LÖRDAG!

ÅH yäh =) Sitter hemma hos älsklingen och väntar på bussen för ska hem till pappa i Brickehill som fyller år idag, så vi ska väl fira med lite öl och så vidare, kan nog mycket väl bli en trevlig kväll får hoppas det i alla fall :) Har ju inte heller träffat pappa efter operationen så får väl se om han ser någon skillnad eller inte :) När jag tänker efter har jaf faktiskt inte träffat pappa sen nyårsdagen vilket är ett bra tag sen så ser verkligen fram emot att träffa honom, Saknar han något enormt faktiskt. Men kommer sakna älsklingen ikväll, har ju blivit så van att alltid ha honom i min närhet att det känns konstigt när han inte är det, hehe men kanske kommer tillbaks och sover här ikväll det visar sig :) Den som lever får se som sagt!

 

 

Igår blev det som sagt Frimis med älsklingen, skulle även träffa syrran där  men hon hade dragit i stort sett när vi kom så hann aldrig med det men vi hade kul ändå :) Var nog längesen jag skrattade sådär mycket faktiskt, fyfan börjar garva bara jag tänker på igår, haha. Man måste verkligen ha vart där för att förstå det roliga så är onödigt att ens försöka mig på en beskrivning av det hela så det hoppar vi. Men med andra ord en helt okej utekväll! :)

 

 

 

Tjingeling!




ÖL!

Sitter och dricker öl med älsklingen och kvällen verkar luta mot frimis igen :) Men det funkar, ja det gör de =)


 

 

 

SKÅÅL !




Harrys!

Yepp igår blev det alkohol och en grymt rolig kväll med öl, drinkar, dans och massa trevligt folk på Harrys. Det var enormt kul faktiskt. Började med lite öl hemma hos Marre sen kom älsklingen över och efter ett tag drog vi hem till honom sen drog jag hem och redo för sängen när mobilen börjar ringa, det var Marre och vi bestämde oss för en tripp till Harrys och där blev vi kvar till stängninsdags sedan fick jag skjuts hem av Fredriks polare tror jag det var.

Och idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, hämtat ut kläderna jag beställde bara. Nu sittter jag hos älsklingen som ligger och sover lite medans jag kikar på Vampire Daries (Kärlek)  och nyss tryckt i mig en Falafel pizza, mums <3




(grym Serie)







( är dock godare än vad det ser ut )




Nu är reklamen slut så blir att slå sig ner i soffan igen :) Skit att ciggen är slut bara.. hm ska man orka sig iväg och köpa nya eller inte ?



Självförtroende = Noll !




Fattig!

OH gud vad jag hatar den här tiden på månaden alltså, no cash. Och när jag väl får pengar kommer jag inte ha mycket kvar heller med tanke på att jag är skyldig mamma (igen) plus måste köpa smink, kläder osv. Kan ju inte låna syrrans kläder och smink varje helg haha :) men får försöka få det att räcka, har ju i alla fall en mascara och kajal kvar och det är ju alltid något :)



Åjs!

Känner mig så otroligt seg i kroppen, grymt jobbigt är det. Så sitter här och softar vid datan medans älsklingen har somnat i soffan, haha han är så söt när han sover så det är sjukt <3 Ska väl snart slå mig ner i soffan och kika på how i met your mother och dra en cigg :)





Här kommer två bilder från fredagen, Jag och syster <3


Syskonkärlek på hög nivå <3














Cya!



brr...

Kallt som satan, fryser som fan tror jag har feber.... mår inte alls bra, förbannade mens!!
Men får väl glädja mig åt att det blir pizza och cola snart iaf :) om jag orkar äta något, haha. Är förbannat hungrig men vet inte om jag orkar tugga haha, får köra pizzan i mixern kanske? =) haha nej då.

Har för övrigt inte gjort speciellt mycket dom senaste dagarna bara tittat tv och haft det mysigt med älsklingen :)


Ne, nu ska jag fortsätta glo tv, bye bye!







:)




 

 

 




Pareteeej!

Fredag idag, har varit hos mor och druckit någon bärs samt lånat kläder av syrran och färgat hennes hår (svart) och nu sitter vi hemma hos älskling, som för övrigt fyller år idag GRATTIS till honom.... och vi styr väl frimis ikväll antar jag ... hihi <3

Hoppas alla får en lika bra kväll som mig, men är nog inte möjligt för jag har dom bästa vid min sida ikväll ! <3 awesome.



Skönhets ideal?!

Japp, det är kvällens stora disskusion, och jag får funderingar.. är jag den enda som ställer mig emot dessa ideal?!
Seriöst vad är bättre än en människa som är sig själv och kör sin egen stil, har ett exempel på detta LADY GAGA hon är egen, hon är speciell, vi behöver fler som hon i detta samhället! jag hyllar Lady gaga till 100&.

Någon som jag verkligen dissar till max är KISSIE, hon är en människa som är patetisk och egocentrisk och varför är hon så förbannat populär? Det är något jag aldrig får veta .... hon snackar perfektion i den form att hon skulle vara denna perfektion och alla vi "vanliga" människor bara är low lifes... jag säger bara denna människa är ingen BIG DEAL!





Osminkad och ser ut som precis som vem som helst, du eller jag !





Fixad? 




Alltså är det henne vi ser som perfektion SERIÖST?`Vart är världen på väg? Stå på er och var er själva!


Jag står stolt och stark, gör det ni också!



FREDAG!

Fredag.... vilket innebär bärs :) vi är inne på våran andra just nu sen styr vi lite shotar och mår fint fint :)

Förra helgen var det massa alkohol som gällde både fredag och lördag men det var nice :)
annars i veckan så har det varit några läkarbesök, så nu vet jag varför jag mått som jag mått.... jävligt skönt att få en diagnos på allt så man vet varför man är sjuk och kan behandla det, fick medicin som jg måste äta vet dock ej hur länge men fick en engångs kur på 100 tabletter, 1 tablett varje kväll, sen efter det får vi väl se om allt blir bättre! Hoppas på det i alla fall :) Men som sagt idag är det fredag så orka tänka på såna saker idag, idag ska man dricka bärs och må bra!!!


cheeeriioos!



hejsan!







tjohoo0,

Jag är awsome och Marie älskar mig!


dålig uppdatering....

Tyvärr men mitt internet abonnemang har gått ut, så måste beställa nytt men slänger in ett inlägg då och då när jag har möjlighet so don´t worry ! =)

Gården var awesome speciellt natten hihi <3 Men drog hem till Ida och bärsa lite och hon försökte hela tiden para ihop mig med hennes killes kusin fett jobbigt och hon verka inte riktigt förstå att jag inte var intresserad, jag har ju min Johnny och han är den enda killen för mig <3  Drog senare och mötte upp älsklingen och drack lite och sen drog vi vidare på fest i stjärnhusen, där han syster var ( hon är för söt alltså) det var trevligt och den festen fick mig att komma till insikt, NU vet jag vad jag ska göra med mitt liv tack vare den ledsna damen där (tack) jag ska plugga till socionom. Så blir ansöka till universitet snart. =)




vi sitter nu och bärsar lite.... korkade upp för några timmar sedan, min älsklings tjej är lite ledsen och förstår henne och hopppas hon vet att jag finns här för henne ALLTID. Älskar henne och gör allt för henne <3 vi har känt varandra hela livet och vi har ett band som är starkare än allt, vi har haft våra bråk och så men vi hittar alltid tillbaks till varandra för vår vänskap är för stark för att brytas <3




Och fått lite perspektiv på livet med tanke på kvällens händelse, och från och med nu kommer jag bara göra allt jag vill och lägga all min energi på dom som betyder något <3 dvs familjen, MARIE SPANSK ( min älskade) Och JOHNNY ANDERSSON ( också min älskade)  Just ni två är det bästa i mitt liv och utan er skulle jag förmodligen gå under :(



dålig uppdatering...

Tyvärr men mitt internet abonnemang har gått ut, så måste beställa nytt men slänger in ett inlägg då och då när jag har möjlighet so don´t worry ! =)

Gården var awesome speciellt natten hihi <3 Men drog hem till Ida och bärsa lite och hon försökte hela tiden para ihop mig med hennes killes kusin fett jobbigt och hon verka inte riktigt förstå att jag inte var intresserad, jag har ju min Johnny och han är den enda killen för mig <3  Drog senare och mötte upp älsklingen och drack lite och sen drog vi vidare på fest i stjärnhusen, där han syster var ( hon är för söt alltså) det var trevligt och den festen fick mig att komma till insikt, NU vet jag vad jag ska göra med mitt liv tack vare den ledsna damen där (tack) jag ska plugga till socionom. Så blir ansöka till universitet snart.










plusikassan.se