Nu kallar sängen snart..

Novah sover som en stock vilket är förståligt eftersom knappt sovit under dagen och Johnny ligger i badet och myser och jag tänkte väl snart ta och borsta tänder och krypa ner i sängen men tror jag vill byta sängkläder först men rädd för att väcka Novah... hm får se hur det blir med det...

Ska ju i alla fall upp tidigt i morgon och möta bovärden för städbesiktning, och morsan ville hänga på också och det är lika bra för blir krångligt annars med barnvagnen att dra upp i trapphuset och sådant.

Jag ska nog ta och köpa Novah en egen mobiltelefon snart, givetvis inte en riktig utan en sån där leksaks mobil som låter och har sig så man kan få prata i telefon i fred utan att hon ska ta telefonen i från mig haha :)



God natt och sov gott! :)










äntligen!

Nu har jag äntligen lyckats göra "mat", pastasallad men det är oftast det jag äter på sommaren för tycker det smakar blä med varm mat när det är varmt ute. Det blev sent med maten idag eftersom Novah har varit gnällig och trött hela dagen men inte kunnat sova (antagligen pga värmen) Men nu sover hon, lilla stumpan.


Jag råkade tappa ur alla makaroner i förpackningen i kastrullen så blev extra mycket, så jag tänkte att jag skulle göra en grekisk och en med skinka och ost, haha jo visst vi hade ju ingen skinka så den ena blev med bara ost hm... aja Johnny äter ju allt så spelar ingen roll hahaha.








Underbart väder!

Hej hej!

Idag är det verkligen riktigt varmt, vi har 29 grader i skuggan här hos oss, riktigt varmt och skönt, sånt gillar vi. Så idag har jag och Novah varit ute och promenerat sen träffa vi på Zandra och satte oss på en bänk och snacka och bara njöt av vädret Novah sov dock hehe.


Igår var inte hemma alls, vi åkte till Brickebacken och mötte Kate och det blev ett kärt återseende och jag fick höra hennes otroliga historia om jakten på hennes föräldrar, vi satte oss på pizzerian åt en varsin sallad och drack en cola men sen ringde hennes jobb och hon var tvungen att jobba kväll :´( Men förhoppningsvis hinner vi ses fler gånger inom snar framtid!

Efter det, så drog jag hem till pappa och satt där och åt glasstårta och drack saft :) Sen på kvällen kom även Johnny dit och vi blev kvar ett bra tag  och när vi kom hem däckade både jag och Novah direkt haha så trötta var vi! Tyvärr har jag inga bilder från igår eftersom jag glömde kameran hemma och min mobil är fortfarande på lagning :(











Dagens klantigaste!

Idag lider jag lite, har gjort illa handen och den är är blå och svullen så kanske stukad? Don´t know  men ont gör det ialla fall... Jag skulle städa ur skåpen och hade blöta skor på mig och ställde mig på en plast stol och skulle sträcka mig för nådde inte upp riktigt och då gled stolen iväg och jag flög i golvet, ajaj!

 

 








Dagens mat!

Färsk potatis, fisk och kall dill sås!


Såsen blev godare än jag trodde och inte alls svårt att göra,
1 dl gräddfil/creméfraiche eller vispadgrädde (jag tog gräddfil)
1 dl majonäs
Hackad dill











Besök av mormor Tina!

Hej svejs!


Idag har Johnny varit iväg och uppdaterat sin dator lite och jag har varit hemma och diskat lite och haft besök av Novahs mormor (min mor), Haft det jätte trevligt druckit kaffe/cola och snackat massa, pysslat med blommor och Novah har käkat biffstroganof och lite yoghurt och mormor Tina fick vara med och bada Novah också, haha oj så blöta vi blev. Och Novah har testat sin lära-gå-stol idag också (som hon fick av min bror) och hon älskade den!










Ett varmt bad är verkligen ren jävla lyx! <3


Fan vad jag älskar att bada, det är helt jävla underbart! Jag har legat i badet i 1 tim och 40 minuter, lovely! Och nej jag blev inte ett russin , det blir jag aldrig för jag brukar sno några droppar babyolja av Novah och då får man även mjuk hud också.


Bjuder på denna, haha!









Vardagslyx! <3

Jag tänkte lägga mig i ett varmt och mysigt bad med bra tidningar, ansiktsmask och hårinpackning...










Färgar håret!

Jag spenderar min fredagskväll med att titta på Big brother och färga håret, har färgen i nu så får se sen om det blev bra... får hålla tummarna på att det blev okej i alla fall ;)

Hoppas alla har en bra fredagskväll! <3












HELG!

Äntligen helg!!





Det känns sjukt skönt att få vila lite nu efter ha varit igång med massa flyttstäd och sånt hela veckan men nu får vi alla vila och kör inte igång igen för ens Söndag, så jävla skönt för är helt slut i kroppen haha. Men Nu är vi nästan klara eller inte riktigt men är inte så jätte jätte mycket kvar, skönt att slippa det där!






Och jag är otroligt tacksam för hjälpen skulle aldrig klarat av det ensam eller jo det skulle jag ju men har Novah att ta hand om så  nej skulle inte klara av att flyttstäda, slänga skit och allt det där ensam så tack Mamma & Lasse för hjälpen, och Älskling också förstås! :)

Blir nästan stökigare när man håller på och flyttstädar, i alla fall ett tag men till slut blir det minsann rent och fint!












God morgon!

Idag fick vi oss en riktig sov morgon, vaknade vid halv 11 och det var välbehövligt kan jag lova. Nu har Novah ätit frukost  och vi har kollat våra bästa år så nu ska jag väl sätta igång med att diska + städa här hemma innan vi ska iväg och flyttstäda igen..puh!









Jag har 2 datanördar här hemma!

God kväll/natt!

Idag har jag knappt bloggat alls för har helt enkelt inte haft tid, jag har haft fullt upp med att flyttstäda, tvätta, diska och ja, såna grejer hehe. Men jag skriver ihop ett litet inlägg nu innan sängdags :)

Just nu är jag jävligt trött så tankarna snurrar mest ihop sig och blir en enda röra haha, inte lätt att tänka när man är trött fan. Och i morgon blir det att flyttstäda IGEN men vi är flera stycken så det går jätte bra men min mor verkar tycka att jag mest är i vägen! (?) Jag vet inte.... haha.

Ska pappa spela ska jag också, det är nog så Novah resonerar när hon börjar pilla på pappas tangengentbord, men sen tröttnar hon och tar det i stället och då tänker hon nog att detta var inte så skoj så jag räddar pappa från den här tråkiga grejen!










GRATTIS!



Grattis Alexandra och Danny till era lilla dotter och välkommen till världen lilla Ella!

25 Maj 2011!














Stress = konstant huvudvärk!

Hej hej :)

Som jag nämnde i föregående inlägg så satt jag ju och väntade på samtal från vårdcentralen och jag fick en tid redan 11:45 så det var bara att klä på sig och sedan körde mamma mig till Österpraktiken där jag fick träffa en supertrevlig och bra läkare, vi pratade rätt länge och kom fram att jag var sönderstressad och gick igenom faktorer som kan ha orsakat detta.. så det som gäller för mig är nu att försöka slappna av och ta de lugnt helt enkelt för annars kan detta få katastrofala följder, det var precis så läkaren sa i alla fall!  Imorgon ska jag iväg igen och lämna blodprov, om jag hittar remissen.

Annars idag så har vi flyttstädat och hållit på och greja och vi ska även fortsätta med det i morgon och jag ska även försöka hinna tvätta...












Väntar...

Nu sitter jag och väntar på att klockan blir 10:25 för då ska vårdcentralen ringa... segt! Men ska bli skönt att få prata med dom så kanske man kan få hjälp eller åtminstone tips, för ärligt talat orkar jag inte med den här huvudvärken längre igår hade jag så ont att jag knappt kunde stå upp eller hålla ögonen öppna och ska jag jämt ha så ont så kan jag omöjligt vara den mamman som Novah behöver, jag vill ju må bra och leka och busa med henne men när jag har där ont orkar jag inte göra det, jag försöker men det håller inte, smärtan tar all energi! Så nu måste jag ha hjälp med detta inte bara för min egen skull utan även för Novahs, hon behöver en mamma som mår bra och inte har ont!










Hur ska detta gå?

ojoj, idag ska vi iväg och flyttstäda och jag har världens jävla huvudvärk och ryggvärk, kan knappt gå så vete fan hur det här kommer att gå till :/ Men får göra mitt bästa helt enkelt och bara köra på för det måste ju göras!



Knäpp kattt som ligger kvar och tycker det är skönt! haha







Kvällsmys!

Nu sitter jag och Novah och myser i soffan och kikar på Big brother, fast gillar inte skiten längre, bara tråkiga människor kvar ju.. dock hoppas jag nu att Simon tar hem allt!

Novah börjar bli trött så dags för henne att äta lite ersättning sen försöka sova och det ska väl jag med göra snart tror jag för är rätt seg och trött jag med och dessutom har jag MASSOR att göra i morgon! Ska städa 2 lägenheter ojoj, så måste verkligen vara utvilad så jag orkar hålla på i morgon, dessutom är den ena lägenheten flyttstädning och det är ju lite mer noggrannare än "vanlig" städning heheh.







Så, Nu säger vi gott natt och sov gott! :)









Lunch!

Nu håller jag på med lunch, för min del blir det bara mos och fiskpinnar för orkar inte stå med något annat för är svin trött sovit 45 min i natt och dessutom har jag som vanligt massvis med annat att göra men tvätten är avklarad i alla fall och ska bara hängas upp och vikas in. För Novahs del blir det gröt idag bara för att hon älskar det så mycket och så vakna hon typ nyss och brukar vilja ha gröt när hon vaknar, så nu får det bli så idag, annars brukar hon ju äta vanlig lunch, igår hon åt hon ju potatis och rödspätta, riktigt lyxlunch där!



Bild från igår!








Vem åker ut?



Vem tror ni åker ut dag ?


Jag har inte en aning om vem som åker, men hoppas innerligt att Chrille åker, tycker han är så fruktansvärt töntig, jobbig och enformig. Jag vill ha kvar Gurkan i alla fall men vi får väl se, helst hade jag velat ha ut Peter eller Sara men men kanske nästa gång hehe.


VS     












Matlagning!




Det är tydligen jätte roligt och intressant att sitta och kolla på när mamma lagar mat...

Förut när jag skulle börja med maten vaknade Novah precis men det gick ju ändå, hon fick sitta brevid mig och titta på eller ja inte precis bredvid utan en bit ifrån så det inte stänke och så på henne. Jag gav henne ett decilitermått som hon kunde leka lite med så länge.

Det blev korvstroganoff och ris som killen hade beställt haha. Så gjorde matlåda också givetvis och Novah tog ett foto på mamma, min lilla fotograf haha. Jag hade lagt kameran på bänken och på något sätt lyckades hon få tag i den och ta ett kort på mamma, vilken talang, vilken liten busfia <3












Haft besök hela dagen!!

Hallå Hallå!

Idag har vi haft besök hela dagen men det har varit jätte trevligt trots att jag knappt sov inatt och har varit skit trött hela dagen och har mensvärk (fy). Men som sagt har varit riktigt trevligt med folk här hela dagen..

Först så kom mamma & Lasse och dom hade med sig 1 av mina cyklar och super bra tajming eftersom Johnnys cykel har pajjat men nu kan han använda min. Vi satt ute på uteplatsen och Johnny och Lasse höll på och skruvade  och fixade med cykeln medans jag och mamma satt på en filt på gräset och lekte med Novah.

Sen kom min syster, min pappa och vi fick träffa hans nya flickvän, Ann-Charlotte, En super trevlig tjej, lite blyg men efter ett tag började hon prata mer och så, var jätte trevlig och precis som dom flesta andra blev hon också förälskad i Novah , hehe.





Jag är jätte glad över att pappa träffat en ny tjej, är jätte kul för honom och jag hoppas att det håller mellan dom! Vi blev också bjudna på fest på midsommar där men vi får se hur det blir med det hehe.








Min kära far i all sin glans, och Novahs mössa och mina solisar, ja vad mer kan man säga? :)








Vad säger du nu då Harold Camping?

Gubben hade fel igen....men vad hade vi förväntat oss?

Nu ka ju alla som varit skraja pusta ut för inget har hänt, jordens undergång skulle ha startat nu om det vore så men icke. Jordbävningen skulle starta kl 18.00 i Nya Zeland och sedan slå ut hela världen och klockan har slagt 6 för längesen där och inget har hänt .. så vad har du att säga nu gubbe? räknat fel igen?









Dagens nostalgi!

 

 

 

Någon mer som kommer i håg denna hamburgerkedja?

 

Jag kommer ihåg att när jag var mindre brukade min familj åka ut till Marieberg till Spar inn och storhandla mat sedan brukade i alltid äta på clock efter det, och ja vi barn älskade det! Jag undrar dock vad som hände, gick dom i konkurs eller what happend?

 

 

 




Att vara bebis mamma är....



att komma på sig själv med att gå runt och sjunga på barnsånger helt ofrivilligt.

att ge sig ut på stan för att leta efter kläder till sig själv och komma hem med 5 st bodies i strl 68.

att tycka 8:00 är världens jävla sovmorgon.

att ordet snabbmat får en annan betydelse, all mat slinket ner snabbt.

att välja café efter plats för barnvagn istället för utbudet.

att upptäcka att hela digitalkameran är fylld av bilder på EN enda liten person.

att älska någon så mycket att hjärtat svärmar över - någon som dessutom kräks på en varje dag!

 

 

 

 







Knäppa katt!



Vi har spenderat kvällen med att försöka få ner Tyson från ett träd haha, han blev uppjagad i trädet av en annan katt och vågade inte komma ner, men sen ramla han ner stackarn men som tur klarade han sig rätt så bra men haltar lite på framtassen :/










Huvudvärk från helvetet.

Jag har världens jävla huvudvärk och den vägrar försvinna, blir tokig! Men men vad gör man ?!


Idag har vi haft fullt upp, jag och Novah. Vi vakna klockan 07.00 och jag lyfte över Novah till min säng och så låg vi och gosa och busa till kl 8.30 typ sen gick vi upp och bada och börja göra oss i ordning inför BVC besöket.


BVC, vägdes och mättes hon och även vaccinerades. Hon väger nu 6035g och är 63 cm lång, STORA tjejen :) Fan vad jobbigt det är att se barnmorskan sticka henne med sprutan, eller hon blev inte ledsen av själva sticket utan det var när vaccinet sprutades in som hon började gråta, stackars lilla. Jag började nästan gråta jag med men bara för det gjorde så ont i mig för hon blev så himla ledsen :(


Efter BVC drog vi hem igen och jag diskade medans Novah satt i sin stol och skrattade åt mig för jag dansade haha. Sen kom mamma & Lasse och vi åkte ut till Willys och handla lite men Novah blev uttråkad och somnade hahah.












Dagens favorit!

 

Jag är helt jävla förälskad i den här låten, den har gått här hemma hela dagen!

 

 

 

 

 

 




Nerpissad!

Mamma & Lasse var här en sväng på en kopp kaffe och eftersom jag inte dricker kaffe så tog jag mig ett glas citronvatten, dom var här en stund och busade med Novah och lite sånt, nu har dom precis åkt och jag har precis fått Novah att sova.

Hon var riktigt trött nu, jag skulle byta hennes blöja och såg att hon var jätte röd men kunde inte smörja in henne för hon var så arg så jag gjorde i ordning sängen och la henne utan blöja.  Hon kissade även ner mina enda rena mjukisbyxor men det gör inget, det är sånt man får tåla som mamma :)


En liten film från i förmiddags, dålig kvalite men aja.












Det gör fortfarande ont

Jag har suttit i flera timmar och tittat på dina filmklipp och bilder på fb och jag har skrattat,gråtit och mått illa.

Jag skrattade för att jag tänkte på alla roliga saker du sa och gjorde, alla knäppa påhitt du hade, som när ni tävlade om vem som kunde dricka mest mjölk utan att spy, haha.

Jag grät för jag saknar dig nå fruktansvärt mycket.

Jag blev illamående när jag hörde din röst och insåg att jag aldrig kommer att få höra den igen, såg dig hoppa omkring och skratta och det kommer jag aldrig få se igen. Jag blev illamående och var tvungen att springa och spy när jag insåg att du faktiskt är död, det är över och vi kommer aldrig festa, skratta, ses eller något annat igen. Du är borta vare sig jag vill det eller ej och det gör ont, det gör så jävla äckligt ont!!


Du är dum, så jävla dum är du, som gjorde såhär! Du förstår inte hur jävla saknad du är, du förstår ingeting! Vill ha dig tillbaka men vet att det kommer aldrig att gå och allt du har lämnat efter dig är otroliga minnen, en enorm tomhet och en gigantisk smärta.... om du hade vetat hade du stannat hos oss då?



Jag bara älskar den här bilden, den får mig att skratta för den är så rolig... den är så typisk dig!














Frukost!


Nu har vi precis ätit frukost och Novah verkar lite sömnig, så har lagt henne i sin säng så får se om hon somnar och gör hon det så tror jag nog jag kryper ner i min säng ett tag med för jag känner mig fan inte helt okej idag!

Även inatt har jag sovit SKIT dåligt men inga pga katterna utan denna gång är det min kropps fel för den har hållit på att frysa och svettas och skakat  hela jävla natten och gör det fortfarande, dessutom har jag jätte ont i magen. Fattar inte varför jag häller upp så mycket gröt när jag inte ens kan äta hälften, snacka om slöseri, men men trodde ju iaf att jag skulle äta lite mer än vad jag gjorde.



Gröt till mamma och mjölersättning till Novah.








Novah gästbloggar!

uik -äm ,ht6gy78987uikl,.   mkjiom,,mkjtfpof     vgpö+ m.özÅLPOA0IUYTGNJJHGJM,µµ                                              MN  Vµ.ÖPP.PKPKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKO.KI9IZLOO8PO

.P.OLP- 090

fs




+0öl
ö



NK l.ö-ä
-'Ä*äåä









Första dagen utan Johnny..


Klockan är bara halv 1 och jag åh detta går ju bra, en bebis som blir ledsen så fort jag inte leker eller bär på henne, 2 katter som far som galningar över lägenheten och river ner pryl efter pryl, en lägenhet som ser ut som en krigszon, en mage som kurrar och kropp som inte alls vill lyda mig, jag lovar jag är ca 1 min från ett sammanbrott!!!








Big brother.


Nu sitter vi och glor på Big Brother, hela familjen. Haha fyfan vad jag älskar den skiten alltså. Vi kollar fan på det varje kväll, typ som kvällens höjdpunkt eller något i den stilen hahah. Undrar va man ska se på kvällen sen när detta har sluta sändas ? haha


 

Jag vill ha ut

 

Madde

 

 

 

 

ELLER

 

 

 

Peter






Vem vill ni ska åka ut ur huset?










Detta måste firas!

Grattis grattis min kära älskling till ditt nya jobb, är så himla glad för din skull <3 Dock kommer jag sakna dig massvis om dagarna och speciellt dom 3 dagarna i veckan vi inte kommer ses något nästan men det gör inget vi får chans att sakna varandra massor och då blir det ännu mysigare varje gång vi har tid tillsammans.

Så ja, Nu kommer jag och Novah att spendera dagarna ensamma, hoho hur ska detta gå? Nejdå kommer att gå alldeles utmärkt förutom på Onsdag då vi ska till BVC och Novah ska vaccineras, usch usch det gör ont i en mammas hjärta kan jag lova.


Men åter till älsklingens jobb, Jag är jätte glad för hans skulle som sagt och väldigt stolt över honom som fick det här jobbet  och jag tycker definitivt detta ska firas men det får vi ta till helgen när man fått pengar, hur det ska firas vet jag inte ännu men firas ska det göras i alla fall !










<3


Denna super söta klänning fick Novah av sin farmor.











Vampire Diaries kväll!

Novah sover, och jag och älsklingen har Vampire Diaries maraton, åhh gud vad jag älskar den serien, <3 Och Johnny börjar nog också falla för den, hihi!

 

 

 






Envis tjej!

Halloj

Johnny
är uppe på stan och gör något medans jag försöker få Novah att sova middag och trots att hon är svin trött envisas hon med att hålla sig vaken men nu äntligen tror jag hon börjar somna in, nr hon väl har somnat ska nog jag ta och vila lite jag med för är faktiskt rätt trött jag med men räcker med att sova ca 1 timme för mig och när jag vaknar ska ja fortsätta städa, yäy!











Sovmorgon!

god morgon, god morgon!

Idag har vi tagit sovmorgon , vi har precis vaknat. Riktigt skönt att få sova ut , super härligt. Just nu gör vi inte mycket alls ska väl snart äta frukost och novah ska äta Puré, idag blir det potatis+majspuré.

Jag är lite små irriterad för vill sitta på uteplatsen men går inte för byggkillarna har ställt en vattenspridare hos grannen så hela våran uteplats är helt blöt :( andra dagen i rad nu, va fan tänker dom inte på att vi kanske vill sitta där ute?


Så här låg Novah när vi vakna,sötnosen! haha








Dagens bästa!










Sovit middag!

Att sova middag är verkligen underskattat, det är ju så jävla skönt och det borde fan alla människor göra, haha. Jag och Novah har i alla fall gjort det så nu är vi utvilade och glada :) Speciellt Novah som ligger här bredvid mig och härjar och gör pruttljud med munnen haha :)




Novah ska ligga och snacka massa innan hon somnar :)









Dagens roligaste! :)

 

 

 

 

 




Tjejmys på baksidan!

Jag och Novah har spenderat eftermiddagen/kvällen på våran baksida och bara busat och haft det jätte mysigt, sen har hon sovit lite igen och jag har bara slappat, riktigt skönt att bara ta det lugnt och bara vara helt ensam en liten stund.

Men snart kommer Johnny hem från fotbollsträningen  i alla fall, saknar honom hihi. Jag och Novah sitter i alla fall och glor på Glee och bara myser och njuter av livet och varandras sällskap :)











Onsdag!

Idag har vi inte alls gjort mycketm Johnny var iväg en sväng på stan förut idag och då käkade jag och Novah sen badade sen sov vi båda 2 middag för det behövde vi båda dock sov jag bara 1 timme och hon 4 timmar men hon är ju mindre och behöver mer sömn :) hihi

När vi käka så skulle hon verkligen hålla på med allting samtidigt, hon åt, pratade, gjorde pruttljud och drog upp foten och lekte med tårna, haha söta unge <3





Hon skulle absolut ha foten uppe , jag vet inte varför det kanske var skönare? fast ser inte så mycket skönare ut haha, tog ner foten och satte henne ordentligt flera gånger men den åkte upp lika fort igen :)










Dålig sömn!

Usch, inat har jag intre alls sovit bra somna någon gång efter 6 i morse och vakna vid 10 så är ganska så seg idag men då kanske jag kan somna tidigt ikväll, det hoppas jag på i alla fall.

Novah är i alla fall super pigg och jätte glad så vi busar för fullt och jag hoppas på att jag får höra henne säga mamma igen väldigt snart :)


Såhär hitta jag Novah när jag vakna, en nyvaken liten tjej <3









Blev riktigt glad!

Måste bara få säga att jag blev riktigt glad över att min pappa faktiskt kom och hälsa på oss, trodde det skulle bli ännu ett brutet löfte men där hade jag ju fel och det är jag jävligt glad över!!!



Novah med sin morfar <3







Fika med pappa ! :)

hoh, nu har jag stressat färdigt för idag, men har dock inte riktigt städat färdigt haha är lite kvar men eftersom min pappa kom (chockerande) på besök så ville jag inte hålla på och städa utan umgås med honom eftersom jag träffar honom alldeles för sällan och detta var första gången han hälsar på MIG på 2 år, det brukar vara jag som åker till honom i vanliga fall så det var riktigt kul :)


Jag bakade ju idag med, kladdmuffins + vanliga kanelbullar och eftersom jag var så stressad med tvätt och städ och bakning samtidigt så baka jag både muffinsen och bulllarna samtidigt så trodde inte att dom överhuvudtaget skulle bli ätbara men det blev dom för både älsklingen och pappa värkte i sig och papa fick även lite med sig hem :) så glad han blev  "Då har jag något att smaska på till kaffet imorgon på jobbet" :)








Städning + bakning + tvätt = Stress!


ojoj vad mycket som står på schemat idag, nu håller jag på och tvättar men såg precis hur mycket klockan var så måste sätta igång med städning och bakning för besöket kommer runt 5 tiden, hoppas älskling hjälper mig med att städa, det skulle ju vara kanon.

Novah ligger och sover middag och det är ju rätt bra för då får man lite mer gjort och dessutom behöver hon sova för hon blir så trött av värmen.Men innan man sover ska man pyssla och ha sig i sängen ett bra tag, haha <3

 

 

 

 

 




Vilken tjej <3

Novah har vid flera tillfällen gjort ljud som låter som ordet mamma men jag har alltid tänkt hon är ju så liten så lät nog bara som det men idag tittade jag och lyssnade noga på henne sen har jag även läst lite på BVC´s hemsida där det står "orden "ma-ma" och "pa-pa/ba-ba” kan komma så tidigt som vid 4-5 månaders ålder" Så det är helt otroligt min lilla tös säger ma-ma  :)  hiihi det gick verkligen rakt in i hjärtat och blev alldeles varm av lycka när jag hörde henne säga det, helt otroligt jag är ju verkligen någons mamma, Novahs mamma! Och att höra henne säga ma-ma var helt jävla underbart, enorm lycka kan jag lova er!



Just nu sitter jag och Johnny och kollar BB och våran älskade dotter ligger i sin säng och pysslar lite med sin kanin och somnar förhoppningsvis snart, hon är ju väldigt väldigt trött.



 

 

 




:)

 

Ibland kan det vara ganska krångligt att få i Novah maten, hon ska pyssla med annat och har massa annat att titta på haha, men man får helt enkelt ha tålamod :)

 

 

 

 




Dagens mat!

Idag blev jag otroligt sugen på pastasallad, det blir jag alltid när det är såhär varmt för gillar inte att äta varm mat i värmen det smakar inte gott alls, dessutom tycker jag pastasallad är perfekt sommar mat, gott, billigt och super enkelt att göra och man kan dessutom variera det och ha i lite vad man vill :) mums!











Sol sol sol :)

Åhh, är så otroligt fint väder men jag måste ändå vara inne ett tag till för har massvis med saker att göra och nu sover Novah middag och då är det lite lättare att diska och städa.

Hon är så rolig, låg och grät och hade sig så jag gjorde i ordning lite mer mat som jag skulle ge henne dock hade hon nyss ätit men trodde att hon kanske inte blev helt mätt, i alla fall när jag kommer in med flaskan då har hon somnat haha :) Så sööt! Men då var hon ju ialla fall inte mer hungrig :)

Novah börjar nog snart krypa tror vi, för nu har nämligen börjat att ställa sig på knä när hon ligger på mage, så att hon står på alla fyra ungefär om ni förstår vad jag menar ? :) Åhh tycker det är så kul att se hur hon utvecklas min lilla gullunge! <3



Novah leker <3

 

 

 

 




Att vara sjuk är bara slöseri på tid!

Idag är jag fruktansvärt trött och har ont i magen.. börjar bli sjuk? Eller mens på g? inte omöjligt.  Men spelar inte så stor roll att jag inte riktigt är på topp idag för det ska storstädas och eventuellt baka så jag har egentligen inte tid att må dåligt... grrr så hoppas det försvinner under dagen!



Ni betyder allt för mig, älskar er <3






Beslutsångest!

Som jag nämnt tidigare så håller vi på att planera inför Novahs dop i juli, och nu har jag kört fast när det gäller min klänning. Först hade jag fått för mig att det var någon slags klädkod på dop där bara vit gällde men så är det ju inte så nu har jag spanat in dessa 2 snyggingar men kan inte riktigt bestämma mig vilken av dom, jag vet inte åhh , detta gör mig totalt galen båda är ju super fina, kanske den vita med blommor för den är ju sommrig och dopet är på sommaren ju.. äh jag vet inte..... hjälp mig!


Vad tycker ni ?



 

 

 




Potatispuré!

Nu har jag gjort en liten provportion av potatispure till Novah, tänkte att jag gör inte massa ifall hon inte gillar det så använde bara en liten potatis och gillar hon det så gör jag givetvis mer. Men det får jag veta när hon vaknar eftersom hon sover middag nu hehe.

Potatispuré är otroligt lätt att göra, det är bara skala potatisen och sedan koka den men kan även dela den på mitten men tyckte inte det var nödvändigt då min potatis var så liten dock ska man inte dela potatisen i för många bitar för då kokar vitaminerna i potatisen bort.






När potatisen har kokat klart så mosar man den bara med en gaffel och har i 1 tesked fett per portion dvs flytande margarin eller olja, jag använder mig av rapsolja. sen mosar man som sagt ihop det och späder ut det med lite av kokvattnet tills man får önskad konsistens.  :)








Mamma <3 Novah


Min kärlek dig är så stor, så enorm. Det är helt otroligt och kan knappt förstå att du är min men det är du bara min (och Johnnys givetvis) Och du är så jävla underbar, kan inte låta bli att krama och pussa dig. Jag älskar när jag pratar med dig och du ler så stort och så fint så som bara du kan, ditt underbara super stora tandlösa leende. Du är så söt, så vacker, du är vårat allt, du är vårat mirakel!! Jag kommer ALLTID att göra allt för dig och finnas här ovasett vad, jag lämnar dig aldrig och jag älskar dig mer än vad du någonsin kommer att förstå men ska göra mitt bästa för att visa det <3



Du gör min dag, varje dag <3







Kan mamma & pappa så kan jag ;)


Söta unge, det är inte bara mamma och pappa som börjat träna utan nu ha även Novah börjat träna också ;) haha



 

 

 

 




Nu har vi ätit lunch!


Nu har vi alla ätit lunch och jag har diskat, så nu blir det väl lite bus och lek med Novah innan Johnny ska iväg på träning och jag hoppas Novah är lugn då så jag kan köra lite Zumba idag igen :) Det var faktiskt riktigt roligt men även jobbigt och det känns lite i benen idag haha, men det är bara att kämpa på! Heja!






Novah åt potatispuré och vi åt fisk, potatis och dillsås och det var godare än det ser ut haha. Jag har en tendens att mosa potatisen haha och det kanske inte ser så mumsigt ut men det var det i alla fall.











Morotspuré

Nu har jag gjort mat till Novah och nu håller jag på med mat till oss :) Heja mig! haha. Jag provade göra morotspuré själv för första gången annars brukar vi ju alltid köra med köpta puréer men tänkte att det kunde vara kul att prova göra själv och dessutom blir det ju billigare längden att göra själv än att köpa.

Det var hur enkelt som helst att göra morotspuré , man tar 4 morötter skalar sen delar i mindre bitar (behöver inte alls vara så små som jag gjort dom, tror faktiskt det kan vara enklare med lite större bitar än mina), koka morötterna tills dom är mjuka sen sila bort vattnet men spara 1/3 till att späda purén med. Sen kör man bara morötterna med mixer (kan givetvis använda matberedare eller vanlig mixer istället för stav) Sen tillsätter man lite av kokvattnet tills man har önskad konsistens och låter det svalna sen fryser man in i en istärningslåda eller vad man nu vill använda :)














Morgonmys + bus !




Jag och Novah har spenderat hela morgonen med att mysa och busa, det har varit underbart, åh det är helt sjukt hur mycket jag älskar henne, underbara unge <3 Hon är så himla rolig, hon har så många olika ljud, rörelser och grimarser för sig hela tiden. Ganska nyligen så har hon börjat med att viska och det är rätt kul när hon gör. Ena stunden skriker hon till högt som fan sen börjar hon viska. Det är aldrig en lugn stund men jag älskar det!











Oj, vad rolig jag var nu då.... (dagens skämt)




 

 

 

 

 




Dags att städa badrummet!


Nu har jag och Novah busat färdigt för tillfället och hon ligger nu och sover och det gör även hennes pappa men han vilar dock bara lite för han ska snart iväg och träna, själv så ska jag ta tag i det stora badrummet och städa och skura där inne så det blir rent och fint :) Jag hade även tänkt att göra ordning inne i stora garderoben idag men får nog ta den i morgon i stället.


 

 

 

 

 




Hallå hallå :)


God morgon eller god middag, det beror på när man vaknar hehe, själv vaknade vi vid halv 10 för vi skulle tvätta kl 10 och vi är precis klara med tvätten,  Nu ska det bara vikas och läggas in i rätt byrå/garderob. Men vi måste verkligen fixa våran tvättmaskin för är så himla svårt att få en tvätt tid i tvättstuganoch det är jag förbannat trött på för visst är det hemskt när tvättkorgen är så överfull att det börjar byggas en klädhög på golvet , usch usch :/


Hittade en liten video från valborg också på majbrasan hehe som jag inte lagt upp så tänkte slänga upp den nu :) Den är väl inte direkt något rolig eller så men bara för att jag hade en så hahha :)


 

 

 




Det haglar ute...

 

Vad hände med sommaren ?

 








Nu blir det..

 

 

 

 

 

 

 




ÄNTLIGEN !

Vid halv 1 inatt somnade våran lilla ängel äntligen! helt sjukt, jag nattade henne första gången vid 19.30 får hon var så himla trött men vid 20.00 börjar ungjävlarna rycka i dörrhandtaget så Novah vaknar och hon kunde inte somna om för ens inatt, stackars min lilla tjej.

Och jag börjar bli förbannat trött på ungarna här i trapphuset, först busringde dom på dörren hela tiden men efter 2 dagar fick vi tag i dom , då börja dom göra illa vår ena katt som hade smitit ut, dom stod och slog Tyson med pinnar och kasta massa saker på honom, som tur var såg jag detta och skällde ut dom rejält och fick in stackars lilla Tyson och efter det trodde jag att det va över men oj så fel jag hade, idag börja dom rycka i dörrhandtaget, så nu är jag förbannat trött på dessa ungar så i morgon ringer jag bovärden och ber honom kontakta ungarnas föräldrar eftersom deras farsa bara står och säger " mina barn gör inte så, det är inte dom" när man försöker prata med honom..




Det är roligt att leka med mammas nya tandborste :)

 

 

 




Mår skit!

Heej

Har knappt orkat bloggat för mår inte alls bra, känner mig seg, fryser/svettas hela tiden och har ingen som helst energi i kroppen och dessutom snubbla jag på mattan förut och slog i knät så kan knappt gå heller, så typiskt när man har massa att göra men men kan man inte så kan man inte.

Jag och Gizmo har i alla fall haft det mysit i soffan och käkat jordugbbar, underbara kisse <3








Ser ni någon skillad? Bortsett från färgen då !







Om i kollar noga på håret, så visst ser det blonda håret  mjukare, tjockare, glansigare, fyligare ut och inte lika slitet som  det blond/bruna? eller är det bara jag som tycker det ? Man får ju komma ihåg också att det brun/blonda håret är kammat och fixat medans det bloda är okammat och ruffsigt.








Färgat håret...


Som vanligt när jag har någon annan hårfärg än blond så tröttnar jag rätt snabbt och vill bli blond igen men nu har jag nog slagit mitt rekord inte färgat håret på 2 månader men nu börja jag få abstinens så är blond igen :) Och nu tror jag att det förblir så.... Och ja jag är medveten om att det blev lite gula skiftningar på vissa ställen men ja så kan det bli ibland hehe, och mitt hår är ej plattat på bilden heller, sorry about that.


En gång blond alltid blond!















plusikassan.se