Really ?


Hittade den här artikeln på aftonbladet, så jävla sjukt. Blev riktigt förbannad när jag läste den, det är helt jävla sjukt att man ska kunna döda små försvarslösa barn och sedan FRIKÄNNAS!!!! Blir så arg, spelar ingen roll om hon var deprimerad hon borde endå få ett straff, ett brutalt straff!!! Så om jag skulle gå ut och hugga halsen av någon sen uppsöka en psykiatiker och lyckas få diagnosen "deprimerad" så är det liksom detta mordet acceptabelt?? SJUKA JÄVLA VÄRLD!

 

"Hon halshögg sin bebis och skyllde på djävulen.

Nu frikänns den 33-åriga mamman.

Anledningen: Hon är sinnessjuk.

Lille Scott Wesley Buchholz-Sanchez från San Antonio i Texas blev bara tre veckor gammal.

Hans mamma, Otty Sanchez, tog livet av honom.

Mordet inträffade den 26 juli förra året. En förtvivlad kvinna ringde till polisen i San Antonio och sa att hon hade hittat sin systers bebis halshuggen och skuren i bitar. I bakgrunden hörde polisen hur mamman Otty Sanchez, skrek att djävulen hade sagt åt henne att döda sonen.

Kräver dödsstraff

Mordet har upprört en hel värld och flera röster har höjts för att straffa Otty Sanchez med döden. Andra har yrkat på livstids fängelse.

Men mamman får varken eller, skriver nyhetsbyrån AP.

I går fick Otty Sanchez sin dom: hon dömdes till rättspsykiatrisk vård eftersom rätten ansåg att hon i gärningsögonblicket hade drabbats av en sinnessjukdom.

Domslutet grundade de på undersökningar från tre av varandra oberoende läkare.

Sökt hjälp

Åklagaren i San Antonio, Susan Reed, sa under rättegången att hon var förfärad över mordet. Hon sa samtidigt att Otty Sanchez hade sökt hjälp för sina psykiska problem utan att få den hjälp hon behövde.

Försvararen, Ed Camara, sa att hans klient hade fått utskrivet antidepressiv medicin efter födseln av lille Scott, men att hon inte hade tagit tabletterna förrän dagen för dråpet. Och det kan ta veckor innan antidepressiva tabletter verkar.

I veckan frigav Jönköpings tingsrätt en man i 40-årsåldern efter att ha knivhuggit sin fru i bröstet. Och precis som i fallet med mordet på bebisen Scott, frigavs mannen på grund av sinnessjukdom.

Tingsrätten menade att han inte hade varit medveten om vad han gjort"






Sorry, men var tvungen att få ur mig lite ilska.. *arrghh*




Kommentarer
Postat av: Lalliz

OMG !!!

Det er så teit !!



- lalliz -

2010-07-03 @ 12:41:24
URL: http://lalliz.blogg.no
Postat av: olivia

gud villken fin design, och söt blogg :)

2010-07-03 @ 14:14:11
URL: http://livilife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback







plusikassan.se