Myys

Idag mår jag uselt IGEN, så har blivit en jätte lugn kväll vi har legat i sängen och gosat massor <3

 




Kommentarer
Postat av: Anne

Inte för att vara taskig, men varför sminkar du dig sådär? Jag säger inte att osminkat är finare, men att sminka sig sådär mycket förstör mer än det hjälper. Smink ska framhäva det fina hos en, inte dölja! Du skulle vara hundra gånger vackrare med bara lite solpuder, rouge och mascara! Återigen inte för att vara taskig, men att dra fem varv runt hela ögat med en eyeliner gör bara att man ser billig ut.. Typ "Kom alla killar, här är det öppet hus! Extrapris på klamydia idag!".. Säger inte att Du ser ut så, men ditt smink gör! Haha, nu kommer du säkert bli skitsur på mig, vilket jag förstår i så fall, men så var det inte menat. Var menat att jag skulle få fram hur vacker DU är utan det där kletet runt ögonen, och att du oftare borde sminka dig mindre!

2012-08-29 @ 12:57:46
Postat av: Jens

Äh Penny lyssna inte på Anne, du är fin hur du än sminkar dig om du gillar det svart fortsätt med det :)

Jag tror absolut inte att du har klamydia för att du sminkar dig sådär och tror inte någon annan heller med vett innanför pannbenet tror de :)Smink och klamydia har inget samband! :)

2012-08-29 @ 18:31:38
Postat av: Anne

Sa inte att hon har klamydia för att hon sminkar sig så (sa inte att hon har klamydia över huvud taget faktiskt, för det vet jag inget om). ;) Det inser du nog om du läser min kommentar en gång till och försöker ta in vad jag menade. Penny brukar vanligen förstå vad jag menar när jag kommenterar, trots att jag säger många mysko saker, och det tror och hoppas jag att hon gör även denna gång. Hon brukar hantera "kritik" bra och moget. Allt jag sa och menade var att sminket döljer henne och att det är väldigt onödigt!

2012-08-29 @ 18:49:18
Postat av: Penny

Anne: Jag sminkar mig sådär ibland för jag råkar faktiskt tycka svart ögonskugga är riktigt snyggt :) men om du kollar andra bilder så ser du att jag inte dagligen är sminkad sådär.

Nej jag blir absolut inte sur på dig , vi alla har våran åsikt och vi alla gillar olika och eftersom jag har en öppen blogg så får ju jag ta det som skrivs till mig men blir inte sur, verkligen inte. Förstår din poäng i alla fall :)

2012-09-01 @ 01:05:15
URL: http://Pennylicious.blogg.se
Postat av: Penny

JENS: Jag slutar inte sminka mig på ett visst sätt bara för någon annan tycker det är fult jag fortsätter sminka mig på de sätten jag gillar så klart. Men givetvis läser jag hennes kommentar och svarar henne då detta är en öppen blogg och hon har rätt till sin åsikt.

Nej jag har inte klamydia :) och även om jag fortsätter sminka mig sådär så kommer jag inte få det heller :)

2012-09-01 @ 01:08:04
URL: http://Pennylicious.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback







plusikassan.se