Majbrasa!

 

 

Idag har vi varit iväg och kikat på majbrasan här i Varberga och det var nog fan det sämsta jag varit med om, det var inget skojigt för barn alls. När det började var det några ungdomar från Karl-Johanskolan som sjöng men man hörde inte vad för dom hade inte mikrofon, sen tände dom brasan som brann i någtra minuter bara, med andra ord detta sög.

 

 

 

Men fick ju ändå spendra tid med familjen och komma ut lite så det var ju kul i alla fall, jag älskar min lilla familj mer än något annat på denna jord <3 Men nästa år blir det att kolla majbrasa på stora holmen för där händer det lite mer grejer i alla fall, roligare för barnen ju :) Men Novah hade lite kul ett tag i alla fall och hon hade även mössan bak och fram men hon var lika glad för det :) hahha

 








Skitungar!!!

Åhh är så arg nu, det har varit några jävla skitungar här och busringt på dörren 3 gånger under kvällen och väckt Novah och nu vägrar hon sova :( åhh så förbannad man blir och jag tänker fan ringa bovärden på måndag direkt när jag vaknar, för nu är trött på dessa ungar som skriker och dunkar i trappuppgången dygnet runt i stort sett och det är inte första gången dom väcker Novah, dom förstar folks cyklar, sparkar fotboll på gården så har träffat vårat fönster x antal gånger och nu börjar busringa på dörren, nej nu får det fan vara nog, dom lyssnar ju inte när man säger till dom heller, så får hoppas detta ordnar upp sig alltså.

 

 

Nu är min älskade pojkvän hemma från träningen så nu ska vi mysa ner oss i soffan med vårat "fredagsgodis" och bara njuta av varandra och detta underbara livet som föräldrar!

 

 







Tusen tack älskade syster <3


Vi fick denna bild som Min syster dvs Novahs moster har pysslat ihop, jätte fint <3 Tack <3



 

 

 




tihi

Oj idag har det varit fullt upp, var ute och promenerade en sväng med syster och nu är det dags för storstädning, jag älskar när det är nystädat man blir så mycket gladare då och mår så mycket bättre :) Dessutom luktar det så gott, rent och fräsht! =)


 

 

 

 




Förmiddagsbus ! <3







Nya solisar!

Idag har vi fått/köpt lite nya saker, vi fick lakan + handukar av Johnnys mamma sen var han uppe på stan med min syrra och köpte solisar (solglasögon) till mig från det nyöppnade stället New yorker och jag älskar dom !!!












Min duktiga tjej <3


I natt sov Novah i sin egen säng, och för första gången någonsin sov hon HELA natten i sin säng annars har hon alltid vaknat mitt i natten och bara kunnat somna om bredvid mig men inte inatt, i natt var hon så jävla duktig och vi är så stolta över henne.






Idag är det bättre väder än igår, solen lyser och det är jätte skönt så det är underbart dock är jag så jävla trött så ska nog käka frukost sen vila en timme eller 2 innan jag städar och pysslar :)





Ha en bra dag <3






hållit på över 4 timmar...


Nu har jag kämpat i 4 timmar och 30 minuter med att få Novah att sova och NU sover hon äntligen :) Först låg hjon i sin säng och väl i sängen hitta hon ett gosedjur, ni vet Timon från Timon & pumba? i alla fall så hitta hon Timon någonstans i sängen och börja leka och prata med honom men till slut somna hon, så nu ligger hon i sin säng och sussar så gott och vi ska väl äta lite yoghurt eller något sen krypa ner i sängen vi med för jag är riktigt trött och det är nog Johnny också efter sin fotbollsträning.









känner mig så vuxen!

Nu har vi betalat räkningar och visst känner man sig så himla vuxen när man gör det? Eller är det bara jag som gör kanske? anyway nu är det klart i alla fall, så nu ska jag väl ta tag i disken och sedan tänkte jag dammsuga och torka golven.

annars så har jag varit ute på promenad med min syster idag och snackat massa skit och haft det jätte trevligt, även Novah var med men hon sov mest hela tiden hehe men det är ju bra det, små barn behöver sova :)









Frukost!


God morgon :) just nu sitter jag och äter min frukost, Johny är på någon "arbetsintervju" eller något liknande och Novah sover fortfarande PÅ MAGE , det ärnågot hon nyss börjat med, hon har rullat över på mage hela natte och vill helst  sova så me jag tycker det är lite läskigt eftersom hon trycker ansiktet mot kudde, så nojjig som jag är så får jag för mig att hon kanske kan kvävas när hon liggger så, man har läst så mycket om man barn som kvävts i sömen och sådant, usch och fy. För ett tag se så berättade min mamma att en vän till henne hade en vän vars barn kvävts i sömnen för den råkat få en babyfilt runt huvudet :/ åhh klart man blir nojjig av allt man hör/läser!








Varit ute på biltur!



Sorry för att jag varit sämst på att uppdatera igår + idag men kom lite andra saker i vägen och har tvyärr ingen lust att gå in på detaljer men allting är bra nu so don´t worry! =) Idag var jag och Novah ute på en liten bil tur med mn mor, Novah älskar att åka bil.










Mammas älskade tjej <3

Det finns ingen hela världen jag älskar mer än dig, jag kan inte beskriva min kärlek till dig för den är alldeles för stor och stark för att kunna beskrivas i ord den måste helt enkelt upplevas, och jag kommer att spendera resten av mitt liv för att bevisa för dig hur mycket du betyder för mig, hur mycket jag älskar dig och hur jävla speciell du är <3

 

 

 

 

 




Dagens klantigaste!


Jag är så förbannat klantig, igår kvälll när jag borstade tänderna så gissa vad som hände? Jo jag tappade min tandborste, den gled rakt ur handen och ner i kattlådan, såå mysigt.. Så den var ju bara att slänga så måste iväg til affären och köpa mig en ny idag så man kan borsta tänderna haha :)










Dagens mat!



Idag blev det jag som stod för maten och Johnny ville ha Pastagratäng så det blev det! Innan maten åkte in i ugnen och efter, det är faktiskt riktigt gott måste jag säga och Johnny älskar det! :)






VÄRME! <3


Ohhh idag är det underbart väder, så varmt och skönt, älskar detta! <3
Nu önskar jag mig bara att uteplatsen ska blir klar någon gång
så man kan ställa ut sakerna där så man kan sitta där ute, för nu sitter vi på trappan.
Och jag vill ha en grym solstol som jag kan ligga och mysa i :)


Denna stol såg väl inte helt fel ut :)






Glader påsker! hihi


Håller på att tvätta för fullt, samtidigt som man ska hinna duscha, göra sig själv i ordning + Novah, som för överigt är arg och trött och jaga efter Gizmo innan man ska iväg på påskmiddag hos killen farmor och farfar, Stress? Nee inte alls!











dagens nostalgi <3

 

Alltså dessa har jag inte sett sen jag gick i 6-7 eller något i den stilenmen så såg jag en idag på Ekershallen och var bara tvungen att köpa den för att visa Johnny, haha.

 





Home sweet home ! <3


Nu är jag och Novah hemma efter en ca 3 timmar lång promenad, så skönt det var! Dock inte så varmt som jag trodde haha, gick ut i t-shirt så fick gå in igen och hämta en tröja haha. Novah sov i alla fall hela tiden och sover fortfarande faktiskt, skönt då kanske hon inte blir så övertrött ikväll :)

Var så mysigt att se folk ligga och sola och grilla överallt, Yäh äntligen sommar, är så glad att det är hyffsat varmt ute och solen lyser, underbart.


Nej nu ska jag slänga mig ner i soffan och glo på Jerry Springer!













Promenad dags!



Johnny är i väg på och kollar på något fotbollslag som spelar match som han vill börja spela i,
så jag och Novah tänkte ta en lång promenad till Ekershallen i det fina vädret :)
Blir ju kanon, hon får sova lite och jag får röra på fläsket haha,
tråkigt dock att jag inte har någon musik att lyssna på eftersom min mobil är trasig :´(
Men jag tror att omkring den 27:e har jag mobil igen dock en annan men ändå mobil :)



 

 




Dagens sötaste!









Missade big brother :´(

Sitter och väntar på att klockan ska bli 1 för tänkte se BB eftersom jag missade det för Novah var väldigt trött så hon blev ju jätte ledsen pga det så satsar på reprisen istället om jag orkar hålla mig vaken ;) Är faktiskt lite trött och har väldans ont i magen för jag var tvungen att äta glass bara för Johnny gjorde det, När huvudet är dumt får kroppen lida och just nu lider min mage något fruktansvärt men blir bättre om några timmar eller i alla fall i morgon när jag vaknar =)

Det har varit dålig uppdatering idag från min sida och ber om ursäkt för det men har inte haft tid för bloggen idag :/ Har haft fullt upp, vi var iväg och storhandla förut idag medans Novah var på en promenad med sin mormor och sen har vi mest njutit av det fina vädret, lovley <3


Däckat hos pappa <3

 

 

 




Min åsikt!



Denna produkt är helt underbar, har bara använt den en enda gång men älskar den redan. Håret känns lenare, mjukar och luftigare helt underbart, denna kommer jag absolut fortsätta att använda!

Tips!

För att inpackningen ska verka så effektivt så möjligt ska man först tvätta håret med schampoo för när man tvättar håret så öppnar hårstrået upp sig och blir mer mottaligt, sen ska man handdukstorka håret och ha i inpackningen i x antal minuter, sedan skölja ur det nogrannt och sist men inte minst ska man ha balsam!

KOM IHÅG! Kamma aldrig håret när det är blött!







Nu sover lilltjejen!


Efter  mycket om och men så sover äntligen min envisa lilla dotter. Jag är inte alls trött faktiskt sitter med inpackning i håret och har tagit mig ett glas vin, och ja detta vin var helt okej faktiskt men har druckit godare men även äckligare men detta funkade som sagt och billigt var det ju också, 50 kr haha, Jag återkommer med min åsikt ang hårinpackningen sen  när jag vet vad jag tycker men har bara hört bra saker om den så får väl se om jag gillar den eller ej....









Detta fick jag med hem från stan!




1. Bitringar till Novah från Babyproffsen, 89 kr
2. Haklapp till Novah från Babyproffsen, 29 kr
3. Lösögonfransar depend från Kicks, 60 kr
4. Sachajuan hair repair från kicks, 135 kr

Jag fick massa rabatt på Kicks så betala ju inte fullt pris, hihi vilken tur man har ibland =) Fick även med mig en flaska vin bara för att killen köpte några öl, vet ej om detta vin är gott men det visar sig väl men lär väl stå i skåpet ett tag, eller om man tar sig ett glas ikväll, don´t know!







Spenderat dagen på stan med min lilla familj <3


Idag har vi spenderat hela dagen på stan underbart i detta väder dock blåste det lite väl mycket för min smak men man ska vara glad att det inte är -20 i alla fall. =) Men vädret blev ju bättre ju mer klockan blev i alla fall.







Det var riktigt nice faktiskt, Novah satt och diskutera med en tant på bussen när vi åkte upp på stan, väl uppe på stan somna hon och vakna när vi kom hem, så nu har hon minsann fått sova några timmar så nu ska vi väl leka lite , fast jut nu undersöker hon sin nya bitring så hon är upptagen en stund haha.











Halloj!


Nu har vi varit vakna ett tag, käkat frukost och inväntar våra bästa år sen ska vi göra oss i ordning och åka upp på stan och träffa Johnny som är på något möte just nu, tur att det är fint när man ska gå runt på stan. Jag tänkte att jag skulle köpa en bitring åt Novah sen kanske något mer haha vi får se.










Inte alltför kul att bli filmad, haha

 

 

 

 




Seriöst?



http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/dokusapa/bigbrother/article12901994.ab

Ska varenda deltagare försöka ta livet av sig i år? Herregud, har det blivit en slags trend elelr har dom bara tagit in psykiskt ostabila personer i huset i år?







Mysig lunch med familjen <3

Nu har vi nyss ätit, inte den bästa maten direkt och absolut inte min favorit mat men ja det gick ju ner :) haha. Men va mysigt att ha hela familjen samlad vid bordet, underbart! Dock var Novah mer intresserad av att sitta där än av att äta haha :)

Nu tänkte jag diska upp efter maten samt städa lite sen kanske satsa på en promenad? ja vi får se hur det blir med det men är ju för jävla fint väder idag igen, love it!








Hoppas alla har en underbar dag i solen <3






Sov morgon!

Idag bestämde Novah att hon skulle ge mamma världens jävla sov morgon, tusen tack älskade dotter. Det var så skönt att sova länge och det tyckte nog Novah också för hon är ju på super bra humör nu <3

Snaret så ska jag börja med maten, och då ska vi även inviga Novahs nya stol, ska bli skoj, hon provsatt den ju igår men hon ska sitta och äta där idag, hihhi.


Det är otroligt hur man kan känna en så stor och stark kärlek för en sån liten människa, kärleken jag känner för min lilla tjej är starkare och större än någon annan kärlek, hon gör mig så lycklig, så jävla lycklig <3 Jag kan ligga/sitta  i flera och bara titta på henne för att hon är så himla fin och då och då kommer det en liten tår av lycka, lycka över att hon är min <3












Vilken dag!

Idag har det varit full fart hela dagen, i förmiddags kom morsan på besök en liten snabbis sen mötte jag syrran och vi drog till BVC för att väga och mäta Novah, nu är hon stora tjejen, 60,5 cm lång och 5,545 g :) det var ungefär det jag hade gissat på hehe 5,5 trodde jag och ja det stämde ju, hihi.


Eter BVC så gick vi en liten promenad runt här i Varberga innan vi gick hem och jag hann knappt komma hem innan Johnny kom hem och vi tog en promenad också, var ju så skönt väder ute och är ju riktigt skönt att gå, tycker i alla fall jag.






När vi kommer hem så ringer telefonen direkt och mamma och Mia säger att dom tänkte komma tills oss och javisst det gick ju bra så dom kom över och även min syster kom över igen och drack lite kvällskaffe och Mia hade även med sig en matstol + en kanin till Novah, ja hon är världens bästa gudmor!








God morgon:)

Fan så trött jag är , suck :/  Novah väckte mig vid halv 6 i morse men det finns ju inge bättre sätt att vakna än att bli väckt av sin älskade lilla dotter som ligger bredvid i sängen med världens största smajl, då kan man ju inte bli annat än på bra humör =)


Idag kl 14.00 ska vi till BVC, känns som en evighet sen vi var där sist faktiskt men var ju bara en månad sen. Det ska bli riktigt kul och se hur hon har växt hihi berättar mer om det när jag kommer hem sen för den som är intresserad hehe.


Idag kommer även mormor och "morfar" på besök en sväng, trevligt trevligt !

Novah myser med mormor i sin fina klänning hon fick av gammelfarmor tror jag det blir, min farmor i alla fall, förra veckan när gammelmorfar och mormor var här :) Oj detta blev krångligt haha.







4 månader!

Min älskade lilla tös är 4 månader idag, tiden går så himla fort det är helt otroligt. Det känns som om hon nyligen låg i min mage och sparkade för fullt haha. Det är så kul att se hur hon har förändrats sen hon föddes, inte bara utvecklingen utan även utseendet har ju förändrats en hel del men det är underbart allting och så himla kul att se hur hon utvecklas för nu går det minsann framåt, får se när hon börjar krypa och sitta ... ååh så spännande  :)


Novah tyckte det var lite för tyst här hemma sån hon tog tag i handtaget till speldosan och drog i gång lite musik!










FOTBOLL!

 



Jag sitter bänkad i soffan och glor på fotboll, Bolton - Stoke, och givetvis hejjar jag på Bolton men dom ligger tyvärr under med 3-0 :/ SUCK!  Men får hoppas Elmander tar sig i kragen och skjuter in några mål! hejja!






Promenix<3


Nu har vi precis kommit in efter en promenad, så jävla skönt ute åhh Älskart! Tyvärr så har jag ju så JÄVLA ont i magen så det är sjukt, eller aa inte i själva magen utan området där man har mensvärk, "lillmagen" som jag brukar säga, hehe. Men ont gör det så inåt helvete men är väl mensen som är på väg ?






Snart är det riktig sommar, underbart! det är otroligt vilken skillnad i lite sol och värme gör för humöret dock hade jag ju kunnat varit på bättre humör om jag inte haft så ont men men det går väl över :)












Underbar dag!

åhhh vilken dag, vilket väder underbart!  Ska försöka bota min huvudvärk och ryggvärk sen bege mig ut i det fina vädret, hihi !Ha en bra dag allihopa i det fina vädret :)








Grillning!



Ikväll kom Jenny (Johnnys syster, Novahs faster) över en sväng och vi grillade lite korv och snackade massa. Det blev att grilla på en engångsgrill eftersom vi varken hade kol eller tändvätska men det gick så bra så bra =)





Det blev som sagt korv med bröd, samt lite potatissallad, mums var det! Novah åt ju självfallet ingen korv haha för henne blev det mjölkersättning men hon var nog lika glad för det lilla busungen <3 Detta var årets första grillning men många många fler kommer det att bli, bara längtar tills uteplatsen är färdig!








Jag hade inge bättre för mig..

 

 

 




Mår som en rutten sill :/



idag känner jag mig inte alls på topp kan jag lova, mår illa, har ont i magen, huvudvärk, tandvärk och ja you name it i have it typ.

Det känns som jag är sjuk jätte ofta, kanske borde ha "dagens sjukdom" här i bloggen? hahaha  aja tror jag ska ta en promenad med lilltjejen så hon får sova lite hehe.



Ha en trevlig lördag allesammans <3





Mammas nattuggla <3

 

 

 

 




Va hände?

Fan, va hände egentligen? På bara några sekunder blev jag super dålig, mår verkligen skit och har 39,2 i feber och det kom från ingenstans, wierd! Jag hatar att vara sjuk men det gör väl alla, tror nog inte det finns någon som gillar att vara sjuk direkt? Kanske finns någon knäppis någonstans som gillart.  Men det som jag hatar mest är att vara sjuk på helger :/ it sucks...


Nu kollar jag på Vampire Diaries och myser i soffan för mig själv eftersom min lilla gullunge har somnat efter lite mat ochj hon skulle absolut hålla både kaninen och flaskan samtidigt och helt själv, så söt är hon  och Johnny sitter vid sin data och spelar något fotbolls spel, haha FREDAGSMYS!







Eftermiddagsbus <3

 

 

 




Utvilade :)


Nu har hela familjen sovit lite middag så nu är vi alla utvilade och glada,haha . Och Novah verkar inte ha så ont i idag men så var det igår också och hon började inte få ont för ens på kvällen så vi får se, tur att det finns alvedon till dom små liven. Det värsta som finns är ju att se sitt barn ha ont, usch och fy.


Idag vet jag inte riktigt vad vi tänkt att hitta på men blir väl vika in tvätten (som jag egentligen skulle ha gjort förut) Diska lite och dammsuga av, det är sjukt hur fort det blir dammigt när man har 2 katter som far runt hahah, dammsuga 2 gånger om dagen typ eller njae en kanske räcker?


Jag hade velat haft sol idag, massvis med sol men nu är det ju bara kallt och tråkigt, usch men till påsk ska det ju tydligen bli 20+ så jippi det ser vi fram emot :)







Morgonmys <3

 

Vi har haft lite morgon mys här på morgonen men nu har Novah somnat och sover som en stock i sin säng och vi ska tvätta till 10.00 sen funderar vi på att sova någon timme eller 2 för är svin trötta haha.

 

 

 




God morgon =)



Idag är vi uppe tidigt, vi gick upp 06.30 för att vi skulle börja tvätta vid 07.00 eller ja, jag tvättar och Johnny är hemma med Novah givetvis så hon inte är ensam hemma, hehe. Men hon är forfarande lite trött så ska snart försöka få henne att sova lite mer. Vi får se om det blir gröt + ett bad först eller om hon ville sova direkt, jag tror på det senaste.


Just nu sitter jag med mitt "morgonkaffe" eller ja jordgubbste haha och vi kikar på Jims värld på tv, det är ju för roligt alltså men måste ut i tvättstugan nu. Hej svejs!








Varit ute på en pytteliten promenad!




Vi var nyss ute på en pytte liten promenad för jag orkade inte gå längre för fick skavsår av mina nya skor så vi gick hem igen men gör inget för anledningen till att vi skulle ta en promenad var ju att Novah skulle få sova lite för hon mår inte helt bra pga tandsprickningen och hon sover ju så uppdrag slutfört ! :)

Nu tänkte jag sortera lite tvätt inför morgondagen då vi ska tvätta kl 07.00, shit!  Orkar inte med den här jäva tvättstugan längre, alltid stökigt och ofräscht och det finns aldrig några lediga tider fyfan!








Detta fick vi av Novahs farmor idag!








Tandsprickning :/


Våran lilla tös har börjat få tandsprickning så hon har varit enormt grinig och ledsen hela dagen sen kom hennes mormor och gudmor med alvedon som gjorde susen och nu sussar hon så gott, mitt lilla hjärta <3


Det gör så fruktansvärt ont att se sitt barn må dåligt och ha ont och jag kämpade mot tårarna hela tiden för blev så jävla ledsen av att se henne så min stackars lilla stumpa. Och nu hoppas jag hon sover genom natten för det behöver hon verkligen!!! Blev inte så mycket sömn för henne under dagen pga att hon hade så ont så nu håller vi tummarna så att hon får sova i natt <3



Pappa & dotter <3

 

 

 




Glömde nästan bort...


Igår fick jag ett paket från min farmor som bor i Söderhamn eller ja det var ju Novah som fick paket inte jag men jag fick öppna det hehe. Allting var i storleken 68 och det kan ju inte Novah ha ännu men dom var så små ändå så passade jätte bra på henne, konstigt men är väl så med kläder för barn också, att alla kläder sitter olika och vissa är små i storleken.








Nytt kylskåp?

 

 

Hihi, nejdå inte nytt bara nystädat :) Så duktig jag är idag! Det är verkligen full fart på mig och har massa överskottsenergi som jag måste göra av med så städar i verenda vrå om jag hinner i alla fall, men nu ska jag ta en paus från städandet och börja med maten för är svin hungrig!...







Vi var på promenad förut i det "fina" vädret!

 

Förut skulle vi ut på promenad solen sken och det var varmt sen kommer vi ut och då är solen borta och det blåser som satan haha, lyckat! Men gick ju bra ändå och vi blåste ju i alla fall inte bort!

 

 

 

 

 




Gaaah...

ÅH, jag sitter och skriv gästlista dopet och letar reda på folks adresser, oj så många det blir :) Men va gör det? Är ju trots allt speciell dag som bara kommer att firas 1 enda gång så då ska man väl slå på stort? så stort man kan givetvis!


Dock vet jag fan inte hur det blir med smörgåstårtorna eftersom jag är laktosintolerant samt mjölkallergiker, hmm men det ordnar sig nog!






Haft mamma & morfar på besök <3



Idag har morfar och mamma varit här och fikat lite, blev kakor och bullar, kaffe och te, hehe. Och jag har världens tandvärk så morfar var super gullig och köpte med 2 treo rör åt mig, så snäll så.


Vi fick även blommor och Novah fick en liten present som hon tog tag i och när jag skulle hjälpa henne att öppna den börja hon gråta för hon inte ville släppa den, så söt. Glömde ta kort men var ett sött litet rosa paket!





Novah vart lite grinig för att hon var trött, hon har varit jätte trött både igår och idag faktiskt men nu är hon vaken igen. Snart är det dags att laga mat men efter det blir det nog en promenad i det fina vädret och då får hon ju sova lite mer min lilla tröttis.






Medans vi satt och fikade sov lill stumpan i vagnen lite med sin kanin, självklart! Och jo jag vet att klockan går fel, haha den har stannat för andra gången dumma klocka.

Novah
fick en lyckopeng (tror jag det kallas) där hennes namn var ingraverat men det syns dock inte på bilden för väldigt svårt att få med det tyvärr.











Är så stolt över vårat val!

 

Jag är så himla stolt över vårat val när det gäller gudmor, vi kunde verkligen inte ha valt någon bättre, vi har den bästa! Och jag vet att Novah kommer växa upp och vara lika nöjd över vårat val som vi är.

 

Novah myser med sin gudmor <3 ( bild från tidigare idag)

 







Härlig dag <3



Idag har vi haft fullt upp, i förmiddags var vi på föräldragruppen och kollade på någon film om mat samt fick massa recept på hur man gör egna smakportioner, awesome, dock var Novah lite grinig där som vanligt hah.


Sen städa vi lite och pyssla innan Novahs mormor och gudmor kom på besök och drack lite kaffe och åt lite kakor (som jag bakat) och dom var godkända! Och dom var kvar ett bra tag och åkte nyss hem, jätte trevligt.



 

 

 




Ormar!

http://na.se/nyheter/orebro/1.1166993-bildspel-har-trivs-ormar

Usch fy fan, få vet man verkligen vart man inte ska åka, det är inget bra ställe för oss som har orm fobi men för er som älskar ormar så är det ju bara att åka dit :)

Enligt mig så är nog ormar det äckligaste som finns, är livrädd för dom och börjar till och med skaka och nästan grina bara jag ser dom på bild eller film, nej usch det är inget djur för mig!











Detta fick jag igår!

 

Detta fick jag av Marie igår,  så jävla snällt :) Tusen tack gumman <3  dock var det en mascara till som tydligen försvann spårlöst ur min väska, hm!

 

Lash architect, Loreal
Super lash
Perfect cover, nivea
Lip gloss, viva la diva
Foundation, Technic
Läppstift, Isadora

 






Blir lite ledsen faktiskt..

Igår festade jag som sagt, hade skit kul och jätte trevligt men idag fick jag veta att så fort jag dragit så snacka folk massa skit om mig, hmm snälla vänner man har! Inte alla som var där snackade skit då.


Och en tjej kompis var rätt full så hon menade nog inte vad hon sa tror jag för hon ändrade sig hela tiden, jag hoppas i alla fall hon inte menade något :)


Men däremot en annan person som snackade massa och  han anklagade mig för lite grejer, det gjorde mig ledsen, jätte ledsen faktiskt!


Förstår inte varför folk ska snacka så skit bakom varandras ryggar, förstår inte. Jag får sluta umgås med folk för vet inte längre vem jag kan lita på.....










Halloj :)


Fan så härligt väder det är ute, jag och Novah har suttit ute i några timmar och snackat massa minnen  och skit med Micke, åh gud så jag har saknat honom  <3

Nu har jag badat och nu blir det att  fixa mig inför kvällen då det ska drickas bärs och snackas minnen, härligt härligt...  Kommer dock kännas konstig och kommer sakna ihjäl mig efter min älskade lilla busunge och min älskade sambo men är bara en kväll och jag ser fram emot detta :)



 

 

 




MAT DAGS!

 

 

 

 




Nu säger vi god natt!

Nej nu är det dags och sova för oss om jag ska orka med morgondagen, tihi. Jag ska ju festa imorgon och Novah ska vara hemma med pappa, oj oj hur ska detta gå? jag kommer längta och oroa ihjäl mig och har ju ingen mobil så kan ju ej höra av mig heller, illa illa.


Men det ordnar sig i morgon, allting ordnar sig då. Det ska faktiskt bli riktigt kul, längtar som fan men kommer sakna mina 2 älsklingar något enormt men dom kommer nog ha de jätte bra utan mig hehe. Gosungen <3









Nu är pappa hemma!

Nu har Johnny kommit hem och oj oj vad Novah hade saknat sin pappa, så kul att se hur glad hon blev över att få se sin pappa, gullunge ! Nu kikar vi lite på Cheaters och sen är det dags att krypa ner i sängen och sova, mys <3



Ber om ursäkt för att videon är åt fel håll men vet ej hur man fixar det, sorry!








FREDAGSMYS <3

Ikväll har jag och Novah haft lite fredags mys, druckit påskmust och kollat på Vampire Diaries och Big brother och bara haft det allmänt mysigt, gud så ja älskar min lilla tös. Dessutom passar jag på att mysa extra extra mycket med henne idag eftersom i morgon ska jag ut med en polare, oj vad jag kommer sakna min lilla grodunge.



Johnny är ju iväg idag och kikar fotboll och dricker bärs så i morgon är det min tur att dra iväg till en kompis och dricka bärs, om det nu blir så men det tror jag nog. Och blä för att stå hela dagen och välja kläder in för kvällen, sånt är inte kul alls när man fortfarande bär på extra graviditetskilon för inget sitter lika bra som det brukade menmen  i värsta fall får jag dra på mig en svart sopsäck hahah :)


Nej nu ska jag glo klart på Big brother och mysa med min älsklingstjej <3 Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa!








Party like a rockstar!

 

 

 




USCH!


Idag vaknade jag med en förkylning + huvudvärk från helvetet, fyfan vad dåligt jag mår och känner att här behövs det massa treo för att bli människa igen eller i alla fall lite mer lik en människa än en zombie.








Knäppa katt <3

 

 

 




MULLEMUTT!

Idag är det den 7e april 2011 och idag skulle du ha fyllt 24 år min kära vän, du hann bara bli 23 år innan du gav upp och lämnade oss och jag kan fortfarande inte förstå att inte finns bland oss längre eller det kanske du gör men på ett helt annat sätt. Om du bara visste hur enormat saknad du är och att i stort sett hela örebro sörjer dig mathias, du är så älskad utav alla om du bara hade förstått om du bara hade sagt något, vad som helst!!

Vi hade alla ställt upp för dig så som du ställt upp för oss, varför sa du inget? Varför valde du att avsluta allt? Det är inte okej Matte, kom tillbaka nu! Jag väntar fortfarande på att du ska dyka upp någonstans med ditt enorma leende, jag vill höra ditt skratt, mullemutt!


För en gångs skull VILL jag att du reta mig för att jag är liten och för alla mina konstiga uttal, som tex när du reta mig för hur jag säger "jävla skit", jag vet att du retade mig för du visste hur sur jag blev och jag skulle göra vad som helst för att få bli sur på dig nu, så matte kom tillbaks och reta mig, jag ber dig! Jag har även massa nya saker jag kan berätta som du kan få reta mig för :)


Varje gång jag tänker på dig kommer tårarna, att du ej finns mer går inte att smälta, det går inte in i mitt huvud. Varje gång jag ser en kille med med keps så kollar jag alltid extra noga om det är du även fast jag vet att det ALDRIG kommer att vara du :´(

Du träffade aldrig min dotter, jag önskar du hade gjort det. Jag hade gärna velat att
min dotter hade fått chansen att lära känna en sån jävla underbar människa som dig och hon hade älskat dig precis som jag och alla andra som träffat dig!


Du kommer vara älskad för alltid och minnet av dig kommer att leva vidare för alltid, Love u dude! <3













God natt!

Nu sitter Novah i sin rosa babysitter och snuttar på sin rosa gosekanins öron och halvsover , åhhh söta unge <3 så känner att det är dags att krypa ner i sängen, mysigt! Novah får nog sova hos mamma inatt också, tihi!


Katterna har redan lagt sig för kvällen, för dom har busat sig trötta ikväll och det är ju kanon för då busar dom inte hela natten som dom brukar göra, sköönt blir nog en natt fyllld med sömn, me like!










Promenad i det fina vädret :)



Förut var vi ute på en promenad, och Novah somnade i vagnen direkt när vi kom utanför porten, hon var lite övertrött lilla stumpan men nu har hon sovit ett tag så ska snart väcka henne så ska vi käka lite gröt tänkte jag och det älskar hon ju så blir inga problem :)






Det har varit sånt underbart väder idag dock kunde det ha varit lite varmare men inte ska man väl klaga nu när våren äntligen är på väg, så härligt är det, längtar ihjäl mig. Tänk er, sena sommarkvällar, bad, sol och grilla, åhhh ge mig sommarn nu, och VET att denna sommar blir den bästa någonsin nu när vi har Novah att tillbringa den med <3











Gott med gröt :)



Igår kväll smaska Novah i sig lite banan och persikogröt dock inte all gröt i skålen haha. Hon verkligen älskade gröten och det är så kul att se och så skönt att veta att hon blir ordentligt mätt nu för man kände sig alltid lite osäker med enbart ersättningen förut eftersom hon inte verkade bli jätte mätt och blev hungrig ca 30 min efter hon ätit men nu blir hon riktigt mätt i alla fall.



Mums med gröt ! <3






Detta kom med posten idag :)





Idag fick jag hem min nya Dolce & Gabbana väska (min gamla är för stor, alldeles för stor) . Och jag bara älskar den här väskan, så jävla fin, jag är helt förälskad! :) Den kommer att användas flitigt kan jag lova.

Fick även hem mina lösögonfransar, yäy det är så snyggt! Ops såg nu att bilden är tagen upp och ner, men va fan spela roll man ser ju ändå vad det är eller?










Dags att flytta?

 

Fyfan vad förbannad jag blir, är så jävla trött på det här stället så det är sjukt alltså,dags och leta ny lägenhet? Vi får inte in någon tvättmaskin i badrummet för det är för litet och vi kan aldrig tvätta i tvättstugan för vi bokar tider och tiderna försvinner, så när i helvete ska vi får tvätta??

 

Jag bokade tvätt tid förra veckan, och då stod det så här "Bokad tid Tisdag 5e april 14.00-18.00" Och nu när jag gick och för att dubbelkolla står det "inga pass bokade" Hur i helvete går det ihop?

 

Blir så himla arg och irriterad för är bara massa jävla krångel med den där tvättstugan, antingen är det svårt att ens få en tid och när man väl får en tid så försvinner den, åhh vi som verkligen behöver tvätta,.

 

 

 

 

 







Varit hos mamma.



Idag har jag och Novah varit hos min mamma och hälsat på, vart dock inte så långvariga där eftersom Novah var ganska så övertrött så hon somna i vagnen på vägen hem och vaknade inte ens när jag lyfte upp henne ur vagnen och klädde av henne ytterkläderna, så nu ligger hon i sin säng och sussar så gott.


Mammas och Lasses kisse som sitter och glor ut genom fönstret, var bara tvungen och ta en bild, så söt haha.



Jag, mamma och lilla Novah var även inne på blomsterlandet och visade upp min älskling, för när mamma jobbade där så berättade hon ju mycket om Novah och dagen hon föddes så var ju mamma på jobbet så alla där vet ju när vattnet gick och satt med spänning och väntade på att hon skulle ploppa ut, så självklart skulle dom väl få träffa min lilla sötnos också :) Jag fick även med mig 3 blommor hem. Otippad färg va? haha


 

 

 

 




Novahs nya ljud, haha!

 

 

 




Ett leende kan göra så mycket!

Jag vaknade i morse av att Novah sparkade mig i ögat, och jag kände att min rygg och nacke gjorde fruktansvärt ont som om jag blivit påkörd av en ångvält kanske? Men jag har inte ramlat eller något om jag inte gick i sömnen och vandrade ut i trapphuset och gick längst upp och rullade ner? men njee det låter inte så troligt va? Anyway, efter mycket undrande över vart smärtan kunde komma ifrån så vände jag mig om och kikade om Novah var vaken och ja det var hon såklart, hon låg där med världens största leende och jag kände hur lyckan liksom bubblade i mig och blev genast på ett bra humör.


Att se sitt lilla barn le mot en är en otrolig känsla, man fylls av en sån glädje, ett sånt lyckorus så att man blir helt hög, hög av lycka. Ett leende från sitt barn kan lysa upp vilken tillvaro som helst, hur dåligt man än mår, hur ledsen man är, hur arg och irriterad man än är så rinner alla dom känslorna av en och man fylls av lycka och glädje när ens barn ler mot en.


Jag älskar när Novah ler sitt super stora tandlösa leende, jag älskar hennes alla ljud som hela tiden utvecklas och som nu gått från lugnt bebisjoller till någon form av lite högre skrikliknande ljud, oj oj så hon härjar nu =), jag älskar allt med min lilla tös och är så lycklig och stolt över henne.











RECEPT


Fick frågan om recept till Kolakakorna och blir nog enklast att skriva det i ett inlägg än att skriva i kommentarsfältet så här kommer det!



Kolakakor/Sirapskakor


  • 200 g smör
  • 1,75 dl strösocker
  • 1,5 msk vaniljsocker
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 msk ljus sirap
  • 5 dl (310 g) vetemjöl

Låt smöret bli rumsvarmt. Rör smör och strösocker till en jämn smet med elvisp.

 

Tillsätt vaniljsocker, bakpulver och sirap och blanda till en jämn smet med elvispen.

 

Tillsätt vetemjölet och kör med elvispen tills smeten "kladdar ihop sig". Först blir det små smulor men kör tills smulorna blir större .Tryck ihop degen till en klump med fingrarna.

Ta upp degen på bänken och knåda gärna lite så den blir en jämn och fin klump. Dela den i fyra delar.

 

Rulla ut varje del till längder, ca 40 cm och lägg dem på plåtar med visst mellanrum eftersom degen kommer flyta ut vid gräddning. Om degen ramlar sönder lite när man rullar så kan man trycka ihop degen där den gick sönder och rulla igen. Ramlar den sönder väldigt mycket så tryck ihop degen igen och knåda den en liten stund och rulla sedan ut den igen.

 

Grädda mitt i ugnen 175°C i ca 18-20 minuter till gyllene färg.

Låt svalna bara en kort stund, ungefär 2 minuter på plåten innan du skär dem i sneda bitar. Låt dem sedan svalna helt, lägg dem gärna på galler med en bakhandduk över.

Lägg sedan kakorna i plastpåsar eller burkar med tätslutande lock.

 

 






Tyson vill ha tillbaka sin plats!

 

 

 












plusikassan.se