Gissa vad jag gjort ikväll ?




Haha... jag har bakat ikväll igen, försökte mig på nötkakor men helvete vad dåliga dom blev typ som misslyckade pannkakor eller något annat skumt men bra blev det i alla fall inte så dom åkte i soporna. Stod och hackade och kämpade med nötterna hur länge som helst så lite sur blev man ju..







Som sagt så åkte dom kakorna i soporna och gjorde kladd muffins igen som jag vet att jag kan, haha. Och dom är även jätte goda tycker jag samt perfekta när man har mens/mensvärk haha.












Mammas gullunge <3

 

 




Det luktar mys!

Jag har spenderat morgonen med att baka bröd och kakor, haha vilken liten husmor jag är men det är så himla kul att baka, jag älskart! Och ja som ni ser så har Johnny redan varit där och smakat haha :) så kul det hinner knappt komma ut ur ugnen innan han är där och pillar.












Gizmo, haha <3

 

 

 

 

 




Städning + diskning!


Nu har jag städat för fullt och diskat. Dock lite kvar att göra som tex skura golven samt skura toaletten typ men det hinns med dessutom får man ta och unna sig en liten paus då och då tycker jag, hehe.  Nu har jag precis skalat potatis så det står på spisen för idag blir det fisk och potatis och dillsås, det var ett tag sedan man åt det så det ska bli gott. Johnny skrattar åt mig för att jag använder "sjukhushandskar" när jag städar/diskar men känns som om jag blir för jävla skitig annars hehe.











Haft Amanda på besök :)

Idag har vi haft Amanda på besök i några timmar, väldigt trevligt :) Och Novah har varit på bra humör också och det är ju jätte kul. Hon har skrattat och pratat hela dagen, hon har även hasat sig runt på täcket på golvet lite :) Så duktig hon är mitt lilla hjärta.


Nu blir det nog en promenad för Novah är trött men vägrar sova så en tripp i vagnen brukar göra susen,  sen blir det lite fix här hemma skulle jag tro, jag ska även boka en ny tvätttid så man har det gjort.












Fotbollskväll =)



Ikväll har vi varit hos mamma & Lasse och kikat på fotbollen, Sverige - Moldavien! Seg match om jag ska va helt ärlig men Sverige vann ju med 2-1 i alla fall och that´s the point!


Novah var ju även med och hejade på Sverige, såklart! Och hon skratta några gånger och mormor tyckte det var jätte kul att höra när hon verkligen skrattade på riktigt för hon har världens gulligaste garv, haha.


 

 

 




Bakning!


Ikväll har jag bakat massor, både bullar + kladdmuffins har dock inte ätit något av det men Johnny sa att det var gott i alla fall men kanske ska ta mig en smakbit ?











Jag kan själv :)


Full fart här hemma, tvätt, diskning sen storstädning. Jag har skickat ut grabbarna (katterna) på baksidan och Novah leker och sjunger med sin pappa :) så skojigt så :)


Novah har nyss ätit, och hon vill helst hålla flaskan själv så gott det går, haha så söt är hon. Och hon är faktiskt duktig på att hålla den själv så visst får hon väl göra det om hon hellre vill det :)









Från i lördags också!




Som sagt, hade vi väldigt kul i lördags, blev ganska fulla båda två men vad gör det, är ju inte så att vi super varje dag direkt.



Nu blir det lugnt på den fronten i alla fall och nu längtar jag tills majbrasan då vi ska gå dit och kolla med Novah <3















Den nya danstrenden ?

 

 

 

 




Lite bilder från igår :)






Igår var vi hos min far på en liten "fest" för att han fyllde år, det blev dricka + smörgås tårta och det var riktigt trevligt och Novah var ju självklart inte med eftersom det dracks alkohol och jag vill inte ha henne i en sådan miljö, bland massa fulla människor. Jag har även någon video från igår som jag tänke lägga sen :)

Nej nu ska jag fortsätta kolla på big brother, vem vill ni ha ut, Roza eller Vanessa? Själv vdet jag inte, gillar ingen av dom hehe, kan inte båda åka ut?






















Godkända !





Bullarna är klara och dom vart goda, mycket godare än dom ser ut haha. Dom vart ju inte världens vackraste men går i alla fall att äta och det är väl huvudsaken ?

Hmm.. vill baka mer så funderar på att göra kladdmuffins för har ju alla ingredienser hemma redan så är ju bara att köra på, fan så kul det är att baka alltså, någon dag blir det att baka bröd också.





Bullbak



Håller på att baka bullar, dom är på jäsning nu men hoppas verkligen  dom blir ätbara  :)
Funderar även på att baka muffins :) Älskar verkligen att baka , hihi.






Så skönt att ha sitt hjärta hemma <3



Novah har sovit hos sin farmor men kom hem för ett tag sen, det är verkligen otroligt hur mycket man kan sakna någon alltså men är hon ju hemma och hon måste ju få lära känna både sin mormor och farmor och ha bra kontakt med dom det tycker jag är väldigt viktigt faktiskt.

Det gick jätte bra att sova hos farmor och Novah hade till och med en egen vakthund det är det inte alla bebisar som har ;) haahah




Just nu sitter Novah i babysitter med sin snuttis medans mamma bakar bullar och pappa våldgästar köket, grrr...




Bild tagen hos farmor av faster <3








Från förra lördagen!


Wow, hade helt glömt bort att lägga upp resten av bilderna sen i lördags, haha vilket minne man har, men här kommer dom :)















Sova över hos farmor.



Idag ska min lilla älskling sova hos sin farmor, oj oj jobbigt! Men hon kommer hem i morgon så skönt de =)

Jag och Johnny tänkte åka hem till min far och dricka några bärs för är bara jobbigt att vara hemma när hon inte är här hehe, gud så töntig jag är men det kan jag väl få vara ? :)


Nej nu ska jag ta och packa ihop alla Novahs kläder, leksaker osv inför hennes besök hos farmor.




Ha en bra lördag <3




Real love!

Jag ska hålla dig, min kära
Jag ska trösta dig och bära.

Se till att du är trygg och varm,
när du sover på min arm.

Se till att du är glad och mätt,
i lugn och ro  du somnar lätt.

Jag ska alltid finnas här för dig,
Komma när du behöver mig.

Låta dig leka, växa, finnas till,
leva livet som du vill.

Prova saker du aldrig gjort,
Du ska se att du lär dig fort.

Jag vill ge dig både hav och land,
mitt hjärta har du i din hand.

Min kärlek den är stark och sann.
Tänk att just vi två fann varann.

Jag älskar dig min lilla skatt,
för alltid, både dag och natt!




 

 

 

 




Underbar dag <3

Idag har det varit underbart väder, soligt och fint dock börja det blåsa rätt mycket under eftermiddagen men det gör inget, jag njöt ändå.

Vid 2 tiden gick jag till vårdcentralen och tog mina prover, 10 rör blod snodde dom från mig dom jävlarna, hahha. Efter det köpte jag mig en dricka och promenerade med Novah till stan för att möta upp Johnny men hans möte drog ut på tiden eller så var jag alldeles för tidig?

Anyway träffade Elina eller ja hon kom och skrämde skiten ur mig, haha. Jag lyssnade på musik och hon ropade först men jag hörde ej så hon sprang fram och nöp mig i rumpan och jävlar va rädd jag blev haha. Stod i alla fall och snacka med henne ett bra tag tills Johnny kom och hon var tvungen och åka och hämta sin lilla tjej från dagis, men vi ses nog igen eller ja klart vi gör :)









 

 

 

 




Gissa hur jag vakna :O




Novah väckte mig halv 6 i morse, jag vaknade av att hon låg och snuttade på min näsa, haha så söt hon är. Nu kollar hon på Nicke nyfiken och skrattar och jag ska göra mig en kopp houngsvatten för har ont i halsen.


Idag vet jag inte vad vi ska hitta på men kanske blir en tripp till stan lite senare men först ska det diskas :)



Ha en bra dag <3





Detta kom hem idag =)






Fick hem korten idag som vi framkallade hos Fujidirekt, älskar verkligen dom. Dom är billiga och snabb leverans!




Läkartid!



I morgon ska jag äntligen tilll läkaren ang min förbannade mage, hoppas verkligen dom hittar något fel så man kan göra någoting åt det, vi får se i morgon.


Jag har bokat tid på Österpraktiken kl 14:15 !





Frukost !


Jag har gjort ordning frukost till mig och Johnny, blev mannagrynsgröt som jag älskar och det är nog min favorit gröt tror jag eller kanske risgrynsgröt aja spela roll egntligen alla har ju fattat nu i alla fall att jag gillar gröt, haha.


Fan vilket underbart väder det är idag, kanske blir en tripp upp på stan sen men först ska vi städa och prova ringa prästen om vi bara kan komma överens :/ suck..









God morgon =)



Novah väckte mig vid 5 och var hungrig och sen dess har vi varit vakna hehe få väl se om hon somnar igen snart kanske men vi sätter nog på en film nu och gosar lite :)




Aj aj aj!!!!



Usch fy, har så fruktansvärt ont i magen och nu har den börjat krångla igen, fan jag borde inte avbokat tiden sist får nog ta och boka ny tid igen för detta är inte kul, kan inte ens äta mat utan att få kramp i magen :/ Hoppas jag kommer upp i tid i morgon och kan ringa vådcentralen.





Jag är sjuk!



Usch och fy,, har gått och dragit på mig feber igen, 39,1 låg den på nu blä! Fryser och känner mig allmänt dålig i kroppen så ska nog passa på att sova en stund medans lill tjejen sover =)


Fick hem detta paket från Mama förut som är en riktigt bra tidning enligt mig.






Saker till både mor och barn ;)
Ett dataspel till Novah men är dock från 3+ så får lägga undan det ett tag,
och mascara + läppglans från FACE Stockholm till mig, Sweet!







Måndag!


God morgon/förmiddag!


Idag vaknade vi klockan halv 8 eller ja Novah vaknade då och väckte mig och sen har hon varit rätt grinig hela morgonen, kanske vaknat på fel sida?



Hon somna för ca en timme sedan och bra var väl det för hon var så grinig så hon var förmodligen lite trött och jag jag har precis kollat klart på våra bästa år och Johnny håller på fixar lunch,  vi har nämligen efter en vecka tröttnat på soppan och vi gick ner ca 5 kg var så det är ju i alla fall något men så jävla trist och äta samma mat hela tiden.







God natt!


Nu har Novah somnat så nu ska även jag krypa ner under täcket brevid min tös och sova, hon får sova hos mig natt bara för jag saknat henne så enormt mycket, hihi.

Har nyss framkallat bilder på www.fujidirekt.se så får se när dom kommer, 50 bilder gratis eller ja portot kostar 29 kr så 50 bilder för 29 kr kan man ju säga, älskar den sidan. Längtar tills bilderna trillar ner i brevlådan, jippi!









Så mysigt att ha dig hemma igen, hjärtat <3












Varit på promenad i det fina vädret.





Gud, vilket skönt väder det är ute, solen skiner och är skönt ute, äntligen! Nu tror jag fanimej att våren är på väg och att vi får lite värme. Åh, jag älskar solen och man blir så glad av att se den titta fram och den värmer så  skönt!









Det var riktigt skönt att ta en promenad och snacka lite med min älskling. Jag känner mig faktiskt lite nykär,hihi.
Jag känner mig även som en helt ny människa, ännu gladare, lyckligare, massa mer energi och jag mår så himla bra just nu, jag behövde verkligen utgången igår, tack alla som övertalade mig! =)


Nu kommer snart mitt lilla hjärta hem, gud så jag längtar, gos gos gos!







Första fyllan på 1 år och inte ens bakis!

God morgon :)


Gårdagen började inte bra, jag blev jätte ledsen när Novah åkte iväg till sin mormor, kändes inte bra alls. Jag var jätte ledsen och fick svårt att andas och mådde helvete men efter att jag pratat med mamma + Novah så kändes det bättre dock förstod jag ju inte ett ord av vad Novah sa men kändes underbart att få höra hennes röst :)



Vi hade som sagt lite för fest här hemma och jag hade förväntat mig massa städning idag men det behövs ju inte :) runt 10 tiden drog vi till Liqiud och satt där och ärligt talat , jag hade jätte kul så tack alla, ni är underbara!



Jag hade förväntat mig en enorm bakfylla  men har bara lite ont i nacken och det är förmodligen inte pga någon alkohol utan snarare en konstig sovställning. Novah kommer hem vid 2 tiden, usch så länge det är kvar men då hinner man plocka undan lite + duscha och liknande innnan hon kommer hem,  för sen blir det bara massa gos med min lilla tjej resten av dagen + kvällen + natten, haha.









GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN IGEN ÄLSKLING! LITE SÅHÄR I EFTERSKOTT!






Kvällens outfit !



Svart ballong klänning, svart tröja + svarta benvärmare :)








Saknar dig hjärtat <3


Novah är hos sin mormor nu och det är meningen att jag ska göra mig i ordning inför förfesten nu men har totalt tappat lusten och bara gråter och saknar min lilla tjej, vill bara åka och hämta henne. Mamma älskar dig hjärtat <3





In all of creation
All things great and small
You are the one that surpasses them all
More precious than
Any diamond or pearl
They broke the mold
When you came in this world
And I'm trying hard to figure out
Just how I ever did without
The warmth of your smile
The heart of a child
That's deep inside
Leaves me purified




When I look into your eyes
I know that it's true
God must have spent...
A little more time
On you...







LÖRDAG!


Vi håller på och städa och gissa vad vi ser? Någon som gömmer sig under mattan



Det är ju själv klart Tyson med sina knäppa sovställen, haha






Lite bilder från när vi var hos mamma igår





Vi satte på henne Sverige bodyn för mamma och Lasse skulle få se hur fin den var, och visst blev hon en liten tuffing i sina lilla Sverige body, coola tjejen <3







Novah gillar verkligen Lasse, hennes nya favorit ? Dom är i alla fall polers nu haha.







Fick hem denna idag, så fin <3





Idag kom Novahs nya body på posten, så fin är den eller det tycker i alla fall jag. Den passa rätt bra också men lite för stor var den ju men det växer hon ju i och hellre för stort än för litet, right? :)



Ida ha vi även varit uppe på stan och inhandlat lite grejer inför i morgon sen åkte vi även hem min mor för att fixa håret och blev även bjudna på pizza, mums! Vi blev kvar där väldigt länge så därför har jag inte bloggat något idag heller  för har inte haft tid förens nu.





Nyslingat hår dock ostylat men anyway.




God night <3





Har en gnällig liten tjej här hemma

 

Idag var vi på BVC och vägde och mätte Novah, hon är 58 cm lång och väger 4970 g och hon fick även sit 3-månaders vaccin, 2 sprutor oj så ledsen hon blev det var inte kul alls, det var hemskt

 

Jag har egentligen inget emot sprutor, inte alls faktiskt. Jag brukar faktiskt sitta och titta när dom sticker mig i armen men nu är dom stack Novah då blev jag både yr och illamående och var tvungen att sätta mig ner, tur att Johnny var med så han kunde hålla i henne medans hon fick sprutorna för jag hade aldrig klarat det.

 

Hon började inte gråta av själva sticket utan hon började gråta när vaccinet sprutade in för det kan ju svida lite tydligen och jag ville bara skrika åt barnmorskan att låta henne vara, haha dock så gjorde hon ju bara sitt jobb men så svårt att se sitt barn bli så ledsen, trodde aldrig att jag skulle tycka att det var så jobbigt.

 

Hon blev väldigt tröt efteråt och har sovit en del och varit väldigt gnällig men kan ju va för att man kan få lite feber efter vaccination men hon har i alla fall ätit så det är ju kanon :)

 

 

Hörs!




Nu säger jag god natt folket =)

 

Far & Son <3

 

Nu sover både Novah och kissarna så nu kan jag äntligen krypa ner under täcket med mitt onda huvud och mitt illamående, bara hoppas man lyckas somna men måste ju upp innan 7 och ut till tvättstugan och hämta tvätten för den blev inlåst igår helt awesome. Vi kom i tid men ändå kom vi inte inte, it sucks. Men jag vet inte Johnny kanske kan ta hand om det?

 

Natti <3

 

 




Min ängel <3


Så liten hon var i denna video, nappen är nästan större än henne haha men nu har hon minsann växt i den, gull<3

 

Och i morgon ska hon få sitt 3-månadersvaccin, gud så fort tiden går alltså det känns som hon nyss låg i min mage och sparkades för fullt och man saknar den tiden lite faktiskt. Missförstå mig inte för det är ju verkligen underbart och mycket bättre att ha henne här i världen än i magen men var så mysigt med alla rörelser och sparkar men det kanske man får uppleva någon gång igen i framtiden hehe men just nu är all fokus på lilla Novah sen får man se vad som sker i framtiden =)

 

 

God natt <3

 

 




Tvtittande + tvättning


Just nu håller vi på att tvätta upp massa tvätt, så skönt. Jag tittar även på Glee som jag älskar, en underbar serie enligt mig.







Klicka hem denna :)

 

 

 

Jag klickade precis hemma denna Sverige body åt Novah, dock med annan text och andra siffror på ryggen. Det står Novah sen 17 och hon fick det nr för det 17 december är hennes födelsedag :) Hon måste ju ha en Sverige  body tills den 29e då Sverige spelar mot Moldavien, klart hon ska vara med och heja, haha.

 

Just nu sitter jag och fryser ihjäl och tittar på reprisen av big brother och efteråt blir det kanske ett bad sen förska sova. Fan är så trött på denna kyla så det är sjukt. Men snart så kommer väl värmen? Sommar - sena varma sommarkvällar, grilla, sola och bada och dessutom Novahs första sommar, shit så jag längtar och det ska bli riktigt härligt.

 

 

 

Sov gott <3

 

 

 




Tisdag!


Faan, missade Desperate housewives idag, så jävla typiskt för har verkligen gått och längtat som fan efter det men tror det är repris på söndag eller i alla fall någon gång i helgen. Jag missade även Big brother för lilltjejen var lite grinig och hungrig coh det är ju viktigare än ett tv program och dessutom går Big brother alltid i repris kl 1 på natten tror jag det är och då har vi ju knappast somnat än, hehe.


Novah har haft lite problem med magen så vi fick ringa BVC i morse och fick tipset att ge henne katrinplommonpuré för att få igång magen dock bara en halv tesked så det har vi gjort nu, hon gillade det verkligen men tror att det kom mer utanför munnen än i munnen  men hon verkade lika nöjd för det .







Koka soppa!


Halloj..


Fan vad dålig jag är på uppdatera nu känns det som men händer ju inte så mycket och då finns det ju inge att skriva. Men vissa dagar händer det massor och andra inget men så är livet :)


Vi kom precis in från en liten promenad för var tvungna att gå och löpa kattmat och mjölkersättning, och det är faktiskt rätt så skönt ute fast det är kväll men kanske för att det varit en ganska skön dag också, fan alltså vågar man hoppas på att våren är på väg? Hur härligt skulle inte det vara? :)


Just nu ligger Novah och sover så gott och jag håller på att tvätta mattor och Johnny ska väl börja med en ny omgång soppa snart :) gott.







Fan vad långa naglar jag har fått  men jag gillart! :)









Inte haft tid!



Idag har jag haft fullt upp med städning och sådant så har inte haft tid att blogga,sorry. Och jag är dessutom arg, ledsen och besviken när det gäller massvis av saker som jag inte alls har ork att gå in på nu men kan säga att det mina tankar snurrar fort som fan och inte kul att va inne i mitt huvud just nu :/


anyway just nu sitter jag och mumsar på soppan och har en ganska så nybadad jollrande iten tjej i babysittern på golvet, så söt hon är min lilla stumpa <3


 

 

 

 




RECEPT!


Här kommer receptet på soppan vi äter, jag vet ej vad den heter vet bara att en kompis fick receptet från sjukhuset när hon skulle gå ner i vikt och dom granterar snabb viktminskning sen hur mycket man går ner i veckan skiljer sig ju från person till person, känner en som gick ner 5 kg i veckan (utan träning) och en som gick ner 2,5 kg i veckan även hon utan träning men dock mycket fusk ätande. Men jag väljer att kalla den för bantarsoppa! Vad gäller receptet så brukar vi halvera allting för har inte en tillräckligt stor kastrull men det gör ju som man vill så klart. Vi tar även bort paprikan för jag är allergisk och tar lite extra morötter istället.



4 stora gula lökar
6 morötter
2 gröna paprikor
1 stjälkselleri
2 påsar fransk löksoppa
800 g passerade tomater
3 buljongtärningar (kött el grönsak)
seltin
kött o grillkrydda




Skär allt i små bitar o lägg i en stor kastrull. Löksoppan (pulvret) ska man bara hälla ner i kastrullen och  inte göra som det står på påsen. Seltin o grillkrydda är svårt att säga hur mycket det ska vara, man får väl smaka av helt enkelt. Man kan ju ta vilka kryddor man vill, men man ska hålla sig till seltin och inte salt. Man får krydda ganska mycket för att det ska bli någon smak. Sedan fyller man på med vatten så det täcker allt och lägger i buljongen.Låt den nu koka MINST en timme ,jag brukar stänga av plattan efter en timme och låta kastrullen stå kvar ett tag till. Sen är det bara att käka, kilona rasar vartefter du käkar.  Soppan är helt o hållet kalorifri. 








LYCKA TILL!




En paus i städandet..



Jag håller på att städa och fixar, och snart blir det en ny omgång av "bantarsoppan", har fått många frågor om vad det är för soppa och sånt så slänger in ett inlägg senare med recept för dom som är intresserade.


Annars idag har jag inte gjort så jätte mycket mest legat i sängen och kollat film på datorn, såg på Beverly hills chihuahua 2 förut hehe, ja jag är medveten om att det typ är barnfilm men dom är skojiga och jag gillar barnfilmer, så de så :) Det finns väldigt många bra och roliga barnfilmer faktiskt om jag ska vara helt ärlig.


Vi var även ute på en liten promenad förut och svängde förbi affären för att köpa lite citron samt ingredienser till soppan, så blir att fixa i ordning den snart för böjar bli hungrig. Jag ska även köra lite på vibratormaskinen senare och göra några situps och liknande, hejja mig:)




 

 




God morgon/God natt!

Nu är det förhoppningsvis snart god natt för våran del,
Novah är en otroligt pigg liten bebis faktiskt och ska vara med överallt jämt
och verkar nästan som hon inte vill sova ibland för hon vill vara med och se vad som händer.
Ibland kan man riktigt se hur hon kämpar för att hålla sig vaken och vägrar somna men till slut tar alltid tröttheten överhand vilket den håller på att göra nu så snart sover hon =)




Jag tog mig ett bad förut och självklart var både schampo och balsam slut, så typiskt haha.
Och jag hade även sällskap av Gizmo och Tyson inne i badrummet som vanligt,
Gizmo låg på golvet och Tyson uppe på klädhängaren eller vad det nu heter för något.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fredags kväll och full fart!




Det är full fart här hemma, Novah är grinig och skriker, Johnny härjar vid sin dator och katterna far runt som galningar haha. Bara jag som är lugn och snäll ? ;) haha nedå nu sa vi inte vara såna.



Idag kom även Novahs paket från goboken på posten den innehöll lite smått och gott, kan visa bild på det i morgon tänkte jag. Hon har i alla fall redan förälskat sig i en av sakerna så den får väl följa med till mormor nästa vecka hehe.



Får väl läsa den nya boken för henne så kanske hon vill sova? Inatt läste vi spöket Laban och det gillade hon verkligen, hon var så intresserad av det jag läste och bilderna och skrattade och jollrade, mys <3















Det går framåt!

 

Halloj

 

Jag och Johnny vägde oss nyss, han har gått ner 2 kg redan och jag 1 kg så det går framåt i alla fall. En bra start, en mycket bra start! Så kanske lyckas gå ner 5 kg i alla fall till den 19e? Vi får se...

 

 

 

 

 

 

 




Today is the big day!



Idag har våran soppa diet börjat och ja det går bra för den är fan riktigt mättande och rätt så god också om jag ska vara ärlig så vi får väl se den 19e om man tappat något enstaka kilo :)


Så för er som inte vet vad jag snackar om så har jag och min kille börjat med en diet som innefattar soppa och citronvatten som vi ska ha hålla till den 19e Mars och se om vi går ner i något i vikt dock har batteriet i vågen tagit slut men vi bestämde oss för att inte köpa nytt för ens den 19e för det blir lite mer spännande så =)


















Stora tjejen <3




Idag var vi på BVC och vägde och mätte Novah, hon väger 4810g och är 56 cm lång. Hon växer och går upp i vikt jätte bra. Och den 17e mars ska hon vägas igen och även vaccineras, oj oj hoppas det går bra men det gör det nog skulle jag tro =)


Blev helt blöt om fötterna när vi gick till och från BVC, jävla väder alltså och fryser fortfarande så blir nog att krypa ner i ett varmt bad snart och värma mig lite.
'







Apelsinjucie <3



God morgon :)

Inatt fick man i alla fall sova massa :) från 03 -10.30 så nu känns det bra som fan. Novah käkade för en stund sen och sitter nu i babysittern och snackar och Johnny ligger och sover i soffan fortfarande, han somnade där i går kväll vid 11 så får väl väcka honom snart.

Idag ska vi till bvc och väga lilltjejen ska bli spännande och se hur mycket hon väger nu, jag ska även snacka lite med dom på bvc om lite saker för är lite jag undrar över men ibland är det inte så kul att fråga dom för vissa där är otrevliga ibland och tycker att man redan borde veta allting :/ Hur ska jag kunna veta exakt allting om att vara mamma jag har ju bara varit det i ca 3 månader. Jag hatar såna människor liksom kan dom inte vara trevliga och besvära frågorna på ett bra sätt så man slipper känna sig som en idiot som inte kan något så borde dom kanske byta jobb?















Tvättar!




Usch arg jag blir, hur svårt ska det vara att städa efter sig i tvättstugan?






Sömnlös natt igen


Klockan är ca 6 på morgonen och Novah har precis somnat och jag kan inte sova för det ska tvättas kl 7, suck! Men är bara att bita ihop och försöka hålla sig vaken helt enkelt =) Dagen börjar i alla fall med ett glas ljummet vatten och citron, vilket ska vara bra om man vill gå ner i vikt har jag hört?






Efter jag tvättat ska jag förmodligen hem till syrran som skulle rensa ur sin garderob och se om jag får några kläder haha, Shysst! Sen skulle jag även få låna några tvätt maskiner under hennes pass i fall jag inte hinner tvätta upp allt vårat. För vi har ju det lilla rummet med bara 1 tvätt maskin och hon det stora med 3 och har 4 timmars tvätttid så det blir ju en del upptvättat då :)















Dagen innan ..




 

I morgon är det dags för dieten som vi ska börja med så vi passade på att lyxa till det lite ikväll med cola och bollar, haha fy fy men jag tycker vi borde få äta det ikväll när vi ska leva på soppa + citronvatten i ca 10 dagar (herregud).


Novah är lite grinig ikväll förutom när hon får stå och trampa i knät eller vad man ska säga haha, jag hoppas hon vill sova snart eftersom vi ska upp 06.30 i morgon bitti och tvätta och då vill man ju gärna ha lite sömn innan för efter lär det inte bli någon heller för då kommer mamma och Mia på besök:) Så hoppas på sömn i natt :)


Och så förbanat typiskt att när man ska väga säg så är batterierna i vågen slut, yääy!

 

 





Tisdag!


Halloj  :)



Idag har jag inte alls gjort det jag skulle göra för gjorde massa annat i stället, haha. Jag har tränat lite här hemma med vibratormaskinen + situps och sånt, sedan träffade jag min syster en sväng och satt och snacka lite skit och fixade lite grejer.

Jag och Johnny har även hunnit med en promenad också, vi svängde förbi ica och skulle köpa en citron men blev 3 citroner för dom hade något erbjudande, 3 för 10kr så tänkte ja varför inte det kommer ju att gå åt :)











Osminkad och jävlig men ja va fan det bjuder jag på :)




Puss <3





Barnvakt??? :/


Den 19 Mars ska vi ut på krogen för första gången på evigheter och det är väldigt blandade känslor från min sida. Jag ska vara ifrån min tös en hel natt kommer jag överleva? Jag kommer att oroa ihjäl mig och säkerligen inte kunna ha kul på hela kvällen utan bara sitta och tänka på min lilla tjej och då känns det otroligt ovärt att gå ut men Johnny fyller år och ger sig inte för ens jag följer med sen tycker även vissa att jag behöver en kvälls avkoppling/kul så jag inte bryter ihop.

Novah kommer nog ha det jätte bra, det är bara jag som kommer oroa mig och vara nojjig, som vanligt. Men fan inte så konstigt, aldrig varit ifrån henne så länge förut och känns bara så jävla fel att lämna bort sitt barn för att göra något för sig själv, det känns egoistiskt som fan men min mor sa åt mig


"hellre att du har barnvakt och går ut och har kul en kväll för din egen skull
än att Novah får en mamma som blir deprimerad och inte orkar ta hand om henne."


Och ja, det har ju rätt i men känns ändå själviskt men känner även att jag behöver detta så alla andra har ju rätt det är bara jag som är alldeles för envis och hatar mig själv som säger detta men det skulle faktiskt vara lite skönt att bara få vara ute och ha kul med vänner och sen sova hela natten + sovmorgon men får så dåligt samvete och känner mig som en hemsk mamma :´(







Puss <3






Bloggabstinens!



Det vart inte en sån lång paus faktiskt, får abstinens av att inte blogga haha, normalt?


Idag har jag inte alls gjort mycket förutom haft världens jävla huvuvärk men det kan ju mycket väl bero på att jag bara hade druckit 4 glas vatten under hela dagen men för ett tag sen åt jag lite gröt.


Jag kan ju även berätta att på Onsdag börjar vi med diet, får se hur det går ;) Wish me luck!







God natt och sov gott <3






Tillfällig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







11 veckor <3

 

 

Jag älskar dig mitt hjärta, du är så vacker, så underbar och jag kan ligga i flera timmar och bara titta på dig <3
Jag kommer aldrig sluta älska dig, du är mitt liv, mitt allt - utan dig är jag ingenting alls.



Jag kommer alltid finnas vid din sida vad du än gör, vad du än säger så lämnar jag dig aldrig, mamma älskar dig!
Behöver du hjälp eller stöd finns jag här, vad du än behöver så kommer jag ge det till dig. Du är det bästa som hänt mig. Och utan dig i mitt liv skulle jag inte kunna fungera.




 

 




Thansks!

 

 

Detta fick jag hem på posten idag, Shape and lenght mascara och Precious skin från www.fleurdesante.com Hudenkrämen är värd ca 420 kr och mascaran vet jag inte. Jag har heller inte beställt något och fick inte heller med någon räkning bara ett paket och dessa 2 produkter, så antar att jag fick dom? Tack i så fall:)

 


 

 




Vila i frid älskade vän <3



Hoppas att nu funnit den frid du sökte, hoppas du har det bättre nu. Men du är så jävla saknad och det är så svårt att förstå att ej finns mer. Det gör ont att veta att man aldrig mer kommer att få se dig och ditt underbart stora leende.

Jag såg en film inatt, en kille hängde sig i filmen och jag tänkte på dig och brast i gråt och låg och grät i flera timmar, du var så snäll, så underbar, så glad och jag förstår inte varför du valde att lämna oss alla.

Sov gott, kommer aldrig glömma dig, du var unik! <3







Trötta tjejer!





Jag sitter i soffan och glor på tv och är helt slut, mår illa, har världens hemskaste mensvärk och har en visdomstand som håller på växa fram gör ju inte lite ont. Och gullungen har däckat i babysittern, hon är också helt slut stackars liten. Det har varit en lång dag för henne och hoppas hon sover hela natten för det behöver hon och jag med för den delen för blir alltid så jävla dålig när jag har mens och grinig också för den delen.











.......

Installerar våren...
████████░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
20% complete



Föräldraträff!





Idag har vi varit på föräldraträff, vi fick berätta om förlossningen och sådant och alla hade haft bra förlossningar förutom ett par, deras barn hade inte andats och hade fått intuberas och började andas efter 20 minuter, dom blev ledsna och började gråta när dom berättade om det och alla vart tårögda och lednsa och jag  tror dom flesta tänkte " tänk om det hade hänt mig, om det hade varit mitt barn" och den tanken i sig får en ju att börja grina.


Men annars var det väl lite trevligt, har dock inget gemensamt med någon alls där så det är ju lite trist, Novah trivdes inte heller speciellt mycket och hon blev nog överstimulerad så hon grät hysteriskt så vi gick hem och då lugna hon ner sig. Det vart för mycket för henne, dom andra barnen hade ju redan varit där på baby café men inte Novah så allting var nytt för henne, miljön, alla bebisar och sånt.


Nästa gång blir det babymassage, jippi :)









Should i stay or should i go ?


fredag är din begravning, jag kan inte tro att det är sant och vill inte heller tro det. Jag vet inte om jag ska gå men känner att jag borde. Det känns fel att inte gå för du var min vän trots att vi glidit isär och inte haft så mycket kontakt senaste tiden. Men å andra sidan vill jag inte gå för då blir allt plötsligt så verkligt och det vill jag inte, jag vet även att din syster inte är så förtjust i mig och jag vill inte dyka upp och göra henne dag ännu värre än vad den redan är.



Och sist men absolut inte minst så tänker jag på min lilla dotter som inte alls kommer må bra av att ha en mamma som kommer hem efter begravningen och är jätte ledsen och förmodligen kommer att vara det i några dagar och det kommer att påverka henne något enormt mycket och jag vill inte att hon ska må dåligt. Du sa en gång till mig " om du har möljlighet att undvika så att andra mår dåligt eller blir ledsna så tveka inte, gör det!" Borde jag stanna hemma då? Jag vet att jag kommer att bli riktigt ledsen och jag vet att det kommer att påverka min dotter.


Mathias om jag stannar hemma för min dotters skull, förlåter du mig då?

Tänker på dig <3









Bilden är från min mormors begravning, Jag saknar dig mormor och önskar du vore här då hade du fått träffat ditt barnbarnsbarn :) Jag älskar dig och hoppas du har det bra vart du nu är!








Härlig dag <3



Jag älskar dagar när solen lyser då dyker hoppet om sommarn upp, detta kommer bli den bästa sommaren någonsin och Novahs första sommar, underbart! Grillkvällar, bad, sol och värme fyfan vad jag längtar!


Idag var vi ute på en lång härlig promenad, alla 3. Solen lyste och det var + grader och man blir så glad av att se solen efter en sån här lång och mörk vinter men den har varit härlig ändå för vår lilla tjej kom ju till världen under vintern men vädret har ju inte varit det roligaste direkt.



 


Ikväll har jag gosat med Novah och Gizmo och kollat på Glee och Big brother.  Jag har även hunnit med att träna på min vibrator maskin, sweet!

Sam var här en liten stund också och fixa Johnnys dator, vete fan något om grafikkort och sådär. Jag vet inte så mycket om det som finns inuti datorerna, grafikkort, minne, processor osv. Sånt är inte riktigt min grej.











Huvudvärk + magvärk!

Tjena!


Jag har haft världens huvudvärk ända sen jag vaknade men tog nyss en alvedon i hopp om att den ska försvinna. Jag har även haft riktigt ont i magen eller ja lillmagen som jag kallar den delen av magen som mensvärken sitter. Hm kan det möjligtvis vara mensvärk? Känns minsann som det dock ingen mens so far men mensvärk ska man självklart ha ändå, haha






Jag hatar tvättstugan här alltså, det finns aldrig några tider och i badrummet rymms ingen tvättmaskin heller, bra byggt! Hur tänkte dom egentligen när dom byggde lägenheterna här? Att alla ska tvätta i tvättstugan?  Dessutom är tvättstugan riktigt äcklig och man måste ställa sig och städa innan man kan börja tvätta eftersom ingen verkar städa efter sig. Varje gång jag ska tvätta så har det varit tvättmedel kvar i maskinen så man har fått gjort rent och sånt ska man fan göra efter man är klar tycker jag och detta börjar jag nu tröttna på så nästa gång ringer jag öbo om det ser för jävligt ut!




 

 

 


.


Carl Lewis fitness!



Nu har Novah käkat och sen suttit i babysittern en liten stund innan hon somna, hon älskar verkligen bebysittern och somnar alltid när den vibererar, jag antar att det är sövande och så länge hon gillar det så är det ju bra.

När hon hade somnat så passa jag på att "träna" lite med min vibratormaskin och jag älskar den verkligen. När jag fick den av pappa för några år sen var jag väldigt tveksam att den skulle fungera, Vibrera bort fett yeah right men jo den fungerar alldeles utmärkt.


Jag gick ju upp en del för några år sedan när jag åt mediciner (antidepp,lugnande och sömnpiller) som jag fick utskrivet efter min första rättegång men sen när jag började må bättre ville jag bli av med all övervikt som medicinerna orsakat då fick jag denna av pappa och den vibrerade bort 15-20 kg på rekord tid. Så nu ska jag börja använda den dagligen (om tid finns) och hoppas vikten börjar rasa, är peppad till max nu!


 

 




"Kvällsmat"

Nu har Novah ätit Kvällsmat eller rättare sagt nattmat och ligger och myser i sin filt lite och är på lite halv dåligt humör,och jag är svin trött. Varför ska hon alltid vara pigg när jag är trött? haha så typiskt. Jag får prova att lägga mig med henne i sängen och kolla film så kanske hon somnar, det brukar hon göra, oftast.





 

 




Cheaters!

Just nu sitter Novah i babysittern och jollrar, sparkar och viftar. Johnny spelar något dataspel i vanlig ordning och jag bloggar uppenbarligen (haha) och kollar på Cheaters på kanal 11, det är faktiskt bra. Cheaters är några som hjälper folk i förhållanden och tar reda på om deras partner är otrogen, är intressant samt sorgligt för man tycker så himla synd om dom som blir bedragna. Det var tex en kvinna som var gravid med tvillingar och hennes man var otrogen hela tiden, vilket svin alltså och man blir så förbannad på såna äckel alltså och sen kommer dom med världens sämsta bortförklaringar.


Sorry för den dåliga bilden, håret är ostylat också men detta är min nya frisyr.








Idag har vi varit på stan och fixat lite och sedan frisören som ni kanske redan förstått? Vi var även hemma hos min mor ett tag och Lasse hjälpte till med barnförsäkringen för jag är så kass på ansökningar och liknande. Vi åkte väl hem rätt tidigt för vi var båda trötta och så.


Vi kan även kolla på big brother dygnet runt nu och det är fan awesooome!

















plusikassan.se