FORTFARANDE




Lasange

Dagens middag blev fruktansvärt sen, vet inte hur detta gick till.... hm Novah käkade ju i vanlig tid men inte vi haha bra där. Men aja, finns Lasange åt henne med tills i morgon så hon blir glad =)



Lagar mat!

Vad gör ni ikväll? :)



HAHAHAHA

Fick detta meddelande av Tele2 idag, cp haha!








Tänk om det vore så väl :)




Älskar att vara ute!




Jag hoppas du / ni läser!

Är jag arg?? Ha det kan du ge dig fan på! Vem fan stjäl ens mobil, skor + halsduk och sen bara sitter och ljuger om alllt.  Vem fan gör så helt enkelt?

och dessutom ger mig skulden för allt, ÖH din äckliga människa stå för vad du gjort istället.... och var falllet nu så att det vart för mycket dricka för vissa så , kan man ju erkänna att man inte kommer ihåg allt  men FÖRSÖK! Snälla försök bry er om någon annan än er själva någon gång. Alla människor har samma värde? inte i era ögon, det både syns och märks.


Jag och denne tjej har diskuterat flera gånger och jag har sagt att jag bryr mig inte om du eller dina vänner tog den, det enda jag bryr mig är att få tillbakan de ! och va faaaan Keep the fucking shoes i don´t give a fuck but i want my fuckin phone back!!!! Är dry så svårt att förstå??


Men denna idiotiska tjej alltså , ena stunden är hon bästis med killen som hade fest sen känner hon hnoom inte allls, sen känner hon honom men sen inte igen...., jag får ryck på desssa människor alltså. Stryk borde dom ha, eller hur morfar?



Bygger om!




Rastlös till max!

Alltså jag är sjukt rastlös och det bara kryper i kroppen och jag kan inte vara still, ut och jogga kanske? nae... BB börjar ju snart och det går ju liksom före allt annat hahah.


Dessutom är jag fruktansvärt sugen på något men vet inte vad och det gör ju inte saken bättre direkt hmm... Chips? godis? äh nä... hm aah får se vad gubben kommer hem med för har man mens så funkar ju både chips, godis och glass :) haha


Aja, Big Brother vart det ja =)











Dagens roligaste :) hihih




puuh


Full fart idag, möblerat om lite i köket, diskat, städat och haft mig... det känns i ryggen kan jag lova. AJ!  aja jag ska inte börja gnälla fast jag är gnällig idag... det är mensens fel!



Anyway... Novah har käkat kvällis, badat och nu ligger hon i sängen och ska sova eller leka med sina nallar, det får vi se ... Hon är ju ledig i morgon också då får vi se vad vi hittar på, massa mys och gos i alla fall.

Jag ska nog även införskaffa björkris och fjädrar så vi får lite påskigt här hemma och kanske börja planera påskmaten ....jag brukar vilja planera i förväg, typ göra listor och sådant haha ja jo jag gillar att ha allt planerat i förväg.







Lazy






Today I don't feel like doing anything, I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone, so leave a message at the tone
'Cause today I swear I'm not doing anything.




Hej Hej


God morgon ?

Hahah nej inte riktigt, men Johnny har haft datorn hela morgon och för middagen så har inte kunnat skriva något  tidigare så detta får ändå bli mitt "god morgon" inlägg, bättre sent än aldrig, right?


Nu tänkte jag dra igång en tvätt och passa på dammsuga + torka golven + bädda rent sängarna innan Novah kommer hem från dagis för blir lättast att ha det fixat annars jagar hon dammsugarn, springer på det blöta golvet så det blir fullt med bebisfötter och drar ner lakanen när jag bäddar hahaha

Nämnde jag att hon är en busunge? ;)



Criminal minds och choklad!

Min älskling köpte lite påsk choklad till mig ikväll som jag mumsar lite på hehe. Det är inte ofta jag är godis sugen  utan det blir jag enbart när jag har mens, så 1 gång i månaden då :) Men äter dock inte mycket av det i alla fall  så det där räcker i en vecka minst för mig hahah :)





Bad + tvmys

Hey svejs ! =)

Hela min kropp värker men speciellt nacken, svanken och magen (förbannade mensvärk) så jag tänkte ta mig ett riktigt jävla varmt bad nu innan Big Brother börjar.


Novah sover som en stock sen kl 19.00.. helt slut var hon men hon går bara på dagis i morgon sen är hon ledig tills tisdag så då kan hon vila massa hehe, tur hon inte var ledig i morgon då det är påskbuffe på dagis, mums! =)





Det är fan sjukt hur man kan vara så jävla söt!!! Jag skulle absolut kunna stå och glo på henne hela natten men då vet jag att hon kommer att vakna och då känner jag mig bara taskig haha, men hon är ju så fin! <3







VI städar =)

Nu håller jag på att diska,städa och tvätta och Novah är så duktig och hjälper mig, gullfia :) Blev ju inget ut och leka idag men hon var ute på dagis så that´s fine =)
Efter att tvätten är klar och upphängd så ska Novah bada och sedan lägga sig, sen blir det väl ett bad för min del med för det låter ju riktigt skönt och lockande faktiskt hehe.



Ville bara....

Önska alla mina kära bloggläsare God natt  & sov gott :)  hihi


Jag är fett trött, det syns? kan även vara pollen också... fan ta dom.






Kvälls gott!

Go kväll mina kära läsare.


Eftersom Novah somnar vid  omkring 7 tiden så har jag myst ner mig i soffan efter ett varmt skum bad ofc, tittat på Desperate Housewives och käkat äpple, och jag kan helt ärligt säga att detta äpple är det enda äpple jag tycker om, för er som är nyfikna så heter det Red Delicious! För gott alltså!

 

 

 




GRATTIS PAPPA PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!






Varit ute hela dagen typ..

Hej Hej =)


Idag har det varit dåligt med bloggande för har varit ute hela dagen och min mobil är ju stulen så kan ju inte slänga upp ett inlägg när som helst längre utan måste hem till datan vilket suger, älskade mmin bloggapp i mobilen juu..

Men efter ätit lite kvällis... A-fil med bananer till Novah pga att hennes mage strular igen, fick dock dåligt samvete för A-fil är ju så jävla äckligt men hon gillade det så då är det ju lugnt haha.










God natt och sov gott :)




Dagens shopping :)

99 kr på h&m, värsta fyndet!

 

Idag var vi på stan hela dagen och utförde lite ärenden samt fick med oss lite saker hem. Johnny hade presentkort på dressman  så han köpte sig ett par jeans och 2 på kalsonger Och jag köpte skor men mest för att jag var tvungen, mina ENDA icke högklackade skor blev liksom stulna i fredags så var så himla tvungen att ha ett par nya man vill ju inte gå i högklackat varje dag :)


Givetvis fick Novah lite grejer också för det hade jag ju redan lovat och jag brukar hålla det jag lovar =)



En Hello Kitty boll i typ hanbolls storlek, 29,90 kr från BR leksaker.






Hinkset med spade, kratta, "kakform" och sil, 49,90 kr men klubbpris 25 kr, Br leksaker.




Im back!!

Hello...




Som ni flesta kanske vet bytte jag bloggportal till blogspot.com (www.Pennyliicious.blogspot.com) MEN nu verkar hela bloggen fuckat ur och inget funkar som det ska längre, tyvärr!!! Så efter många försök och arga ord HELA natten så bestämde jag mig för att återgå till blogg.se  och jag har ju redan en befintlig blogg så... men väljer även att spara den andra blogg också pga av alla bilder osv... men kommer ej blogg där mer!

Jag ska fixa om bloggen, header  och det mesta, ha tålamod  =)
















plusikassan.se