisk ännu och jag mår inte helt toppen jag heller men en liten fick det bli i alla fall för vädret var ju riktigt skönt på eftermiddagen/kvällen.






Tröttis

Tyson är trött efter ha smitit ut på äventyr ett par timmar :)






.




Ni skämmer ut er själva


Ni tror att ni trycker ner mig men det är er själva ni skämmer ut, jag påverkas inte negativt av era påhopp längre utan jag har faktiskt lärt mig att vända till min egen fördel, era påhopp, glåpord osv dom stärker mig inte trycker ner mig, så ju mer ni håller på desto starkare blir jag :)

Jag är nu nästan lika "hatad" och påhoppad som Hannah Widerstedt, inte riktigt men inte heller långt ifrån. Dock gör inte detta mig något då jag valt att tro på att detta mest grundar sig på någon form av avundsjuka. Ni hatar mig och hoppar på mig för att jag besitter egenskaper ni saknar, jag har lyckats bättre än er här i livet eller något sådant.

Jag är öppen och en väldigt stark personlighet med starka och öppna åsikter, jag står för vad jag tycker och tänker och är inte heller rädd för att säga det och dom önskar väl att dom kunde vara likadana, dom törs väl inte säga allt och då stör det dom att jag kan det.

Och just nu händer det mycket i mitt liv, jag kämpar med vikten så har ju börjat träna och dessutom börjat planera min framtid i form studier så det retar väl dom att det äntligen går bra för mig.

Jag vill inte namedroppa massa personer här men kan ju säga att ett par av dessa människor som håller på och beter sig illa och har sig mot mig hela tiden inte verkar trivas med sina liv - but i do. En av dom hatar sitt jobb och att jag kämpar för något jag vill göra måste ju irritera skiten ur honom :)

MEN som jag sagt, kom med era påhopp och nedvärderande kommentarer couse i don´t give a fuck... jag är nämligen värd detta, för en gångs skull är inte mitt liv fyllt av motstånd och hemskheter, jag är så värd allt bra som hänt mig senaste tiden så det finns inget ni kan säga eller göra som får mig att må dåligt eller tappa fotfästet.

Dock förstår jag inte hur känslokalla vissa människor kan vara?! Varför får inte en tjej som växt upp utan sin pappa, haft massa skit i livet, blivit våldtagen 2 gånger vara lycklig? Förtjänar inte jag också lycka? Folk borde vara glada för min skull.... va fan kolla vart jag är, kolla hur jag kämpat!!! För ett par år sedan var jag ett förstört vrak som gick på massa tunga mediciner efter ha blivit våldtagen - idag är jag lycklig med en sambo och en underbar dotter, har planer på att fortsätta plugga och är oerhört positiv till livet och allt det för med sig... så jag kommer inte förstå varför ni inte är glada för mina framsteg utan hellre trycker ned mig...


Men TACK OCH LOV har jag en del underbara vänner och även min familj, jag har världens bästa mamma, och är glad att inte alla dessa idioter hittat min blogg ännu :) Just nu har jag till stor del bara snälla och helt underbara läsare dock kan det slinka in en liten elak kommentar från något pucko då och då men men sånt får man väl ta, jag börjar ju bli ganska så van haha.



Skaffat lugg

Jag kände mig en aning uttråkad förut så jag bestämde mig för att skaffa mig en lugg, hiss eller diss? Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker ännu haha men det duger väl åtminstone skulle jag tro haha :) Dock är det ju alltid skoj med lite förnyelse, eller vad säger ni ? =)

Jag har även planerat att beställa hem riccinolja, ja jo jag hakar också den trenden haha, redan provat för ett tag sen och har för mig att jag tyckte det funka bra, jag återkommer givetvis med min åsikt om denna produkt senare efter jag använt den ett tag :)



Vart en liten kvällspromenix!

Vi tog oss en liten promenad såhär på kvällen, gick till ICA och handlade toapapper och tvättmedel :) Men sen gick vi hem igen för Novah är som sagt sjuk så ville inte ha henne ute massor utan tanken var att hon skulle bli lite sömning av en liten tur i vagnen och så blev det med och nu sover hon så gott.

Jag vill ha värme nu, riktig sommar så man kan sola och bada. Jag tänker nog satsa på en lite större pool till Novah i år så jag också får plats haha, såg en rätt stor sist jag var på ICA MAXI en sk "familjepool" och ja, den var ju rätt så stor och kosta bara 299 kr har jag för mig så den blir det nog att köpa till sommaren för jag vill ju också bada haha :) Nämen en riktigt var sommardag när man är hemma och Novah badar i poolen så kan det ju vara rätt skönt om jag också kan doppa mig lite :)





Så sur!

Jag har ju försökt få tag i mina betyg från gymnasiet så jag kan söka till ny skola, det kanske jag nämnt förut? Anyway så ringde jag ju min gamla skola för ett tag sedan och då sa dom att dom inte längre hade mina betyg utan att dom finns numera på Örebro statsarkiv så jag gick in på deras hemsida och beställde hem betygen, och igår tyckte jag att jag fått väntat alldeles för länge så då besökte jag statsarkivet och vet ni vad dom säger???

"Nej vi har inte dina betyg här dom ska finnas kvar på din gamla skola" Alltså seriöst , vem fan har mina betyg??




Dagens mat

Idag blev det köttfärssås med gräddstuvad vitkål och till Novah blev det köttfärssås och spaghetti.






Mammas lilla sjukling


Novah har matvägrat sen igår (enbart velat haft välling) men nu fick jag i henne spaghetti och köttfärssås och hon åt massor, men hon är ju sjuk så förstår om hon inte velat äta, hon är jätte förkyld, hostar och har feber =( sen vet man ju inte om hon har ont i huvudet och halsen ?
Men jag är glad att hon fick mat i magen nu och hoppas hon blir frisk snart, nu har jag lagt henne så får se om hon vill vila lite :)



=(

Jag tycker så synd om min lilla älskling, hon sov middag förut och så vaknade hon upp och började gallskrika och det tog över en timme att lugna ner henne. Men eftersom hon boxade och slog sig på munnen och i så antog jag att det är fler tänder på g och dessutom har hon feber så jag gav henne lite alvedon.
Det är så jävla hemskt att höra sin barn skrika hysterisk sådär man får alldeles ont i magen och det skär i hjärtat. Lilla stumpan blev trött och har nyligen somnat vilket är bra för hon behöver verkligen få sova lite nu.



.




Don´t like it..

Jag tycker att en sak är rätt jobbig just nu eller ja sedan jag började på Competencia. Det känns nämligen som om jag aldrig hinner umgås med min dotter :´( vilket givetvis gör mig jätte ledsen. När jag kommer hem vid 16.30-17.00 så ska hon i stort sett äta kvällis, bada sen sova så vi hinner knappt ses alls då, tycker det är jätte tråkigt men är väl så det är och kanske vänjer mig eller inte, men som tur är så är det halvdag i morgon och ledigt på torsdag så då blir det massa bus och lek, längtar!






Tröttast i stan


ALLTSÅ fyfan vad jag är trött och seg idag, det är helt sjukt och dessutom har jag världens träningsvärk... blä! Nu längtar jag bara tills klockan blir så pass mycket att jag får gå och sova, FAN så skönt det ska bli alltså =) Fast tänkte dock se Desperate Housewives och big brother ikväll men får se om jag orkar det haha.

Idag har det varit en rätt seg dag med ca 6 timmars föreläsningar, enormt jobbigt och mina rumpa hade somnat när jag skulle hemåt hahah. Dom 2 första föreläsningarna total sög förutom en dokumentär vi fick se då som jag berättar mer om sen, dom två sista var bra föreläsningar.

Denna ena handlade om Vivida assistans och att arbeta som personlig assistent, vilket var intressant att lyssna på och är nog kanske ett yrke jag kan tänka mig att arbeta med i framtiden. Den andra var en föreläsning av Antoni som vann Robinson , han pratade om  " att hitta sig själv" och vi fick göra ett personlighetstest, så hans föreläsning var bäst och dessutom var han riktigt rolig också =)





mjae

Just nu sitter jag en snabbis och kikar utbildningar och olika skolar, får se om jag hittar nå nice =)






Competencia

Idag är jag sjukt trött och Novah är sjukt grinig, trött hon med antar jag men hon ska snart iväg till dagis så inte mycket att göra åt. Och idag tar jag fan i mig bussen för är så trött och så har jag en jävla träningsvärk haha. Jag tror vi bara en massa föreläsningar idag, segt.






hahaha

Men kul att man får hela handtaget i handen när man ska öppna balkongdörren haha.




Städa städa

Phu... nu håller jag på att städa massa medans jag är ensam så det blir rent och fint, ska även torka golven så det luktar gott gott. Sen måste jag fixa CV och personligt brev och packa min gymväska och göra matlåda tills ikväll, fullt upp idag alltså men gäller bara att vara effektiv :)





VIDEOINLÄGG!




God kväll :)

Halloj :) Vad händer ikväll?

Här hemma blir det lite vin sen kanske någon fest?! det visar sig =) ha en trevlig lördagskväll :)



Nej, så tjock du har blitt

Nej, så tjock du har blitt
Ja, du har nog gått och lagt på dig litt
Och du som var tunn som ett hyvelflis
Nu har du blitt fet som en julagris
Nej så tjock du har blitt
Du får nog ta och banta dig litt
Har du det bra, hur står det till
Det var längesedan sist

Jag älskar livets goda och är litt för gla i mat
Jag borde motionera men är nog ganska lat
Med litt för många kilon får man lust att ändra sig
Det kvittar vem jag träffar så säger dom till mig

Nej, så tjock du har blitt
Ja, du har nog gått och lagt på dig litt
Och du som var tunn som ett hyvelflis
Nu har du blitt fet som en julagris
Nej så tjock du har blitt
Du får nog ta och banta dig litt
Har du det bra, hur står det till
Det var längesedan sist



Kunskap, glädje och så lite bailys




Halloj

God morgon :) eller ja god förmiddag kanske man snarare säger men eftersom jag är sjuk och mest legat i sängen och inte gått upp för ens nu blir det morgon för min del hah :) Men nu är jag i alla fall uppe och tänkte jag skulle försöka mig på att kanske städa och fixa lite här hemma om jag orkar.

Vad ska ni göra idag ?





VARNING!

Här är en länk till videon jag i tidigare inlägg pratade om men måste varna alla att det är en fruktansvärd video http://www.newsrescue.com/2012/05/insane-malaysian-mother-beats-up-8-month-baby-captured-on-video/#axzz1uTnmNxdh DEN SES PÅ EGEN RISK!

"Mamman fick 1.5 års fängelse förra året i maj. Pga "gott uppförande" släpptes hon förra månaden, 6 månader för tidigt. Barnet blir nu istället misshandlat av pappan och har legat på sjukhus pga samma misshandel. Ett amerikanskt par har velat adoptera men pga rädslan för att barnet ska vara psykiskt skadat har de slutligen avstått."



Hur i helvete?

Är det fler än jag som sett en otroligt hemsk video som cirkulerar på FB ??

Jag känner att jag inte vill lägga upp videon då den är så fruktansvärd att se på och jag kan inte släppa den, jag blev så arg, chockad och ledsen när jag såg denna video som handlar om en mamma som misshandlar sitt barn... och hur i helvete kan någon bara stå och filma detta?? Jag blir så jävla upprörd och orolig för det här lilla barnet, hur fan kan man slå en försvarslös liten bebis och sparka på det när det ligger? Alltså hur fan står det till i huvudet på folk?????????

Detta är 2 bilder från videon, mamman (tror det är mamman iaf) slår sitt barn med kudde, man får även se i videon som är på 4-5 min hur hon ger barnet örfilar och sparkar det..... hur kan sånt här överhuvudtaget få hända? Hur mår barnet nu? lever ens barnet eller har hon slagit ihjäl det? faaaan jag blir så arg och vill veta var barnet är så man kan hjälpa det.








!




Älska datorn

Novah älskar att klättra upp på datastolen och börja pyssla med datorn och som ni ser är det ju inte direkt en stabil stol så varje gång man hittar henne där får man lite panik känsla men som tur är har hon inte ramlat ner och slagit sig och hoppas inte hon kommer att göra det heller.

Vi får allt ta och köpa henne en sån där baby laptop snart med mus såklart så hon slipper försöka ta pappas dator jämt :) haha



Jag var på väg...dagens outfit

Jag var på väg till Competencia men jag pallade verkligen inte för mår piss, halsen gör ont, förkyld och tror jag har feber, det är väl antagligen för att jag cyklade i spöregn i går :/ Fan jag vill verkligen inte vara sjuk nu och i morgon är det ju gym men om jag mår såhär blir det ju att vara hemma i morgon med. Fan känner att jag verkligen inte har tid med detta men har ingen energi nu och kan inte gymma då, men tur i alla fall att jag blev dålig i slutet av veckan och inte början för nu har jag hela helgen på mig att vila :)

Dagens outfit




Någon som sett en blöt kisse?

Usch och fy vad jag är trött men måste vänta på Gizmo som är på vift, det regnar som fan ute så han borde ju vilja komma hem. Jag har till och med vart ute och ropat på honom 2 gånger så jag hoppas verkligen han kommer strax. Jag får ta ett bad så länge är han inte tillbaka tills jag kommer upp då får jag bege mig ut igen :/

Sen är jag inte så taggad på att vakna i morgon för kommer nog ha världens jävla träningsvärk efter passet på gymmet idag haha men det är ju värt de egentligen.

Aja, säger god natt nu för kommer ej palla sitta vid datorn mer ikväll så natti!





Hejja mig, Hejja mig!

Idag började jag gymma och tänker verkligen satsa stenhårt på detta nu för måste få bort dom sista graviditetskilona så får peppa mig själv och ge mig motivation fast behövs nog inte så mycket för är redan super taggad på detta haha så på fredag kör vi igen :)

Jag vägde 50 kg innan graviditeten och på förlossningen så vägde jag 91 ... jag har redan gått ner en del av det men det är fortfarande mycket kvar men i can do it :)






Dagens lunch

Idag blev lunchen en köpt sallad på ICA men den var god så det gick det med :)



Spännande

Jag har nu bestämt mig för att i morgon söka till yrkeshögskolan till utbilda mig till medicinsk administratör, det är en 2årig utbildning med start i augusti och jag hoppas verkligen att jag kommer att komma in, för är riktigt sugen på detta. Dock undrar jag lite över detta med csn men det får jag ta reda på lite mer och om jag hinner få svar från skolan om jag kommit in eller ej innan det är sent att söka csn aja får prata med studievädledaren i morgon :)


Håll tummarna för mig nu =)




!




åh detta var nog dagens höjdpunkt

God kväll :)

Jag är helt slut idag, sov 2 timmar inatt.. började klockan 9 och slutade halv 4, gick 2 timmar på stan på lunchen sen gick jag även hem från stan och när jag kom hem blev det bus och bad med Novah så nu är jag trött.

Novah ligger och Johnny kollar på hockey så blir ett myyys bad för mig, det är jag absolut värd nu!

Vad har ni gjort idag/ikväll?





Knasiga sovställningar / Tyson!




Hejdå fett?


Competenica är så snälla att dom erbjuder oss som går där att träna gratis på Motionsform, det är ju helt awesome... ni kan ju gissa om jag blev glad!!! Nu jävlar ska fettet bort, träna på gymmet 3 gånger per vecka och sen ska jag ju givetvis bada bubbelpool och basta där med :) Sweeet! Längtar redan till onsdag.






Dålig update

Halloj :)

Från och med idag kommer det bli sämre med uppdateringar under dagtid, kans visserligen tidsinställa något inlägg då och då. Anledningen till detta är att jag har börjat på något som heter Competencia och ja, det är vadå? Det vet jag inte riktigt hur jag ska förklara så det kan ni själva kika på www.competencia.se och där går jag 9-16 varje dag sen ska jag hitta utbildning som passar mig också :)

Det känns som ett bra ställe med super bra handläggare, jag gillar det som fan faktiskt.







Söndag!


Idag har vi inte alls gjort mycket, städat lite och busat massor, speciellt Novah men det är dock inget ovanligt.
Hon älskar att leka och hoppa i våran säng så det är oftast där man hittar henne haha. Jag och Novah gjorde även en koja i hennes säng och det tyckte ju hon givetvis var skit kul för kunde ju leka tittut då och hon skratta så mycket att börja prutta vilket hon ju tyckte var ännu roligare hahah, barn är så lättroade men bra är väl det i alla fall :)


Sedan kom Novahs mormor och gudmor på besök och både hon och jag fick oss lite nya kläder, thanks <3 Tyvärr stannade dom inte så länge eftersom Mia var tvungen att åka hem till sin hund som också heter Nova fast utan H:et, hehe.



BIG BROTHER!

Vem tror ni åker ikväll?
Jag hopppas nog på Hanna J eller Jennifer, gillar ingen av dom.



Glad unge :)

Nu är Novah glad för hon har NÄSTAN fått ett eget rum, hehe. Vi bor ju tyvärr bara i en 2a fortfarande eftersom det är näst intill omöjligt att få en lägenhet men vi får fortsätta söka så ska vi väl lyckas någon gång tycker man.


Novah har flyttat in alla sina leksaker i sovrummet så det är typ hennes rum nu dock står våran säng där och vi sover där men men man får göra det bästa av situationen och det här är ju mer ett eget rum än innan i alla fall för jag och johnny kommer ju enbart sova där men blir ju bättre så fort vi lyckas få en 3a :)





God morgon =)

Nu har vi precis ätit frukost här hemma så nu Novah nöjd och glad igen haha, och nu ska jag snart tvinga johnny att hjälpa mig vika in tvätt och städa för jag tycker det är stökigt och vi får besök idag, lite ordning vill man ju ha =)




JAG ÄLSKAR DIG



Min kärlek till dig går ej att beskriva den måste upplevas och jag hoppas att du känner hur mycket jag älskar dig,
om du försvann ur mitt liv så skulle allt rasa samman så pass mycket att det knappt skulle kunna gå att kalla det liv längre, jag skulle inte fungera utan dig i min närhet för jag skulle bli alldeles handlingsförlamad.

Jag inte leva utan dig, mitt liv skulle tappa sin mening och lust om något hände dig men jag lovar dig jag ska göra allt jag kan och lite mer för att skydda dig mot all ondska i världen och om någon gör dig illa, då jävlar!
Nej men det jag försöker säga är att jag älskar dig mer än ord kan beskriva och jag klarar mig inte utan dig, du är min vackra lilla ängel och jag är SÅ stolt över dig och alla dina framsteg. Jag gör vad som helst för att få se ett leende på dina små läppar, du är underbar och en dag kommer du att växa upp och bli en helt fantastisk kvinna men det får gärna ta sin tid, vill ju inte att min bebis växer upp alltför snabbt :)


Jag älskar dig och kommer ALLTID finnas där för dig och under resten av mitt liv ska jag visa dig hur mycket jag älskar dig om du nu inte redan insett det haha :)



Novah i diskhon :)





Novah ska vara med ÖVERALLT!

Idag har Novah följt efter mi ovanligt mycket, det är alltid mycket men idag lite extra.... idag fick jag inte ens diska ifred. Vanligtvis sitter hon på golvet i köket och leker medans jag diskar men inte idag inte... idag skulle hon vara med och diska och plaska haha, dock diskade jag upp allt innan hon fick komma upp och plaska haha.



oj vad vi kämpat

Vi tog bort spjälorna på ena sidan av Novahs säng så nu kan hon gå i och ur bäst hon vill och det gör hon, hon vart super glad, upp och ner hela tiden så det var ju inte det enklaste att få henne att sova middag direkt eftersom hon vägra stanna i sängen utan kom ut till oss och jag/johnny bar in henne igen och så höll vi på i ca 45 minuter och då gav hon till slut upp och somnade.


Annars har vi inte gjort så mycket idag, jag kan fortfande inte få in bilder på datorn och det gör mig tokig haha men ska försöka få igång internet på min laptop så kan jag föra över bilderna via bluetooth för vet inte om denna dator har det. Det återstå att se om jag lyckas...


Novah har busar för fullt idag, kastat + sparkat boll inomhus (haha) samt lekt med sin nalle och sin ballong, hon tycker det är väldigt kul att hålla den och släppa för då åker den upp i taket och hon skrattar så hon blir alldeles röd i ansiktet haha.





Smart unge

Jag kom på en grej förut, för ett tag sedan sov ju Novah hos sin mormor och då var dom hos hennes kompis Alva och hennes föräldrar hade tydligen plockat bort lite av spjälorna och satt tid något tyg typ så Alva kan gå i och ur sängen själv.... så det kanske är det Novah försökte göra med sin säng?!

Denna bild är från google men dom hade något liknande.




Novahs egna försök...




.

Hur kan det komma sig att vårt minne är gott nog att i detalj bevara vad som hänt oss, men inte nog gott att komma ihåg hur ofta vi berättat det för en och samma person?



=)




Sams favoritlåt?




HELP ?

Jag har litet eller stort problem det beror på hur man ser det anyway så undrar jag om det är någon som har en Samsung galaxy s2 och vet varför det inte går att lägga in bilder? Mobilen och får ingen kontakt med datan även fast sladden sitter i, det liksom händer ingeting.... det har aldrig varit så förut så jag förstår inte felet, har googlat lite men inte hittat någon lösning som funkat.... så är det någon som haft samma problem eller bara vet vad felet är och känner sig lite hjälpsam så skulle jag vara otroligt tacksam :)
Ha en underbar dag <3



Hockey vm ?

Ikväll är det ju hockey vm, Sverige - Norge.. vilka tittar? Här står tvn på för att Johnny tittar men jag är inte så intresserad i alla fall inte i nyktert tillstånd haha.

Hockey utan öl är som en sexig outfit med intersport toffler, det funkar liksom inte :)





Huvudvärk som fan

Fan huvudet riktigt spränger, hatar när jag får sån här extrem huvudvärk vilket är ofta och läkarna säger att det beror på stress och mjo ja det kan väl stämma men så svårt att få bort värken eftersom varken alvedon eller treo hjälper men aja får försöka massera bort den med min massagedyna :)


(gammal bild)





Hur lyckas hon?

Det är tydligen som är man gör för att visa att man inte alls ville sova, förstår dock inte hur en sån liten flicka kan lyckas få loss allt..hmm







Jag bryr mig inte längre

Jag ger upp och skiter fullständigt i allt skitsnack för jag är den jag är och kan ni inte acceptera det well that´s your fucking problem not mine.... Jag och Johnny älskar varandra och hur mycket ni än försöker så kommer ni inte lyckas förstöra det vi har, vår kärlek till varandra är uppenbarligen starkare än ni tror så varsegoda kom med era påhittade anklagelser och historier, glåpord osv.... we don´t give fuck anymore!


Jag kan dock erkänna att igår kväll samt idag har jag varit ledsen, arg, besviken över alla rykten och allt som överhuvudtaget sagts, jag föll lite grann och var redo att ge upp hela vårt förhållande och flytta pga av att jag inte orkade med allt detta men nu har jag rest mig upp igen och ruskat av mig allt skitsnack för det är inte värt min tid eller energi, det finns alltid människor som är avundsjuka och försöker förstöra och snackar bullshit rent ut sagt  men att springa runt och säga att jag är en dålig mamma det gjorde mig skit förbannad eftersom personen i fråga inte känner mig och har aldrig ens träffat Novah så han vet inget om hur jag är som mamma, så förmodligen sa han det för att såra mig men som sagt jag ger upp detta nu, tänker inte ta åt mig av folk säger längre, snacka hur mycket skit ni vill om det nu är det ni vill slösa er tid på :)







Softar




IDIOT!


Jag är så förbannand just nu, när folk springer runt och sprider falska rykten hit och dit och jag får massa skit, fyfan , lär er ta reda på fakta innan ni hänger ut personen  på fb och berättar för alla ni känner, det ni säger är ju lögn men vi som får lida av det.


Ni förstör oss, ni dödar vårat förhållande, vill ni det? Ni förstör Novahs liv, vill ni de?



Tänker ni er för vad era lögner kan ge för konsekvenser??





Fått lite färg idag =)

Inte så bra bilder men man ser allt att jag blivit en aning bränd, haha :)



MYSDAG!

Idag har vi haft det hela underbart, vi har varit ute hela dagen. Novah var först ute hela tiden på dagis och då satt jag på baksidan och läste (Zlatan) och när hon kom lekte vi på baksidan och tog sedan en promenad, Nu ligger hon och sover som en stock och jag är alldeles RÖD!

Det sägs tyvärr att det ska bli snö blandat regn i helgen och det hoppas jag verkligen inte att det stämmer för jag och förmodligen alla andra vill ha sånt här väder varenda dag, är så jävla skönt!

Har ni haft en bra dag?






Yesterday!

Igår när vi var ute och lekte hittade Novah en gunga som hon klarade att gå av och på alldeles själv, tror ni hon vart glad eller? ;)

Nu kommer hon hem från dagis vilken sekund som helst för Johnny gick iväg för ett litet tag sedan och då går vi ut på baksidan och leker lite ska bara hitta hennes boll :)



=)

Inte ett moln så långt ögat kan nå och 28 grader varmt, i just looove this <3





God natt och sov gott :)












plusikassan.se